5. mart 2012.14 god. comment_32843 [quote name='Tinmar' timestamp='1330982076' post='32826']Dobar članak [url="http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-trenersko-stratiste-na-kojem-glave-sijeku-nedodirljive-igracke-zvijezde/602641.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-trenersko-stratiste-na-kojem-glave-sijeku-nedodirljive-igracke-zvijezde/602641.aspx[/url][/quote] Ova rečenica, svaka mu dala ko god da je napisao.. " Ako nastave gubiti i igrati loše kao i do sada, dokazat će da se i njih mora pomesti iz kluba. Ako pak sada "naprasno" krenu pobjeđivati, pokazat će se da ne zaslužuju ostati." Kako mi je to "izaslanstvo" kako ovi kažu, ohladilo. Ogadili mi se. Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32851 [quote name='millanius' timestamp='1330974745' post='32744'] Da vama kazem iskreno, sad kad sam sa ladnom glavom, i opet razmislio dobro o svemu, mislim da je ovo bila ispravna odluka. Procitao sam isto i nekoliko izjave, i dosao sam do zaklucak da ga svaki jebeni covek u Chelsea bojkotirao Boasa, znaci da tu ima necega, ne znam kakav je bio Boas, ali da te svi zamrzu toliko nije da si cvekje. I potpuno se slazem sa Ray Wilkins, covek jednostavno zna sta je potrebno ekipi, i sta je dobro u ekipi. [/quote] kažem ti ja...iako se ovako nama običnim navijačima čini simpatičan, valjda je bio takav čovjek da ga igrači nisu voljeli.. BTW evo jedna pjesma posvećena AVB-u http://www.youtube.com/watch?v=CRf_7e74baM Prijavi
5. mart 2012.14 god. comment_32853 [center][center][b][color=#ff0000]Ovo je sramota kakve se rasprave neukusne ovdje vode, ovo je prešlo sve mjere. Tema će biti zaključana do daljnjeg, tj. dok se administracija foruma ne dogovori drugačije.[/color][/b][/center][/center] [center][center] [/center][/center] [center][center][b][color=#ff0000][img]http://www.downloadpsd.com/images/Shiny-Lock-PSD-L.jpg[/img][/color][/b] [/center][/center] Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34001 [center][center][color=#ff0000][b]Tema otključana, bude li ispada kao prije neću davati opomene, nego banove.[/b][/color][/center][/center] Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34010 http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/teri-deli-krivicu-70720.html Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34012 [quote name='diablo_bih' timestamp='1331253830' post='34011'] Vrlo mjerodavna vijest cim je sa sportske.net lol [/quote] Tacno su oni izmislili tu vest.... Apsurd... Nekad vas stvarno ne razumem.... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34017 Vijest o Terryjevoj izjavi je istinita, prenijeli su je svi mediji u UK. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34018 Oce neko da vrati aktanac, na temu, da ja ne besnim malo..... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34019 [quote name='Whisper' timestamp='1331254996' post='34018'] Oce neko da vrati aktanac, na temu, da ja ne besnim malo..... [/quote] Svi uvredljivi postovi s ove teme su UPRAVO pobrisani i komentiranje može ići u normalnom civiliziranom smjeru Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34023 Sta je to bilo ? @whisper, nisam gledao uopste ostale stranice, nego refleksno cim vidim stranicu tipa sportske.net i sl. balkanskih portala. Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34046 [quote name='CFC1905' timestamp='1331289000' post='34043'] Ja još ne mogu prežalit njegov otkaz.. :/ [/quote] Morat ces, k'o sto smo morali poslije Mourinha, Ancelottija, tako i za AVBa... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34076 Ako je ikome teško, meni JE zaradi njegovog odlaska. Ali šta je tu je, sad puna podrška Robbiu, pa i sljedećem treneru, ko god to bio (nadam se da će biti pravi tj. Mou). Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34112 http://www.youtube.com/watch?v=YE4IeUQYI5Y Znam da od jadikovanja nema nista,al meni vec nedostaju njegove proslave i reakcije. A ovaj video me svaki put rastuzi Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34150 [quote name='SpecialOne' timestamp='1331304688' post='34112'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=YE4IeUQYI5Y[/media] Znam da od jadikovanja nema nista,al meni vec nedostaju njegove proslave i reakcije. A ovaj video me svaki put rastuzi [/quote] A tako sam se ponadao da cemo imati jednom trenera duzi niz godina Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34156 I ja sam se nadala da ce ostati duze,da cemo konacno imati stabilnost,ali eto sta je bilo bilo je... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34157 Tuzno je ovo gledati... Iskreno bih zeleo, da osvoji sve sto se osvojiti moze, u inat onima, koji su ga oterali iz kluba ! Covek po celi dan provodio u trening centru, kako bi preporodio polu-mrtav tim, kako bi osigurao buducnost i uspehe, a oni ga najurili, kao poslednje djubre... Jos i izjavljivali kako ih nije postovao.... Sramota, i nista vise... Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34167 Za par godina ce ga kao i Mourinha preklinjati da se vrati a on kao i vjerovatno Mourinho nece doci :/ Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34199 [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif](Owen) Coyle added: "Andre is an outstanding manager and[b] an outstanding man[/b], which is more important in the big scheme of things. He will bounce back." -iz usta čovjeka koji ga je poznavao bolje nego bilo ko ovdje[/font][/color] Prijavi
9. mart 2012.14 god. comment_34218 Kolko nam je sad žao, a kolko će nam kasnije biti.... A narčito glavešinama u klubu... Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_34985 evo vam hejteri http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFFEuZkyluDxqbqghO&tmpl=coranto_eng_news Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35024 Žalit će svi to je sigurno, samo je pitanje vremena... A mogli smo imat trenera koji bi nam donio svijetlu buducnost, lijep nogomet, veličanstvene pobjede da je bilo strpljenja.. Ali eto Romanovi hirovi su nam to sve onemogućili po ko zna koji put... Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35038 [quote name='CFC1905' timestamp='1331503776' post='35024'] Žalit će svi to je sigurno, samo je pitanje vremena... A mogli smo imat trenera koji bi nam donio svijetlu buducnost, lijep nogomet, veličanstvene pobjede da je bilo strpljenja.. Ali eto Romanovi hirovi su nam to sve onemogućili po ko zna koji put... [/quote] a kako znaš da ga nemamo ?, Roman je u svojoj eri dovodio sve neke stručnjae o kojima se pisalo najbolje i hvalospjevi , a možda baš ključ leži u legendi kluba, ja sam uz RDM-a i mislim da on može napravit nešto ako mu se da prilika, relativno je mlad i tek mu počinje trenerska karjera, nek on bude naš Ferguson!!!!! Što se AVB-a tiče on se zasro sam u korjenu, kad je postupio prema Anelki i Alexu onako đubretarski, nakon toga se nije mogao ni nadat pošovanju i prijateljstvu ostalih igrača, ja mislim da je to razlog svega lošega u njegovom odnosu s igračima. Al dobro šta bi bilo kad bi bilo, okrećemo novu stranu imamo perspektivnog menađera, legendu kluba, nek nas vodi do trofeja !!!!!! Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35048 [quote name='Vinko' timestamp='1331505728' post='35038'] a kako znaš da ga nemamo ?, Roman je u svojoj eri dovodio sve neke stručnjae o kojima se pisalo najbolje i hvalospjevi , a možda baš ključ leži u legendi kluba, ja sam uz RDM-a i mislim da on može napravit nešto ako mu se da prilika, relativno je mlad i tek mu počinje trenerska karjera, nek on bude naš Ferguson!!!!! Što se AVB-a tiče on se zasro sam u korjenu, [u][b]kad je postupio prema Anelki i Alexu onako đubretarski[/b][/u], nakon toga se nije mogao ni nadat pošovanju i prijateljstvu ostalih igrača, ja mislim da je to razlog svega lošega u njegovom odnosu s igračima. Al dobro šta bi bilo kad bi bilo, okrećemo novu stranu imamo perspektivnog menađera, legendu kluba, nek nas vodi do trofeja !!!!!![/quote] Da, a oni su se baš fino ponijeli i prema ekipi i prema treneru, a Bgm što je najvažnije i prema samom klubu, tako što su tražili transfer request.. U toj situaciji je dobro postupio, te i da nije, nema mu šta prigovarat neki igrač,a naročito da ga bojkotuje. On j bio menadžer, on određivao stvari, igrači trebaju da slušaju. Ali ne oni su suprotno radili, te dohakali su treneru, ali bgm i klub su unazadili. Zato je mene stid, takvih igrača. Još izjavljuju neke nebuloze, sami sebe prave budalama.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.