21. august 2013.13 god. comment_139989 Al ce ga zato gurnuti u subotu u prvi sastav :( Nece u subotu sigurno :D Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139992 denba na tribine plavusica na klupi, lukaku start ja mislin da ce tako bit i cini mi se borba izmedu torresa i denbe za opstanak Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140041 denba na tribine plavusica na klupi, lukaku start ja mislin da ce tako bit i cini mi se borba izmedu torresa i denbe za opstanak Demba je to danas, odnosno juce ispusio. Steta ali mislim da je tako ali ne treba zaboraviti da si je sam kriv. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140043 Ja neznam kako normalan navijac chelsea-a koji gleda utakmice jos uvijek moze podrzavat torresa. Vjerujem da se ogromna većina ljudi ovdje pita to isto, ali ako je po ičemu publika na SB-u jedinstvena onda je to po bezrezervnoj podršci svojim igračima. Bio sam u više navrata svjedok koliko ga navijači na utakmici ohrabruju te imaju povjerenja i ljubavi prema njemu. I ne samo njemu nego i ostalim igračima, koji su to više ili manje zaslužili. Znaš li recimo koja je bila reakcija skoro CIJELOG stadiona kad je Lampard promašio penal protiv Hulla? Gromoglasan pljesak i nakon toga pjesma iz sveg glasa: "Super Frank, Super Frank, Seper Frankie Lampard"!! ^:)^ Nisam čuo apsolutno nijedan povik negodovanja ili kakvu ružnu riječ... Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140047 Realno ako cemo Demba je jucer bio gori od njega u zadnjih par mjeseci nedvojbeno ito debelo gori. Ne volim ga nikako, 2 ipo godine i vise brujim da ga treba sutnuti ali moram reci da je bio bolji od naseg Senegalca kojem je sada vjerovatno odzvonilo. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140116 Ja ne vjerujem, nije ovo konobar iako ima osnovo za takvo misljenje zbog njegovog odsustva sa klupe juce. Sigurno je da Demba nece odigrati ni minut u derbiju. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140128 Tužno je to koliko zbog ovog čovjeka mi nemamo jednu vrhunsku klasu u napadu u klubu, jednog Falcaa, Cavanija, RVP-a, Ibrahimovića, Van Persieja. Jednog baš vrhunskog golgejtera. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140132 Tužno je to koliko zbog ovog čovjeka mi nemamo jednu vrhunsku klasu u napadu u klubu, jednog Falcaa, Cavanija, RVP-a, Ibrahimovića, Van Persieja. Jednog baš vrhunskog golgejtera. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140771 ko da ga vec vidim u ponedjeljak u prvom sastavu X_X Daleko bilo. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141199 Ja isto mislim da on počinje ali ipak vjerujem da ce me Mourinho iznenedit sa Lukakuom. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141209 Usutkaj kriticare veceras IGRACINO! Pokazi ko ce biti prvi napadac Chelsea-a! Jedan je Fernando, Fernando Torres, El nino. AMIN!!!!!!!!!! Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141237 Kad bi mu se nesto odvalilo u glavi pa da im ga jebacki zavuce kao nekad. Prijavi
26. august 2013.13 god. Autor comment_141265 kao nekad prije 10godina ovaj samo jednom zabio protiv uniteda u plavom dresu Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141298 Prvi komentar nakon tekme mora biti ovdje. Kakvo smeće je ovaj Torres, kakva bijeda od igrača. Pa je li moguće da ovo smeće igra za jedan Chelsea, je li moguće? Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141303 Poceo sam pljuvati okolo nakon nekih njegovih poteza. Njega bi bilo koji rekreativni stoper stavio u dzep bez problema. Ne znam zasto je usao umjesto Luxa ali jos jednom se pokazalo ono sto vecina nas odavno govori da se radi o velikoj rupi. Kad se sejtim situacije kada je imao oscara slobodnog desno ali ne on ide da predribla trojicu, pa nisi Wayne Rooney ti si obicni mlohavac i nje vrijedis ni peni te plate koju primas. Sad mi se jos vise gadi. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141337 Mozemo ti ga popusit Fernando! Mozemo ti ga popusit! ooooooo Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141343 Muka mi je od njega i njegove igre. Drži se ti moj Fernando klupe i budi sretan. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141358 Lepo sam rekao da sam najsrecniji i najsigurniji kada je na tribinama,ovako kada je na klupi bojim se da moze uci u igru sto se danas i desilo. E sta li je Lukaku-u u glavi kada gleda ovog kako se pati po terenu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.