20. januar 2014.12 god. comment_158744 Ja ga ne mrzim uopće...Ovako mi je sto puta draži od Trollesa. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158783 Sećam se pre 2 godine kada sam došao na ovaj forum svi mrzeli Toresa iz dna duše, čast 2-3 izuzetka. Sad svi mrze Eto-a a čovek ni kriv ni dužan. Prijavi
20. januar 2014.12 god. Autor comment_158786 Sećam se pre 2 godine kada sam došao na ovaj forum svi mrzeli Toresa iz dna duše, čast 2-3 izuzetka. Sad svi mrze Eto-a a čovek ni kriv ni dužan. Zbog izjave o košpicama, mačko moja. Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158850 Sećam se pre 2 godine kada sam došao na ovaj forum svi mrzeli Toresa iz dna duše, čast 2-3 izuzetka. Sad svi mrze Eto-a a čovek ni kriv ni dužan. Mrze i Torresa i dalje,nema veze sto je tu Eto. Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_158897 “I’ll always like Barcelona, but I personally prefer Mallorca,†Eto’o told Spanish radio station Cadena Cope. “My son has pressured me to finish my career there, my son is from there. I have signed on at Chelsea for the entire season and will try to enjoy it and later on, I will go to Mallorca.†Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_159010 Eto'o in the Premier League 2013-14 Games 12 Minutes played 719 Goals 6 Shots 25 Shooting accuracy 64% Goals to shots ratio 24% Prijavi
21. januar 2014.12 god. comment_159013 Da bar samo nastavi ovako kako je poceo protiv uniteda. Bit ce bolje i za klub, a i necu morati bas previse trollesa gledati u igri. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159026 Samo da sada ne bude neki golgeterski post od par kola. Prijavi
22. januar 2014.12 god. comment_159052 Samo da sada ne bude neki golgeterski post od par kola. sad ce on na klupu, sigurno Demba nastupa Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159746 Kamerunac je jučer ugostio desetogodišnjeg dječaka koji boluje od poremećaja jetre i koji obožava Eto'oa bez obzira što nije fan Chelseaja. Eto'o se svojski potrudio, donio je gomilu poklona za dječaka, igrali su fudbal i zabavljali se tokom popodneva. Uz to je klinac bio gost na meču sa Manchester Unitedom u kome je Kamerunac postigao tri pogotka. Eto'o je platio i dolazak kompletne dječakove porodice, sa njim je bio mlađi brat, pa im je fudbaler pokazivao razne trikove na terenu i podučavao ih šutiranju penala.S obzirom da mu je donio sreću protiv Uniteda, Eto'o je pozvao dječaka da bude njegov gost i na kup utakmici protiv Begovićevog Stokea. "Ne znam ko je sretniji, on ili ja,“ kazao je uz smiješak na licu sjajni Kamerunac. (A.M.) Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159782 Kamerunac je jučer ugostio desetogodišnjeg dječaka koji boluje od poremećaja jetre i koji obožava Eto'oa bez obzira što nije fan Chelseaja. Eto'o se svojski potrudio, donio je gomilu poklona za dječaka, igrali su fudbal i zabavljali se tokom popodneva. Uz to je klinac bio gost na meču sa Manchester Unitedom u kome je Kamerunac postigao tri pogotka. Eto'o je platio i dolazak kompletne dječakove porodice, sa njim je bio mlađi brat, pa im je fudbaler pokazivao razne trikove na terenu i podučavao ih šutiranju penala.S obzirom da mu je donio sreću protiv Uniteda, Eto'o je pozvao dječaka da bude njegov gost i na kup utakmici protiv Begovićevog Stokea. "Ne znam ko je sretniji, on ili ja,“ kazao je uz smiješak na licu sjajni Kamerunac. (A.M.) reLo ovo bi mogao objaviti na portalu. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160250 Eto'o: I've had a harsh word with Eden over approach Eto'o: "Eden’s 23 now, he’s a man. He has a family and he’s understood that you can either accept things or choose to be unique." (Sun) Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160391 Da smanji stomacinu... Daj nemoj smarati kad je skinuo dres protiv cigana sve pločice.. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160434 Vratio se danas u 'smrad mode', kako je samo promasio ono s 3 metra kad je dobio povratnu od Edena.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160444 Matić i Oskar su toliko izdominirali da je njegov promašaj ostao u senci. :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160447 Vratio se danas u 'smrad mode' Sve receno u par rijeci! #RESPECT Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160714 Jose Mourinho is ready to offer striker Samuel Eto’o a new 1 year deal for next season. #CFC (Sun) To bi bio savršen posao. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160716 Sun jede govna. Nema potrebe za etoom mourinho. Prije ce ostati torres nego on. Treba mu napadac za buducnost a sa Etoom bi gubio vrijeme Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160724 Sun jede govna. Nema potrebe za etoom mourinho. Prije ce ostati torres nego on. Treba mu napadac za buducnost a sa Etoom bi gubio vrijeme ne jede san govna,to je murinjo sam izjavio,onda murinjo jede govna ništa nerazumno,ako ode tores,dodje neki napadač normalan,ne bi me čudilo da ostane kao rezerva,druga,treća opcija Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160785 Ako ovaj mrtvac dobije ugovor onda Terryev ostanak ne smije biti doveden u pitanje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.