29. januar 2014.12 god. comment_160923 Zabio 3 gola protiv Mančestera i misli ne treba više igrati... Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161034 Frend koji je inace navijace Arsenala kaze da sudac nije svirao prekrsaj uopce da je gol Eto'oa regularan. Prijavi
1. februar 2014.12 god. comment_161318 Frend koji je inace navijace Arsenala kaze da sudac nije svirao prekrsaj uopce da je gol Eto'oa regularan. Frend je “lud“ kao i ETO'O. :P Prijavi
1. februar 2014.12 god. comment_161327 I ja mislim da je regularan, ako sudija nije svirao faul jer ako NIJE SVIRAN FAUL Teoriski: golman je posle centaršuta uhvatio loptu, spustio je na zemlju i išao uhvatiti zalet da izbije.. Eto'o je to iskoristio i dao gol Prijavi
1. februar 2014.12 god. comment_161360 Ja sam odgledao snimak utakmice i videlo se da je sudija dotrcavao i nesto pokazivao,ali se nije cuo zvizduk.Mada po reakciji sudije izgledalo je ko da je svirao. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161537 Koga zavaravamo sviran prekrsaj i svi su ti culi ili vidjeli daa je prekrsaj osim ovog smrada.Ali haj vrijedilo je pokusat' Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161741 Nista posebno,ali solidno,zadovoljavajuce zato sto smo pobedili, Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161744 Sjevnuo protiv Manchester Uniteda i to je bilo to od njega ove sezone nažalost. Nadam se da mu se neće produžiti ugovor. Uz Ramiresa najlošiji večeras. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161754 Koliko sam živaca potrošio radi ovog klempe... Pa ne mogu to opisat, obično drvo, ništa više... Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161813 Nino je miljama trenutno isprid njega neposteno od josea sinoc da demba bar po ure nije dobija Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161824 To je zbog iskustva, mada Eto'o i nije ništa pokazao osim prečke i možda 2 dobra poteza Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161826 Izmjene su izvršene tačno na vrijeme. Nebitno je li pošteno prema njemu ili ne Mourinho je uradio bas kako treba. Niko ne bi mijenjao napadača za napadača kad smo igrali odlično. Problem je bila nerealizacija ali igra je bila vrhunska. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161835 Objasni mi molin te zasto ne bi minja napadaca za napadaca ako igramo dobro? Tj ako krila i dva zadnja vezna igraju odlicno put naprid a njega nema nigdi? Glupa ti je prica Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161852 Glupa moja priča, glup Mourinho jer je uradio izmjene kako je uradio, jer nije uveo napadača ranije. Ne mogu da shvatim takve ljude koji traže dlaku u jajetu, koji i nakon pobjede protiv najjače ekipe u gostima imaju zamjerke i progovore... Igrali smo protiv najjače ekipe i svaka ukradena minuta je zlata vrijedna. Da si slušao Mourinha poslije utakmice znao bi malo više zašto je Demba ušao i koja mu je bila uloga... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161860 U ovakvim utakmicama izmjene sluze za to da se vrijeme potrosi za nista drugo(ili ako se neki igrac ozljedi)nema potrebe uvodit napadaca za napadaca jer se i onako branimo Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161863 Vidim da si veliki mudrac i da izvlacis iz kontesta neke stvari ali nebitno. Nitko nije kritizira nikoga samo sam konstatira da nije fer prema dembi da sidi na klupi 85 min radi onog panja. Jeli mislis isto tako da ni ramiresa ne triba minjat posto smo pobjedili i igrali dobro? Razmisli prije nego napises.. I da koja mu je bila uloga ulaska u 90 plus 3 ili mozda 4? Da sudac produzi utakmicu sa 3 na skoro 5 min Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161915 demba je usao bas kad trebada ukrade vrijeme, i kad je bio korner za city i on je bas tu loptu izbacio iz 16tercainace treba realno gledati stvari, trudio se eto, ali ne mozes puno ocekivati od njega, hem sto je vec star hem sto opet treba vremena da se prilagodine zajebavam se, ali ako bi ostao slucajno iduce sezone bi sigurno bio boljiSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161916 Dao bog da ne ostane... Lukaku i torres u rotaciji dovoljno Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161919 Dao bog da ne ostane... Lukaku i torres u rotaciji dovoljno Kakav Torres? Torres da odjebe od kluba što prije. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161920 Torres je za ovakvog ettoa izmislija nogomet a oba nece otic pa od dva zla izabirem torresa Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161947 Torres je za ovakvog ettoa izmislija nogomet a oba nece otic pa od dva zla izabirem torresa po cemu je to torres izmislio? nije torres nista bolji od etoa, to su samo glupe price, sad ce opet ista prica svako ima svoje misljenje, ali je tako, isto je i kad torres igra i kad igra eto, razlike nema, obojica su rijetko primjetni na terenu, ono sto cjenim kod etoa je sto ne pada ko picka kad ga neko dotakne svaka cast torresu na onim njegovim prodorima, ali brate zavrsnica je katastrofa, prodje 2-3 igraca i promasi gol il osuta u golmana ko curica ruku na srce eto je vise pokazao na terenu, da nam je eto mladji par sezona mi sad ne bi brinuli za napadaca toliko koliko sad brinemo dovoljno je reci da je torres u svojoj drugoj sezoni zabio samo 4 gola, a etou je prva sezona i vec ima 6 na kontu i ne moze biti torres bolji nikako, hem sto statistika ide u korist etou hem sto kad eto igra onda zna se da je napadac na terenu, pa makar ne zabio gol nikako u utakmici Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161952 Je dobro zboris naravno, feriha me prosvjetlila vec neko vrijeme Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162128 Jbg, zabio je panj makar golove protiv Liverpoola i Uniteda te nam pomogao u dvije vazne tekme. Valjda ce jos koji do kraja sezone utrpat :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.