25. august 2014.12 god. Autor comment_184900 Potpisao dvogodišnji ugovor s Evertonom... Dakle igraće do 41. godine. Prijavi
26. august 2014.12 god. Autor comment_184947 Saće uzet mjesto Lukakuu u napadu pa će opet srat' kako ima konkurenciju i hoće u neki drugi klub hahahahha Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184997 Saće uzet mjesto Lukakuu u napadu pa će opet srat' kako ima konkurenciju i hoće u neki drugi klub hahahahha Sad ce on i Lukaku da jebu Engleskom ligom , Eto u spicu a Lukaku sa desne strane :D Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185615 Doktor ove igre, ooo jes masina i sa 41. godinom, aaa nadam se da ce u Evertonu igrat odlicno i da ce izborit 4. mjesto. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185624 "Radije bih prodavao kuvane kukuruze u mom rodnom selu, nego igrao za Everton" - Samuel Eto'o Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185647 Samuel Eto'o je svjetska klasa baÅ¡ kao i Drogba. Ja mu nemam Å¡ta prigovoriti. Evo i danas je u svom debiju zabio gol. Nikada neću zaboraviti hat-trick protiv Manchester Uniteda. Moram reći da mi je žao Å¡to su se on i Mourinho posvaÄ‘ali zbog bezazlene izjave oko njegovih godina za onu francusku televiziju, ali bilo je tako kako je bilo. InaÄe, po meni bi bilo jako dobro da je Eto'o ostao joÅ¡ jednu sezonu u Chelseaju, pa ne bi morali dovoditi Remyja s rupom na srcu i s rizikom da ga prekine na Stamford Bridgeu. A uz to je u ligi od naÅ¡a sva tri napadaÄa upravo Eto'o pokazao najviÅ¡e proÅ¡le godine. Možda i nije neka ljudska mjera za vrijednost kao Drogba, možda je znao biti Å¡ugo, igrao je za Uefalonu, imao neke ne baÅ¡ fine izjave, ali ja mu nikada neću zaboraviti kako je dobro igrao za Inter i Chelsea, moja dva najdraža kluba. Sretno majstore u Evertonu i da izborite Europu ove sezone. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185650 InaÄe, po meni bi bilo jako dobro da je Eto'o ostao joÅ¡ jednu sezonu u Chelseaju, slazem se , moze on jos puno toga da pruzi Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185729 InaÄe, po meni bi bilo jako dobro da je Eto'o ostao joÅ¡ jednu sezonu u Chelseaju, pa ne bi morali dovoditi Remyja s rupom na srcu i s rizikom da ga prekine na Stamford Bridgeu. Slažem se s ovim. Bolje da su njega ostavili nego Å¡to dovode Remya. Prijavi
3. septembar 2014.12 god. comment_186239 i on uÄi s godinama.. pojavio se na predstavljanju i potpisivanju ugovora kao nogometaÅ¡, a ne kao kod nas..doš´o ko jebeni pastir... ..i to bez ovaca ps. drago mi je Å¡to nije viÅ¡e s nama, nisam ga mogao nikada niti ću ga moći, jedino mi u nekim fazama njegovih odliÄnih igara za chelsea bio manje negotivan, ali i dalje negotivan..tako da, živ bio, chelseaju viÅ¡e ne zabio, i u njegovom dresu ne igrao Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190867 Evo postigao dva gola za Everton danas. World class bio i ostao. Å teta Å¡to se zakaÄio s Mourinhom, valjao bi on nama i ove sezone, pa vi priÄajte Å¡ta hoćete. Prijavi
26. oktobar 2014.11 god. comment_190887 Evo postigao dva gola za Everton danas. World class bio i ostao. Å teta Å¡to se zakaÄio s Mourinhom, valjao bi on nama i ove sezone, pa vi priÄajte Å¡ta hoćete. Ma ja bi ga odmah vratio :D i dao mu platu 350 hiljada. Masina je bio i ostao. Part centimetara mu falilo za Het trik Prijavi
29. oktobar 2015.10 god. comment_239470 Eto'o oprostio Mourinhu i dao mu podrÅ¡ku (doza sporta) BivÅ¡i napadaÄ Chelseaja i Intera Samuel Eto'o je uvjeren kako Portugalac može preokrenuti trenutnu agoniju na Stamford Bridgeu nakon katastrofalnog poÄetka sezone. Chelsea u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima ima samo jednu pobjedu. Mourinho se tako naÅ¡ao pod velikim teretom pritiska, a navodno se kao njegovo novo odrediÅ¡te spominje francuski PSG, ako Portugalac po drugi put napusti Stamford Bridge. „Ne mislim da je to istina. Nisam Äuo da je Mourinho kontaktirao Paris Saint-Germain“, rekao je Eto'o koji igra za turski Antalyaspor u intervjuu za RMC. „Vjerujem da može pomoći svom klubu, regrupirati momÄad i ponovno ostvariti neke jako dobre rezultate“, istaknuo je Kamerunac. Iako dvojac ne pamti baÅ¡ lijep period tijekom njihovog razdoblja u Chelseaju kada je komentirao Eto'ove godine, Å¡to je kasnije objavljeno, Eto'o je to zaboravio, iako mu tada nije ostao dužan. „Jose je bio u krivu i pogrijeÅ¡io je ali neću za zauvijek kriviti. To se dogodilo i proÅ¡lo je nekoliko godina od toga. Da se ljutim na sve ljude koji su napravili stvari koje nisu dobre i ispravne u nogometu, onda bih bio ljut na mnogo osoba. U nogometu je uvijek puno emocija i ponekad kažemo stvari zbog kojih kasnije žalimo“. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.