3. septembar 2013.13 god. comment_142933 Kakav parazit... Ne razumijem zašto ga se ne riješimo već jednom, pa makar po cijenu toga da mu se isplati ostatak ugovora. Proklet bio dan kad je došao kod nas. Ne znam koliko si aktivan na fb-u i po stranicama od chelsea (od sluzbene stranice pa sve do nasih balkanskih), ali ako imalo pratis te stranice mozes vidjet koliko ima debila koji svrsavaju na torresa. I na sluzbenoj, pa i na nasoj stranici. Kad ti debili dodju do nekakvih para, samo potvrde da su debili i kupe Torresov dres. A Chelsea od njih jako dobro zarađuje. Sve ti je to politika koja ubija ovaj klub. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142936 Ne znam koliko si aktivan na fb-u i po stranicama od chelsea (od sluzbene stranice pa sve do nasih balkanskih), ali ako imalo pratis te stranice mozes vidjet koliko ima debila koji svrsavaju na torresa. I na sluzbenoj, pa i na nasoj stranici. Kad ti debili dodju do nekakvih para, samo potvrde da su debili i kupe Torresov dres. A Chelsea od njih jako dobro zarađuje. Sve ti je to politika koja ubija ovaj klub. To je istina ima najmanje milion takvih Celsijevih fanova koji ga drkuaju na torresa . THEY CARE ABOUT MONY THEY DON'T CARE ABOUT FANS Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142997 Ovo je jako zanimljivo koliko Torresa pljuju iskljucivo ovde..... na Oficijalnoj Celzijevoj FB stranici koja broji preko 18.miliona taj covek uglavnom dobija podrusku od Celzijevi fanova sirom sveta. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143000 Ovo je jako zanimljivo koliko Torresa pljuju iskljucivo ovde..... na Oficijalnoj Celzijevoj FB stranici koja broji preko 18.miliona taj covek uglavnom dobija podrusku od Celzijevi fanova sirom sveta. Jebo te FB stranica. Tamo ga podržavaju djeca od 11 godina, najvjerojatnije i ti među njima. Odi na bilo koji Chelseajev forum gdje ozbiljniji navijači iznose svoja mišljenja pa ćeš vidjet što misle o Torresu. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143001 Pa dobija jer to nisu fanovi kluba, već fanovi igrača, i tu je hrpa treba i hrpa nogometnih ne znalaca, kao što vole Ronalda tako i njega Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143003 Jebo te FB stranica. Tamo ga podržavaju djeca od 11 godina, najvjerojatnije i ti među njima. Odi na bilo koji Chelseajev forum gdje ozbiljniji navijači iznose svoja mišljenja pa ćeš vidjet što misle o Torresu. Njemu navijaci u Londonu ne zvizde,naprotiv podrzavaju njega i dalje...Covek je davao golove u najbitnjim utakmicama finale LE,Super Kup zasluzan JE za direktan plasman u LS golom protiv Evertona....Meni se cini da vi ovde vise imate poroblema sa fizickom pojavom Fernanda Torresa nego njegovom igrom..... Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143005 Njemu navijaci u Londonu ne zvizde,naprotiv podrzavaju njega i dalje...Covek je davao golove u najbitnjim utakmicama finale LE,Super Kup zasluzan JE za direktan plasman u LS golom protiv Evertona....Meni se cini da vi ovde vise imate poroblema sa fizickom pojavom Fernanda Torresa nego njegovom igrom..... Šta ti misliš zašto ja imam problema s Fernandom Torresom? Pa zbog njegove igre, logično da logičnije ne može biti. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143007 Njemu navijaci u Londonu ne zvizde,naprotiv podrzavaju njega i dalje...Covek je davao golove u najbitnjim utakmicama finale LE,Super Kup zasluzan JE za direktan plasman u LS golom protiv Evertona....Meni se cini da vi ovde vise imate poroblema sa fizickom pojavom Fernanda Torresa nego njegovom igrom..... A prosle godine kad im je puko film ? Pa su osuli po njemu Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143011 Šta ti misliš zašto ja imam problema s Fernandom Torresom? Pa zbog njegove igre, logično da logičnije ne može biti. Tek je pocela sezona,polako dao je gol u Super Kupu.... tu je on i Eto jedan mora da bude u formi! Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143019 Tek je pocela sezona,polako dao je gol u Super Kupu.... Evo ovo mu je cetvrta sezona kako krece.Mnogi nasi igraci su ga ranije izduvali zbog dvije lose utakmice a ova Plavusa ima 134 lose utakmice . Kad se pogleda njegova i Banetova statistika da ne znam ko je ko mislio bi prije da je Bane napadac :) Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143041 Necu puno pistati jer smo sve vec rekli a i samo bih se iznervirao kada bi spominjao njegovu statistiku ili govorio o njegovoj smijesnoj igri ali moram napisati nesto momku sa nikom Van Ginkel, koji nije navijac Chelsea nego se infiltrirao medju nama. Radi se o covjeku koju misli da zna driblati pa ulazi u duel konstantno a ne bi mogao predriblati ni covjeak sa slomnjenom nogom. Radi se o Covjeku koji prima platu od 175 000 funti a koji igra kao zadnja pizda zadnje 3 godine kod nas, radi se od covjeku koji je u finalu Svejtskog klupskog prvensta, dakle radilo se o trofeju kojeg nemamo, dva puta profulao cistu situaciju kada je bio sam pred golmanom. Radi se o bezvrijednom jadniku koji nas unazadjuje zadjne 3 godine, jednostavno mi je muka kada ga vidim. Radi se o covjeku koji je otjerao tri trenrera, Sturridgra i sada Luxa. Nista nam dobro nije donio. Nadali smo se da ce Jose uraditi neke rezove i rijesiti nas ove flundre ali nase molitve se nisu ostvarile. Hoce jednoga dana, vjerujem u to ipak, da ce Bridge jednog hladnog jutra obasjati sunce i da na kampu nece biti Fernande Torrese. Tada cemo se svi sa foruma naci i uz rostilj proslaviti najsvjetliji dan u istoriji kluba. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143078 Izbrisao sam ove djetinje pizdarije. Upozorenje pred ban za korisnike @Van Ginkel, @ivanovic2, @Villas-Boas. Tema pod ključem dok se naučite diskutirati. Prijavi
18. septembar 2013.13 god. comment_144683 Teškom mukom i tugom, ... moram priznati da je ovaj bršljan naš najbolji napadač ove sezone... :( :( I ja molim Boga, da pocne ne samo sljedecu nego i narednih 5 utakmica... Prijavi
19. septembar 2013.13 god. comment_144771 I dalje može bit profesor i etoo-u i dembi......... Prijavi
19. septembar 2013.13 god. comment_144805 U svakom slučaju Torres je otvarao više prostora za Matu, Hazarda i ostale ofenzivce nego što to radi Eto'o. Prijavi
19. septembar 2013.13 god. comment_144838 U svakom slučaju Torres je otvarao više prostora za Matu, Hazarda i ostale ofenzivce nego što to radi Eto'o. Eto na što smo spali da se gleda :D Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_144934 Eto na što smo spali da se gleda :D Nisam ni ja sam mislio da ću to ikad spomenut al kad je ovako kritična situacija čak i to se gleda :D Prijavi
20. septembar 2013.13 god. comment_144938 Nakon dugo vremena,nadam se da Torres igra od prve minute protiv Fulhama. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.