24. mart 2012.14 god. comment_37738 Cak 9 bodova je ispusteno zbog primanja gola u zadnjih 10 minuta utakmice. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37741 [quote name='how yes no' timestamp='1332611173' post='37708'] @chelseathebest, zašto nisi govorio da se sudi nakon kraja sezone i Andreu?? Šta imas i od malo vise od pola sezone odigrane?? Nije se trebalo dirati AVB-a, pa i po cijenu Lp koju ionako nećemo vidjet (ko zna, možda zadugo). Trebao je ostati i da se sredi ekipa, no džaba je pričati o ovome, davno je pređena tema.. Al bilo bi moćno da se nakon kraja sezone vrati, iako ludo zvuči... [/quote] Ti stvarno nisi normalan. Pa ekipa bi u potpunosti propala za 2 godine. On nije imao nikakav autoritet, kriminalnu taktiku i nikad nije sastatavljao ekipu. taj mladi idiot koji nema nikakav autoritet da on sastavlja ekipu. On ima 2 godine trenerske ekipe i da on stvara ekipu Chelseaja. Najbolja stvar koju je Roman uradio je otkaz Villasu Boasu a njegov najgori potez( pored otkaza Mourinhu) je bilo dovodjenje jednog , neiskusnog i nesposobnog trenera. Proklet bio dan kad je AVB dosao u Chelsea. RRD je 3 puta bolji trener od njega! Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37767 [quote name='chelseafan97' timestamp='1332618456' post='37741'] [u][b]Ti stvarno nisi normalan.[/b][/u] Pa ekipa bi u potpunosti propala za 2 godine. On nije imao nikakav autoritet, kriminalnu taktiku i nikad nije sastatavljao ekipu. taj mladi idiot koji nema nikakav autoritet da on sastavlja ekipu. On ima 2 godine trenerske ekipe i da on stvara ekipu Chelseaja. Najbolja stvar koju je Roman uradio je otkaz Villasu Boasu a njegov najgori potez( pored otkaza Mourinhu) je bilo dovodjenje jednog , neiskusnog i nesposobnog trenera. Proklet bio dan kad je AVB dosao u Chelsea. RRD je 3 puta bolji trener od njega![/quote] Na ovome hvala. Ostalo nema potrebe komentarisati stručnjak. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37769 [quote name='how yes no' timestamp='1332625447' post='37767'] Na ovome hvala. Ostalo nema potrebe komentarisati stručnjak. [/quote] [quote name='how yes no' timestamp='1332625447' post='37767'] Na ovome hvala. Ostalo nema potrebe komentarisati stručnjak. [/quote] Izvini brate al ne mogu vjerovat sta pises. Najbolje da je AVB pusten da sastavlja ekipu i da ostane jos 3 godine. Onda biste vidjeli kad se kaze da je neko upropastio klub Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37770 Neka klub ce se očigledno upropastit i bez njega. A i za to ga krivite, boli i mene a i njega kur.. Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37771 Значи овај ÐВБ је упропаÑтио тим, направио Ð½Ð°Ñ Ñ˜Ðµ као проÑек, таман за Лигу Европе. Ñрамота! Дабогда трунуо у паклу! Prijavi
24. mart 2012.14 god. comment_37775 [quote name='Zxenox' timestamp='1332627607' post='37771'] Значи овај ÐВБ је упропаÑтио тим, направио Ð½Ð°Ñ Ñ˜Ðµ као проÑек, таман за Лигу Европе. Ñрамота! Дабогда трунуо у паклу! [/quote] Odprilike tako, samo sto on nije toliko kriv za to krivi su oni koji su doveli covjeka koji ima 2 godine trenerskog iskustva i naravno igraci takodje zauzimaju dio krivice. Ko zna mozda i on bude dobar trener u buducnosti ali sa chelseajem u 33-oj godini zivota nije mogao. Period kada je on bio trener slobodno mozemo zvati " Povratak u kameno doba" Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37777 [quote name='chelseafan97' timestamp='1332618456' post='37741'] Ti stvarno nisi normalan. Pa ekipa bi u potpunosti propala za 2 godine. On nije imao nikakav autoritet, kriminalnu taktiku i nikad nije sastatavljao ekipu. taj mladi idiot koji nema nikakav autoritet da on sastavlja ekipu. On ima 2 godine trenerske ekipe i da on stvara ekipu Chelseaja. Najbolja stvar koju je Roman uradio je otkaz Villasu Boasu a njegov najgori potez( pored otkaza Mourinhu) je bilo dovodjenje jednog , neiskusnog i nesposobnog trenera. Proklet bio dan kad je AVB dosao u Chelsea. RRD je 3 puta bolji trener od njega! [/quote] Napisi CV, da te u ponedjeljak predlozimo za Romanovog, novog savjetnika... Posto si ocito prepametan... Na kraju sezone cemo sigurno traziti novog trenera pa da Roman ponovo ne bi napravio gresku, tvoje znanje i tvoja rijec ce mu biti od velikog znacaja... Da li da komentarisem tvoj post ili ne... Mislim da je plitak i ne osnovan i da je nedorastao diskusiji... Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37778 Zamisli imaš loše igrače i još ti takvi igrači zabiju nož u leđa. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37779 Nista, pocetak fergusona i wengera. Odmah su ih trebali otpustiti, jer nisu osvojili neki trofej na pocetku. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37783 [quote name='Wisey' timestamp='1332633788' post='37778'] Zamisli imaš loše igrače i još ti takvi igrači zabiju nož u leđa. [/quote] Zamisli imas los i istrosen tim i jos dovedes neiskusnog i loseg trenera( to je upravo Roman uradio). Kakvi su rezultati? Nema LP. AVB nije u stanju ni psa u setnju izvest a kamoli vodit jedan ozbiljan klub kao sto je Chelsea. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37785 A ti si to svojim stručnim okom zaključio kad ono ? Još kad je došao. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37787 [quote name='Wisey' timestamp='1332633788' post='37778']Zamisli imaš loše igrače i još ti takvi igrači zabiju nož u leđa.[/quote] A klub ima navijače neke, koji sve to podržavaju. Pu jbm ti, gdje ode svijet... Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37789 Pa cim je poceo pricati o citavoj rekonstrukciji tima na ljeto, poceli su da pricaju protiv njega, da igraju k'o babe kakve itd. Sa njima ne moze niko izaci na kraj, vec cekati dok im ne istekne ugovor, zahvaliti im se, i hvala lijepo, poceti normalan tim praviti. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37809 [quote name='diablo_bih' timestamp='1332634011' post='37779'] Nista, pocetak fergusona i wengera. Odmah su ih trebali otpustiti, jer nisu osvojili neki trofej na pocetku. [/quote] e brate drugačija su vremena danas...to se onda moglo tolerirati danas se nemože, simple as that[quote name='Wisey' timestamp='1332634966' post='37785'] A ti si to svojim stručnim okom zaključio kad ono ? Još kad je došao. [/quote] Wisey, sam si rekao da treba odvojiti sentimentalnost od razmišljanja i donošenja zaključaka u raspravi o legendama a ti to upravo ne radiš u vezi AVB-a vidi se da ga izuzetno simpatiziraš, ali to nije razlog da je trebao ostati realno, sve je loše napravio što je mogao loše napraviti...imao lošu ekipu ili ne, svejedno je griješio mnogo i stalno ponavljao iste greške, što je ipak bilo nedopustivo neznam čime je on zaslužio takvo poštovanje i respekt od nekolicine vas, dok istovremeno blatite naše legende...nevjerojatno e sad ja kažem, to su neki navijači... Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37815 Griješio jeste, to ne sporim. Ali evo i Robbie griješi, pa šta ? Mlad je manager, a i to što je on napravio nije za nas izgubilo bodove. Evo ti primjer skroz nasumice odabran: on uvede Kaloua protiv Valencije zadnjih 10 minuta i ovaj skoči ko da igra rukometa u svom 16-ercu. Naravno onda dođu takvi ko ti ili dubro pa sasipaju sve živo treneru. Heeeej, treneru. Očito je sada da ovaj tim nema snage, kvalitete, nazovi to kako god hoćeš, da završi tamo gdje mi želimo. TOP 4 dakle. Pa ti uzdiži Drogbu, Lampsa, Essiena ... do mile volje. Oni su ti koji, uz Upravu, vode ovaj klub u jednu provaliju (što će se sigurno reflektirati na finansijama ponajviše). Blatit ću ih kad god se onako ponašaju što smo x puta vidjeli ove sezone, kada ne žele potrčati za svojim igračima, kada se dodaju ko da je trening a ne utakmica i slično. Pazi sad, najvažnija tekma sezone i oni onako odigraju. Ne kažem opet da možda ne bi AVB flopao i naredne sezone, ali isto tako se moglo desiti da počnemo igrati onako kako je igrala Academica, pa poslije Porto za njegovo vrijeme. Sad je sve gotovo, više nema smisla ni raspravljati previše o tome. Samo puknimo petogodišnje ugovore legendama i biće sve u dure. Ha ja. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37823 Wis da njihove plaće se ostavit traga na financijama, sigurno neće igač od 60 mil€ i plaće od 200 i nešto tisuča € tjedno koji zabije svakih 6 mjeseci drugoligašu ili novopečenom prvoligašu, ili možda Lukaku od 18 mil€ koji terena vidio nije, ili možda Abramovič i njegovi hirovi da mjenja trenere ko gaće pa im za pola godine rada isplati skoro 30 mil € jel kužiš Wis da ono što on njima plaća da time briše guzicu ? a u ostlaom nit iz tvog đepa nit u tvoj đep tako da stvarno nevidim čemu briga. I stvarno neznam čemu više rasprave o AVB-u možda je roman napravio dobar potez možda nije, možda bi AVB iduće sezone procvjetao i momčad lansirao u nebo i osvojio više trofeja, a možda bi se opet borili za LP, odgovor na to čini se nečemo saznat, al znamo jedno skupo je sve to koštalo. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37833 @chelseathebest, kakva drugacija vremena, svi to rade, niti blackburn otpusa keana, niti QPR onog kretena itd, jer znaju da od stalnog dovodjenja trenera ih nigdje nece dovesti. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37836 [quote name='Vinko' timestamp='1332670544' post='37823'] jel kužiš Wis da ono što on njima plaća da time briše guzicu ? a u[b] ostlaom nit iz tvog đepa nit u tvoj đep tako da stvarno nevidim čemu briga.[/b] odgovor na to čini se nečemo saznat, al znamo jedno [b]skupo je sve to koštalo[/b]. [/quote] Sam sebi kontriraš. Finansije imaju itekako veze, klub živi od njih. Ide FFP, a ne smije se zaglibiti u ogromne dugove iako smo sada već prezaduženi. Lako je bilo Romanu otpisati sva ta silna dugovanja prije. Sada i u budućnosti to se više neće raditi. Nedavno sam čitao jedan članak o tome koliko bi potencijalno neučestvovanje u LP naredne sezone moglo koštati klub sveukupno i ta cifra ti izađe tu negdje jednaka sa onom o angažovanju, plaćanju i otpuštanju AVB-a. Logika je gdje ? Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37837 [quote name='diablo_bih' timestamp='1332673858' post='37833'] @chelseathebest, kakva drugacija vremena, svi to rade, niti blackburn otpusa keana, niti QPR onog kretena itd, jer znaju da od stalnog dovodjenja trenera ih nigdje nece dovesti. [/quote] u timovima koji se bore za titule Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37849 [quote name='chelseathebest' timestamp='1332674844' post='37837'] u timovima koji se bore za titule [/quote] Oduvijek su treneri dobijali otkaze. Ferguson je imao dosta slabe rezultate, ali strpljenjem ih doveo do ovoga. Mi nikada nećemo biti veliki kao oni, imati ozbiljan klub, ozbiljan rad u klubu, sve dok je ovako... A potrajati će to, nažalost. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37857 Pa jbg, svi sto se bore za titule imaju trenere koji nisu odmah osvojili nesto, sta onda. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37860 [quote name='diablo_bih' timestamp='1332680427' post='37857'] Pa jbg, svi sto se bore za titule i[b]maju trenere koji nisu odmah osvojili nesto[/b], sta onda. [/quote] To se haman jedino kod nas traži. Prijavi
25. mart 2012.14 god. comment_37861 [quote name='chelseathebest' timestamp='1332606102' post='37693'] to što ga je dubro ili netko drugi pljuvao otpočetka, neznači da sam ga i ja... ja sam počeo tražit njegov odlazak tek nakon kraja siječnja otprilike i nerazumijem šta bi sad trebao sudit RDM-u? pa 6 utakmica je tu [/quote] ja sam trazio njegov odlazak cim smo izgubili kod kuce od Aston Vile 1:3 a na jednoj stranici sam procitao da hamburg trazi boasa Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.