4. novembar 2016.9 god. comment_262618 Ako se pogledaju trofeji, u Rusiji je sasvim korektno odradio posao, ko bi rekao da će završiti u Kini. :D Kako karijera perspektivnog trenera može da krene naglo silaznom putanjom nakon jednog pogrešnog koraka... Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262619 Bas, Zenit je vodio vrhunski, dobar trener sto se mene tice, znam da ga nisu mnogi gotivili, valjda zbog manjka autoriteta. Takticki je vrhunski uvijek bio. Prijavi
4. novembar 2016.9 god. comment_262620 Prihvatio sam ovaj izazov jer mi je klub obećao da će nastaviti da ulaže novac i razvijaju tim. Takođe ambicije nam se poklapaju, a to je da se pobeđuje odmah. Naravno, imao sam ponude i u Evropi, da ostanem tamo, ali znate, otvoren sam za nove izazove i da želim da probam različite stvari. Takođe, znate svi da su ekonomski uslovi veoma uzbudljivi i to ne mogu da poreknem. Priznao da je došao zbog para, 12 miliona evra godišnje. :D Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276274 Trenira Šangaj u Kini. Kako je lik propao. Nije jedini kriv, ali lik jednostavno nije imo muda, nije bio u stanju kontrolisati "zvijezde". Dobar potez Romana, momak je jednostvano polupao loncice. Nek' mu je sretno! Dobro rečeno. Prijavi
7. novembar 2017.8 god. comment_276278 Jedino sto je dobro radio je to da je znao dovesti dobre mlade igrace u klub.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
28. maj 2019.7 god. comment_286889 Izgleda da je preuzeo Marseille. Teško će mu biti sa Balotellijem i Payetom.. Prijavi
30. maj 2019.7 god. comment_286968 Sad će vratit Marseille na pravi put. xD Bio je jako perspektivan trener, ali nažalost propo. Možda uspije oživit karijeru Prijavi
3. februar 2021.5 god. comment_309382 Otišao iz Marseillea jer su doveli igrača kojeg nije htio. Navodno posao nuđen Sarriju i odbio je. Prijavi
4. februar 2021.5 god. comment_309429 Navodno rekao da nece Ntchama, oni ga doveli. Dobar je Ntcham bio na FMu :D Marseille inače u raspadu ove sezone i navijaci divljaju Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.