Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='mata10' timestamp='1330964138' post='32647'] On je zasluzan samo za odnose izmedu trenera i nasih igraca koji se ponasaju kao djeca kada im se nesto ne da pa je Ray tu bio samo dadilja koja je trebala da se ulizuje i udovolji igracima.. za sve ostalo, za sve bitne stvari koje se ticu igre su aposlutno zasluzni menadzeri..[/quote]

Pa džaba svima menadžerima odlične taktike ako nemaš vezu s igračima, a ta veza je bio Ray, kužiš šta oću reć? Vidiš što se dogodi kad nema Raya, bojkot.
Razumijem ja da je odnos bitan ali igraci moraju znati gdje im je mjesto.. igraci su sebi umislili da su oni ispred kluba ispred menadzera i svega (zapravo nisu umislili to je nazalost tako cim oni odreduju ko ce biti na klupi a ko ne i to je velika sramota ovog kluba) i ako nema ko da im se ulizuje odma su tu neki bojkoti i neka sranja.. opet kazem neprofesionalt igraca je nevjrovatna..
[quote name='mata10' timestamp='1330965191' post='32666']
Razumijem ja da je odnos bitan ali igraci moraju znati gdje im je mjesto.. igraci su sebi umislili da su oni ispred kluba ispred menadzera i svega (zapravo nisu umislili to je nazalost tako cim oni odreduju ko ce biti na klupi a ko ne i to je velika sramota ovog kluba) i ako nema ko da im se ulizuje odma su tu neki bojkoti i neka sranja.. opet kazem neprofesionalt igraca je nevjrovatna..
[/quote]

I tome sam mislio da ce se stati u kraj . Jer je Roman izjavljivao kako je uz Andrea i na kraju otpusti lika . NEVJEROVATNO .
[quote name='mata10' timestamp='1330965191' post='32666']
Razumijem ja da je odnos bitan ali igraci moraju znati gdje im je mjesto.. igraci su sebi umislili da su oni ispred kluba ispred menadzera i svega (zapravo nisu umislili to je nazalost tako cim oni odreduju ko ce biti na klupi a ko ne i to je velika sramota ovog kluba) [b]i ako nema ko da im se ulizuje odma su tu neki bojkoti i neka sranja[/b].. opet kazem neprofesionalt igraca je nevjrovatna..
[/quote]

ti misliš da su se jedan Hiddink, Mou, Ancelotti ulizivali igračima? no way
oni imaju takve autoritete da nema šanse da bi se ulizivali igračima, dapače igrači su ti koji bi se ulizivali njima

[quote name='Blues_95' timestamp='1330965299' post='32667']
I tome sam mislio da ce se stati u kraj . Jer je Roman izjavljivao kako je uz Andrea i na kraju otpusti lika . NEVJEROVATNO .
[/quote]

jel on to izjavio? ja nigdje nisam vidio da je on to izjavio, ja samo znam da je AVB govorio da ima potpunu podršku Romana
Pa jebem ja mamu ovim nasim igracima ako su bojkotovali.. Sta oni glume.. Posao im je da igraju fudbal kako im se kaze a ne da se prave pametni i dizu ogromne pare.. Na kraju jedan lik mora ispastat zbog budala.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330965660' post='32670']

jel on to izjavio? ja nigdje nisam vidio da je on to izjavio, ja samo znam da je AVB govorio da ima potpunu podršku Romana
[/quote]

Upravu si nije on izjavljio ali jeste uprava i sam AVB .
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330965660' post='32670']

ti misliš da su se jedan Hiddink, Mou, Ancelotti ulizivali igračima? no way
oni imaju takve autoritete da nema šanse da bi se ulizivali igračima, dapače igrači su ti koji bi se ulizivali njima
[/quote]
Za vrijeme ove trojice trenera koje si ti naveo igraci koji predvode u tim bojkotima su bili glavni igraci u klubu i zasluzili su da budu jer su bili na vrhuncu svojih karijera.. medutim kada se tu pojavi neki trener koji hoce uvede neke promjene u klubu koje su neophodne i pocne ostavljati te igrace na klupi jer nisu vise dovoljno dobri njima to naravno ne odgovara i onda pocinje nekakav bojkot i sranja..
http://chelseabalkan.com/index.php/item/818-wenger-zali-zbog-otkaza-villas-boasu.html

Šta je ovo, svi protivnici žale, a u Chelseaju nitko ne žali, pa normalno da žali Wenger kad se mogao poigravat s Chelseajem dok je AVB bio tu, sad mu je 4. mjesto došlo u pitanje :P
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330962226' post='32618'] igrače nemožeš osuđivati, jer da imaš iskustva sa tako opsjednutim ljudima, znao bi da nije nimalo ugodno biti njihov "podređeni" [/quote]

Bullsh#t

To sto su oni navikli da budu drugari sa Carlom (pa ga i na kraju sjebali) i sve ostalo pokazuje da je to jedini nacin da se pristupi tim ljudima. Sta ti mislis? Da Hiddink nije isto tako odradio kad je dosao u klub? Bio je jos gori nego AVB, samo sto ima malo vise godina, pa su ga ovi nasi slusali.

To sto si imao nekog skota za gazdu, tvoja stvar, ali sa igracima mora strogo ili ce postati stoka (kao sto su i nasi postali).
Avram Grant

"Kada dođete u Chelsea znate samo jednu stvar – morate napraviti rezultat i morate stvoriti momčad koja će to napraviti odmah. U ovom slučaju rezultata nigdje nije bilo, a i igra momčadi nigdje nije vodila", zaključio je Grant.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330962226' post='32618'] igrače nemožeš osuđivati, jer da imaš iskustva sa tako opsjednutim ljudima, znao bi da nije nimalo ugodno biti njihov "podređeni" [/quote]

Bullsh#t

To sto su oni navikli da budu drugari sa Carlom (pa ga i na kraju sjebali) i sve ostalo pokazuje da je to jedini nacin da se pristupi tim ljudima. Sta ti mislis? Da Hiddink nije isto tako odradio kad je dosao u klub? Bio je jos gori nego AVB, samo sto ima malo vise godina, pa su ga ovi nasi slusali.

To sto si imao nekog skota za gazdu, tvoja stvar, ali sa igracima mora strogo ili ce postati stoka (kao sto su i nasi postali).
[quote name='zulu' timestamp='1330967625' post='32699']

Bullsh#t

[/quote]

vidim da me nisi shvatio

AVB nije bio strog, nego je bio opsjednut, a to je ono što ljudi ne vole

mogao je npr. uvesti "Magathov stil", znači ako netko zakasni na trening, jednostavno ga opičiš po džepu za 20 hiljada eura i to je to
a ovakav njegov način pokazuje kako je on radio to, pokazuje da je bio opsjednut
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330964648' post='32657'] Pa džaba svima menadžerima odlične taktike ako nemaš vezu s igračima, a ta veza je bio Ray, kužiš šta oću reć? Vidiš što se dogodi kad nema Raya, bojkot.[/quote]

Pre bih vratio Steve Clarke-a. On je bio bolji od Raya, za jedno 100%.
ja stvaro nemogu vjerovat da netko može reć nešto protiv Raya Wilkinsa zapravo dovest u pitanje njegovo znanje, nači di je Chelsea bio sa Hiddinkom ,složit ćemo se jedan od najboljih ako ne i najbolji tim u europi tog trenutka, znate li tko je tom istom Hiddinku bio pomoćnik ? Ray Wilkins
Slično je bilo i sa Carlom , i šta se onda desi kad je Wilkins otišao ? raspad sistema na kraju smo na jedvite jade i individualnu kvalitetu izvukli to drugo mjesto a ni konkurencija nije bila neka , Arsenal prosječan kao i zadnjih 8 godina slično i Pool , Spursi isto tako možda u naletu tako je ngdje i došao Harry , Citiy se tek razvijao, tako da smo bili mi i United pa bi bilo smješno da nismo završili među prva 2 , al činjenica je da od kad WIlkinsa nema klubu nejde.
A to da su igrači bojkotirali, u to neć ulazit nisam bio u svlačioni ali mogu reć da ako jesu da je to AVB MORAO rješit, takvima dat nogom u dupe, jer napuhani egoisti u klubu netrebaju zvali se oni Frank Lampard ili Didier Drogba ili Oriol Romeu svejedno, AVB je u tom slučaju trebao provest čeličnu stegu, zašto nije neznam očito mu se osvetilo. A i trener kojii se uvlači igračima nije trener.

Največi problem u ovom klubu je kućni odgoj i što nema već spomenute čelične stege, vlasnik glumi menađera, igrači trenera, a trener se najviše zalaže na terenu, da sutra izađe vjest da čistačice rade taktiku nebi se ni malo čudio. Treba posložit stvari na mjesto vlasnik mora bit vlasnik i isključiovo radit što vlasnik treba da radi ni više i manje ,isto je i s trenerom i igračima, i neće onda bit ovaj bojkotiro ovog ovaj mu je zasro ovo, svi će imat svoj posao i znat će se gdje se zasralo i ko je zasrao.

@chelseathebest , ma koja volja za učenjem, kom ti krafne bacaš ? :P
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330967730' post='32702'] vidim da me nisi shvatio AVB nije bio strog, nego je bio opsjednut, a to je ono što ljudi ne vole[/quote]

Mourinho isto bio opsednut, ne samo kod nas nego i kod ostalih klubova. Takvi moraju biti menadzeri koji nisu imali iskustvo u igranje. Tacka. Jedina razlika izmedju AVB-a i Mourinha je to sto su igraci bili gladni kad je on dosao a siti i puni moci kad je AVB dosao. Jedina razlika. Ne pricam o talentu ili trudu.
[quote name='Vinko' timestamp='1330967837' post='32704']
@chelseathebest , ma koja volja za učenjem, kom ti krafne bacaš ? :P
[/quote]

mislio sam to u onom stilu da zamrziš predmet zbog profesora iako ti zapravo i nije tolko mrzak predmet inače :P

[quote name='zulu' timestamp='1330967947' post='32706']

Mourinho isto bio opsednut, ne samo kod nas nego i kod ostalih klubova. Takvi moraju biti menadzeri koji nisu imali iskustvo u igranje. Tacka. Jedina razlika izmedju AVB-a i Mourinha je to sto su igraci bili gladni kad je on dosao a siti i puni moci kad je AVB dosao. Jedina razlika. Ne pricam o talentu ili trudu.
[/quote]

nebih se složio, ja vidim AVB-a i Mourinha kao 2 potpuno različite osobe
Mou je kraljina, on radi i govori šta hoće i on nikako nije tip kojem će biti bitno jedino zadovoljiti vlasnika
AVB-u je ovo bio prevelik zalogaj i on vjerojatno 8 mjeseci nije mirno spavao samo zato što je cijelo vrijeme mislio šta će roman reći na njegov rad

na to mislim

da se razumijemo, ja ne mislim da je Mou nekakva ljenčina il nešto slično, ja mislim da on uvijek svoju "zadaću" napravi najbolje moguće
dok AVB napravi svoju zadaću i onda još nemože zaspati jer stalno razmišlja jeli napravio dobro zadaću
Da vama kazem iskreno, sad kad sam sa ladnom glavom, i opet razmislio dobro o svemu, mislim da je ovo bila ispravna odluka.
Procitao sam isto i nekoliko izjave, i dosao sam do zaklucak da ga svaki jebeni covek u Chelsea bojkotirao Boasa, znaci da tu ima necega, ne znam kakav je bio Boas, ali da te svi zamrzu toliko nije da si cvekje.
I potpuno se slazem sa Ray Wilkins, covek jednostavno zna sta je potrebno ekipi, i sta je dobro u ekipi.
[quote name='Whisper' timestamp='1330962997' post='32626']
Igraci su bojkotovali Andrea, ko to ne vidi, mora [b]kod onkologa[/b].
[/quote]
Ma ko to nama došao ?? :P
Čista petica za post kao i inače, ali kaže se oftalmolog osim ako nisi mislio da ljudi koji to ne vide imaju neki karcinom, jer je onkolog stručnjak za rak. :D
[quote name='millanius' timestamp='1330974745' post='32744']Da vama kazem iskreno, sad kad sam sa ladnom glavom, i opet razmislio dobro o svemu, mislim da je ovo bila ispravna odluka. Procitao sam isto i nekoliko izjave, i dosao sam do zaklucak da ga svaki jebeni covek u Chelsea bojkotirao Boasa, znaci da tu ima necega, ne znam kakav je bio Boas, ali da te svi zamrzu toliko nije da si cvekje. I potpuno se slazem sa Ray Wilkins, covek jednostavno zna sta je potrebno ekipi, i sta je dobro u ekipi.[/quote]

Vise od bilo cega bih volio da se ovaj otkaz ispostavi ispravnim. Vidjecemo...
[quote name='Whisper' timestamp='1330962997' post='32626']
Nisam ni mislio, da cu zbog ovakve vesti morati da se vracam...

Andre Villas Boas je seo na najvreliju stolicu u Evropi. Taj isti predsednik kluba, Roman Abramovic, je insistirao, na njegovom dovodjenju. Sirio je pricu, da ce tim u narednih sezonu-dve, biti podmladjen i osvezen.
Samo sto, Roman Abramovic nije spreman, za rekonstrukciju igrackog kadra. Ne moze da prihvati cinjenicu, da takav proces iziskuje odredjene zrtvr, u vidu barem jedne sezone, bez trofeja.

Igraci su bojkotovali Andrea, ko to ne vidi, mora kod onkologa.

Da sve bude gore gazda je stao na njihovu stranu...
Iako mu nagle promene trenera, prethodnih godina, nista nisu donele, ipak nista nije naucio...

Zao mi je voljenog tima, Kao da nema dovoljno neprijatelja u vidu sudija, FA, UEFE, Masona( :D), samo je jos falilo, da ga iznutra izjedaju....
[/quote]
Eto, čovjek sve fino objasnio.

[quote name='Wisey' timestamp='1330977160' post='32758']
[b]Ma ko to nama došao ?? :P[/b]
Čista petica za post kao i inače, ali kaže se oftalmolog osim ako nisi mislio da ljudi koji to ne vide imaju neki karcinom, jer je onkolog stručnjak za rak. :D
[/quote]
U nevolji se junaci poznaju ^^
Dobar članak [url="http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-trenersko-stratiste-na-kojem-glave-sijeku-nedodirljive-igracke-zvijezde/602641.aspx"]http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-trenersko-stratiste-na-kojem-glave-sijeku-nedodirljive-igracke-zvijezde/602641.aspx[/url]
[quote name='Tinmar' timestamp='1330982076' post='32826']
Dobar članak [url="http://www.index.hr/sport/clanak/chelsea-trenersko-stratiste-na-kojem-glave-sijeku-nedodirljive-igracke-zvijezde/602641.aspx"]http://www.index.hr/...zde/602641.aspx[/url]
[/quote]
Čini mi se da su oni to preveli s nekog britanskog portala, mislim da sam ovo već čitao na engleskom. Ali odličan tekst, nema šta.
[quote name='Wisey' timestamp='1330977160' post='32758']
Ma ko to nama došao ?? :P
[/quote]

AHahhahahahahahahah onkolog hahahahahhahahahah

Nisam ni svestan, sta sam lupio :D

Hvala, na sugestiji :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.