Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Evo citam da AVB prizeljkuje ostanak Maloude, a nada se da ce Kalou otici.....Ukoliko ostane bilo ko od njih dvojice i narodne sezone to ce biti katastrofalno za ekipu kakva je Chelsea.
Ja se nadam da sljedeci igraci nece nositi dres naseg kluba: Bosingwa, Kalou, Malouda, Drogba, Fereira, Benayun, jos prizeljkujem odlazak Essiena, Colea i Mikela, vrijeme je da se da prilika mladim igracima koji trenutno igraju na posudbama ( McEarchan, Kakuta, Bruma ) te nekoliko igraca iz mladjeg pogona (Lukaku, Piazon, Bertnard), kao i moguca pojacanja na deficitarnim pozicijama ( desni bek, krilo, ofanzivni vezni).
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da si malo preterao kad prizeljkues odlazak Drogbazuke. Pa ovaj covek i sa 70 godina ce da da gol, i napraviti gol situaciju, on je legenda, i mora da ostane u klubu.
Ali sa druge strane ne svidi mi se ideja da Malouda ostane, posebno kad imamo De Bryne i Kakute, ali to je to. Ako AVB to zeli, onda nemam problema, samo pod uslovom da osvoi sledecu sezonu PL.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=wvP3n656eTs&feature=g-u&context=G26d48bfFUAAAAAAABAA"]http://www.youtube.com/watch?v=wvP3n656eTs&feature=g-u&context=G26d48bfFUAAAAAAABAA[/url]
AVB reče kako su po pitanju Malude zainteresovane obje strane, al on spomenu kako će to riješiti nakon kraja sezone. Zar mislite da je toliko zainteresovan, da bi čekao kraj sezone.

Sve to meni miriše na arivederci.
[quote name='how yes no' timestamp='1330719296' post='31773']
AVB reče kako su po pitanju Malude zainteresovane obje strane, al on spomenu kako će to riješiti nakon kraja sezone. Zar mislite da je toliko zainteresovan, da bi čekao kraj sezone.

Sve to meni miriše na arivederci.
[/quote]

neznam, tako se često radi, odgađaju se ugovori

smrdi meni to ako je rekao tako

@trebevic
Essien ni u snu nesmije otići sljedeće sezone, a ni Drogba, pa čak ni Fero jer teško ćeš naći igrača koji neće uopče prigovarati što sjedi na klupi
a slažem se da se treba polako mlade uvoditi u pogon
Treba se malo rijesiti igraca s velikim primanjima, a ti si vec te nabrojao. Sto se tice Drogbe i ja bi volio da ostane ali i Drogbi treba da bude jasno da sljedece sezone sigurno nece biti prvi izbor u napadu, vec da ce biti "dzoker" s klupe. Jer Torres ako proradi do kraja sezone znaci da Drogba mora na klupu, a u slucaju da Torres ostane sljivotres ubijedjen sam da ce biti neko pojacanje na poziciji 9-tke. Dodao bi jos da vjerovatno isto slijedi i Lamparda, stim da ce lampard vjerovatno imaci vecu minutazu neko drogba / bit ce nesto kao Giggs u Unitedu ;)
[quote name='sisa01' timestamp='1330730760' post='31841']
Treba se malo rijesiti igraca s velikim primanjima, a ti si vec te nabrojao. Sto se tice Drogbe i ja bi volio da ostane ali i Drogbi treba da bude jasno da sljedece sezone sigurno nece biti prvi izbor u napadu, vec da ce biti "dzoker" s klupe. Jer Torres ako proradi do kraja sezone znaci da Drogba mora na klupu, a u slucaju da Torres ostane sljivotres ubijedjen sam da ce biti neko pojacanje na poziciji 9-tke. Dodao bi jos da vjerovatno isto slijedi i Lamparda, stim da ce lampard vjerovatno imaci vecu minutazu neko drogba / bit ce nesto kao Giggs u Unitedu ;)
[/quote]
glavo da su oni tu da oni svojim duhom podizu moral momcadi
ja ne mislim da će ga smijeniti
bilo je dosta utakmica u kojima je AVB zasrao već na početku sa početnom 11
danas je izveo objektivno najbolje što ima, i ako nije bio smijenjen nakon Napolia osobito, sumnjam da će biti i danas
Ma kakvo menjanje, dosta je bilo promena, zar na svaku godinu cemo da menjamo trenjere i pocinjemo iz pocetka..
Ovo danas je bilo klasicno nezalaganje igraca, pokazali su koliko su limitirani, da ne kazem glupi.
U celoj prici AVB je najmalce odgovoaran za ove rezultate.
Ko je pominjao menjanje trenera?
Svi igrači da se pobacaju, šta može nek se proda, i krećemo ispočetka, neka AVB sam napravi tim.
ma ovaj boas nema face da bude trener samo mlatara rukama a nezna ni sam sta zeli igra je ko u trecoj engleskoj kad vidim ovaj chelsea i onaj chelsea sto je vodio anceloti ko nebo i zemlja
ma steram ovog AVB-a u tri piče materine , nadigra nas WBA, šta sereta kakvi igrači večina njih igra godinama u klubu i osvojali trofeje i nisu bili problem, slažem se niu zlato al nisu ni tolko loši da se nemože pobjedit Wba i drugoligaš, AVB-a nabijem na kurac krasni il nek počne nešto radit , uvede neke promjene il nek ide iz kuba već mi je navrh kurca i on i ova šugava igra, jebote igra da te jebo kad se po par mjeseci nemože pobjedit.
[quote name='Vinko' timestamp='1330794967' post='32012']
ma steram ovog AVB-a u tri piče materine , nadigra nas WBA, šta sereta kakvi igrači večina njih igra godinama u klubu i osvojali trofeje i nisu bili problem, slažem se niu zlato al nisu ni tolko loši da se nemože pobjedit Wba i drugoligaš, AVB-a nabijem na kurac krasni il nek počne nešto radit , uvede neke promjene il nek ide iz kuba već mi je navrh kurca i on i ova šugava igra, jebote igra da te jebo kad se po par mjeseci nemože pobjedit.
[/quote]

eto ja sam prije par trenutaka napisao da ću se potrudit da ne pljujem AVB-a, ali jebiga, nemoguća misija, vidim već sad u startu

jel se sjećate prvog dijela sezone, onoga u 2011.?
ja se sjećam, i znam da smo većinu tekmi igrali katastrofa, jedino mi se Valencija kući urezala u sjećanje kao dobra tekma
i šta ću, nakon takve polusezone, očekivao sam nekakve promjene u Januaru, imao sam strašno puno nade u poboljšanje igre tijekom zimskog prijelaznog roka, u titulu u prvenstvu i trofeje (ispostavlja se da sam pojeo govno)
a što se dogodilo? ništa, mi nastavljamo očajnu sezonu, ni do kakvih promjena ne dolazi, iako su iste očigledno potrebne
moram napomenuti da sam strašno razočaran načinom na koji mi igramo cijelu sezonu, i kao izravnog krivca za to ja vidim samo AVB-a...
@chelseathebest

Čudi me da te Roman ne pita za savjet,povodom AVB. Možda da ti i posao ponudi...

Ista ekipa, sve isto kao u prošloj, a pogledaj igru i zalaganje tad i danas. I kaže AVB kriv...

[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330794360' post='31988']I momčino jel i dalje misliš da ti ne trebaju nikakva pojačanja ?[/quote]

Kad je to izjavio, pa prije dva dana frajer izjavljuje šta mu sve treba. Koga i šta planira...

Kakvo je to sad pitanje Kun??
[quote name='how yes no' timestamp='1330799291' post='32057']
Kad je to izjavio, pa prije dva dana frajer izjavljuje šta mu sve treba. Koga i šta planira...

Kakvo je to sad pitanje Kun??
[/quote]sjecas li se kad smo u januaru doveli Cahilla i poslije toga su On i Di Matteo rekli da im ne treba vise igraca da imaju dobar kadar tako nest bio je i tekst na chelseabalkan ja mislim...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330799750' post='32064']
sjecas li se kad smo u januaru doveli Cahilla i poslije toga su On i Di Matteo rekli da im ne treba vise igraca da imaju dobar kadar tako nest bio je i tekst na chelseabalkan ja mislim...
[/quote]

točno je tako bilo

[quote name='how yes no' timestamp='1330799291' post='32057']
[/quote]

da, a di bi nam bio kraj da si nam ti trener...

zanimljivo kako se ovakve stvari nisu događale u Chelsea-u proteklih godina, nego tek kad AVB dođe, kakva slučajnost
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330800418' post='32069']zanimljivo kako se ovakve stvari nisu događale u Chelsea-u proteklih godina, nego tek kad AVB dođe, kakva slučajnost[/quote]
Zato AVB i mjenja sve od temelja, ovo je doba tranzicije. Istrpiti do ljetnog prelaznog roka da se pokupuje sve sto valja i onda deri opet.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330799750' post='32064']sjecas li se kad smo u januaru doveli Cahilla i poslije toga su On i Di Matteo rekli da im ne treba vise igraca da imaju dobar kadar tako nest bio je i tekst na chelseabalkan ja mislim...[/quote]

Da rekli su, a isto tako su rekli da su jednostavno ti igrači koji su nam zanimljivi, trenutno (u januaru) nedostupni ili jednostavno preskupi..

@chelseathebest

A zanimljivo kako nijedan trener nije imao ovako istrošenu i prezasićenu ekipu. Molim Boga da Roman ostane pri tome, da vjeruje AVB-u tj. da AVB ostane nakon ove sezone, pa da skroji ekipu na ljeto, kao što planira, pa da onda čujem priču tvoju i takvih ko ti.
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330799750' post='32064']
sjecas li se kad smo u januaru doveli Cahilla i poslije toga su On i Di Matteo rekli da im ne treba vise igraca da imaju dobar kadar tako nest bio je i tekst na chelseabalkan ja mislim...
[/quote]
Pa jel trebao reci nevaljaju mi igraci moram kupiti nove?? Sta bi rekli tek igraci onda..

Inace kako mozete reci da AVB nema nikakvih taktika.. Pa kako je osvojio europsku ligu (sa portom ) ?? Necu da govorim portugalsku ligu jer su tamo ipak "kilave" ekipe..
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2633044,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2633044,00.html[/url]

Dobio otkaz !
[quote name='Wisey' timestamp='1330868198' post='32139']
[url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2633044,00.html"]http://www.chelseafc...2633044,00.html[/url]

Dobio otkaz !
[/quote]
Sad mi jaran rece...nisam mu povjerovao iz prve ali kada sam i sam provjerio link iznenadio sam se :)
Sad sam se pravo obradovao, ovo su sjajne vijesti! Konacno pametan potez Abramovicha, da je ovaj ostao ne bi igrali ni u Ligi Evrope!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.