Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Chelsea's Samuel Eto'o will head to Major League Soccer at end of season. Los Angeles Galaxy, DC United and Club Deportivo Chivas USA are potential destinations.

Može! ;)

Ne znam sta svi napadate coveka ? Doveli smo ga za dzabe ,dao je par golova ,bori se ,povrijedio se mozda se jos nije skroz oporavio .Torres 4 sezone ne moze da se oporavi od povrede koju je zadobio u Liverpulu :D  pa evo jos klub ne napusta 

Rekao sam da neće dati 10 golova u PL do nove godine, kako stvari stoje, ovaj neće dati 10 golova u svim takmičenjima do kraja sezone.

Glavo da je Drogba otiso (ko zna zbog cega, mislim da nije bas bila njegova zelja), a dovode se kojekakve potrosene robe...

Pogledajte šta je idiot okačio na twitter,on se slavi poraz...naravno mnogim navijačima Chelsea se ovo nije svidjelo što se vidi i u komentarima na twitteru..

AD0v6s3.jpg?1?8981

Stvarno za medalju..

Ovu magarcinu ekspresno vratiti u sibir, pa na mu se mrznu muda tamo, ako ih uopste ima. jebem li mu majku crnu nesposobnu.

moramo pod hitno dovesti napadaca u ovom prelaznom roku, jer ako nam napad bude sacinjen od ovog magarca i onog panja od trofeja necemo videti ni t.

Od njegove same pojave mi se kenja, još uz onu bradicu izgleda kao neobrijani falus.

Promašio barem dva zicera protiv Svonsita.

Dobar danas samo je falio jos gol .Makar je imao kontakta s loptom :D 

Ne može ovako više. Treba vratit Luku s posudbe i dovesti jednog svjetskog napadača, ovo je preočajno.

I šta onda ? Ako će mo dovest klasu i vratit Lukakua naravno da će trunuti na klupi i bit zamjena , a ja to ne želim. 

Vratit Lukakua, za back-up ostavit Dembu a ovu dvojicu prodat i to je to ! 

Meni je ipak klub iznad Lukakua, a nisam baš siguran da Romelu može biti na razini Suareza, Aguera i ostalih napadača naših konkurenata.

Ako možemo dovesti neku zvjerku u napad, iskreno zaboli me tuki hoće li Lukaku sjediti na klupi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.