7. februar 2012.14 god. comment_24087 Vjerovatno ako ne budemo 4 otkaz mu je.. Ako bude 4 ili jos bolje 3. Sigurno ostaje. Mislim da mu je to gospodin Abramovic rekao Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24088 Ne raduje me nimalo njegov otkaz, ukoliko ga dobije, a velike su sanse. Nikada se Roman opametiti nece. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24127 mislim da će sigurno dobiti otkaz ako ne prođemo napoli i ne osiguramo ligu prvaka za sljedeću sezonu Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24136 Mislim da u njemu čuči veliki problem samo ne znam kako ga riješit.......... Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24150 Mata: [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"The coach was furious after the match. And also the players because in a match like this you'd never think we could waste a three-goal home advantage."[/font][/color] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Ma da, uvijek je zadovoljan. [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color] Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24163 [quote name='Wisey' timestamp='1328631518' post='24150']Mata: [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]"[u]The coach was furious after the match.[/u] And also the players because in a match like this you'd never think we could waste a three-goal home advantage."[/font][/color] [color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif]Ma da, uvijek je zadovoljan. [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#000000][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][/quote] Ajd neka je i on jednom ispoljio tu bijes koju drzi u sebi, nadam se da im je octiao lekciju... Treba on i cesce biti furiozan.. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24175 Baš sam prelistao sad ovu temu od prve stranice do zadnje. Nevjerovatno je kakvi su neki ljudi, pričaju priče o strpljenju i kontinuitetu na početku, a sada već traže otkaz AVB-u. A dubro tebi kapa dole, ti si mu jedini skido glavu i kad je trebalo i kad nije. edit: evo hefa opet u akciji, današnja posjeta Cobhamu: [img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/02/07/article-2097797-11A01D9E000005DC-182_468x479.jpg[/img] Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24183 Ne svidjaju mi se ove njegove posjete. Sve to tako polako pocinje, pa ce biti sve ucestaliji pritisak na trenera i onda puknes tj. dobijes otkaz. Ancelotti je rekao da je posljednjih nekoliko mjeseci njegovog vodjenja bilo neizdrzivo, jer je pritisak bio iz sata u sat sve veci. Nadam se da ce Boas ostati i na ljeto sa nama. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24191 Evo jedan zanimljiv podatak: Prekosutra će se navršiti tri godine od kako je Abramovich otpustio Luiz Felipe Scolarija zbog strepnje da se Chelsea neće plasirati u Ligu Prvaka, a Plavci se sada nalaze i u goroj situaciji nego tada. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24193 Abramovich je u te tri godine shvatio kako neće dobit ništa dobro otpuštanjem menadžera nakon pola godine i Chelsea se sada nalazi u boljoj situaciji nego tada.. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24196 [quote name='Wisey' timestamp='1328639161' post='24175']Baš sam prelistao sad ovu temu od prve stranice do zadnje. Nevjerovatno je kakvi su neki ljudi, pričaju priče o strpljenju i kontinuitetu na početku, a sada već traže otkaz AVB-u. A dubro tebi kapa dole, ti si mu jedini skido glavu i kad je trebalo i kad nije.[/quote] Pa dobro Wisey nista cudno i ja sam na pocetku bio srpljiviji i mnogo vise vjerovao u AVB nego sada, covjek jednostavno izgubi vjeru koju je imao nakon ovakve sezone, a mozda sam ja imao i laznu nadu i vjeru, vjerovao sam u nekoga ko mozda i nije dorastao ovome zadatku. Njegove takticke izmjene i postavke, izjave nakon utamica da je zadovoljan remijem protiv ispod-prosjecnih ekipa me je dovelo do te situacije da ja vise ne znam sta da mislim o njemu kao treneru. Kao covjek, osoba mi je vrlo drag, ali da li je on dovoljno sposoban to jos ne znam, uvjerio me nije, cak me uvjerava u suprotno, iz utakmice u utakmicu... Naravno da ne moze biti covjek zadovoljan ovime sto je pokazao ali bih volio da on sastavi svoj tim vec na ljeto pa da vidimo kako ce, dosao je medju mnogo igraca koji vise niti imaju volje da igraju i ako je imaju, ne znaju.... Volio bih samo da se plasiramo u ligu prvaka, ne moramo nista osvojiti, jer konkurencija nam je veca nego ikada a sa ovim igracima tesko da mozemo sta osvojiti... Ima jos utakmica do kraja sezone pa cemo vidjeti kako cemo proci, iako nisam toliko optimista sa ovim timom Chelsea.. Ta posjeta Romana nije nimalo iznenadjujuca jer njegov tim igra katastrofalno a njegov miljenik kojeg je doveo ne daje golove... Mozda AVB nece dobiti otkaz sada ali ako se ne plasira u LP, to bi bilo ocekivano a i vise nego zasluzeno! Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24201 Možda Roman dolazi na treninge da uči pomalo. Pa ako otpusti AVB-a, onda sam da se prihvati te pozicije. Možete mislit onda show-a... Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24202 Naravno, ako se s ovom ekipom ne ostvari plasman u LP onda će dobiti nogu, logično. Recimo, da je više dao priliku Bertrandu i još nekom mladom igraču ja bi bio spreman i na sezonu u Evropskoj ligi. Ovako, nije dovoljno da mu vjerujem jer ničim ne dokazuje da će se ta dosadašnja politika promijeniti dogodine. Iako, ja vjerujem da hoće uz to što ćemo igrati LP: Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24248 [color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]'Abramovich is understood to be sympathetic to the view that Chelsea are facing a period of transition as Villas-Boas seeks to implement a new style and evolve their squad.' - Daily Telegraph[/font][/color] [color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]Jesam da sam dosadan na ovoj temi, ali eto. [/font][/color][color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color] Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24251 AVB je odličan trener, tako da nema potrebe za promenom još neko vreme. LS nam je zagarantovana, barem po mom mišljenju, samo neka ubaci Lukakku-a malo .. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24252 [quote name='Wisey' timestamp='1328654883' post='24248'][color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]'Abramovich is understood to be sympathetic to the view that Chelsea are facing a period of transition as Villas-Boas seeks to implement a new style and evolve their squad.' - Daily Telegraph[/font][/color] [color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif]Jesam da sam dosadan na ovoj temi, ali eto. [/font][/color][color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][color=#282828][font=arial, helvetica, sans-serif] [/font][/color][/quote] Sumnjam da će suosjećati sa njim ako se ne plasira u Ligu Prvaka... A šanse za to postoje, i to jako velike ako se od naredne utakmice ne promijeni igra za 180 stepeni. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24260 Zato trebamo svi skupa stati iza ekipe i trenera, dati im podrške malo. A ne samo drvlje i kamenje po njima. Dosad smo sa tom igrom nekako držali 4. mjesto, pa valjda ćemo i do kraja. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24262 [quote name='drogba 11' timestamp='1328655842' post='24261'] teško je biti pametan, po ovom pitanju, zbilja teško [/quote] Brale zasad postoje 2 strane, eto tebe pa formiraj treću i imat ćemo podjelu na forumu ko ustavni poredak BiH. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24265 [quote name='Wisey' timestamp='1328655915' post='24262'] Brale zasad postoje 2 strane, eto tebe pa formiraj treću i imat ćemo podjelu na forumu ko ustavni poredak BiH. [/quote] previše su i te dvije, vidiš da se ne mogu odlučiti...al ipak sam za ostanak avb-a, pun mi je k mjenjanja menadžera svako malo a tebe vidim baš hoće večeras Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24266 Znate, veličinu kluba čine i navijači a sve što ja tu vidim je hrljenje grlom u jagode i bespravno kritiziranje trenera. Pustite čovjeka da radi već jednom.. On je dao čudne izjave nakon utakmica ali više su bile u stilu: [i]zadovoljan sam igrom[/i] i [i]tim je dobro igrao u drugom poluvremenu[/i]. Nikad nisam vidio da je on bio zadovoljan remijem isl. Pa nekad tim igra super pa remizira, nekad odigra lošije pa pobijedi. Navijači inače stoje iza trenera jer samo tako mogu pomoći svome klubu. Šta postižete time što ga ne podržavate? Mislite da će vam doći sveti Mourinho i naučiti Torresa da zabije gol, to mislite? Da će doći Hiddink i naučiti Bosingwu igrati obranu? Ne, neće. I ne znam kako očekujete od Romeua koji ima 20 godina da očuva rezultat protiv Uniteda. Pomogao bi on ali ne znatno. Da je AVB imao Drogbu, Lamparda ili nekog iskusnijeg na klupi vjerujem da bi radio pravovremenu izmjenu. Puno više je u ovoj utakmici AVB dobroga napravio nego lošega. I da, strpljen spašen.. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24270 [quote name='Tinmar' timestamp='1328656928' post='24266'] . Puno više je u ovoj utakmici AVB dobroga napravio nego lošega. [/quote] s time se slazem Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.