Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Samuel Eto'o (2013-2014, 21 nastup)

Istaknuti odgovori

Meni je ipak klub iznad Lukakua, a nisam baš siguran da Romelu može biti na razini Suareza, Aguera i ostalih napadača naših konkurenata.

Ako možemo dovesti neku zvjerku u napad, iskreno zaboli me tuki hoće li Lukaku sjediti na klupi.

pa buducnost kluba ti ovisi o igracima valjda

Lukaku je na posudbi do kraja sezone u Evertonu nazalost, nema povratka, niko ne ocekuje da zabija kao Suarez, ili Aguero, ali je opet tu negdje kako god, uglavnom zabija, i to daleko vise od nasih napadaca

• Odgovori 544
  • Pregledi 34,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Da je Lukaku bolji od naših napadača, to stoji. Ali opet kakvo su ti oni mjerilo? Pa i ja bih se mogao s njima mjeriti.

Nikako se ne slažem s ovim što je Chester rekao (da ne bismo trebali dovoditi nikoga jer će onda Lukaku biti na klupi).

Što se mene tiče - dajte nam Aguera, a Lukaku neka sjedi na klupi sljedećih 7 godina. --> Klub je iznad svih

Nikako se ne slažem s ovim što je Chester rekao (da ne bismo trebali dovoditi nikoga jer će onda Lukaku biti na klupi).

Pa onda kupovanje mladih igrača, posudbe, kompletan tim u21 nemaju nikakve svrhe. Znači kupi zdravo za gotovo i to je to. 

Pa onda kupovanje mladih igrača, posudbe, kompletan tim u21 nemaju nikakve svrhe. Znači kupi zdravo za gotovo i to je to. 

Ima to nekakvog smisla. Kupujemo mlade talente i onaj koji se pokaže kao klasa na kraju će doći do prvog tima.

Logično da Chelsea nije tim u kojem će se mladi igrači razvijati. Chelsea je tim u kojem istog trenutka kad dođeš, moraš biti spreman igrati na vrhunskoj razini.

Ova situacija što sam gore napisao kao primjer, da dovedemo Aguera, a da Lukaku sjedi na klupi, ti je isto ovo što se sada događa s De Bruyneom.

Doveli smo Williana i Schurrlea koji su očito bolji igrači od njega. Šta da se sad grizemo zbog toga što KDB sjedi na klupi ili na tribinama? Ja se sigurno ne grizem zbog toga.

Da je Lukaku neka svjetska klasa, ne bih ja spominjao Aguera. Ali mislim da nije takva klasa i da ne može biti na razini prvog napadača jednog vrhunskog kluba.

Hljeb mu jebem.

Znači igrač od 18-19 godina mora biti već svetska klasa da bi mogao da igra u Čelsiju. Ne postoji igrač koji je u tim godinama već klasa (Ni Eden, realno, sa 23 nije još uvek svetska klasa), tako da dovođenje talenata apsolutno nema smisla. Zašto dovodiš mladog igrača, jebeš ga u mozak pozajmicama i na kraju pljuneš 50 miliona na nekog "proverenog" igrača (mada je i to diskutabilno). Ili jedno ili drugo, ne funkcionišu oba. Da je Aguero bio Čelsijev talenat, nikad ništa od njega ne bi bilo.

KDB će biti vrlo dobar igrač ako napusti klub, verovatno bolji i od Vilijana i od Širlea.

Talent should be respected and developed, not trampled upon.

Zamalo da na kraju napravi pizdariju i ujebe sve dobro prije toga. A mogao je komotno suditi penal nad Suarezom.

Prije toga, dobro se ušuljao ispred Škrtela i dao gol.

Inace mi ide na zivce,ali danas mi je uljepsao dan ovim golom i zato ga moram pohvaliti.

Mozda je cak i bolje sto nije pogodio on kada je isao sam na golmana jer je bio ofsajd i da je pogodioi samo bi "bacilo mrlju" na nasu pobijedu i posluzilo bi nekima da pronadju izgovor za poraz..

Voljeli bi mi svasta nesto ali... Ja sam izgubio nadu i u Torresa i u Etoa. Za sljedecu sezonu se treba rijesiti obojice. Nema u njima vise onoga sto su nekada imali.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.