Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

moze li vama otvoriti ovo [url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2621346,00.html"]http://www.chelseafc...2621346,00.html[/url] tj ovaj video
baš sam gledao presicu naokon tekme protiv Napolija, kaže AVB da smo bili dobri , damo smo stvorili jednako prilika ali da je Napoli imaš više seće i pobijedio. Pa ja pitam kog ti lažeš ??? previše se prića a pre malo radi, uzet loptu ,čunjiće, zviždaljku i na teren vježbat vježbat vježbat dok ne vidimo dobru igru i rezultate. Baš sam pričao sa prijateljima s treninga i svi se slažu da je Chelsea grozna i da "smo" neprepoznatljivi.
Apropo toga evo iz svog iskustva znam kolko je trener važan imam 2 trenera i svaki drukčije utječe na mene kad jedan vodi trening ja sam truba jednostavno nisam pravi, kad drugi vodi trening procvjetam, prvo sam praznovjerno mislio da je caka u tenisicama koje obučem za trening ali sam shvati da nije xD
Poanta sve je da je trener važan i da je trener onaj koji mora bit glavni i koji je kriv za uspjehe i neuspjehe, koji jede šlag kad ekipi ide i koji mora jest govno kad ekipi nejde. ON je taj koji u rukama ima klub i sudbinu kluba i nitko drugi.
[quote name='Vinko' timestamp='1330013945' post='29390']
baš sam gledao presicu naokon tekme protiv Napolija, kaže AVB da smo bili dobri ,[u][b] damo smo stvorili jednako prilika [/b][/u]ali da je Napoli imaš više seće i pobijedio. Pa ja pitam kog ti lažeš ??? previše se prića a pre malo radi, uzet loptu ,čunjiće, zviždaljku i na teren vježbat vježbat vježbat dok ne vidimo dobru igru i rezultate. Baš sam pričao sa prijateljima s treninga i svi se slažu da je Chelsea grozna i da "smo" neprepoznatljivi.
Apropo toga evo iz svog iskustva znam kolko je trener važan imam 2 trenera i svaki drukčije utječe na mene kad jedan vodi trening ja sam truba jednostavno nisam pravi, kad drugi vodi trening procvjetam, prvo sam praznovjerno mislio da je caka u tenisicama koje obučem za trening ali sam shvati da nije xD
Poanta sve je da je trener važan i da je trener onaj koji mora bit glavni i koji je kriv za uspjehe i neuspjehe, koji jede šlag kad ekipi ide i koji mora jest govno kad ekipi nejde. ON je taj koji u rukama ima klub i sudbinu kluba i nitko drugi.
[/quote]

Igramo grozno, ali ovo boldano nije slagao. Pogledaj statistiku. Drugo je što su oni šanse koristili, iz kontri. Dok smo mi mrcvarili loptu, ali svjedno smo imali nekoliko odličnih prilika, koje su se mogle drugacije zavrsit.
3 Erzielte Tore 1
8 Schüsse aufs Tor 6
7 Schüsse vorbei 9
4 Ecken 4
5 Abseits 4

Golovi, U okvir, izvan okvira, korneri, ofsajdi.. Ako je Boas slago eto.
@how yes no eto ja pamtim gol Mate koji nemožemo reć da smo mi stvorili priliku jer je to bila puka sreća to se dogodilo sad i više nikad , ne našom zaslugom, Ramiresov prodor kad je došao na ljevu čemu se ni sam nije nadao i opalio je Bogu pod noge, iz kornera eto Luiz pucao glavom i eto šteta što je pucao da ju je samo podmetnuo vjerojatno bi bolje završilo, Stu kad je ima Matu samog na drugoj strani ali nije dodao, i Bane je napravio prodor dobar ali su ga zaustavili na ulasku u 16
Tako da kad se sve zbroji i oduzme napravili smo 2 prilike onaj Ramiresov prodor kojem se ni sam nije nadao i Luizova glava iz kornera, dok je Napoli imao 4 čista zicera uz ova 3 gola, možda mi jesmo bili ok al ni blizu Napolio i da nije bilo Cecha vjerojatno bi s petardom doma otišli.
[quote name='Vinko' timestamp='1330035071' post='29545']@how yes no eto ja pamtim gol Mate koji nemožemo reć da smo mi stvorili priliku jer je to bila puka sreća to se dogodilo sad i više nikad , ne našom zaslugom, Ramiresov prodor kad je došao na ljevu čemu se ni sam nije nadao i opalio je Bogu pod noge, iz kornera eto Luiz pucao glavom i eto šteta što je pucao da ju je samo podmetnuo vjerojatno bi bolje završilo, Stu kad je ima Matu samog na drugoj strani ali nije dodao, i Bane je napravio prodor dobar ali su ga zaustavili na ulasku u 16 Tako da kad se sve zbroji i oduzme napravili smo 2 prilike onaj Ramiresov prodor kojem se ni sam nije nadao i Luizova glava iz kornera, dok je Napoli imao 4 čista zicera uz ova 3 gola, možda mi jesmo bili ok al ni blizu Napolio i da nije bilo Cecha vjerojatno bi s petardom doma otišli.[/quote]

A šansa Drogbe kad mu je Aronica izbio loptu u posljednjem trenutku..

Ramires je imao sansu i to je to, nije vazno kako je doslo do iste. Primjer i Luiz pogrijesi, pa onaj Cvani uze loptu i asistira Lavezziu..

Mi nismo toliko razbijeni koliko se priča, sve je to preuveličano. Al također nismo dobro igrali, jbe nas što sporo igramo.
a nije da nismo razbijeni care pa mi se jedva borimo za LP iduće ezone drugoligaša doma nemožemo pobjedit a iz LP smo gotovo ispali, sezona još nije gotova još s borimo za neke stvar netreba odustat, al netreba si ni lagat pere nas kriza i to žešče.
A Ramiresovu i Luizovu šansu sam napomuo kao jedine koje smo mi sami svojim zaslugama nešto napravili , ovo ostalo više Napoli nama stvario nego naši igrači.
I naši da su bili prisebniji i ozbiljniji, Napoli nebi imao pola šansi od ovih što je imao. Al nećemo više o tome, ovako možemo u nedogled bezveze..
[url="http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9102184/Chelsea-manager-Andre-Villas-Boas-admits-owner-Roman-Abramovich-forced-him-to-justify-team-selection.html"]Chelsea manager Andre Villas-Boas admits owner Roman Abramovich forced him to justify team selection[/url]

Au bre, kako seru ovi iz novina. Znaci, lepo covek rekao da Roman volid a bude obavesten i to je to. Oni prave iz toga kao da je specificno za ovu tekmu naterao AVB-a da mu objasni.

Ako je neko gledao konferenciju, lepo su culi - Roman voli da zna sta se desava i posle vecina utakmica mu se daje report. Ali ne, BAS OVU je hteo da ispita... jebem ti Engleske novinare...
"Moram sam prihvatiti odgovornost za ovakvu utakmicu. [u][b]Postavio sam toliko mladih igrača u zadnju liniju i to je bio veliki zahtjev.[/b][/u] Bila je to dobra prilika da bih Philu Jonesu i Chrisu Smallingu dao minutažu. [size=5] [u][b]Ali njihov nedostatak iskustva u tijesnoj utakmici se pokazao.[/b][/u][/size] Za evropsku utakmicu bio je to preveliki rizik. [u][b]Preživjeli smo uz dozu sreće[/b][/u], ali zaista nismo dobro igrali u drugom poluvremenu"

Evo sta kaze Ferguson nakon sto je na teren poslao mlade igrace.. ovo je malo za one koji misle da AVB treba da uradi nesto ovako.. ii pazite ovo, to su bili igraci od preko 20 god.. aa ima vas koji bi poslali i djecu od 17 ili 18 god..
skontaj ti drug da kod njega u svakoj tekmi igra bar 1-2 mlada igraca ..znaci daje im sansu .jest da netreba citavu ekipu sad izmjeniti ..al spoj mladosti i iskustva to je dobro..sta je falilo nekad dati priliku lukaku ili piazonu ..itd ..dobro da mi imamo extra vezu i napad daje golove kao lud pa haj nedirati dobro je a ovak niko neigra kak treba i opet nedaje prilike mladima ..
Pa mislis da bi Ferguson davao priliku mladima da ima rezultate kakve mi imamo ?? on mladima i daje priliku zato sto glavni igraci dobro igraju i moze sebi dopustiti luksuz da ubaci ponekog mladeg igraca.. ii opet kao sto rekoh to nisu djeca od 17 ili 18 god..
ovaj se stvarno počeo gluposti govoriti sada...

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/760-avb-ekipe-se-nikada-nisu-plasile-gostovanja-na-stamfordu.html"]http://chelseabalkan...-stamfordu.html[/url]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1330093449' post='29690']
ovaj se stvarno počeo gluposti govoriti sada...

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/760-avb-ekipe-se-nikada-nisu-plasile-gostovanja-na-stamfordu.html"]http://chelseabalkan...-stamfordu.html[/url]
[/quote]

ma nisu to gluposti to je vrijeđanje kluba, neznam što mu je ovo trebalo ko da moral ekipi nije dovoljno nizak pa ga nagazi još malo.
A i to što je rekao nije istina , jer Mou je bio dugo dugo ne pojeđen trener na svom stadionu onim golom Alonsa je Pool prvi pobijedio al nezz jel još Mou bio na klupi. A ovog AVB-ovog domaćinstva se nitko ne boji pa ni ja se nebi usro kad ih je više doma izgubio nego dobio, od jednog Arsenala koji je prije par kola popio 8 komada od Uniteda mi smo popili 5 , i još par klubova nas je doma pobjedilo mislim ćak i Villa na boxing day, vjeruj mi AVB ovog tvog Stamford Brdgea se ni pred školska grupa mladih izviđača nebi uplašila.
Moram priznati da mu ova izjava nije na mjestu. Ne znam zašto je to izjavio ako je izjavio.

Stamford je bio jedno vrijeme ne osvojiva tvrđava, do doalska Skolarija čini mi se.
[quote name='VahaCFC' timestamp='1330107084' post='29719']
Prije dolaska Scolarija i onog poraza od Arsenala od 1:2,nismo izgubili 4 godine na Bridge-u.
[/quote]
0-1 od liverpoola

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.