Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nije ovo Negrosport, na NT-u sam našao. Ipak Dembara ide jbg.

Dobro opet sam happy, jer znam da će se Eto'o i Lukaku smjenjivati, a Torres će igrati u rezervama protiv Yutton Countyja, Reensborougha, Blackshirea, Manchester Yellowersa, Southberrypoola, Newton Cityja i ostalih lijevih ekipa.

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

E moj Torke sve nase igrace neko hoce a tebe ni za kurca niko :D

Dobar je Torres, Celzi od njega i Etoa boljeg nema.

Odlicno ! Ako ti je dobar kuci ga vodi .

Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu?

Ako vec nismo ništa drugo napravili u životu, barem smo se donekle naucili gramatici i pisanju.

I kakav je to napadac koji neda ni 10 golova u ligi?!?

Chelsea ne igra samo finala pa da hvalimo g. Torresa,treba do finala i doci i pri tome ne mislim na Ligu Evrope ;) Jos se secam onog susnog perioda u PL od sredine decembra do posledjeg kola protiv Evertona... 

Ajde bre, ovo je verovatno onaj lik što je došao ovde, imao je nik Hasselbaink, a pre toga ne mogu da se setim. Šta se palite ko tinejdžeri na Lisu Ann čim neko izjavi nešto pozitivno o Toresu, iskulirajte. #-o

Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu?

Choldo

uspješno završio školu i upisao fakultet što znači da radim ono što mi je posao a to je učim pošto sam upisao fax očito uspješno učim, torresov posao je da zabija golove a on to ne radi, pa ti sad vidi tko je uspješniji...

to kad kod neko nekog pljuje pa se pojave likovi koji pitaju šta ste vi učinili u životu je totalna glupost, time vrijeđaš ljude i njihove poslove, što ako netko nije poznat i ne dobiva milijusku plaću odmah nije ništa postigao?

da sada vidiš konobara kojemu stalno ispadaju pijati isto bi reka kako je ovaj dobia posao, pa tako i ja kažem za torresa koji loše obavlja svoj posao (davanje golova) i potpuno zaslužuje da ga se pljuje...

Ma covek je upeo u zivotu,moze da prica ko sta hoce...meni je smesno da neko sedi za kompom 24.h i pljuje nekoga!Da slabo igra u Celziju to stoji ali da mi neko kaze da je smesan igrac taj mora da bude iskompleksirana debilcina....pozdrav svima!

Otjera on jos jednog trenera, jbg bas sam se nadamo da cemo dugo gledati Josea.

Tacno tako ...........  Torres idalje posjeduje duboooko u sebi kvalitet ali takodje posjeduje i mala muda pa ne moze od njih igrat ......

He's half a girl and half a boy, Torres! Torres!

He looks just like a transvestite, Torres! Torres!

He wears a frock, he loves the cock, he sells his arse on Albert Dock,

Fernando Torres! Carragher's a bit on the side. 

Al kako ovaj kolac na pocetku svake sezone zabije 2-3 efektivna gola s kojima dobi kredite i ostane u klubu, a nakon toga slijedi cijelosezonski post. Koda da frajer uđe u korizmu i odrekne se zabijanja golova.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.