Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

''U Chelsea sam došao zahvaljujući u velikoj mjeri Joseu Mourinhu jer smo imali određene prijatelje. Sada postoje stvari koje se događaju u životu s kojima se moram suočiti, ali to ne mijenja činjenicu da sam igrač. Šta želite da vam još kažem? Ne želim da stvaram probleme u svlačionici. Nisam više toliko mlad, ali pojedinci nemaju pravo da daju neke izjave.

Da li mi to smeta, potrebno je više od toga. Ja sam Samuel Eto'o i srećom još uvijek dajem golova sa svojih 35, 36 godina, zar ne? Zabiti tri gola Manchester Unitedu, mislim da to dugo vremena nije uradio niti jedan igrač Chelseaja, a ja sam to učinio sa 36 ili 37 godina''.

..ili 39, kako kaže njegova bivša treba.

I bolje ti je da ne pričaš previše Eto´o, jer zabio si ta tri gola i od tada te više nema.

Nadam se da je shvatio kakav mu je Mourinho ''prijatelj'' nakon otkrivanja one izjave. Onako pričati na svog igrača, po meni neprihvatljivo.

Nisam pretraživao cijeli topic pa ne znam da li je ovo već netko ranije napisao, ali evo jedan zanimljivi podatak o tome što vozi Eto'o. Aston Martin One-77. Ima samo 77 takvih automobila u cijelom svijetu, a cijena mu je prava "sitnica". Izmedju 1,4 i 2 milona dolara...  8-}

http://www.topspeed.com/cars/aston-martin/2012-aston-martin-one-77-ar98994.html

Znaci covjek izdominirao sa proslavom :D DOKTOR 

Svaka cast za proslavu,ludo nema sta :D 

Cak sam kontao i kada bude zamenjen da ce se uhvatiti za ledja i izlaziti sa terena,pao bi sa kreveta :D 

Inace nisam video Mourinhovu reakciju na ovo hahhaha

Na stranu to što među nama kao navijačima Chelsea i ne vlada baš neko pozitivno mišljenje o njemu iz razno raznih razloga ali mora se reći da je igrač za velike derbije i velike utakmice.Večeras ponovo bio jedan od onih koji je donio prevagu.

Kažem opet nije mi među omiljenim igračima našeg tima ali stvarno ima moje poštovanje i zbog svoje karijere i zbog ovakvih utakmica.

Ove sezone dao je neke važne golove..

Pohvalio sam Etoa razapnite me ako hoćete :D

Eto'o brat moj ,samo nastavi da igras dobro 

Sretan rodjendan deda Eto'o pa dam nam ostanes jos jednu sezonu u Celsiju i da se okitis sa Premijer ligom i Ligom sampiona .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.