27. septembar 2013.13 god. comment_145822 Ko će još jednog trpit' ? :D :D :D Atletico ostaje bez mlade nade: Torres odlazi u Chelsea? Prijavi
27. septembar 2013.13 god. comment_145830 Dobar je mali izgleda, kreator igre, CM kakvog bi svaka ekipa zeljela... http://www.youtube.com/watch?v=8fDFbEoq-7c Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145895 Danas veoma dobar,cak sam se i radovao kada dobija loptu,videlo se da moze nesto napraviti,nije trebao biti iskljucen ili su trebala biti obojica,ali sta da se radi. Neka nastavi ovako,mozda bude nesto od njega. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145896 odličan danas,bez obzira na ovaj crveni karton,dobra igra,plus par dodavanja koja oskar i jebeni širle nisu iskoristili a stavio im je sve na tacnu Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145897 Čovek ladno ulazi u šanse, dodaje, izbacuje protivnike iz igre, ne mogu da verujem da je to Tores. Onaj crveni nije imao veze sa mozgom, ali jbg. to već nije do njega. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145907 Odlična partija danas. Nekako sam predosjećao da će dobiti crveni, ali nisam baš očekivao da će biti nepostojeći. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145921 Po prvi jebeni put vidim da mu je stalo do pobjede, al baš stalo, stalo toliko da je grizao ko lud, provocirao protivnike kad smo gubili, samo da ih izbaci iz balansa psihički ( i po cijenu kartona ), davao 150 % od sebe u duelima, napokon znao što će s loptom, pokušavao, trudio se, ulazio u prilike, upošljavao suigrače u prilike. To je Torres kojeg želimo gledati. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145936 Ma kretenski je zaradio prvi žuti karton i ja mu ne mogu progledat zbog toga, bez obzira kako je odigrao danas. Napravio je glupost. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145943 Pohvale za današnju partiju..odigrao borbeno i zaslužio je da u ovom trenutku bude ispred Etoa. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145950 Danas jako, jako dobar. Bez ikakve dvojbe najbolji naš na terenu. Ne mogu vam opisat kako smo mi u Splitu dok smo gledali navijali da Torres zabije ovu tekmu. :D Baš se vidilo da mu je stalo i samo neka tako nastavi. Definitivno naš prvi napadač. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145956 provocirao protivnike kad smo gubili, To treba raditi, to Van Persie radi, zato i jeste u top3 na svijetu. I da, mislim da je trebao ostati ležati sa Vertonghenom, a ne što je ustao sudija pomislio da je vertongen izvukao deblji kraj i da je popio udarac od Torresa Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145959 i protiv Swansea kad je dobio crveni karton sudac je bio Make Dean,nije zasluzio drugi zuti karton. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145984 AHHAHAHAHHAHAHHA, pogledajte mu samo facu na ovim slikama, da ne vidiš di mu je ruka rekao bi da daje milodare za bolesne i nemoćne na jutarnjoj nedjeljnoj misi u 7 ipo. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_146011 Eh da je makar mlacno po glavi ovu plačipičku od igrača.. Pa ne velim da mu je prosuo zube, nek ide napolje. Ovako ostaje žal jer bi ga vjerovatno zabio do kraja tekme za pobjedu. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. Autor comment_146015 gledaj leđa u torresa, sirovina a vidi mu face, ko da je dirk kuyt svrsio po njoj Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_146018 Nikad ga nisam psovao nit mu natovario na leđa neku neistinu, ali nisam mu ni davao neke šanse da će uspjeti ovdje, htio sam da ode, za naše i njegovo dobro, i uvijek sam mislio da će već nekome dopizdit kad tad. Ali eto, spletom okolnosti, nitko od ekipe Sturridge, Lukaku, Demba, a vjerujem ni Eto'o, nije uspio napraviti bolje od njega, što zbog sebe, što zbog trenerskih propusta. Uvijek je malo pomalo grizao i održao se na životu, i sad bi pogotovo mogao pokazati koliko nam može značiti. Pišem ovo jer sam danas vidio puno Chelseaja u ovom momku i već neko vrijeme mi ga je baš drago gledati u napadu. Možda jer je tu Mourinho pa znam da će ipak koliko toliko svi dobivati pravedno šansu da igraju, ne znam. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146035 Ja moram da pohvalim coveka prvo za stav koji je pruzio protiv ovakvog rivala,ne secam se kad sam video toliko u njemu samopouzdanja i borbenosti kao juce.Nisam siguran dal to ima veze sa Mourinhom,ali definitivno je covek nesto u glavi promenio za mene je on juce bio nas najbolji igrac,kao Messi je driblao po terenu,borio se za svaku loptu,pravio napade sve sam.Zao mi jedino sto on nije mogao da se upise u listu strelaca i zbog sramotnog crvenog kartona koji ce srusiti njegov ucinak na ovoj utakmici. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146040 Eh da je makar mlacno po glavi ovu plačipičku od igrača.. Pa ne velim da mu je prosuo zube, nek ide napolje. Ovako ostaje žal jer bi ga vjerovatno zabio do kraja tekme za pobjedu. Sad da bi dao gol to nisam siguran ali sam siguran da bi neko drugi tresao mrezu 110 posto :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146062 Kad vezni red proigra a oce vidilo se jucer drugo pol spremat ce ih ka na traci,.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.