Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Nije jedini kriv, ali lik jednostavno nije imo muda, nije bio u stanju kontrolisati "zvijezde".
Dobar potez Romana, momak je jednostvano polupao loncice.
Nek' mu je sretno!
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9121992/Newcastle-manager-Alan-Pardew-suggests-senior-players-to-blame-for-failure-of-sacked-Chelsea-boss-Andre-Villas-Boas.html"]http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9121992/Newcastle-manager-Alan-Pardew-suggests-senior-players-to-blame-for-failure-of-sacked-Chelsea-boss-Andre-Villas-Boas.html[/url]

Gospodin Alan Pardew objasnio neke stvari.
Tužan je ovo dan za Chelsea. Pobogu brate sta reci? Andre sretno ti dalje, ispuni svoj potencijal i natjeraj Romana da shvati svoju grešku!
Evo sad tek procitah da je dobio nogu..

Sta reci?

Zao mi je ali mi je i drago ( ne sto je dobio otkaz) zato sto cemo vjerovatno vidjeti ubrzo neku drugu formaciju..

avb ce ubrzo naci novi posao.. vjerovaton inter.. nadam se da ce tamo imati igrace koji ce se pokazati kao momci u portu..

sad se nadam da je to bilo do avb-a sve a ne zbog igraca pa da se pokazu sad u pravom svjetlu jebem ti zemlju mutavu
Iako sam bio protiv AVB-a nije mi drago što je otišao u ovom trenutku. Vidjet ćemo šta će dalje biti s Chelseajem. Budućnost nam je vrlo vrlo upitna. Ostanak u LIgi prvaka je skoro nemoguć. Liga prvaka za sljedeću sezonu je sve dalje i dalje, FA kup nije siguran, a u Ligi možemo samo sanjati prve tri pozicije. Najteži period od kad je Abramovič u klubu. Ništa optimistično nemam reći, ali ću vam ja reći zašto je mene osobno razočarao gospodin Villas-Boas.

Kad je došao, bio sam veoma veoma sretan. Osjećao sam neku veliku budućnost s njim u Chelseaju. Nisam očekivao prve sezone trofeje, ako ćemo iskreno, očekivao sam jednostavno da se borimo za sami vrh do kraja prvenstva. I to bi mi bilo dovoljno. Da smo se borili sa Cityjem i Unitedom do kraja ove sezone, pa makar ništa ne osvojili, to bi me opet zadovoljilo. U Ligi prvaka sam očekivao napokon da prođemo četvrfinale. U nacionalnim kupovima sam očekivao da igramo dobro i dođemo barem do polufinala. Ono što me u svemu izuzetno razočaralo je AVB-ov stav od kad je u klubu. Ja nikako ne mogu i ne želim da shvatim razloge zbog kojih je on doveo Raula Meirelesa, igrača koji nije kalibar za Chelsea. Ne mogu da shvatim zašto McEachran nije dobio pravu šansu, taj mladi talentirani engleski veznjak - koji nam je ko kruh trebao jer nam je sredina terena u rasulu mjesecima. Ne mogu da shvatim zašto je doveden u klub jedan Lukaku za velike novce i skoro da i ne dobije šansu, nego ovako svake prijestupne i to na krilu gdje taj čovjek ne može igrati, što je jasno cijelome svijetu. Ne mogu da shvatim njegovo forsiranje nekih starijih igrača koji to i ne zaslužuju. AVB - čovjek za Chelsea? Danas, odmah, sada ne, ali za 10ak godina možda da. Koliko god mi ljuti bili na Abramoviča zbog nekih poteza, ovo bi se desilo prije ili kasnije, pitanje je samo koja će utakmica preliti kap. To je bila ona jučer.

I AVB-a mi je žao kao čovjeka, što mu se ovo sve desilo, ali na kraju krajeva fine ne novce pobrao, tako da se ja i ne brinem za njega baš previše. Trebao je malo ranije razmišljati glavom, već prošlo ljeto dovesti Falcaa i tako te igrače, malo biti energičniji odlučniji i strožiji. Jednostavno nije ispunio karakterna očekivanja. Da će nam sada s RDM-om biti lako, daleko od toga, ali mislim da gore od ovog ne može biti.
Bice ista prica kao i sa Mourinhom sada ce preuzeti neki drugi klub u kojem vlasnik i uprava imaju mozga i imaju strpljenja i pokoriti sve, a ne kao nas dragi Roman kojem je strpljenje jednako djetetu od 4 god.. sretno ti bilo kralju..
Zao mi je sto je ovako ispalo. Volio bih da neko dodje u Chelsea i da sastavi svoj tim. AVB nije imao igrace koji su se uklapali u njegovu viziju i nije mogao nista uraditi. To smo mi vec znali, znao je i on, znali su i mnogi drugi. Zao mi je sto nije ostao i sastvaio tim na svoj nacin.

Sada mogu samo da pozelim da pola igraca na ljeto ode iz Chelsea, jer pola njih sigurno ne zasluzuje nositi plavi dres. Ako Roman zeli ekipu za osvajanje, zna sta treba uraditi. Milione na stol, i kupi igracine kakve treba. Ne treba se zadovoljavati igracima koje sada imamo jer ovi su nesposobni za bilo sta.
Nevjerovatna glupost je uradjena, trebao je ostati barem do kraja sezone, ovo je samo jos jedna odlika "manjeg" kluba u odnosu na ManU, Arsenal i dr., sigurno da AVB ne bi dobio otkaz u u bilo kojem od ovih klubova za ovo vrijeme cc, koliko je samo Chelsea promjenio trenera zadnjih godina i ispade ni jedan ne valja a svi prije Chelsea osvajali bruku titula znaci nea sanse da je sve do trenera, treba se Abramovic zapitati da li to ima veze sa igracima :huh: :S ma najbolje da on sam sebe postavi kao trenera Chelsea ocito najbolje zna :S ovo mu je jedan veliki minus od mene ;)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330881333' post='32250']
Iako sam bio protiv AVB-a nije mi drago što je otišao u ovom trenutku. Vidjet ćemo šta će dalje biti s Chelseajem. Budućnost nam je vrlo vrlo upitna. Ostanak u LIgi prvaka je skoro nemoguć. Liga prvaka za sljedeću sezonu je sve dalje i dalje, FA kup nije siguran, a u Ligi možemo samo sanjati prve tri pozicije. Najteži period od kad je Abramovič u klubu. Ništa optimistično nemam reći, ali ću vam ja reći zašto je mene osobno razočarao gospodin Villas-Boas.

Kad je došao, bio sam veoma veoma sretan. Osjećao sam neku veliku budućnost s njim u Chelseaju. Nisam očekivao prve sezone trofeje, ako ćemo iskreno, očekivao sam jednostavno da se borimo za sami vrh do kraja prvenstva. I to bi mi bilo dovoljno. Da smo se borili sa Cityjem i Unitedom do kraja ove sezone, pa makar ništa ne osvojili, to bi me opet zadovoljilo. U Ligi prvaka sam očekivao napokon da prođemo četvrfinale. U nacionalnim kupovima sam očekivao da igramo dobro i dođemo barem do polufinala. Ono što me u svemu izuzetno razočaralo je AVB-ov stav od kad je u klubu. Ja nikako ne mogu i ne želim da shvatim razloge zbog kojih je on doveo Raula Meirelesa, igrača koji nije kalibar za Chelsea. Ne mogu da shvatim zašto McEachran nije dobio pravu šansu, taj mladi talentirani engleski veznjak - koji nam je ko kruh trebao jer nam je sredina terena u rasulu mjesecima. Ne mogu da shvatim zašto je doveden u klub jedan Lukaku za velike novce i skoro da i ne dobije šansu, nego ovako svake prijestupne i to na krilu gdje taj čovjek ne može igrati, što je jasno cijelome svijetu. Ne mogu da shvatim njegovo forsiranje nekih starijih igrača koji to i ne zaslužuju. AVB - čovjek za Chelsea? Danas, odmah, sada ne, ali za 10ak godina možda da. Koliko god mi ljuti bili na Abramoviča zbog nekih poteza, ovo bi se desilo prije ili kasnije, pitanje je samo koja će utakmica preliti kap. To je bila ona jučer.

I AVB-a mi je žao kao čovjeka, što mu se ovo sve desilo, ali na kraju krajeva fine ne novce pobrao, tako da se ja i ne brinem za njega baš previše. Trebao je malo ranije razmišljati glavom, već prošlo ljeto dovesti Falcaa i tako te igrače, malo biti energičniji odlučniji i strožiji. Jednostavno nije ispunio karakterna očekivanja. Da će nam sada s RDM-om biti lako, daleko od toga, ali mislim da gore od ovog ne može biti.
[/quote]

e care...točno to

meni je AVB-a strašno žao samim time što je on čovjek koji daje sebe maksimalno u posao i što je vrlo emotivan u poslu
eto ja nisam stvoren za šefa i ja nebi imao srca otpustiti nekoga ko radi za mene i ne ispunjuje očekivanja ako mi je isti simpatičan (u ovom slučaju AVB)
ja bi bio najsretniji da je u zimskom prijelaznom roku doveo nekoga za koga je mislio da je potreban i napravio neke promjene pa da sada mi igramo bolje, ali ne shvaćam zašto nije to napravio, pokopao je time i sebe i nas, jer svi znaju da se kod nas nema strpljenja sa menadžerima
stvarno mi je žao...jasno je bilo ko dan da neće preživjeti cijelu sezonu s ovakvom igrom

mislim da je AVB došao kod nas u krivo vrijeme, kao što je Cae napisao

ne ulijeva mi neko povjerenje Di Matteo, a bome ni Guardiola, neznam kako će ovo ispasti

molit se sada da nam se vrate Mou, Wilkins

a AVB-u još jednom sve najbolje u karijeri, jebiga nije ti očito bilo suđeno na našoj klupi, netko je ipak morao odgovarati za sve
slažem se sa puno miđljenja i sa Caeom i sa Elaom, makar nebi ja okrivio igrače igrači su takvi kakvi jesu, hvala bogu Chelsea ima vrlo dobar buđet i može si priuštit manje blnu smjenu generacije i može dovest igrače, dok trenutni imaju reputaciju i ako ne pašu treneru nebi ih se trebalo "rješavat" za njih bi se već javilo par klubova, tako da AVB ako mu nešto nije pasalo mogao je a očito i MORAO promjenit, AVB je fala bogu imao 2 prijelazna roka, osim Mate nije napravio ništa, dapače sasro sa Meirelesom pljunli velke novce za Romelua koji skuplja prašinu na klupi, De Bruyne ko da i nije doveden, možda sam nekoga previdio al to je uglavnom to. Ja mislim da je ipak trebao pristupit odlučnije i uzet moč koju ima i biti boss , treblo je malo više hrabrosti, i maštovitosti i mislim da bi stvari bile bolje a za par sezona i idealne, al šta je tu je, idemo dalje, AVB mi je bio drag ko član familije i nema sretnijeg od mene da je uspio i ušutkao one koji su govorili "klinjo neiskusni" ali jebiga možda su bili u pravu, nadam se da če otić u Inter gdje će uživat veće povjerenje i dobit više vremena te da tamo stvari nešto kao što je imao s Portom, samo da nam LP ne otme :P
iz lošeg dana radi padanja na kladionici dan je prerastao u pravu divotu.... Samo neka sad pametno izabere jer je sezona gotova a do lita ima vrimena.... Ajde romane pogodi ka sa mourinhom
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330891290' post='32344']Nešto mi je ovdje čudno oko otkaza AVB-u. Do neki dan je govorio kako ima punu podršku Romana. Nešto se tu u međuvremenu 'veliko' desilo. Ne bi mu Roman iz čista mira dao otkaz.[/quote]

Kojeg čistog mira, o čemu vi pričate, mi imamo jednu pobjedu u zadnjih 6 utakmica, ako je to čisti mir onda ste stvarno prolupali..
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1330891290' post='32344']
Nešto mi je ovdje čudno oko otkaza AVB-u. Do neki dan je govorio kako ima punu podršku Romana. [u][b]Nešto se tu u međuvremenu 'veliko' desilo[/b][/u]. Ne bi mu Roman iz čista mira dao otkaz.
[/quote]
Desio se WBA.
Jedna stvar - ajde da imamo nev topic, sa novim pitanjem. Ne ono glupo standardno "Koga vi zelite da imate kao novog trenera", nego da pravilno glas: "Da li vas iskreno boli kurac ko ce biti novi trener obzirom da nece ostati vise od godinu dana cak iako ga sam Bog postavi na celu Chelsea-a"
Jbt cijeli dan nisam bio na netu , sad udjo kad :blink:

Kako mi je krivo, nemogu opisat. Nema se tu šta pričat. Sretno Boasu i nek pokaže Romanu kako je kako će sam sebi kurčinu podudlat za kratko vrijeme..

Sad će doć novi trener, većina igrača ostaje od ovih trenutnih, pa aBd da se ponovo patimo sljedeće sezone. Živi bili pa vidjeli...

Još jednom sretno Andre i prvi put kad se sastanes s Chelseajem, sa novim klubom, razbiij nas ko beba zvečku. Baš kao što je i Mourinho uradio..
[quote name='how yes no' timestamp='1330893435' post='32368']Jbt cijeli dan nisam bio na netu , sad udjo kad :blink: Kako mi je krivo, nemogu opisat. Nema se tu šta pričat. Sretno Boasu i nek pokaže Romanu kako je kako će sam sebi kurčinu podudlat za kratko vrijeme.. Sad će doć novi trener, većina igrača ostaje od ovih trenutnih, pa aBd da se ponovo patimo sljedeće sezone. Živi bili pa vidjeli... Još jednom sretno Andre i prvi put kad se sastanes s Chelseajem, sa novim klubom, razbiij nas ko beba zvečku. Baš kao što je i Mourinho uradio..[/quote]

Mourinho je bio sposoban stvoriti ekipu koja će nas razbiti ko beba zvečku, a Villas-Boas je....pa, Villas-Boas :D
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1330893888' post='32372']

Mourinho je bio sposoban stvoriti ekipu koja će nas razbiti ko beba zvečku, a Villas-Boas je....pa, Villas-Boas :D
[/quote]

a di matteo je....pa, di matteo :D :D :D :angry: :angry:

P.S. daj Bog da sam u krivu pa me lik razuvjeri, mada čisto sumnjam, nema teorije..
[quote name='how yes no' timestamp='1330893435' post='32368']
Jbt cijeli dan nisam bio na netu , sad udjo kad :blink:

Kako mi je krivo, nemogu opisat. Nema se tu šta pričat. Sretno Boasu i nek pokaže Romanu kako je kako će sam sebi kurčinu podudlat za kratko vrijeme..

Sad će doć novi trener, većina igrača ostaje od ovih trenutnih, pa aBd da se ponovo patimo sljedeće sezone. Živi bili pa vidjeli...

Još jednom sretno Andre i prvi put kad se sastanes s Chelseajem, sa novim klubom, razbiij nas ko beba zvečku. Baš kao što je i Mourinho uradio..
[/quote]
hehehe koga ce on razbit......... jedino boavistu
Meni se zgadio Chelsea nakon ovoga. I nogomet općenito. Nemam snage više ni za što, razočaran sam igračima (pogotovo starom gardom), Romanom a najmanje Boasom. Neka mu je sretno :'(

Dugo će vremena proći kad ću opet moći sretan upaliti utakmicu Chelseaja. Ne zato što ne pobjeđuju i ne igraju dobro nego zbog ovakvih stvari. Abramoviču budala si svjetska. Svi koji podržavaju ovaj otkaz ne žele dobro Chelseaju. Moglo se bar do ljeta čekati da mu se da otkaz. Ma nemam riječi, od muke ću opčet pratit Dinamo i ići na Maksimir gledat tekme, ovo me zgrozilo. fuj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.