Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

1932486_715966448456186_138484972_n.png

3 najbogatiji nogometas na svijetu.

Lista najbogatijih nogometaša:

1. Cristiano Ronaldo 158 milijuna eura

2. Lionel Messi 146 milijuna

3. Samuel Eto’o 85 milijuna eura

4. Wayne Rooney 84 milijuna eura

5. Kaka 82 milijuna eura

6. Neymar 80 milijuna eura

7. Ronaldinho 78 milijuna eura

8. Zlatan Ibrahimović 69 milijuna eura

9. Gianluigi Buffon 63 milijuna eura

10. Thierry Henry 57 milijuna eura

30 utakmica za Chelsea ove sezone, ukupno 10 golova i čak 7 asistencija ima. Zabija u prosjeku svaku 191 minutu, a svaki 112 minuta ili zabije ili asistira.
Lijepe brojke, nije Mou nikako pogriješio što ga je doveo, puno je pomogao za ovu sezonu

30 utakmica za Chelsea ove sezone, ukupno 10 golova i čak 7 asistencija ima. Zabija u prosjeku svaku 191 minutu, a svaki 112 minuta ili zabije ili asistira.
Lijepe brojke, nije Mou nikako pogriješio što ga je doveo, puno je pomogao za ovu sezonu

Koliko bolja statistika od jednog Trollesa. A zamislite tek da je došao direkt iz Intera, a ne iz Anžija gdje je u slaboj ruskoj ligi i šarlatanskom klubo izgubio dosta performansi. Al sve to lagano vraća. Pred njih su sigurno još dvije odlične sezone, ipak su mu 32 tek (valjda haha).

On je dosada odradio odlican posao ,on je tu da daje golove u jacim utakmicama i to zasad radi ,volio bi jos jednu sezonu da ostane kod nas .

Daleko od toga da blista, samo deluje mnogo dobro kad se uporedi sa onim na šta smo navikli. :D Nervirao me je u početku, sada bih njega uvek uvrstio među prvih 11.

Ma frajer je gol igrac, ja licno volim igrace poput njega, nisam od onih sto pate za golovima sa 40 metara, vise ja volim 40 u pet metara nego pet sa 40 :D

Ma frajer je gol igrac, ja licno volim igrace poput njega, nisam od onih sto pate za golovima sa 40 metara, vise ja volim 40 u pet metara nego pet sa 40 :D

al jbg onaj osjećaj kad zabiješ golčinu golmanu kroz uši, ko da s duvo marihuanu

Kakav majstorski gol ,slomio je kicmu Cemberlejnu :D Steta sto se povrijedio  ko zna jos koliko bi im dao golova .Polako ulazi u formu ,valjalo bi da se nije nesto ozbiljnije povrijedio treba nam za zavrsnicu sezone. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.