Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

torres_chelsea_369191S1.jpg

Ime: Fernando Torres

Državljanstvo: Španjolsko

Datum rođenja: 20/03/1984

Visina: 6' 0" (183cm)

Težina 11st 0lbs (70.0kg)

Br.dresa 9

Prijašnji klubovi Liverpool, Atletico Madrid

Pozicija: NapadaÄ

Fernando Torres stigao je u Chelsea u posljednjim satima prijelaznog roka 31.01.2011.Nakon tri i pol sezone igranja za Liverpool sakupio je 102 ligaška nastupa postigao 65 pogodaka.Ukupno za Liverpool nastupio 142 puta te postigao 81 pogodak u svim natjecanjima.

U Premiership je stigao iz Atletico Madrida u kojem je proveo dvanaest godina.Bio je najmlaÄ‘i kapetan u povijesti A.M..Debitirao u dobi sa 17 godina i nakon dvije sezone dobio je Äast da nosi kapetansku traku.

Budući da je to najskuplji igraÄ u povijesti kluba od njega se u za momÄad sa Stamford Bridgea oÄekuju velike stvari.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ne zelim uopste da razmisljam o tome da nece proradit, prvenstveno zbg kvaliteta i odlicnih igrara prije dolaska u Chelsea a i zbog ovolike cijene, ne zelim novog Shevchenka

Ja na onom Score Predictoru sam medju zadnjim na tabeli upravo jer tri utakmice uzastopno stavljam da ce Torres postici gol :) nastavicu i dalje dok jednom ne prokine i zabije taj gol

Ja na onom Score Predictoru sam medju zadnjim na tabeli upravo jer tri utakmice uzastopno stavljam da ce Torres postici gol :) nastavicu i dalje dok jednom ne prokine i zabije taj gol

ja sam za sunderland stavio prediction 1-3 zabijaju Gyan, Terry, Sturridge i Mata.

Koliko vas je spremno na okladu da će Nando zabit gol sad protiv Sunderlanda ?

ja sam spreman, u šta ćemo ?

U što hoćeš evo ti reci

meni je tako svejedno, ako imaš ideju slobodno reci :D

gotovo sam siguran da fernando ni danas ne zabija.

@ Wisey

Ne bih ja držao Salomona na klupi..Mi trebamo u prvom što bolje odigrati, a znamo kakav kvalitet ima kalou, što bi nam bilo od velike pomoći. Da bar imamo tri Kaloua pa da budu napadacka trojka, e onda nebi bilo zime... :D

• Autor

prestanimo se nadati njegovim golovima, mozda nas iznenadi i zabije, ako do kraja polu sezone ne zabije ni jedan jedini gol, takav napadac nam ne treba, ma kolika on igracina bio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.