24. februar 2012.14 god. comment_29761 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1330119443' post='29753'] sto me iznenadi sa ovom izjavom [/quote] jel istina ili izmisljotina Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29860 [quote name='Caeruleus' timestamp='1329749798' post='28275'] Ovo ljeto bi u Engleskoj moglo biti vruće ne što se tiče transfera igrača, nego transfera trenera. Gledajte ovo ljudi moji: MANCHESTER CITY TRAŽI NOVOG TRENERA (otpušten Mancini) ARSENAL TRAŽI NOVOG TRENERA (Wenger dao otkaz) TOTTENHAM TRAŽI NOVOG TRENERA (Redknapp preuzeo reprezentaciju) CHELSEA TRAŽI NOVOG TRENERA (AVB sporazumno raskinuo ugovor) Ovo su neke moje pretpostavke, znači bit će četiri neupražnjena mjesta na ljeto možda po nekim kalkulacijama. To će biti velika stvar i veoma zanimljivo. [/quote] Hahah, a neće ni jedan otići. Možda samo Wenger. IN AVB WE TRUST<3 Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29972 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1330118809' post='29746'] 0-1 od liverpoola [/quote] Da,sjecam se kao danas prije te utakmice smo bili bodovno izjednaceni sa Liverpoolom. Msm da je Gerrard zabio jedini gol na utakmici. Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29984 Nisam siguran da je on napravio danas vezni red Ramires - Essien - Lampard radi poboljšanja naše igre, nego zato što su mu njegovi sunarodnjaci i ljubimci Bosingwa i Ramires u nemogućnosti da igraju, ali svaka čast, kao što mu pripisujem krivicu za poraze i ovaj put ću biti dosljedan i propisati mu krivicu za pobjedu Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29992 [quote name='Caeruleus' timestamp='1330197908' post='29984'] Nisam siguran da je on napravio danas vezni red Ramires - Essien - Lampard radi poboljšanja naše igre, nego zato što su mu njegovi sunarodnjaci i ljubimci Bosingwa i[b] Ramires[/b] u nemogućnosti da igraju, ali svaka čast, kao što mu pripisujem krivicu za poraze i ovaj put ću biti dosljedan i propisati mu krivicu za pobjedu [/quote] Meireles* Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_29999 Da, na Meirelesa sam mislio...ma puno ovih esovaca u ekipi (Meireles, Ramires, Torres)... Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_30020 [quote name='Zxenox' timestamp='1330200974' post='30004'] Svaka čast Andre na pobedi, i nemoj da staneš ovde! [/quote] nek pokaze znanje iz porta Prijavi
25. februar 2012.14 god. comment_30064 Pocinjem sa ankete, da verujem Boasu, i to veoma. Zasto verujem? Zato sto sa Portom je pokazao da zna da igra izvan Portugala, da zna kako se osvaja titula i kako se stvara predatorski duh u ekipi, to je bilo upravo Porto, predatorska ekipa. Razlika koja momentalno jebe Boasa u Celziju je to sto: 1. Josh nije iskaljen dovoljno za PL, pa pravi neke glupe greske sa rotacijom igraca i postavljanje formacije. Verujem da se to veoma lako resava, pokazao je da zna svoje greske kad je uvideo u prvom delu sezonu da visoka odbrana u PL ne funkcionira, i onda je resio, i Chelsea je imao nekolcina clean sheeta. 2. Igraci, to je najbitnije, Andre je u Porto bio opkruzen mladim, brzim i veoma tehnickim potkovanim fudbalerima kojima gori srce za slavu. Ovo u Chelseaju nije slucaj, on je od Ancelottija nasledio josh gori igracki kadar, iako je doveo Matu i Romoeu, i to ispali jako dobri biznisi. Nasledio je jedan kup precjenetih igraca koi su se vekj ispucali i su u 30 godinama u svom igrackom karieru, pred sve igraci koi neumeju da igraju brz i tehnicki fudbal, ruku na srce svi znamo da je Chelsea bio i ostao bully ekipa. 3. U Portom je imao sirom otvorenih ruka da radi sa mladim fudbalerima makar ga to kostalo ne igranjem u LS, zasto? 1. Za da postanu zvezde i specale na njih(Hulk). U Chelsea to nije slucaj, za nasi dragi tim i upravu najbitnije je da Chelsea iz svake utakmice izvadi 3 boda, ali ne shavatju da se Chelsea ispucao i da je potrebno mlada snaga i vreme da se pronadje i uigraju ti mladunci, e tu nastupa Gurlaj, Roman i kompanija koi josh nisu naucili da pruzu menadzeru doverbu i vreme koje je potrebno da prodje vreme tranzicije i uklopi mladih igraca. Znaci, ja potpuno verujem Boasu, i verujem da ce on ostati sa nama josh veoma dugo vreme zato sto Roman pokazuje da mu veruje, ako je tako, Chelsea ce se graditi za buducnost, i mora biti cela stvar na Boasa i po njegovom izboru. Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30122 znači poboljšanje u igri, ali džabe nam ako ne nastavimo ovako i u sljedećim tekmama! Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30201 Prema Goal.com i navijacima najbolji igrac Frank Lampard dok je flop of the match prema navijacima AVB.. http://www.goal.com/de/match/60470/chelsea-fc-vs-wanderers/report Zalosno.. Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30245 Očito... http://www.chelseabalkan.com/index.php/item/769-lampard-odnosi-sa-avb-om-nisu-idealni.html Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30344 [quote name='soxx' timestamp='1330260517' post='30201']Prema Goal.com i navijacima najbolji igrac Frank Lampard dok je flop of the match prema navijacima AVB.. http://www.goal.com/de/match/60470/chelsea-fc-vs-wanderers/report Zalosno..[/quote] E da mi je znati, šta im je ovaj put smetalo. Jadno. Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30353 nekad bas znaju da lupe sa ocijenama Reo - Coker je zasluzio 6.5 Prijavi
26. februar 2012.14 god. comment_30452 ja vjerujem AVB-u zašto? -čovjek je sa Portom osvojio sve..sjetimo se kako je gazio sve 4,5 razlike..uz to Porto je igrao jedan od najljepših nogometa u Europi..u Chelsea-u nema toliko tehnički potkovanih igrača kao u Portu recimo..uz to tek je prva godina..treba mu dati šansu.. vidi se da čovjek pokušava napraviti lepršavi, napadački Chelsea kao Porto prošle sezone i nadam se da ce mu to i uspjeti..uz to vjerujem mu pogotovo zato jer mislim da trenutno nismo u mogućnosti dovesti nekog boljeg trenera..spominjao se Benitez nešto..iskreno ja nebi da on dođe jer on po meni nije neki trener..recimo kad bi mjenjali AVB-a zamjenio bih ga sa Oscarom Tabarezom, Mourinho, Guardiola, Conte, Allegri i Jurgen Klopp Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30537 [url="http://www.youtube.com/watch?v=e8ysB715RBM&feature=g-u-u&context=G228f102FUAAAAAAAAAA"]http://www.youtube.com/watch?v=e8ysB715RBM&feature=g-u-u&context=G228f102FUAAAAAAAAAA[/url] Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30547 Evo citavo jutro gledam nase klipove na YTB-u i komentari su puni optimizma kada je ovaj covjek u pitanju. Vecini smetaju neke cudne izmjene ali generalno ljudi zele da nas Boas vodi godinama, da se i mi skrasimo kada je trener u pitanju. Uglavnom, najvece zelje nasih navijaca su: - guranje Piazona u prvi tim - da se Luiz isproba u veznom Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30596 pustite čoveka da radi svoj posao, još je veoma mlad za trenera, ali ove godine je već dosta iskustva stekao tako da verujem da će za par godina biti jedan od najboljih trenera na svetu. Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30606 Nisu mi jasni neki fanovi, kao kazu, AVB bih menjao samo sa Guardiolom, Contea, Allegrija, cudno da nisu spomenuli i Fergusona. AVB se nadam da ce ostati trener Chelseaja i buducnost, i da ce Chelsea sa njim izgraditi buducnost i sistem, jer to je upravo sto nama je potrebno, sistem. Samo zelim da napomenem da Guardiola je mozda dobar strateg i sve to, ali kad bi dosao u Chelsea bio bi flop, mozda i veci od AVB, zasto? Zato sto Guardiola u Barsi radi spored sistemu koji je uspostavljen od ere Krojfa, to je sistem koji se fura duge godine i su svi igraci i clanovi strucnog staba upoznati sa tome i filozofije Barselone. Situacija i sa Allegrija, Contea je slicna, mozda malo razlicna, ali ipak, to su mladi trenjeri kojima je dadeno vreme i doverba. Bas to treba i AVB-u. I siguran sam da u buducnost, sa AVB cemo da rusimo rekorde i jebati majke po celom Evropom, samo su potrebna ociti transferi, osvezavanje i tehnicari. Isto procitamo sam danas clanak na nekom sajtu, da je AVB izjavio kako Hulk je najbolji napadac koji bi se uklopio u Chelsea, zato sto je bio jako dobar jedan na jedan, veoma brz i eksplozivan, meni ovo govori dosta toga. Isto tako je izjavio da do kraju sezone isticu dogovori Kaloua i Maloude, i da ja buducnost Chelseaja u nogima Mate i Staridza, i ovo mi dosta govori, kad bi dosao Hulk bilo bi kao kec na desetku. Spominje AVB i Moutinha i Pereira, ali Pereiru ne zelim da dodje, zato sto imamo De Bryne, imamo Bertrana, imamo i Van Anholta koji dokolku se pravilno isforsiraju mogli bi da naprave odlicnu karieru, posebno Anholt koji je dovoljno ofanzivan i tehnicar i brz igrac da bi igrao levo u sredinu. Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30625 Gledajuci pereiru, predobar lijevi bek, ali neka nama naseg bertnarda Da se ne trosimo, bolje odmah hulka uzeti. Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30630 Meni se svidja formacija koju igramo trenutno iako je losa za ovaj kadar igraca.. Uglavnom igramo ofanzivno i vjerujem da ce sljedece sezone biti bolje.. Imamo matu dobrog tehnicara kao i sturridge brz, dribler i zna pogoditi.. Uvodi svjezu krv covjek tj mladje igrace.. Kad skontam koje posudbe imamo bit ce po neki dobar igrac.. Bertrand bi mogao vec sljedece sezone izbaciti cole-a. . Jos kad bi nam sjeo HUlk uff jarane.. Moglo bi izgledati u buducnosti De Bruyne - Sturridge - Hulk(ovaj moze igra gdje god ga stavis ) iza njih Mata, mladi romeu i ne znam ni ja vise sta bi rekao.. Uglavnom nmg cekat da pocne slj sezona da vidimo na cemu smo.. Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30639 Samo trebati pustiti da AVB dovodi igrace koje on hoce , a ne da ih Roman bira ! Prijavi
27. februar 2012.14 god. comment_30649 [quote name='millanius' timestamp='1330359729' post='30606'] Nisu mi jasni neki fanovi, kao kazu, AVB bih menjao samo sa Guardiolom, Contea, Allegrija, cudno da nisu spomenuli i Fergusona. AVB se nadam da ce ostati trener Chelseaja i buducnost, i da ce Chelsea sa njim izgraditi buducnost i sistem, jer to je upravo sto nama je potrebno, sistem. Samo zelim da napomenem da Guardiola je mozda dobar strateg i sve to, ali kad bi dosao u Chelsea bio bi flop, mozda i veci od AVB, zasto? Zato sto Guardiola u Barsi radi spored sistemu koji je uspostavljen od ere Krojfa, to je sistem koji se fura duge godine i su svi igraci i clanovi strucnog staba upoznati sa tome i filozofije Barselone. Situacija i sa Allegrija, Contea je slicna, mozda malo razlicna, ali ipak, to su mladi trenjeri kojima je dadeno vreme i doverba. Bas to treba i AVB-u. I siguran sam da u buducnost, sa AVB cemo da rusimo rekorde i jebati majke po celom Evropom, samo su potrebna ociti transferi, osvezavanje i tehnicari. Isto procitamo sam danas clanak na nekom sajtu, da je AVB izjavio kako Hulk je najbolji napadac koji bi se uklopio u Chelsea, zato sto je bio jako dobar jedan na jedan, veoma brz i eksplozivan, meni ovo govori dosta toga. Isto tako je izjavio da do kraju sezone isticu dogovori Kaloua i Maloude, i da ja buducnost Chelseaja u nogima Mate i Staridza, i ovo mi dosta govori, kad bi dosao Hulk bilo bi kao kec na desetku. Spominje AVB i Moutinha i Pereira, ali Pereiru ne zelim da dodje, zato sto imamo De Bryne, imamo Bertrana, imamo i Van Anholta koji dokolku se pravilno isforsiraju mogli bi da naprave odlicnu karieru, posebno Anholt koji je dovoljno ofanzivan i tehnicar i brz igrac da bi igrao levo u sredinu. [/quote] to kažem samo da sam Abramović..pustio bi ga još najmanje godinu dana da posloži momčad po svojim kriterijima..ako to ne uspije..prva meta bi mi bio Oscar Tabarez Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.