11. mart 2012.14 god. comment_35049 Zamislite sad na ljeto da Roman istjera igrače i vrati posao AVB-u. Prijavi
11. mart 2012.14 god. comment_35055 Uh koji bi to cirkus bio... A ja, kao da bih se ponovo rodio.. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35058 neka, vi ih možete mrziti i ne nazivati legendama, ali oni to jesu i ni vi ni vaša ljubav prema AVB-u to neće promjeniti... Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35061 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331513496' post='35058']neka, vi ih možete mrziti i ne nazivati legendama, ali oni to jesu i ni vi ni vaša ljubav prema AVB-u to neće promjeniti...[/quote] bla, bla, bla... Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35067 Oni jesu legende i hvala njima za sve sto su uradili za Chelsea.Ali,ne mogu biti veci od kluba! AVB je bio budućnost Chelsea,htjeo je podmladiti ekipu a oni su ga otjerali. Sta ce biti sljedece,poceti ce mlade igrace tjerati jer zbog njih oni nece igrati! I tako opravdamo nadimak Pensioners Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35085 [quote name='Wisey' timestamp='1331508674' post='35049'] Zamislite sad na ljeto da Roman istjera igrače i vrati posao AVB-u. [/quote] Vjeruj, ne bi me ama bas nista iznenadilo... Mada ne vjerujem da ce se AVB vratiti, naci ce on neki angazman do ljeta. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35202 [quote name='Vinko' timestamp='1331505728' post='35038'] a kako znaš da ga nemamo ?, Roman je u svojoj eri dovodio sve neke stručnjae o kojima se pisalo najbolje i hvalospjevi , a možda baš ključ leži u legendi kluba, ja sam uz RDM-a i mislim da on može napravit nešto ako mu se da prilika, relativno je mlad i tek mu počinje trenerska karjera, nek on bude naš Ferguson!!!!! Što se AVB-a tiče on se zasro sam u korjenu, kad je postupio prema Anelki i Alexu onako đubretarski, nakon toga se nije mogao ni nadat pošovanju i prijateljstvu ostalih igrača, ja mislim da je to razlog svega lošega u njegovom odnosu s igračima. Al dobro šta bi bilo kad bi bilo, okrećemo novu stranu imamo perspektivnog menađera, legendu kluba, nek nas vodi do trofeja !!!!!! [/quote] Naravno, RDM je sad veliki stručnjak i velemajstor koji će nam donit pregršt trofeja iako ima iskustva podjednako ko i AVB a AVB je bio preneiskusan bla bla, slab autoritet i tako to.. pa dajte ljudi ne mogu virovat sta citam.. pa AVB je najtalentiraniji trener današnjice i on je jedini ima potencijal da bue naš Ferguson, RDM će bit na klupi jos 2 mjeseca i to je to tako da nista od vasih snova o nasem Fergieu.. AVB je buducnost nogometa.. Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35205 [quote name='CFC1905' timestamp='1331585013' post='35202'] Naravno, RDM je sad veliki stručnjak i velemajstor koji će nam donit pregršt trofeja iako ima iskustva podjednako ko i AVB a AVB je bio preneiskusan bla bla, slab autoritet i tako to.. pa dajte ljudi ne mogu virovat sta citam.. pa AVB je najtalentiraniji trener današnjice i on je jedini ima potencijal da bue naš Ferguson, RDM će bit na klupi jos 2 mjeseca i to je to tako da nista od vasih snova o nasem Fergieu.. AVB je buducnost nogometa.. [/quote] Slazem se sa dijelom da je AVB buduscnost nogometa . Ali se neslazem u tome kako podcjenjujes RDM-a i to nakon samo 2 utakmice . pusti covjeka da radi svoj posao i na kraju reci svoje misljenje . I ja sam pomalo skeptican ali se nadam da ce RDM obaviti posao kako treba . Prijavi
12. mart 2012.14 god. comment_35206 Ne podcjenjujem ja njega, dapače.. Volio bi ja najvise da on uspije, da on bude pravi covjek za taj posao.. U svom postu sam se htio osvrnit na pojedince koji su blatili AVB-a od samog pocetka da je neiskusan, da je los, da ovo, da ono... A sad dizu RDM-a u nebesa a nicim nije dokazao da je bolji od AVB-a.. Samo me je to nazivciralo i ne ide mi u glavu kako ljudi mijenjaju svoje kriterije.. Jos jednom kazem, daj Bože da RDM nama donese puno toga dobroga.. Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35242 pa vi radite AVB-a većim od kluba ,a prozivate igrače što sebe rade takvima, realno gledano igra je bila nikakva, a rezultati te igre bili su Europa liga, a mladih igrača nije bilo ni na vidiku, doveo je De Bruynea koji je ostao na posudbi , a najvećeg talenta Josha je punkuo u Swansea. @CFC1905 , ako misliš na mene pod te pojedince onda si čitao nekog drugog Vinka, ja sam od početka branio AVB-a od napda rpe mlad je, jer gdine nisu omjer kvalitete i one su samo broj neznače da nemože bit dobar menađer, istim tim argumentima branim Drogbu i Lampsa. Ja za RDM-a nisam rekao da će on donjet trofeje, nego si ti rekao da smo mogli imat trenera koji će nam donjet veliku budućnost i trofeje, a ja sam obranio RDM-a pitanjem „a kako znaš da RDM neće ?“ nisam rekao da oće to nitko nemože znat kao što nemožemo znat što bi sa AVBom bilo ali , ja sam osobno pružio podršku i potporu AVB-u nevidim zašto to nebi napravio i RDM-u ? i glupo je reć da on jedini ima potencijal da bude naš Ferguson, prvo on je sam izajvio da se neeć zadržat u nogometu duže od svoje 50-e, drugo nemožeš tako nešto izjavit samo zato što je on osvojio Portugalsku ligu i kup i ligu UEFE, da se on dokazao je, al kako znaš da nema drugih mladih trenera koji su isto tako jako kvalitetni i čiji stil igre više leži engleskom nogometu nego što je AVB-ov ? AVB je dobar trener i volio bi da uspije , al on je donio neke loše odluke kad je bio u CFC-u i to ga je stajalo posla, možda zato što je bio neiskusan, pa nije imao muda ih onjet, neznam neču u to ulazit, sve u svemu AVB je iza nas iamo legendu na klipi koji je jako ljepo počeo, pružimo mu podršku , zaslužio je ! Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35279 [quote name='Vinko' timestamp='1331597679' post='35242'] pa vi radite AVB-a većim od kluba ,a prozivate igrače što sebe rade takvima, realno gledano igra je bila nikakva, a rezultati te igre bili su Europa liga, a mladih igrača nije bilo ni na vidiku, doveo je De Bruynea koji je ostao na posudbi , a najvećeg talenta Josha je punkuo u Swansea. @CFC1905 , ako misliš na mene pod te pojedince onda si čitao nekog drugog Vinka, ja sam od početka branio AVB-a od napda rpe mlad je, jer gdine nisu omjer kvalitete i one su samo broj neznače da nemože bit dobar menađer, istim tim argumentima branim Drogbu i Lampsa. Ja za RDM-a nisam rekao da će on donjet trofeje, nego si ti rekao da smo mogli imat trenera koji će nam donjet veliku budućnost i trofeje, a ja sam obranio RDM-a pitanjem „a kako znaš da RDM neće ?“ nisam rekao da oće to nitko nemože znat kao što nemožemo znat što bi sa AVBom bilo ali , ja sam osobno pružio podršku i potporu AVB-u nevidim zašto to nebi napravio i RDM-u ? i glupo je reć da on jedini ima potencijal da bude naš Ferguson, prvo on je sam izajvio da se neeć zadržat u nogometu duže od svoje 50-e, drugo nemožeš tako nešto izjavit samo zato što je on osvojio Portugalsku ligu i kup i ligu UEFE, da se on dokazao je, al kako znaš da nema drugih mladih trenera koji su isto tako jako kvalitetni i čiji stil igre više leži engleskom nogometu nego što je AVB-ov ? AVB je dobar trener i volio bi da uspije , al on je donio neke loše odluke kad je bio u CFC-u i to ga je stajalo posla, možda zato što je bio neiskusan, pa nije imao muda ih onjet, neznam neču u to ulazit, sve u svemu AVB je iza nas iamo legendu na klipi koji je jako ljepo počeo, pružimo mu podršku , zaslužio je ! [/quote] care...sve si reko...zakon post..Vinko owna Prijavi
13. mart 2012.14 god. comment_35283 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331645048' post='35279'] care...sve si reko...zakon post..Vinko owna [/quote] yeah bitch Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35556 Da mi je sad znat da li se oni Villas Boas-evci koji su govorili " Dabogda propali, kad imamo ovako glupu upravu i vlasnika". Da li se sad raduju i da li misle da bi ovo pod Villas Boasom ostvarili. Di Mateo je 20 puta bolji od njega. Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35574 neću ulazit u to jel RDM 20 puta bolji od AVB-a, ali jedno je sigurno, a to je da smo mi pod RDM-ovom palicom 20 puta bolji nego pod palicom AVB-a drago mi je da se to dogodilo...ko zna di bi bili sad da je AVB osto Prijavi
14. mart 2012.14 god. comment_35580 [quote name='chelseathebest' timestamp='1331764603' post='35574'] neću ulazit u to jel RDM 20 puta bolji od AVB-a, ali jedno je sigurno, a to je da smo mi pod RDM-ovom palicom 20 puta bolji nego pod palicom AVB-a drago mi je da se to dogodilo...ko zna di bi bili sad da je AVB osto [/quote] ja znam di nebi bili Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35683 fala kur*u što je ova budala ošla -.- Pa koji jebe*i menađer nebi stavljao Drogbu/ Lamparda u igru umjesto panjina Torres/Meireles -.-" RDM je u ovih par utakmica pokazao više nego AVB u cijeloj sezoni. Prijavi
15. mart 2012.14 god. comment_35694 Koliko sam volio AVB kad je doso, toliko se sada radujem sto je otisao. RDM momentalno je definitivno bolji, i to se pokazalo na terenu. Prijavi
17. mart 2012.14 god. comment_36207 [size=4]Yet in the atmosphere of post-match elation, John Terry spoke up for Villas-Boas, revealing that he was still in touch with his former manager and the work he did in his eight months at the club will not be forgotten.[/size] [size=4]“I’m still in contact with him, like a lot of players here and probably will remain that way,” Terry said. “You know on nights like this you don’t forget things like that. He won’t be forgotten. It’s disappointing really because we would have loved things to go on [with him] and he had a vision and a plan and unfortunately that gets cut short with disappointing performances from us really. So it has a knock on effect on him, because at the end of the day we’re the ones out there performing and we weren’t performing as well as we could do. We’ve shown what we can do tonight but still at the same time we don’t forget what he’s done.”[/size] Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36218 Mozda se i vrati, sta znas Svaka cast terryu, ako je to rekao. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36445 Ma dobar trener, ali se očito nije uklapao u koncepciju Chelseaja, ili je došao u pogrešno vrijeme. Kako god bilo prodisali smo otkako je otišao, ali mi je na kraju radi njega, ali i radi nas žao što se upuštao u ovu avanturu sa CFC ikako. Najpametnije mu je bilo da je ostao u Portu. Jbg, to sam tek sada shvatio. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36448 [quote name='Caeruleus' timestamp='1332101520' post='36445'] Jbg, to sam tek sada shvatio. [/quote] Vjerovatno je i on to tek sad shvatio. Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36450 [quote name='Wisey' timestamp='1332101639' post='36448'] Vjerovatno je i on to tek sad shvatio.[/quote] Neki su to shvatili davno Prijavi
18. mart 2012.14 god. comment_36455 Poštedi nas molim te, ti koji si sasipao najgore moguće uvrede dotičnom. Prijavi
19. mart 2012.14 god. comment_36690 Jel rekao on išta u javnosti poslije otkaza? Nisam vidio ništa još... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.