20. septembar 2013.13 god. comment_144978 Ne pišem u njegovoj temi ali pošto sam ovdje http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/zanimljivosti/mourinho-odrzao-krizni-razgovor-s-ekipom.html vidio da je naš, statistički, najbolji napadač zapita se čovjek. PREMIER LEAGUE Chelsea - Hull 2:0 Igrao do 75 min, bez pogotka. Chelsea - A. Villa 2:1 Nije nastupio. Man Utd - Chelsea 0:0 Igrao od 60-te min, bez pogotka, žuti karton Everton - Chelsea 1:0 Nije nastupio. Chelsea- Fulham - : - YOU KNOW WHAT I MEAN. Statistika PL. Min-Golovi 135 min - 1 gol UEFA SUPER CUP Bayern M. - Chelsea 2:2 Postigao pogodak. Igrao do 97 min. Je li ovo ide u humor ili da otvaramo temu paradoks??? Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145075 U onih pola sata sjajno odradio posao igraca manje :) cim on udje na teren nasi igraci krenu da igraju da bi popunili rupu u napadu Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145092 Ne lupaj, sinoć je bio ok i zapravo ulazio u prilike. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145095 Ovaj cojk treba da bude nas prvi napadac, kakav god da je, bolji je od ostalih (eto'o i demba). Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145098 Eto je odigrao 3 utakmice a Torres milion, koliko se sjecam za Torresa su svi imali vjere na pocetku tako da ne treba odma klasifikovati Etoa kao panja. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145100 Pa nek dobija sansu sa klupe i nek se dokazuje do tad torke nek igra. Jucer je odmah imao odlicnu gol sansu koju skida golman refleksom dobrim. Plus mogao asistenciju pokupit al jbg. Uglavnom nema mu ravnog u celziju. Znate onda na cemu smo. :D Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145103 Uglavnom nema mu ravnog u celziju. Ima MIKEL ! Jes vidio reakcije i gola jucer, u stilu golgetera :D Prijavi
24. septembar 2013.13 god. Autor comment_145490 o kako si glup o kako si glup pa dabogda bolji bio, ooo kako si glup panjino teska Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145499 Njegove su KUP utakmice, Eto'o je sada prvi špic. Večeras solidan, morao je iskoristiti one tri stopostotne prilike. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145520 Covek je mene licno i vise nego zadovoljio opet se vracam na temu koju sam pisao ranije da nasi igraci kad su 2 na 1 protiv golmana stalno sutiraju mesto da dodaju.Torres je mogao dati 5 golova veceras da mu je dodato na vreme,jednostavno nasi mu ili uopste ne dodaju ili cekaju da bude prekasno pa svi skontaju gde ce on trcati.Svaka cast za ovu utakmicu sjajna kretnja,borbenost,timska igra.Nadam se da ce Mourinho primetiti kako malo lopti dobija i da ce se poraditi na tome. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145527 Covek je mene licno i vise nego zadovoljio opet se vracam na temu koju sam pisao ranije da nasi igraci kad su 2 na 1 protiv golmana stalno sutiraju mesto da dodaju.Torres je mogao dati 5 golova veceras da mu je dodato na vreme,jednostavno nasi mu ili uopste ne dodaju ili cekaju da bude prekasno pa svi skontaju gde ce on trcati.Svaka cast za ovu utakmicu sjajna kretnja,borbenost,timska igra.Nadam se da ce Mourinho primetiti kako malo lopti dobija i da ce se poraditi na tome. Kralju on je bio 2 puta 1 na 1 sa golmanom, jednom ga je čak i driblio pa se zapetljao i Willian je morao šutirati. Jednostavno treba biti pošten i reći da lik ne zna. Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145529 Da je dao sve tri sanse, mozda bi mogao da se nada mestu u startnoj... Ovako jok... Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145531 Covek je mene licno i vise nego zadovoljio opet se vracam na temu koju sam pisao ranije da nasi igraci kad su 2 na 1 protiv golmana stalno sutiraju mesto da dodaju.Torres je mogao dati 5 golova veceras da mu je dodato na vreme,jednostavno nasi mu ili uopste ne dodaju ili cekaju da bude prekasno pa svi skontaju gde ce on trcati.Svaka cast za ovu utakmicu sjajna kretnja,borbenost,timska igra.Nadam se da ce Mourinho primetiti kako malo lopti dobija i da ce se poraditi na tome. :-@ 8-} Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145532 Posto previse gledam suitse dosao sam u odbranu Torresa. Kao prvo, kad je 0:0 bilo tacnije Mata mu gurnuo loptu. Teska je ono situacija bila, 2 igraca pored njega, vrsila presing, golman fino zatvorio prostor a i sretnik je odbranio glavom. Tako da s ovim ne mozete napadati moga klijenta. Druga situacija kad je prolazio cunjeve. Moj klijent nije imao otvoren prostor za sut. tu je bila gomila protivnickih igraca nikako nije mogao gurnuti loptu u gol, sto je na kraju kolega mog klijenta Willian pokazao. Nema sanse da utrpas. To je i moj klijent znao pa je pokusao izvuci nekako bolju poziciju nebi li donio ovoj firmi rezultat bolji. YOU JUST GOT LITT UP! Prijavi
24. septembar 2013.13 god. comment_145554 Ma daj frajer je panjina, lako mu je tu 2-3 fore prodati ovim amaterima, svi znamo što će se desiti protiv bilo kakvog prosječnog (ili boljeg) protivnika. Naravno, i protiv ovih amatera morao se naš Torke obrukati u nekoliko navrata. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145574 Meni je izgledao bolje nego Eto'o, bez obzira na protivnika, ali je morao još jedan utrpat nekako. Svaka čast na onoj solo akciji, golman se tad odlično postavio nažalost. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145580 Ja sam uveren sad 100% da je ovaj Torres pukao kod nas zbog sistema igre,on da igra u Dortmundu,Arsenalu ili Barseloni klubovima koji igraju izrazito napadacki fudbal da bi Fernado bez problema davao 25-30 golova po sezoni! Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145593 Meni je izgledao bolje nego Eto'o, bez obzira na protivnika, ali je morao još jedan utrpat nekako. Svaka čast na onoj solo akciji, golman se tad odlično postavio nažalost. Slažem se s ovime sinoć je odradio dobru tekmu i vidi se na njemu da je željan igre. No jučer se vidjelo gdje je Torres najači i koji stil igre mu odgovara. To je kada u trku prima loptu i okrenut je licem prema golu.Utrčavanja u prazan prostor Njemu ne paše igra kada mu ofenzivnui veznjaci dovedu loptu na 16m a on je okrenut leđima od gola.Nažalost nije taj tip igrača. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145608 Njegove su KUP utakmice, Eto'o je sada prvi špic. Večeras solidan, morao je iskoristiti one tri stopostotne prilike. Boze na sto je klub dosao kad nam je Eto prvo špic,stvarno loše. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.