Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sećam se pre 2 godine kada sam došao na ovaj forum svi mrzeli Toresa iz dna duše, čast 2-3 izuzetka. Sad svi mrze Eto-a a čovek ni kriv ni dužan. 

Sećam se pre 2 godine kada sam došao na ovaj forum svi mrzeli Toresa iz dna duše, čast 2-3 izuzetka. Sad svi mrze Eto-a a čovek ni kriv ni dužan. 

Mrze i Torresa i dalje,nema veze sto je tu Eto. 

“I’ll always like Barcelona, but I personally prefer Mallorca,” Eto’o told Spanish radio station Cadena Cope. “My son has pressured me to finish my career there, my son is from there. I have signed on at Chelsea for the entire season and will try to enjoy it and later on, I will go to Mallorca.”

Eto'o in the Premier League 2013-14

Games 12

Minutes played 719

Goals 6

Shots 25

Shooting accuracy 64%

Goals to shots ratio 24%

Kamerunac je jučer ugostio desetogodišnjeg dječaka koji boluje od poremećaja jetre i koji obožava Eto'oa bez obzira što nije fan Chelseaja.
Eto'o se svojski potrudio, donio je gomilu poklona za dječaka, igrali su fudbal i zabavljali se tokom popodneva. Uz to je klinac bio gost na meču sa Manchester Unitedom u kome je Kamerunac postigao tri pogotka.
Eto'o je platio i dolazak kompletne dječakove porodice, sa njim je bio mlađi brat, pa im je fudbaler pokazivao razne trikove na terenu i podučavao ih šutiranju penala.S obzirom da mu je donio sreću protiv Uniteda, Eto'o je pozvao dječaka da bude njegov gost i na kup utakmici protiv Begovićevog Stokea.
"Ne znam ko je sretniji, on ili ja,“ kazao je uz smiješak na licu sjajni Kamerunac. (A.M.)

15090_643979258971104_1831518615_n.jpg

Kamerunac je jučer ugostio desetogodišnjeg dječaka koji boluje od poremećaja jetre i koji obožava Eto'oa bez obzira što nije fan Chelseaja.
Eto'o se svojski potrudio, donio je gomilu poklona za dječaka, igrali su fudbal i zabavljali se tokom popodneva. Uz to je klinac bio gost na meču sa Manchester Unitedom u kome je Kamerunac postigao tri pogotka.
Eto'o je platio i dolazak kompletne dječakove porodice, sa njim je bio mlađi brat, pa im je fudbaler pokazivao razne trikove na terenu i podučavao ih šutiranju penala.S obzirom da mu je donio sreću protiv Uniteda, Eto'o je pozvao dječaka da bude njegov gost i na kup utakmici protiv Begovićevog Stokea.
"Ne znam ko je sretniji, on ili ja,“ kazao je uz smiješak na licu sjajni Kamerunac. (A.M.)

reLo ovo bi mogao objaviti na portalu.

Eto'o: I've had a harsh word with Eden over approach

Eto'o: "Eden’s 23 now, he’s a man. He has a family and he’s understood that you can either accept things or choose to be unique." (Sun)

Eden_1899569a.jpg

Jose Mourinho is ready to offer striker Samuel Eto’o a new 1 year deal for next season. #CFC (Sun)

To bi bio savršen posao.

Sun jede govna. Nema potrebe za etoom mourinho. Prije ce ostati torres nego on.

Treba mu napadac za buducnost a sa Etoom bi gubio vrijeme

Sun jede govna. Nema potrebe za etoom mourinho. Prije ce ostati torres nego on.

Treba mu napadac za buducnost a sa Etoom bi gubio vrijeme

ne jede san govna,to je murinjo sam izjavio,onda murinjo jede govna

ništa nerazumno,ako ode tores,dodje neki napadač normalan,ne bi me čudilo da ostane kao rezerva,druga,treća opcija

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.