Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Evo sada se pise da cak i sam Boas nije siguran da li ima Romanovo povjerenje. E jbg, ako Roman otpusti Boasa ja onda stvarno ne kontam tog covjeka...
On je samo rekao (koliko sam ja video po tvitovima, da je pricao sa Romanom i da on podrzava njega, ali da je jednostavno kultura kluba da se menadzeri otpustaju ako stvari ne idu kako treba tako da uvek postoji kao opcija. Isto je pricao da je tu da menja tu kulturu kluba i da ne moze da se uradi to sve odjednom.
Ma ostaje on sigurno, eto već je počeo vrbovat igrače. Vjerujem da kad ljetos stvori ekipu, da će se drugačija priča pričat, nego ove sezone. I o Chelsea-ju, ali i o samom AVB-u.
[quote name='Pesta' timestamp='1330439828' post='30868']
On je odlican trener. Njemu samo trebaju pravi igraci.
[/quote]

Iako mi jos slovis za najkriticnijeg forumasa ovdje, sa ovim se moram sloziti...
Eve verodostojni izvor za izjavu AVB, [url="http://www1.skysports.com/football/news/11095/7552221/"]http://www1.skysports.com/football/news/11095/7552221/[/url].
Da potenciram:
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"As such, there will surely be a place to fill and I see room for an explosive player on the wing, someone who is strong in one-on-one situations and Hulk fits that profile.[/font][/color]
[color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Zna AVB sta je potrebno ekipi, i kako je oformiti, a to sto seru da formacija nije dobra, ne razumeju se od fudbal, nije dobra zato sto imamo limitrane i spori igraci.[/font][/color]
@migerucb (inace jedan od retkih ljudi, online ili off, koji je normalan navijac barcelone)

[url="http://search.twitter.com/search?q=%23CFC"]#CFC[/url][color=#333333][font=Helvetica, Arial, Verdana, sans-serif][left] (long tweet) AVB said that they have changed because they need to get that confidence and that belief back with good results. When Chelsea played 433, there was more passing between the lines, from the defence to the two central midfielders. More risk, but now they have lost confidence, so they need mobility between the lines, that's why Mata's playing there. Also because defensively, they had many problems on the left w/ Mata, Lampard and Cole. Malouda played on the left v Napoli because of Maggio. AVB thinks they have a problem on the left, they need a winger. He mentioned Kalou as a player with those characteristics, but he's not part of the future because his contract is expiring. Players like Mata or Sturridge are part of the future. They asked AVB about how to win in the Premier League and how Mourinho dominated the league with a superior defending/tactical knowledge and he agreed that it gave them an advantage over the other teams. Then he mentioned City as a team doing something similar (not the same offensively) and how they are dominating too, but he isn't interested in that style. AVB wants to changed Chelsea's philosophy and he doesn't want to build a team that will only take advantage of the other team's mistakes like City do. He wants to do what they were doing early in the season again. Finally, he mentioned the importance of selling his idea to the players and how managers are sellers of ideas (he quoted Bielsa and praised Guardiola for that).[/left][/font][/color]
Znači: Porto - Chelsea - Inter i pretpostavljam nakon toga Real... Identičan put dva trenera (Mourinha i AVB), samo jedan uspješan, drugi ni blizu.

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/moratti-bi-villas-boasa-na-klupi-intera/120229102
Neverujem da ce AVB da napusti Chelsea.
Mozda ce da dobije otkaz od Abramovica ako samo Mourinho postane opet glavni.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330538638' post='31300']Znači: Porto - Chelsea - Inter i pretpostavljam nakon toga Real... Identičan put dva trenera (Mourinha i AVB), samo jedan uspješan, drugi ni blizu. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/moratti-bi-villas-boasa-na-klupi-intera/120229102[/quote] U Portu je bio uspjesan mozemo reci :) U chelseau za sad nije lose a kako pricamo za buducnost tj kad bi ostao jos 1 sezonu da vidimo na cemu smo svi smo skoro optimisticni da bi postigao nesto.. Ipak smjena generacija je.. :) Pa tako ima da vidimo :D
[quote name='Caeruleus' timestamp='1330538638' post='31300']
Znači: Porto - Chelsea - Inter i pretpostavljam nakon toga Real... Identičan put dva trenera (Mourinha i AVB), samo jedan uspješan, drugi ni blizu.

[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/moratti-bi-villas-boasa-na-klupi-intera/120229102"]http://www.sarajevo-...ntera/120229102[/url]
[/quote]

u Inter bi mogao jer ga je Moratti i ranije želio, ali u Real nema šanse najmanje sljedećih 10 godina, a naravno sve ovisi o njegovim uspjesima
Donedavno sam bio protiv njega al mi se javlja osjecaj ako ostane i da na ljeto dovede zeljene igrace da ce iduce sezone napraviti cudo od ekipe,da cemo gaziti sve pred sobom... Vidjet cemo sta Roman odluci..
[quote name='makk' timestamp='1330556423' post='31406']
Donedavno sam bio protiv njega al mi se javlja osjecaj[b] [u]ako ostane i da na ljeto dovede zeljene igrace da ce iduce sezone napraviti cudo od ekipe,da cemo gaziti sve pred sobom[/u][/b]... Vidjet cemo sta Roman odluci..
[/quote]
Budi siguran u boldani i podvuceni dio ;)
Boaša treba pustiti da radi svoj posao, dati mu pare i ne mešati se, čovek je strpljiv, zna šta treba raditi, najbolje se uči iz grešaka, tako da ova sezona mu dođe kao trening.
Trebate shvatit to da ako ovako nastavi Chelsea ni sljedece sezone nece biti uspjesan jer igrati Europa League(manchester clubs league ;) ) to nije uspjeh, a i koji ce mu igraci htjeti doci na ljeto ako budemo igrali u europa league a i Abramovic se nece moci razbacivat sa parama jer "financial fair playing" je uveden
[quote name='makk' timestamp='1330556423' post='31406']
Donedavno sam bio protiv njega al mi se javlja osjecaj ako ostane i da na ljeto dovede zeljene igrace da ce iduce sezone napraviti cudo od ekipe,da cemo gaziti sve pred sobom... Vidjet cemo sta Roman odluci..
[/quote]

ovakvom igrom kakvu igramo vec par mjeseci necemo sigurno, mora se dosta toga promjenit, ali tko zna...
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1330572307' post='31468']
Trebate shvatit to da ako ovako nastavi Chelsea ni sljedece sezone nece biti uspjesan jer igrati Europa League(manchester clubs league ;) ) to nije uspjeh, a i koji ce mu igraci htjeti doci na ljeto ako budemo igrali u europa league a i Abramovic se nece moci razbacivat sa parama jer "financial fair playing" je uveden
[/quote]
Nece biti FFPa, a i igrat cemo u LPu, odakle ti da cemo u Euro ligi igrati :S ?
[quote name='diablo_bih' timestamp='1330635804' post='31624']
Nece biti FFPa, a i igrat cemo u LPu, odakle ti da cemo u Euro ligi igrati :S ?
[/quote]
upravu si FFP tek za par godina nastupa. A odakle mi da cemo igrati europa league?? zato sto smo od zadnjih 6 utakmica samo jednu pobjedili, i zato sto smo 5. na tabeli i zato sto trebamo nastupiti na emiratesu kod Arsenala koji je 4. eto odakle mi ta ideja da cemo "mozda" igrat u EL :unsure: i zato sto ce sutra AVB najvjerovatnije opet Meirelesa ugurat u prvi sastav jer je bio jako jako razocaran sto nije igrao protiv Boltona ;)
Ako se moze vjerovati Fifi/Uefi nastupice od 2014/15. Nije bitno koliko je Arsenal jak nego koliko smo mi losi :) ipak 5-2 protiv Tottenhama i 5-2 na Stamford Bridgu, nije za podcijeniti
[quote name='EdvinTrueBlue' timestamp='1330707122' post='31750']
Ako se moze vjerovati Fifi/Uefi nastupice od 2014/15. Nije bitno koliko je Arsenal jak nego koliko smo mi losi :) ipak 5-2 protiv Tottenhama i [b]5-2 na Stamford Bridgu[/b], nije za podcijeniti
[/quote]
Da nije bilo 5-3 ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.