6. septembar 2011.15 god. comment_42 Ime: Fernando Torres Državljanstvo: Španjolsko Datum roÄ‘enja: 20/03/1984 Visina: 6' 0" (183cm) Težina 11st 0lbs (70.0kg) Br.dresa 9 Prijašnji klubovi Liverpool, Atletico Madrid Pozicija: NapadaÄ Fernando Torres stigao je u Chelsea u posljednjim satima prijelaznog roka 31.01.2011.Nakon tri i pol sezone igranja za Liverpool sakupio je 102 ligaška nastupa postigao 65 pogodaka.Ukupno za Liverpool nastupio 142 puta te postigao 81 pogodak u svim natjecanjima. U Premiership je stigao iz Atletico Madrida u kojem je proveo dvanaest godina.Bio je najmlaÄ‘i kapetan u povijesti A.M..Debitirao u dobi sa 17 godina i nakon dvije sezone dobio je Äast da nosi kapetansku traku. Budući da je to najskuplji igraÄ u povijesti kluba od njega se u za momÄad sa Stamford Bridgea oÄekuju velike stvari. Prijavi
6. septembar 2011.15 god. comment_45 Ne zelim uopste da razmisljam o tome da nece proradit, prvenstveno zbg kvaliteta i odlicnih igrara prije dolaska u Chelsea a i zbog ovolike cijene, ne zelim novog Shevchenka Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_147 Pa neće ni biti dok ne popravi formu. To samo kod nas ima da nam igraju igraÄi koji nisu u formi. Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_274 Želim mu svu sreću ovog svijeta, da bude zdrav i sretan sve ostalo će doći kad tad Prijavi
7. septembar 2011.15 god. comment_320 Prije cemo docekati sudnji dan, nego njega da proradi. ;) Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_340 Prije cemo docekati sudnji dan, nego njega da proradi. nemoj tako prije ce kalou zabit hat-trick :P Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_418 Koliko vas je spremno na okladu da će Nando zabit gol sad protiv Sunderlanda ? Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_420 Ja na onom Score Predictoru sam medju zadnjim na tabeli upravo jer tri utakmice uzastopno stavljam da ce Torres postici gol :) nastavicu i dalje dok jednom ne prokine i zabije taj gol Prijavi
8. septembar 2011.15 god. comment_426 Ja na onom Score Predictoru sam medju zadnjim na tabeli upravo jer tri utakmice uzastopno stavljam da ce Torres postici gol :) nastavicu i dalje dok jednom ne prokine i zabije taj gol ja sam za sunderland stavio prediction 1-3 zabijaju Gyan, Terry, Sturridge i Mata. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_461 Koliko vas je spremno na okladu da će Nando zabit gol sad protiv Sunderlanda ? Ja nisam ,jer sam siguran da će zabiti gol. Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_462 ja sam za sunderland stavio prediction 1-3 zabijaju Gyan, Terry, Sturridge i Mata. Zezno si se, jer se Gyan povrijedio i Bentdner uskaÄe umjesto njega :) Prijavi
9. septembar 2011.15 god. comment_505 Koliko vas je spremno na okladu da će Nando zabit gol sad protiv Sunderlanda ? ja sam spreman, u šta ćemo ? Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_545 ja sam spreman, u šta ćemo ? U što hoćeš evo ti reci Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_558 U što hoćeš evo ti reci meni je tako svejedno, ako imaš ideju slobodno reci gotovo sam siguran da fernando ni danas ne zabija. Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_559 Spamate djaba, a ti zibel ureknuces ga jos vise :) suti da oce zabit danas pa nek ga i pogodi lopta pola metra od gola Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_560 Ma bit će njegov gol danas, sad ga ima ko pitat loptama. Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_562 Daje El Nino dva komada tudej, sigurica od Wiseya. A onda ulazi Salomon i zabija hattrick. :lol: Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_563 Puno znaÄi Mata. Kako Samir i Aguero znaÄe Džeki, tako će i Mata i Meireles znaiti Torresu. Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_565 @ Wisey Ne bih ja držao Salomona na klupi..Mi trebamo u prvom što bolje odigrati, a znamo kakav kvalitet ima kalou, što bi nam bilo od velike pomoći. Da bar imamo tri Kaloua pa da budu napadacka trojka, e onda nebi bilo zime... :D Prijavi
10. septembar 2011.15 god. comment_572 PA TORRES CE GA DANAS ZABIT DA GORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prijavi
10. septembar 2011.15 god. Autor comment_629 prestanimo se nadati njegovim golovima, mozda nas iznenadi i zabije, ako do kraja polu sezone ne zabije ni jedan jedini gol, takav napadac nam ne treba, ma kolika on igracina bio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.