8. februar 2014.12 god. comment_162389 Koliku god smrad bio moram ga pohvaliti za onu asistenciju. NICE ONE ;) Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162392 Eto je sve bolji i bolji, nadam se da ce ostati i iduce sezone, te tako pomoci Lukakuu da se razvije u pravog istinskog napadaca kakvog Chelsea treba jos od odlaska Drogbe i povrede Torresa Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162426 Svaka čast za onu asistenciju =D> Dobra partija,samo neka nastavi biti koristan na terenu.. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162478 Danas je extra odigrao...ona asist je fenomenalna...i sta mi se jos vise svidja je njegovo neprestano trcanje! Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162484 Danas dvije asistencije,odlicna partija ,valjalo bi da ostane i sledece godine da prenese svoje iskustvo na Lukakua. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162489 Nisam iznenadjen. Eto'o zna fudbal, ali preci iz poluamaterske Ruske lige u PL i odmah praviti rezultate nikad nije lako, posebno u njegovim godinama. Zna kako se osvajaju trofeji, ima ih podosta u biografiji, a kako je poceo da popravlja formu, mozda on bude bas taj sraf na kraju sezone koji ce pretegnuti u nasu korist. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162530 Vidi se da je u poznim godinama, dobro se to vidi. Ali se također vidi kakvim iskustvom posjeduje i da je nekada bio jedan od najboljih napadača na svijetu. Neka odradi ugovor do kraja sezone i to je to, nema potrebe da u iduću sezonu ulazimo s napadačem koji ima 36 godina, pa makar on bio i Eto'o i makar ne bude pričuva. Nema potrebe za produženje ugovora, ali nadam se da će do kraja sezone igrati sve bolje i bolje i opravdati Mouovo povjerenje. Ova danas utakmica i ona protiv Manchester Uniteda su mu bile najbolje, ali ostale baš i nisu bile nešto posebno. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162584 Eto'o ima 36 godina jesi ti dobar Caeruleus :D Jebote 32 mu godine tek. Ja sam bio uvjeren da je stariji od Drogbe godinu dana. Drogs ima 35 godina. Pa prerano je on ispao iz one svoje top vrhunske forme. Jedan Ibra, njegov vršnjak, igra najbolji nogomet života možda upravo sad u PSG-u. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162648 Jebote 32 mu godine tek. Ja sam bio uvjeren da je stariji od Drogbe godinu dana. Drogs ima 35 godina. Pa prerano je on ispao iz one svoje top vrhunske forme. Jedan Ibra, njegov vršnjak, igra najbolji nogomet života možda upravo sad u PSG-u. Pa ispo je iz forme igrajuci u Anziju,bez neke ambicije prije svega,boga pitaj kako je trenirao,mozda sa nekih 40 % snage...ja sam citav zivot trenirao kosarku i znam da je dovoljno mjesec dana pauze da ispadnes iz forme...a kamoli 2 godine igrati ko sto je on igrao u Anziju! Bice on dobar,vid se da se trudi,pa makar posluzio do kraja godine! Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163114 Danas se dosta trudio.. Puno pritiska radi na suparničke obrambene igrač i na golmana.. Napreduje iz utakmice u utakmicu ali i dalje me naživcira ko niko... Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163149 Još ćemo se mi načekati do njegovog sljedećeg gola. Trenutno spava. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163172 meni bolji od torresa bezbroj Ne samo tebi, nego i svakom objektivnom. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163732 Ovaj nikad carape ne oblaci, jednom ce izaci na teren bez stucniSent from my Lumia 1020 using Tapatalk Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164868 Eto'o danas nije bio toliko los dok je igrao na poziciji napadaca ,imao par sjajnih driblinga ,samo je realizacija falila .Posle kad ga je Mou prebacio da igra po strani nije se snasao . Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164889 Eto'o danas nije bio toliko los dok je igrao na poziciji napadaca ,imao par sjajnih driblinga ,samo je realizacija falila .Posle kad ga je Mou prebacio da igra po strani nije se snasao . Kakvi crni driblizni, ako je ono njegovo bezglavo okretanje između 4 igrača dribling onda sam ja Maradona. Smrad je zabio 3 gola protiv MU-a ali je ostao smrad. Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164989 Čovjek traži loptu cijelo vrijeme i kad je primi veze on nema šta uradit .. :-? isto đukela kad rep gonja Prijavi
24. februar 2014.12 god. comment_165301 Murinjo je pričao za "L'Ekip", kasnije je u privatnom razgovoru rekao da smatra da je najveći problem za Čelsi nedostatak golgetera."Mislim da je problem sa klasičnim napadačem primetan. Imamo naravno Semija, ali on ima 32 godine, ili 35, ko zna", rekao je Murinjo.Ostalo je zabeleženo i na kameri, videćemo kakva će biti reakcija Portugalca, a ni njegovom igraču neće biti svejedno.Ovo je naravno insinuacija, istina je da su Etoa svojevremeno na početku karijere između redova, dok je igrao za Majorku optuživali da je stariji nego što piše u papirima, ali nikada nije bilo nijednog dokaza da je lažirao godine.Afrički igrači to rade, pre svega zbog nedostatka administracije u svojim zemljama, slavni Semijev prethodnik Rože Mila je prema nekim tvrđenjima imao više od 45 godina kada se opraštao od reprezentacije.Nedavno je slučaj fudbalera Lacija Žozefa Minale uzburkao javnost, optuživan je za sredovečnost, iako po dokumentima ima samo 17 godina. On zaista izgleda mnogo starije, ali su njegovi agenti tvrdili da je to zbog toga što je imao teško detinjstv Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165462 nije taj agent bio u srbiji da vidi šta je teško detinjstvo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.