Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne bi mi ljepsi dan svanuo nego kad bih ujutro ustao i na portalu procitao da nas je napustio, pozvao bi cijelu ulicu na dernek.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

nisam gledao utakmice protiv Reala i Rome, samo highlights snimke i na njima sam primjetio da je Torke mrljaviji nego ikad :-S  nek nam je bog na pomoci ako ga Mourinho bude forsiro

Ljepotane naš ovaj tjedan je presudan u Joseovu donošenju odluke o dolasku novog napadača. Kako i tebi tako i Luxu i Dembi. 

Smatram da ako se dokažu protiv Ville i Uniteda da bi možda mogli proć bez novog napadača, u suprotnom Jose dovodi nekoga. 

Danas ništa posebno odigrana utakmica. Nije bio kriminalan ali mora puno bolje. 

Torres kao tip napadaca najvise odgovara stilu igre kojeg je Chelsea danas pokazao. Mnogo napadackih kretnji, rad bez lopte, konstantna zamena pozicija... I on sve to dobro radi, al kad dobije loptu, ko da mu se i noge i mozak odseku...

Torres je najkreativniji od svih nasih i ako ce se igrat ovako kao danas on ce biti prvi izbor nebitno koliko mnogo trpao.

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Torres kao tip napadaca najvise odgovara stilu igre kojeg je Chelsea danas pokazao. Mnogo napadackih kretnji, rad bez lopte, konstantna zamena pozicija... I on sve to dobro radi, al kad dobije loptu, ko da mu se i noge i mozak odseku...

...znaci u potpunosti sam saglasan,znaci centar .... bila ona jedna sansa cini mi se el mohamadi bise poslednji i torres tik da mu izbije loptu i bio bi 1v1 sa golmanom,i ne uspjede...i mislim se nesto mozda je i bolje sto mu pobjeze ovaj sa loptom jer da je izasao 1v1 i promasio,zlo bi veliko bilo 

Odradio posao danas: izborio penal, izborio slobodni iz kojeg je pao gol, fine kretnje imao, otvarao prostor, dobro se gradio... Zadovoljavajuće. 

Smijesan zakljucak!

Torres je odigrao bas kako Wisey kaze, zadovoljavajuce. Pojedini su vec poceli kritikovati bez razloga i prije nego je utakmica pocela.

Ako vec kritikujete, kritikujte Hazarda koji je jucer bio, pa moze se reci i najlosiji od nasih.

• Autor
Torres je imao dosta zadovoljavajucih utakmica, ali ja hocu da vidim golove od njega, covjek je vis 3 sezone ovde, dosta mi je svega
nema on 18 godina pa da se na dobru partiju daju ovacije i sl.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Torres je imao dosta zadovoljavajucih utakmica, ali ja hocu da vidim golove od njega, covjek je vis 3 sezone ovde, dosta mi je svega
nema on 18 godina pa da se na dobru partiju daju ovacije i sl.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

E moj Spale koliko smo ovo puta ponovili ali ja sam postao imun na to, davno sam prihvatio da imamo balvana u ekipi od 50 mil ali sam bio ubjedjen da ce ga Jose otjerati dok se jos moze nesto zaraditi na njemu ali eto 3 sezona patnje sa glednjem oronule plavuse slijedi. Gore za gledat od nekih gnusnih horora,

Nekada mi se povracalo od pomisli da ga moram gledati od prve ali sada mislim da cu prezivjeti i da dodam da  je za mene svaka njegova utakmica u kojoj ne promasi stopostotnu prilku solidna jer sta je on u stanju bolje da se ne podsjecamo.

Jedini igrac  Chelseaja kojeg ne volim, necu raci mrzim ali  nikako ga ne gotivim. Mozda jos vise zbog tih Torresljubaca sto bi mu ljubili kurac da ga vide na ulici.

United odugra duplo losije ali ima majstorije Van Persija donesu ubjedljvu pobjedu iz 2 prilke 2 gola a mi odigramo znatno bolje ali dzaba kad imas panja u pocetnim sastavu.

O jebale vas ovacije, ako u prvih 10 utakmica ne dadne bar 5-6 golova, nema on šta tražit.. Lukaku i Demba ko zapete puške čekaju.

Pogledam United i Van Persia, Liverpool i Suarez od prošle sezone, Arsenal i Van Persi od pretprošle, Drogbu i Chelsea 09/10.. I sjebem se.

Smijesan zakljucak!

Torres je odigrao bas kako Wisey kaze, zadovoljavajuce. Pojedini su vec poceli kritikovati bez razloga i prije nego je utakmica pocela.

Ako vec kritikujete, kritikujte Hazarda koji je jucer bio, pa moze se reci i najlosiji od nasih.

Gdje je to od zadovoljavajuce.greska golmana sto je napravio penal nad njim i simuliranje iz kojeg je lampard zabio gol.

E moj Spale koliko smo ovo puta ponovili ali ja sam postao imun na to, davno sam prihvatio da imamo balvana u ekipi od 50 mil ali sam bio ubjedjen da ce ga Jose otjerati dok se jos moze nesto zaraditi na njemu ali eto 3 sezona patnje sa glednjem oronule plavuse slijedi. Gore za gledat od nekih gnusnih horora,

Nekada mi se povracalo od pomisli da ga moram gledati od prve ali sada mislim da cu prezivjeti i da dodam da  je za mene svaka njegova utakmica u kojoj ne promasi stopostotnu prilku solidna jer sta je on u stanju bolje da se ne podsjecamo.

Jedini igrac  Chelseaja kojeg ne volim, necu raci mrzim ali  nikako ga ne gotivim. Mozda jos vise zbog tih Torresljubaca sto bi mu ljubili kurac da ga vide na ulici.

United odugra duplo losije ali ima majstorije Van Persija donesu ubjedljvu pobjedu iz 2 prilke 2 gola a mi odigramo znatno bolje ali dzaba kad imas panja u pocetnim sastavu.

Ja stvarno neznam kako je on uspio ostati 3 i pol god u klubu kao sto je chelsea.Toliko ga Abramovic voli.trebalo ga je poterat jos prije godinu dana!

Ja neznam kako normalan navijac chelsea-a koji gleda utakmice jos uvijek moze podrzavat torresa.

Odlicno Mou! Odmah da mu pokaze da nece trpit ga ako lose bude igrao. Iako je imao solidnu tekmu. Znate sta je ibraa pricao dzaba koliko dobru tekmu dobro odigra, mou je uvihek htio bolje. (nzm jel ibraa tacno)

Poslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4

Ja stvarno neznam kako je on uspio ostati 3 i pol god u klubu kao sto je chelsea.Toliko ga Abramovic voli.trebalo ga je poterat jos prije godinu dana!

Ja neznam kako normalan navijac chelsea-a koji gleda utakmice jos uvijek moze podrzavat torresa.

Tacno to, a vidi one na fb po nasim grupama, kitu bi mu ljubuli na ga sretnu na ulici

A to za Romana je istina, samo ga on drzi u klubu sto je tuzno jer kakav je prema trenerima mogao bi takav biti i prema igracima a pogotovo prema jadnim igracima kao sto je ovaj nas koji je razocarao sve zive, obicna ispuhana vreca.  I dvije godine su bile puno, ovo sada postaje haoticno.

Ne mozes ga mrziti osim ako si Chelsijev fan.

Mislim da je Torres izostavljen zbog skroz drugog razloga a ne kako vi kažete "loše" igre. Kao što svi vidite imamo tri napadača koji se žele dokazati. Nelogično je držati dva špica na klupi jer to automatski sužava širinu i odabir igrača. Ni jedan trener neće izvesti iz igre napadača i recimo nekog iz veznog reda i ubaciti dva napadača koji su veoma slični. Torres će početi protiv Uniteda, u to sam uvjeren a jedan od današnja dva špica će preseliti na tribinu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.