6. novembar 2013.12 god. comment_150148 njegova izjava sa tvitera posle utakmice "It's like how to ride a bicycle, it can never been forgotten" 1, 2, it was just missing the 3. A great win today, A collective win" Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150156 Wiseeeeey, javi se hehe. Šta da se javim, što se ti ne 'javiš' kad Torres odigra dobru partiju. Naravno da je i dalje smrad, to što je dao dva gola (od čega jedan na golmanovu grešku) ne mijenja status quo. Nek on daje golove samo i da pobjeđujemo, pa ko mu jebe mater kasnije. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. comment_150161 Šta da se javim, što se ti ne 'javiš' kad Torres odigra dobru partiju. Naravno da je i dalje smrad, to što je dao dva gola (od čega jedan na golmanovu grešku) ne mijenja status quo. Nek on daje golove samo i da pobjeđujemo, pa ko mu jebe mater kasnije. http://www.youtube.com/watch?v=hgGIj4sFeCY Sami UBICA. Prijavi
6. novembar 2013.12 god. Autor comment_150164 njegova izjava sa tvitera posle utakmice "It's like how to ride a bicycle, it can never been forgotten" 1, 2, it was just missing the 3. A great win today, A collective win" Lik ne zna otkucat' SMS; a da koristi twitter. Ako je i od tebe chiba, stvarno je previše. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150172 kad je zaigrao za čelzi bio mi je malo smešan sa onim njegovim postavljanjem prema protivničkim igračima,sigurno ste to primetili,nisam video da neki igrač još to radi a evo ga lik dao dva gola tako što je golmane sjeba,tj prvi je dao azar šta da kažem više,potreban nam je svaki napadač ma kakve golove davao samo da se broji Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150182 Definitivno bolji od Torresa, ušao je u štos i trebao bi odigrati sljedećih par utakmica od prve minute. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150196 Lik ne zna otkucat' SMS; a da koristi twitter. Ako je i od tebe chiba, stvarno je previše. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150271 Ovo je on nekom diktirao, nit zna engleskog nit zna šta od tehnologije :P Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150319 Radi se o njegovom automobilu. http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/zanimljivosti-ostalo/item/8806-pogledajte-kakve-ma%C5%A1ine-etoo-vozi-po-londonu.html Prijavi
8. novembar 2013.12 god. comment_150353 Kakav crni Iniesta jadan ne bio,Zola se konacno vratio na Bridge ! :sal: Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150424 Maestralni vuk :D uvek sam se cudio sto napadaci ne prave pritisak na odbrani i na golmanu i eto :D Eto je pokazao da je to ispravno raditi :D Prijavi
9. novembar 2013.12 god. comment_150508 Od kad je poceo Novembar jedina svetla tacka mi je on u ekipi. Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151575 Odlican danas , posle duzeg vremena imao sam osecaj da imamo 11 igraca na terenu :D Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151655 Odlican danas , posle duzeg vremena imao sam osecaj da imamo 11 igraca na terenu :D Spored meni odlican je Eto i to ce nam dokaze u narednim utakmicama to sam siguran.Bolje od Torres i Ba zajedno. http://www.youtube.com/watch?v=f_SChwQN6l0#t=94 Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153216 Nadao sam se da će i on vratit onu formu, branio sam ga i kada nije zaslužio, ali dosta je više. Daj odjebi brate, pa ti nisi ni za HNL. Koje panjine u napadu mi imamo, strašno. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153220 pa kad ti dodje neki plaćenik, kojem su pare prvo mjesto pa tek onda lopta, i onda ocekujes da se bori za klub kad je najteze a i boli me kurac vise, ja da se sikiram a on nista, cak ce ga i Jose braniti, meni je svejedno sad Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153222 Smradino mrtva, jebem li ti milu majku. A Joseu neću nikad oprostiti što ga je doveo. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153271 Što je najgore frajer se i bori, zalaže, vidi se to, ali jednostavno ne zna. Užasno igra, zbog njega smo primili 3. gol. Ne bih mu ništa rekao da je to prvi put da tako glupo loptu izgubi, ali stalno pegla tu usranu loptu i radi glupe poteze. Ma nek se nosi. Di je onaj Eto'o iz Barcelone, onda je mogao kidat, ali kada kod nas dođe instantno postane najgori napadač na planeti (uz Torresa koji se naravno uvijek nalazi u toj konkurenciji). Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.