Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

Sta znam,zadnih par utakmica je stvarno dobar. I izvadio nas je brdo puta. Dobar je dekica sada. 

Sto se tice proslosti,svako gresi,svako uradi nesto sto misli da je u tom trenutku ispravno,pa se kasnije to promeni,to imamo i mi u nasim zivotima,mozemo mu zaboraviti na proslost,neka zabija dok je tu i neka nas obraduje ;) Ljudski je prastati. 

Bravo Eto,samo tako nastavi.

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Fenomenalan gol zaista, odavno, odavno naš napadač nije zabio ovakav gol. 

Dedo je u finoj formi, nadam se da nije nešto jače povrijeđen, volio bih da ubrzo opet na teren izađe, zabije još koji gol i ništa protiv ne bih imao da ostane i sljedeće sezone u ekipi.

Vidi se da je kvalitet tu, dodaj iskustvo, trud, eto i forme i zaista imamo odličnog napadača.  Pomoći će on nama i sljedeće sezone sasvim sigurno.

I da, volim njegove proslave golova ;)

Čudno će zvučati, jeste da je Barcelonist, jeste da je srao na nas s onim pričama oko kikirikija. Ali ovaj čovjek mi je sve draži i draži. Ne znam bih li mogao reći da sam ga zavolio, ali mi je pravo drag postao. Pa čovjek je ove sezone pokazao VIŠE nego Torres otkako je došao u nas na zimu 2011-te. Realno. Pravi napadač. Malo mu je forma bila ukaljana u Anžiju, ali kako se bliži kraj sezone sve je bolji i bolji. Ne bih imao ništa protiv da ostane i iduće sezone u nas. Samo da Trolles ode jebo ga otac, očima ga gledati ne mogu.

A Eto'o je pokazao zašto uz Drogbu, Raula, Henryja Ibrahimovića, Rooneyja i još po kojeg igrača nosi epitet jednog od najboljih napadača u posljednja dva desetljeća.

Samuel+Eto+o+Chelsea+v+Arsenal+Premier+L

Mourinho said on Chelsea TV after the game that he hoped Eto's hamstring injury is not too serious and will probably only be out for maybe 10-15 days.

Mourinho said on Chelsea TV after the game that he hoped Eto's hamstring injury is not too serious and will probably only be out for maybe 10-15 days.

Nadam se da će ga pokrpat do PSG-a. Dosta nam je veliki hendikep što ne može Matić igrat, sad da se još ovaj ne oporavi.

• 5 sedmica kasnije...

Negdje sam pročitao na internetu da je Eto'o odlučio da će proizvoditi Chelsea kikiriki. A veli da je sve to zato što će mu faliti Chelsea pa da ga prodavanje Chelsea kikirikija podsjeti na dane u klubu. :D 

• 2 sedmice kasnije...

Zna i ovaj starac mudro da prica !!! Uvidio je neke stvari . 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.