29. august 2013.13 god. comment_142085 Nije ovo Negrosport, na NT-u sam našao. Ipak Dembara ide jbg. Dobro opet sam happy, jer znam da će se Eto'o i Lukaku smjenjivati, a Torres će igrati u rezervama protiv Yutton Countyja, Reensborougha, Blackshirea, Manchester Yellowersa, Southberrypoola, Newton Cityja i ostalih lijevih ekipa. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142711 E moj Torke sve nase igrace neko hoce a tebe ni za kurca niko :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142712 E moj Torke sve nase igrace neko hoce a tebe ni za kurca niko :D Dobar je Torres, Celzi od njega i Etoa boljeg nema. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142713 Dobar je Torres, Celzi od njega i Etoa boljeg nema. Fucking palmface... Pa jebo ga hljeb vise. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142717 Dobar je Torres, Celzi od njega i Etoa boljeg nema. Odlicno ! Ako ti je dobar kuci ga vodi . Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142719 Sta prica ovaj... Svaki nas napadac bolji je od Trollesa. Čak i Feruz i Bamford koji nisu u prvom timu. I Stipe Perica je bolji. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142722 Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu? Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142723 Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu? Ako vec nismo ništa drugo napravili u životu, barem smo se donekle naucili gramatici i pisanju. I kakav je to napadac koji neda ni 10 golova u ligi?!? Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142725 Chelsea ne igra samo finala pa da hvalimo g. Torresa,treba do finala i doci i pri tome ne mislim na Ligu Evrope ;) Jos se secam onog susnog perioda u PL od sredine decembra do posledjeg kola protiv Evertona... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142727 Ajde bre, ovo je verovatno onaj lik što je došao ovde, imao je nik Hasselbaink, a pre toga ne mogu da se setim. Šta se palite ko tinejdžeri na Lisu Ann čim neko izjavi nešto pozitivno o Toresu, iskulirajte. #-o Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142729 Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu? Choldo Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142730 Smesno mi kad neko pljuje nekoga,pritom samo da postavim jedno pitanje sta ste vi napravili u Zivotu? uspješno završio školu i upisao fakultet što znači da radim ono što mi je posao a to je učim pošto sam upisao fax očito uspješno učim, torresov posao je da zabija golove a on to ne radi, pa ti sad vidi tko je uspješniji... to kad kod neko nekog pljuje pa se pojave likovi koji pitaju šta ste vi učinili u životu je totalna glupost, time vrijeđaš ljude i njihove poslove, što ako netko nije poznat i ne dobiva milijusku plaću odmah nije ništa postigao? da sada vidiš konobara kojemu stalno ispadaju pijati isto bi reka kako je ovaj dobia posao, pa tako i ja kažem za torresa koji loše obavlja svoj posao (davanje golova) i potpuno zaslužuje da ga se pljuje... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142732 Ma covek je upeo u zivotu,moze da prica ko sta hoce...meni je smesno da neko sedi za kompom 24.h i pljuje nekoga!Da slabo igra u Celziju to stoji ali da mi neko kaze da je smesan igrac taj mora da bude iskompleksirana debilcina....pozdrav svima! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142736 Mene bi bilo sramota da primam tako veliku platu a da tako slabo igram... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142746 E moj Torke sve nase igrace neko hoce a tebe ni za kurca niko :D Spursi su ga trazili , ali Mou ih odbio . Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142749 to prvi put cujem da su ga Spursi trazili :-/ Doduse na ovoj jadnoj stranici sam citao : http://www.sport.ba/fudbal/transferi-uzivo-mourinho-odbija-sve-redom-torresa-ne-da-mati-dize-cijenu/ Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142755 uh bili su s parama, bi valjalo da smo im ga uvalili, ujedno sebe ojacali a njih oslabili Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142810 hoce li ovaj hibrid ikad oticiKao pravi lojalista on će odraditi ugovor do kraja i pokušati ga produžiti za barem godinu dana. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142876 Otjera on jos jednog trenera, jbg bas sam se nadamo da cemo dugo gledati Josea. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142926 Otjera on jos jednog trenera, jbg bas sam se nadamo da cemo dugo gledati Josea. Tacno tako ........... Torres idalje posjeduje duboooko u sebi kvalitet ali takodje posjeduje i mala muda pa ne moze od njih igrat ...... He's half a girl and half a boy, Torres! Torres! He looks just like a transvestite, Torres! Torres! He wears a frock, he loves the cock, he sells his arse on Albert Dock, Fernando Torres! Carragher's a bit on the side. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142928 Al kako ovaj kolac na pocetku svake sezone zabije 2-3 efektivna gola s kojima dobi kredite i ostane u klubu, a nakon toga slijedi cijelosezonski post. Koda da frajer uđe u korizmu i odrekne se zabijanja golova. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142931 Kakav parazit... Ne razumijem zašto ga se ne riješimo već jednom, pa makar po cijenu toga da mu se isplati ostatak ugovora. Proklet bio dan kad je došao kod nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.