Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Jedino su on i Scolari od svih trenera koje je Roman otpustio zasluzili otkaz. Čak je i Grant zasluzio drugu šansu nakon finala u Moskvi.
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335540832' post='43853']
Jedino su on i Scolari od svih trenera koje je Roman otpustio zasluzili otkaz. Čak je i Grant zasluzio drugu šansu nakon finala u Moskvi.
[/quote]
Slazem se s tobom mada mislim da nije potpuno njegova krivica za onako ocaje rezultate i igru tima ( AVB-a sam mislio ) :)

pozz
jedan od rijetkih njegovih dobrih poteza bio je odabir pomoćnog trenera, jedina greška u tome je to što ga očito nije previše slušao, njgove savijete, al eto AVB-uu želim sretno i kao što Blues kaže, ni ja ga nebi volio vidjet na klupi Barce :/ nek dođe hajduka preporodit :lol: :lol: :lol: ti da se još tjedan dana igra prvenstvo bi ispali iz lige :lol: :lol: hitno im treba pojačanje a AVB mi se čini ko pravi čovjek za klupu splitskih bilih hahaha sramote
[quote name='chelseafan97' timestamp='1335637892' post='44182']
Evo šta je Andre napisao na FB-u.

[size=6]I Miss Chelsea Fans And Players , Good Luck For Them ![/size]
[/quote]

Gdje si ovo našao?
Pročitah danas na Shedu da portugalski mediji intenzivno spominju AVB-a u kontekstu prelaska u Rim na ljeto. Preuzet će Romu, kažu da je done deal. :mellow:
E moj Andre, da si bio malo sposobniji i mudriji doveo bi sa sobom u Chelsea Falcaa i Hulka i vjerojatno još uvijek bio trener. Ali ti nisi Mourinho da uspiješ nagovoriti neke igrače da te prate.
Ja mu zelim srecu gdje god da ode i da uspije. Nije on onakvim kakvim smo ga mi prikazivali ovdje. Ima svoj stil igre i toga se trzi, samo svi igraci ne mogu igrati taj njegov stil... Neka sebi izgradi ekipu koja ce raditi onako kao on od njih trazi...
[quote name='Caeruleus' timestamp='1336642121' post='47446']
E moj Andre, da si bio malo sposobniji i mudriji doveo bi sa sobom u Chelsea Falcaa i Hulka i vjerojatno još uvijek bio trener. Ali ti nisi Mourinho da uspiješ nagovoriti neke igrače da te prate.
[/quote]
Za ovo će biti dovoljno:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pokazao da je pravi gospodin! Koliko god ovo smiješno zvučalo, ne možemo biti licemjeri, i Andre je radio s ekipom i nedvojbeno ima svoje prste u svemu ovom sto nam je se dogodilo; ne toliko koliko RDM, ali ipak.. Hvala!
Imao je i AVB udela u osvajanju LS.Tako da i njemu hvala.Bar na tome sto je uvrstio Di Matea u svoj strucni stab.
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]
Bosingwa also revealed that Villas-Boas had told the Chelsea squad they would win the Champions League after the 3-1 away defeat by [url="http://topics.skysports.com/napoli/?section=football"]Napoli[/url][img]http://static.lingospot.com/spot/image/spacer.gif[/img] in the first leg of the last 16.[/font][/color]
The Portuguese said: [b]"He told us we would be European champions."[/b][/font][/color]
Team-mate [url="http://topics.skysports.com/Raul+Meireles/?section=football"]Raul Meireles[/url][img]http://static.lingospot.com/spot/image/spacer.gif[/img] added: "[b]It was a funny thing. Following the Napoli defeat, he said we would be European champions.[/b][/font][/color]
"We never stopped believing and ended up winning the FA Cup and Champions League."[/font][/color]
[/font][/color]
;)[/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.