Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Wiseeeeey, javi se hehe.

Šta da se javim, što se ti ne 'javiš' kad Torres odigra dobru partiju.

Naravno da je i dalje smrad, to što je dao dva gola (od čega jedan na golmanovu grešku) ne mijenja status quo. Nek on daje golove samo i da pobjeđujemo, pa ko mu jebe mater kasnije.

Šta da se javim, što se ti ne 'javiš' kad Torres odigra dobru partiju.

Naravno da je i dalje smrad, to što je dao dva gola (od čega jedan na golmanovu grešku) ne mijenja status quo. Nek on daje golove samo i da pobjeđujemo, pa ko mu jebe mater kasnije.

http://www.youtube.com/watch?v=hgGIj4sFeCY

Sami UBICA.

• Autor

njegova izjava sa tvitera posle utakmice

"It's like how to ride a bicycle, it can never been forgotten" 1, 2, it was just missing the 3. A great win today, A collective win"

Lik ne zna otkucat' SMS; a da koristi twitter. Ako je i od tebe chiba, stvarno je previše.

kad je zaigrao za čelzi bio mi je malo smešan sa onim njegovim postavljanjem prema protivničkim igračima,sigurno ste to primetili,nisam video da neki igrač još to radi a evo ga lik dao dva gola tako što je golmane sjeba,tj prvi je dao azar

šta da kažem više,potreban nam je svaki napadač ma kakve golove davao samo da se broji

Maestralni vuk :D uvek sam se cudio sto napadaci ne prave pritisak na odbrani i na golmanu i eto :D  Eto je pokazao da je to ispravno raditi :D

• 2 sedmice kasnije...

Odlican danas , posle duzeg vremena imao sam osecaj da imamo 11 igraca na terenu :D 

• 2 sedmice kasnije...

pa kad ti dodje neki plaćenik, kojem su pare prvo mjesto pa tek onda lopta, i onda ocekujes da se bori za klub kad je najteze

a i boli me kurac vise, ja da se sikiram a on nista, cak ce ga i Jose braniti, meni je svejedno sad

Što je najgore frajer se i bori, zalaže, vidi se to, ali jednostavno ne zna. Užasno igra, zbog njega smo primili 3. gol. Ne bih mu ništa rekao da je to prvi put da tako glupo loptu izgubi, ali stalno pegla tu usranu loptu i radi glupe poteze. Ma nek se nosi. Di je onaj Eto'o iz Barcelone, onda je mogao kidat, ali kada kod nas dođe instantno postane najgori napadač na planeti (uz Torresa koji se naravno uvijek nalazi u toj konkurenciji).

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.