Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

koji kralj, još gif avatar sebi postavio

Ja sam šaljivdžija :D

Avatar onako bezveze da ne stoji ona koza 

Pa ovo je genijalno, vratite temu filozofija i trola ili napravite bar neku drugu temu da možemo da razgovaramo o nekim svakodnevnim stvarima. Vidim ovde se mnogi bune što se tamo raspravlja o politici, a te osobe koje se bune nisu dva puta ušle u temu, ne vidim u čemu je problem? Ko god vrijeđa bude banovan, ko god krši pravilo takođe i super. Živimo na istom prostoru i pošto nas dosta ne misli isto najlakše je da o tome ne pričamo, već da ćutimo i zataškavamo sve što nam presijeca viđenja, kakva logika, divim se. 

Moj prijedlog je da se vrati ta tema ili napravi neka nova, ovi koji ne žele tu temu neka ne ulaze ili neka im se stavi ograničenje da ne vide tu temu i super. Da se ne sikiraju borci za ljudska prava. 

Vidim komentare tipa "Pišu tamo, a smetaju im fudbalski postovi." ili slično, samo mi recite ko je to rekao? Pa evo ljudi koji tamo pišu uglavnom imaju postove u svim dijelovima foruma (pogotovo o fudbalu), samo što je ova tema nešto naknadno što daje dušu ovom forumu. Na svakom forumu ima ovakvih tema, pa jebote benchmark.rs je forum o IT-u i Hardwareu i ima temu za biciklizam sa 1000 strana rasprave, a ovde ne smije da se priča o uopštenim stvarima, pa šta i ako je to poltika?

Ionako mrtav forum uspjeli zamrtviti i šta mislite? Da ćete samo fudbalskim postovima održati članove, vjerujte mi da nećete, upravo je to put da se ugasi skroz. 

Kad bi sad ponovo otvorili trola pola foruma bi bilo banovano zbog ovog sranja izmedju Turske i Rusije :D

ne vidim zasto bi nekom smetao taj rat sto se vodi izmedju rusije i turske? cak i ako raspravljamo o tome

sve dok se drzimo pravilnika foruma to je u redu, ja sam bio ponovo pokrenuo temu, ubacio sam i pravilnik foruma cisto kao dodatni podsjetnik, ali to nije bilo dovoljno, relo je uklonio ekspresno, tako da treba sad zaboravit na tu temu.

Politika se mora iskorijeniti s foruma, mnogi ovdje ne znaju zdravo raspravljati i iskljuciti emocije po tom pitanju a onda i Cae voli nahuskati ljude na nesto, pa se hvataju itd itd
Trola bez kontrolora se treba vratiti samo bez toga, jer prije je uvijek bilo dobrih i zanimljivih stvari na toj temi, znalo se o svemu i svacemu pricati, zajebavati..

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pa najlakše je zabraniti da se priča o nečemu jer se drugačije misli, može se o svemu razgovarati samo se treba držati kodeksa, a ne da pojedine budale nazivaju kozojepcima ostale članove i slična sranja. 

ovaj forum je poceo gubiti forumaše otkad je torres otišao i to je činjenica

za ovo i krivim relu, sto je jako malo reklamirao forum, pa je sad situacija kakva jeste.

takodjer, forum je jednom bio u slicnoj situaciji kad se sve pisalo na kutiji, dok su se teme zanemarivale.

Nema veze, ionako fašisti iz Lištice ne znaju dalje od Širokog

A što se tiče Sarajeva, treba tu još dodatne čistke, Berberović mora letiti iz kluba, tako da evo sad će i januar, pa očekujem još pojačanja, već su tu dva brazilca došla, al na njih ćemo morati pričekati naredne utakmice kad krenu pripreme i kad liga počne.

Benko debelo podbacio, ne znam šta se s njim dešava, ali dosta puta ove sezone je kasnio na ubačaje.

Oooooo šta se desilo, pa te ludo volim Saraj´vo

pravda za Zemu

Kako ovakve stvari prolaze na forumu? Selektivno vrijeđanje čitavog jednog mjesta od 15.000 ljudi, pa taman da je 14.000 takvih kakavim ih Spaha opisuje (a nije). Stvarno ne znam kako ovakve stvari prolaze na forumu? Možda netko i iz Širokog ima na ovom forumu, nije OK ovo nikako i ja bih za ovo davao upozorenje ili 2-3 dana bana. Bil se vi uvrijedili da netko ovdje napiše da je Sarajevo vehabijsko ili čitava Banjaluka četnička?...Ccc.
  • Autor

Kako ovakve stvari prolaze na forumu? Selektivno vrijeđanje čitavog jednog mjesta od 15.000 ljudi, pa taman da je 14.000 takvih kakavim ih Spaha opisuje (a nije). Stvarno ne znam kako ovakve stvari prolaze na forumu? Možda netko i iz Širokog ima na ovom forumu, nije OK ovo nikako i ja bih za ovo davao upozorenje ili 2-3 dana bana. Bil se vi uvrijedili da netko ovdje napiše da je Sarajevo vehabijsko ili čitava Banjaluka četnička?...Ccc.

Nije on napisao 'fašistička lištica' nego 'fašisti iz Lištice'... Pošto ne znamo na koje se tačno osobe to odnosilo, ne možemo post sankcionisati banom. Žao mi je Cae, ali nisi u pravu.

S druge strane, mogli bi tebe banovati za ovo što si napisao za Sarajevo i Banja Luku :D

Majke mi sa tim nacionalizmom se debelo preteralo. I u vecini slucajeva Zema ucestvuje, pa covece zbog cega. Ako ne mozes ucestvovati u forumu kao sav normalan svet bez podjebavanja nemoj ni ucestvovati.

Uvek se oko istih vrti prica. Treba da se ugasi podforum nasih liga da i tamo ne bi pocelo o ratu. Jbt na kraju cete poceti u temi "humor" ili jos gore "mala je ekstra" ako postoji uopste da se svadjate ko je zapoceo skidanje, srpkinje, hrvatice ili bosanke.

Majke mi, neverovatna je doza tog nacionalizma kod nekih. Brate ako ne mozes postovati druge kod ovakvog foruma balkanskog sto bi se reklo, sto kvariti atmosferu?

Malo malo pa ista prica, zivota mi neki mi nisu jasni vise.

fašisti iz listice, mislim na navijače širokog, jel to cae bio na tribinama pa se našao uvrijeđenim?

Oni su za vas u Sarajevu fašisti (zbog kukastih križeva i dizanja desnice), a vi ste za njih iz Širokog islamisti (zbog mnogo čega, zadnji incident u nizu nepoštivanja minute šutnje za žrtve Pariza) i tako u nedogled. Samo bih ja to sankcionirao ovdje na forumu kada se dolje u temama piše tako, jer ovdje ima navijača Sarajeva, a ima i iz Širokog možda ljudi koji posjećuju forum i navijaju za NKŠB (znam da je bio jedan momak iz Širokog, čak se i predstavio). Uglavnom nije lijepo tako pisati.

Oni su za vas u Sarajevu fašisti (zbog kukastih križeva i dizanja desnice), a vi ste za njih iz Širokog islamisti (zbog mnogo čega, zadnji incident u nizu nepoštivanja minute šutnje za žrtve Pariza) i tako u nedogled. Samo bih ja to sankcionirao ovdje na forumu kada se dolje u temama piše tako, jer ovdje ima navijača Sarajeva, a ima i iz Širokog možda ljudi koji posjećuju forum i navijaju za NKŠB (znam da je bio jedan momak iz Širokog, čak se i predstavio). Uglavnom nije lijepo tako pisati.

nemaš pojma ukratko, to što ti pričaš veze s vezom nema

nisi uopšte pratio utakmicu, zbog čega se javljaš onda i to ne samo ova utakmica, već i o prethodnim je riječ

nemaš pojma ukratko, to što ti pričaš veze s vezom nema

nisi uopšte pratio utakmicu, zbog čega se javljaš onda i to ne samo ova utakmica, već i o prethodnim je riječ

Bravo sad si sebi odgovorio. Jer isto ti tako netko može odgovoriti iz Širokog. Cilj je bio da ti pokažem koliko nije ok to što pišeš.

pa nek mi odgovori onaj koji je bio na tribini, da čujem koji je njegov izgovor zašto vrijeđa Vedrana Puljića.

Zašto se zna desiti da navijači zeničkog Čelika i tuzlanske Slobode znaju pjevati pjesme o Markalama kada se igra utakmica protiv Sarajeva ili Želje? Ti znaš da je to TAKO, jesu li i oni svi fašisti? Ne pravi se Spaha glup, kako ne kontaš da su navijači općenito idioti i da to na tribinama nije nakupina doktora, odvjetnika, inžinjera i diplomata, nego nakupina diletanata i huligana koji idu na utakmice, pogotovo na Balkanu, da bi liječili komplekse i frustracije jer nemaju normalan život. Nema to veze s fašizmom. Da samo vidiš kakve bljuvotine se mogu čuti kada igraju Široki i Zrinjski bilo u Širokom ili u Mo. Eto obe navijačke skupine desničarske, prohrvatske pa bude uvreda da ti pamet stane. Pjevat će oni i dalje o Vedranu, jer znaju da to bode. A što bode, to prija. Koliko god nisko bilo. Ako ti to ne shvataš očito ne ideš dovoljno često na utakmice na našim pašnjacima.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.