11. august 2013.13 god. comment_138336 Ne bi mi ljepsi dan svanuo nego kad bih ujutro ustao i na portalu procitao da nas je napustio, pozvao bi cijelu ulicu na dernek. Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138393 nisam gledao utakmice protiv Reala i Rome, samo highlights snimke i na njima sam primjetio da je Torke mrljaviji nego ikad :-S nek nam je bog na pomoci ako ga Mourinho bude forsiro Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139112 TORRES: PRIMED FOR PREMIER ACTION http://www.chelseafc.com/news-article/article/3358711 Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139194 Ljepotane naš ovaj tjedan je presudan u Joseovu donošenju odluke o dolasku novog napadača. Kako i tebi tako i Luxu i Dembi. Smatram da ako se dokažu protiv Ville i Uniteda da bi možda mogli proć bez novog napadača, u suprotnom Jose dovodi nekoga. Danas ništa posebno odigrana utakmica. Nije bio kriminalan ali mora puno bolje. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139237 Torres kao tip napadaca najvise odgovara stilu igre kojeg je Chelsea danas pokazao. Mnogo napadackih kretnji, rad bez lopte, konstantna zamena pozicija... I on sve to dobro radi, al kad dobije loptu, ko da mu se i noge i mozak odseku... Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139245 Torres je najkreativniji od svih nasih i ako ce se igrat ovako kao danas on ce biti prvi izbor nebitno koliko mnogo trpao.Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139250 Torres kao tip napadaca najvise odgovara stilu igre kojeg je Chelsea danas pokazao. Mnogo napadackih kretnji, rad bez lopte, konstantna zamena pozicija... I on sve to dobro radi, al kad dobije loptu, ko da mu se i noge i mozak odseku... ...znaci u potpunosti sam saglasan,znaci centar .... bila ona jedna sansa cini mi se el mohamadi bise poslednji i torres tik da mu izbije loptu i bio bi 1v1 sa golmanom,i ne uspjede...i mislim se nesto mozda je i bolje sto mu pobjeze ovaj sa loptom jer da je izasao 1v1 i promasio,zlo bi veliko bilo Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139263 meni se nie svidia nie se ni znalo da igra, draze mi je kad masi mogu mu picketavat sve po spisku Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139264 Odradio posao danas: izborio penal, izborio slobodni iz kojeg je pao gol, fine kretnje imao, otvarao prostor, dobro se gradio... Zadovoljavajuće. Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139265 Ovacije dobija uvijek kad izlaziPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139269 ven persi rešava utakmicu dok naš tores dobija ovacije zato što bi ga svaka majka za zeta poželela Tores izborio penal koji je lampard promašio,izborio slobodni koji je lampard mogo da promaši junajted nabije 4,mi 2 komada Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139283 Smijesan zakljucak! Torres je odigrao bas kako Wisey kaze, zadovoljavajuce. Pojedini su vec poceli kritikovati bez razloga i prije nego je utakmica pocela. Ako vec kritikujete, kritikujte Hazarda koji je jucer bio, pa moze se reci i najlosiji od nasih. Prijavi
18. august 2013.13 god. Autor comment_139289 Torres je imao dosta zadovoljavajucih utakmica, ali ja hocu da vidim golove od njega, covjek je vis 3 sezone ovde, dosta mi je sveganema on 18 godina pa da se na dobru partiju daju ovacije i sl. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139303 Torres je imao dosta zadovoljavajucih utakmica, ali ja hocu da vidim golove od njega, covjek je vis 3 sezone ovde, dosta mi je svega nema on 18 godina pa da se na dobru partiju daju ovacije i sl. Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 E moj Spale koliko smo ovo puta ponovili ali ja sam postao imun na to, davno sam prihvatio da imamo balvana u ekipi od 50 mil ali sam bio ubjedjen da ce ga Jose otjerati dok se jos moze nesto zaraditi na njemu ali eto 3 sezona patnje sa glednjem oronule plavuse slijedi. Gore za gledat od nekih gnusnih horora, Nekada mi se povracalo od pomisli da ga moram gledati od prve ali sada mislim da cu prezivjeti i da dodam da je za mene svaka njegova utakmica u kojoj ne promasi stopostotnu prilku solidna jer sta je on u stanju bolje da se ne podsjecamo. Jedini igrac Chelseaja kojeg ne volim, necu raci mrzim ali nikako ga ne gotivim. Mozda jos vise zbog tih Torresljubaca sto bi mu ljubili kurac da ga vide na ulici. United odugra duplo losije ali ima majstorije Van Persija donesu ubjedljvu pobjedu iz 2 prilke 2 gola a mi odigramo znatno bolje ali dzaba kad imas panja u pocetnim sastavu. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139388 O jebale vas ovacije, ako u prvih 10 utakmica ne dadne bar 5-6 golova, nema on šta tražit.. Lukaku i Demba ko zapete puške čekaju. Pogledam United i Van Persia, Liverpool i Suarez od prošle sezone, Arsenal i Van Persi od pretprošle, Drogbu i Chelsea 09/10.. I sjebem se. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139825 Smijesan zakljucak! Torres je odigrao bas kako Wisey kaze, zadovoljavajuce. Pojedini su vec poceli kritikovati bez razloga i prije nego je utakmica pocela. Ako vec kritikujete, kritikujte Hazarda koji je jucer bio, pa moze se reci i najlosiji od nasih. Gdje je to od zadovoljavajuce.greska golmana sto je napravio penal nad njim i simuliranje iz kojeg je lampard zabio gol. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139828 E moj Spale koliko smo ovo puta ponovili ali ja sam postao imun na to, davno sam prihvatio da imamo balvana u ekipi od 50 mil ali sam bio ubjedjen da ce ga Jose otjerati dok se jos moze nesto zaraditi na njemu ali eto 3 sezona patnje sa glednjem oronule plavuse slijedi. Gore za gledat od nekih gnusnih horora, Nekada mi se povracalo od pomisli da ga moram gledati od prve ali sada mislim da cu prezivjeti i da dodam da je za mene svaka njegova utakmica u kojoj ne promasi stopostotnu prilku solidna jer sta je on u stanju bolje da se ne podsjecamo. Jedini igrac Chelseaja kojeg ne volim, necu raci mrzim ali nikako ga ne gotivim. Mozda jos vise zbog tih Torresljubaca sto bi mu ljubili kurac da ga vide na ulici. United odugra duplo losije ali ima majstorije Van Persija donesu ubjedljvu pobjedu iz 2 prilke 2 gola a mi odigramo znatno bolje ali dzaba kad imas panja u pocetnim sastavu. Ja stvarno neznam kako je on uspio ostati 3 i pol god u klubu kao sto je chelsea.Toliko ga Abramovic voli.trebalo ga je poterat jos prije godinu dana!Ja neznam kako normalan navijac chelsea-a koji gleda utakmice jos uvijek moze podrzavat torresa. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139834 Odlicno Mou! Odmah da mu pokaze da nece trpit ga ako lose bude igrao. Iako je imao solidnu tekmu. Znate sta je ibraa pricao dzaba koliko dobru tekmu dobro odigra, mou je uvihek htio bolje. (nzm jel ibraa tacno)Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139835 Ja stvarno neznam kako je on uspio ostati 3 i pol god u klubu kao sto je chelsea.Toliko ga Abramovic voli.trebalo ga je poterat jos prije godinu dana! Ja neznam kako normalan navijac chelsea-a koji gleda utakmice jos uvijek moze podrzavat torresa. Tacno to, a vidi one na fb po nasim grupama, kitu bi mu ljubuli na ga sretnu na ulici A to za Romana je istina, samo ga on drzi u klubu sto je tuzno jer kakav je prema trenerima mogao bi takav biti i prema igracima a pogotovo prema jadnim igracima kao sto je ovaj nas koji je razocarao sve zive, obicna ispuhana vreca. I dvije godine su bile puno, ovo sada postaje haoticno. Ne mozes ga mrziti osim ako si Chelsijev fan. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139930 Mislim da je Torres izostavljen zbog skroz drugog razloga a ne kako vi kažete "loše" igre. Kao što svi vidite imamo tri napadača koji se žele dokazati. Nelogično je držati dva špica na klupi jer to automatski sužava širinu i odabir igrača. Ni jedan trener neće izvesti iz igre napadača i recimo nekog iz veznog reda i ubaciti dva napadača koji su veoma slični. Torres će početi protiv Uniteda, u to sam uvjeren a jedan od današnja dva špica će preseliti na tribinu. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139957 Večeras sam prvi put u životu plakao za Torresom što nije u vrhu napada. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139960 i ja sam plakao, ali od srece sto nije bio cak ni na klupi Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139988 i ja sam plakao, ali od srece sto nije bio cak ni na klupi Al ce ga zato gurnuti u subotu u prvi sastav :( Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.