Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

boli te Kalouda sad si postao popularan,nemojte se iznenaditi ako u americi veceras nebude transparent"Kalouda ozeni me".

Pkm74y7.jpg

Sa cime se ovaj sprda.... Bolest.

Sa čim se sprdam? Sa Torresom se sprdam, boli te kurac nemoj ni gledati

Prvi put u životu me je Kale nasmejao... #respect

Tek prvi :/

Sa čim se sprdam? Sa Torresom se sprdam, boli te kurac nemoj ni gledati

Pa ne mozes upotrebljavati decu bez roditelja za svoje bolesne zmisljotine. 

Pa ne mozes upotrebljavati decu bez roditelja za svoje bolesne zmisljotine. 

što bi reko diablo, vidiš da mogu

nemoj ti uvjek svima srati čim se tebi nešto ne sviđa, zabi se u kurac

http://www.chelseabalkan.com/index.php/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-igru-cemo-prilagoditi-torresu-on-ce-ponovo-biti-onaj-stari.html

Nista od Rooneya, mislim da je prelazni rok za nas zavrsen.

Mourinho ce ipak pokusati Torresa da vrati na staru slavu ali cisto sumnjam da ce to uspjeti.

Ali eto, vidjet cemo sta ce se desiti. Torres ako uspije to moze biti samo plus za nas jer se radi o jednom od najpopularnijih igraca na svijetu, a njegov uspjeh nam moze donijeti jos vise novca i popularnosti. Njegov uspjeh =  nas uspjeh, njegovi nam golovi trebaju, to je bez daljnjeg.

Imati onog starog Torresa bi znacilo osvajanje Lige.

što bi reko diablo, vidiš da mogu

nemoj ti uvjek svima srati čim se tebi nešto ne sviđa, zabi se u kurac

Je l znas ti uopste sta znaci termin "dete bez roditelja" ?! 

Priznajem, umes da napravis zajebanciju, i bezbroj puta si me nasmejao, ali s ovim si stvarno prevazisao granicu. 

A ti sad mozes da seres koliko hoces, svako ko ima iole zdrav razum zna da si preterao ;)

Priznajem, umes da napravis zajebanciju, i bezbroj puta si me nasmejao, ali s ovim si stvarno prevazisao granicu. 

A ti sad mozes da seres koliko hoces, svako ko ima iole zdrav razum zna da si preterao ;)

A da cujes za crni humor?
Nikad nisam procitao jacu zezanciju ima bruka, i jos dosla od mog voljenog krhkog kaloude, nema dalje znaci :D

Znaci zbog ove izjave Mourinha, opao mi je optimizam na minimum i zelim da odem nekoliko sezona unaprijed kada ce vec ugovor Trollesu isteci i onda tek da se pocnem nadati necemu.

Eto svi koji su se nadali da će Mourinho otjerat Torresa iz kluba su sad razočarani ostali. 
Ja se nisam nadao da će ga potjerat (nije da to nisam želio) tako da mi ovo nije neko iznenađenje. 
Al očito Mourinho vidi u Torresu nešto što mi ne vidimo, a ni sam Torres to ne vidi izgleda. 

Mada eto Torres je marketinški isplativ igrač tako da...

Nabijem te na kurac

by reLo: ban na 3 dana zbog vrijeđanja.

Ma šala bolan, zna se da ako bude kao prethodnih sezona, neće se on kod Moua naigrati. 

Sve je na Torresu i on može samo sam sebi pomoći, niko više.  Ako neće ili mu ne ide, nema šta ni očekivati, ni on a ni mi navijači.

Ja recimo sam mnogo očekivao prethodne 3 sezone, ali više ne. Nek bude šta bude s njim, uopšte me ne zanima.

Odlicno se kretao,u svakom napadu je ucestvovao jedino mi je zao sto mu mozes i ramires nisu dodali mogao je dati bar 2 gola.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.