Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Caeruleus' timestamp='1332194000' post='36754']
Priča se da se sakrio u onaj bunker u Konjicu što je JNA pravila za druga Tita. E sada da li je to točno ne znam.
[/quote]

priča se po čaršiji :D :D :D
[quote name='Elao' timestamp='1332602055' post='37601']
AVB je za lose rezultate bio dezurni krivac, ko li je to sada bas me zanima ?
[b] [/b]
[/quote]

protiv Totenhama je falilo svježine i koncentracije, jbg bile su tu stativa i onaj traljav pokušaj Drogbe iz odlične situacije i još puno prilika uz sumnjivo ne dosuđen jedanaesterac, protiv Citiya je sve išlo kako treba dok Essien nije skrivio bezvezan penal jbg i ond su dobili krila i fasovali smo,
al ja mislim da je naš krivac isti onaj koji je jebao i AVB-a a to je fantastična četvorka od kojih su 2 uvek u sastavu i odigraju loše a ima još tu igrača i jednom da nije dan i sjebani smo ovog puta je to bio Drole. mislim da mi ipak trebamo napravit malo reda u ekipi što se igračkog kadra tiče i da iduće sezone možemo ciljat visoko, makar ni ova nije izgubljena još smo u europi i igramo FA Cup.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1332602649' post='37616']
Sto AVBu niste sudili tako :D
[/quote]

ja sam AVBa podržavao još malo vremena nakon zimskog prijelaznog roka, pa ti vidi

RDM je u 6 utakmica izvukao 4 pobjede, 1 remi i 1 poraz što je u odnosu na AVBove rezultate space shuttle
ali kažem, kompletnu ocjenu će RDM i ostali dobit na kraju sezone, 6 utakmica je premalo...
Ti si vinko meni izuzetno drag forumaš i dobar na shoutboxu za zajebanciju, al iskreno pojma nemaš šta pišeš. Čas si za jednog, čas si za drugog, ovaj je dobar, pa nije dobar, valja-ne valja... :rolleyes:
Ova utakmica, koja je najvažnija u cijeloj sezoni, odigrana je i završena na sramotan način. Ne postoji čovjek koji će me uvjeriti u suprotno. Ali to nije prvi put. Sve ono što sam pisao tokom cijele sezone pokazat će se na kraju kao ispravno, a vi vjerujte u šta hoćete.
[quote name='Wisey' timestamp='1332603083' post='37627']
Ti si vinko meni izuzetno drag forumaš i dobar na shoutboxu za zajebanciju, al iskreno pojma nemaš šta pišeš. Čas si za jednog, čas si za drugog, ovaj je dobar, pa nije dobar, valja-ne valja... :rolleyes:
Ova utakmica, koja je najvažnija u cijeloj sezoni, odigrana je i završena na sramotan način. Ne postoji čovjek koji će me uvjeriti u suprotno. Ali to nije prvi put. [b]Sve ono što sam pisao tokom cijele sezone pokazat[/b] će se na kraju kao ispravno, a vi vjerujte u šta hoćete.
[/quote]
Izvini Maro Gataro , nisam te prepoznao . :D

A kazes da Vinko mijenja misljenje , a ti isto to radis . Pises Drogbi dati dozivotno da igra , neku funciju u klubu a danas kazes Mrs iz kluba .

Nisam ni ja zadovoljan ovom predstavom danas , 4. mjesto nam je sada miljama daleko i tesko cemo biti 4.

Samo da napomenem da sam uvijek bio uz AVB-a i da dan danas nisam prezalio onaj dan kad mu je Roman urucio otkaz .
[quote name='Blues_95' timestamp='1332604301' post='37657']
Pises Drogbi dati dozivotno da igra , neku funciju u klubu a danas kazes Mrs iz kluba .[/quote]
Nađi mi post gdje sam napisao to.
[quote name='chelseathebest' timestamp='1332602153' post='37609'] polako ba sudit ćemo svima na kraju sezone[/quote]

HAHAHHA, sudit na kraju sezone...Ja karaktera i karine...
haha Wis od kad pišem ovdje ja sam se držao toga da AVB-a bi mjenjao samo ako dođu Wilkins i Mou i šta jest psovao sam ga i sve al sam se toga držao isto je i za Meirelesa , Maloudu , Kaloua i Bosingwu ja o njimma mogu pisat da su mi dragi ovo ono al ja sam u svkom trenutku bio za njihov odlazak i to sam pisao ( i to sve četvorice odlazak jednog il 2 me neće zadovoljit)
Od kad je došao RDm ima moju potporu isto kao i AVB , po mom ukusu Chlsea igra dosta dobro sad pod RDM-om i to sam rekao nakon svake utakmice i od početka govorim kako bih ga volio gledat i iduće sezone, ako ti nešto nije jasno što kažem pitaj objasnit ću ti kao što sam i za Torkea pred par mjeseci, al vrijeđanju stvarno nije mjesto, bar mislim da prema meni nije, ja nit sam kog od vas vrijeđao nit omalovažavao, sa svima ljepo popričam i mislim da sams e ljepo ophodio prema svima, pa ako sam ja takav prema vama (što nije ništa posebno) onda očekujm tolko malo i od vas prema meni.
[quote name='Wisey' timestamp='1332604374' post='37659']
Nađi mi post gdje sam napisao to.
[/quote]

Pogrijesio sam . Mislio sam da si pisao da ostane zauvijek u klubu sto nije tacno . Ali si ipak napisao :
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"Nikad u životu nisam vidio direktnijeg napadača od njega"
Legenda Dider ! :D [/font][/color]
[quote name='Blues_95' timestamp='1332604854' post='37671'] Pogrijesio sam . Mislio sam da si pisao da ostane zauvijek u klubu sto nije tacno . Ali si ipak napisao : [color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"Nikad u životu nisam vidio direktnijeg napadača od njega" Legenda Dider ! :D [/font][/color][/quote]To je vjerovatno nakon napolia napisao
Vinko
Nije to bila nikakva uvreda, žao mi je ako si tako shvatio. Jednostavno, nekad se pogubiš u mislima i mijenjaš ih ko čarape. Nadam se da si skontao šta je pisac htio reći. Tvoji postovi su veoma konfuzni i teško čitljivi, jer se zavrti jedno 50 različitih ideja i stvari. :)

Blues
To je moj stari reko btw (pročitaj post još jednom) :lol:, a aludirao je na njegova najbolja vremena. Nikako ovakvog Didiera.
[quote name='how yes no' timestamp='1332604434' post='37660']

HAHAHHA, sudit na kraju sezone...Ja karaktera i karine...
[/quote]

opet pokazuješ da ti je tvoja dječačka zaljubljenost u AVB-a bila ispred Chelsea...
AVB nas je vodio na dno oceana, još i dublje i to tvoja adolescentska zaljubljenost neće promjeniti

AVB je imao do trećeg mjeseca vremena da nešto uradi, zato mislim da bi bilo uredu da i RDM dobije malo više vremena od 6 utakmica
AVB je moju podršku imao sve tamo do kraja prvog mjeseca negdje i onda sam mu sudio, zato nevidim razlog da bi sada RDM-u sudio, nakon jeb***h 6 utakmica, u kojima je btw ostvario sjajne rezultate

i mislim da nema smisla raspravljat više o AVB-u, AVB ode, Chelsea ostaje
Ma nek si ti meni ukazao da sam dječački zaljubljen u AVB-a.

Avb se počeo pljuvati od oktobra,a ne poslije nove godine kako ti kažeš. Ništa nisam rekao za RDM-a, podržavam ga kao i svakog dosadašnjeg trenera, ali i buduće ću, ma ko god to bio.
Ali pričati kontra priču samo zato što je novi i što ti se sviđa od početka (razumijem legenda je), ali gdje je tu karakter?? Ni mrvice ga nema.

I molim te poštedi me filozofiranja, slab si u tome. Veliki i topao pozdrav imaš od mene...
[quote name='how yes no' timestamp='1332605629' post='37685']
Avb se počeo pljuvati od oktobra,
[/quote]

to što ga je dubro ili netko drugi pljuvao otpočetka, neznači da sam ga i ja...

ja sam počeo tražit njegov odlazak tek nakon kraja siječnja otprilike

i nerazumijem šta bi sad trebao sudit RDM-u? pa 6 utakmica je tu
[quote name='Wisey' timestamp='1332605094' post='37677']
Vinko
Nije to bila nikakva uvreda, žao mi je ako si tako shvatio. Jednostavno, nekad se pogubiš u mislima i mijenjaš ih ko čarape. Nadam se da si skontao šta je pisac htio reći. Tvoji postovi su veoma konfuzni i teško čitljivi, jer se zavrti jedno 50 različitih ideja i stvari. :)

Blues
To je moj stari reko btw (pročitaj post još jednom) :lol:, a aludirao je na njegova najbolja vremena. Nikako ovakvog Didiera.
[/quote]

kao što rekoh ako nešto nije jasno ne sam o tebi bilo kome, rado ču objasnit i rapsravit o tome dapače zato smo tu i zato ovo i je forum.
A čuj kad forumašu kažeš da nezna šta piše...... možda to nije uvreda u klasičnom smislu kao psovanje ali definitivno nije drago za ćut i uvrijedi čovjeka.
Mozda je AVB kriv za pojedine rezultate ali mislim da igraci trebaju snositi posljedice. Za mene su oni najveci krivci zasto Chelsea igra ovako. Krivci su jer nemaju dovoljno kvaliteta koliko se ocekivalo...

Kao sto je i Roman Abramovich rekao, igraci su krivi zasto je AVB otpusten i najavio je velike promjene na ljeto... [size=4][b]To podrzavam, krajnje je vrijeme da se igraci pocnju smjenjivati a ne treneri...[/b][/size]
Zanimljivo da je AVB dobio otkaz, kako je u službenom saopćenju stojalo, radi loših rezultata u prvenstvu i jer klub sebi ne smije dopustiti da ne završi među 4. ;)
@chelseathebest, zašto nisi govorio da se sudi nakon kraja sezone i Andreu?? Šta imas i od malo vise od pola sezone odigrane??

Nije se trebalo dirati AVB-a, pa i po cijenu Lp koju ionako nećemo vidjet (ko zna, možda zadugo). Trebao je ostati i da se sredi ekipa, no džaba je pričati o ovome, davno je pređena tema..

Al bilo bi moćno da se nakon kraja sezone vrati, iako ludo zvuči... ;)
Nema potrebe od diskusije o odlasku Villasa-Boasa. On je istorija, na kraju krajeva bitan je FC Chelsea.
Ovo danas je bilo sramota, uistinu..Ali barem nismo izgubili, dok AVB je totalno izgubio kompas poslednjih 2 meseca, puklo je kad je izasao sa izjavom da Stamford Bridge nikada nije bio tvrdjava, da su jedini Anfield i Old Trafford takvi, i to je mnogo uticalo na igraca, navijaca i svima, ednostavno takve izjave bilo koji menadZer ne bi trebalo da izjavljue.
AVB je napravio mnogo gresaka, i nije bio svestan toga, previse je bio samopouzdan i nije prihvatao kritike, zato je i leteo, iako sam ga mnogo voleo, sada shvatam da je prava odluka Romana da ga otpusti.

Ocena za RDM na kraju sezone, ali ocigledno je da sledecu sezonu ne igramo u LS.
Pa kad se diskutira o Mourinhu naveliko koji je naspram Andrea prahistorija, onda zašto ne i ovdje ? Puno je aktuelnija rasprava. ;)
Naravno, na kraju sezone svi će okriviti AVB-a kako je uništio Chelsea, kako je napravio od igračina tim za Evropa ligu, kako je sve on to napravio. Samo čekam...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.