Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Bio sam i ostat ću uz Andrea, već sam obrazložio kako, zašto i to, a ti Dubrovčanine ako ne možeš shvatiti ili ako ne možeš podnit da ga netko podržava pa vrijeđaš te iste nemaš šta tražit na forumu, previše ti pišeš i gluposti i previše pokušavaš nametnut svoje mišljenje time što po sto puta ponavljaš iste razloge protiv AVB-a, mislim da je dovoljno jedan put reć ono što misliš.

lipo ti je how yes no reka, imaj poštovanja prema ostalim članovima foruma, pogotovo onim starijima.
Ne želim se ja pravit pametan ovde jer ni ja nisam puno stariji od tebe ali mi je dosadilo svaki dan gledat tvoje postove u kojim blatiš Andrea, Fernanda ili ne znam ni ja koga zbog jedno te istih razloga. Razumim ja da je dosta toga tvoga napisano dok si bio "vruć" pa ti je to donekle opravdano. Nadam se da ćeš ovo shvatit ko prijateljski komentar a ne ko kritiku i vrijeđanje, toliko od mene.. :)
[quote name='CFC1905' timestamp='1328479282' post='23762']
Bio sam i ostat ću uz Andrea, već sam obrazložio kako, zašto i to, a ti Dubrovčanine ako ne možeš shvatiti ili ako ne možeš podnit da ga netko podržava pa vrijeđaš te iste nemaš šta tražit na forumu, previše ti pišeš i gluposti i previše pokušavaš nametnut svoje mišljenje time što po sto puta ponavljaš iste razloge protiv AVB-a, mislim da je dovoljno jedan put reć ono što misliš.

lipo ti je how yes no reka, imaj poštovanja prema ostalim članovima foruma, pogotovo onim starijima.
Ne želim se ja pravit pametan ovde jer ni ja nisam puno stariji od tebe ali mi je dosadilo svaki dan gledat tvoje postove u kojim blatiš Andrea, Fernanda ili ne znam ni ja koga zbog jedno te istih razloga. Razumim ja da je dosta toga tvoga napisano dok si bio "vruć" pa ti je to donekle opravdano. Nadam se da ćeš ovo shvatit ko prijateljski komentar a ne ko kritiku i vrijeđanje, toliko od mene.. :)
[/quote]

Ne brini, ovakve kritike uvijek pozitivno primam, uzeto u obzir, probat ću ga manje blatiti al brate nakon ovakvih poteza...znaš i sam valjda :)
[quote name='Marchelo' timestamp='1328480754' post='23771']
Čekam kraj sezone da objave da AVB nije vise trener FCC.
Mi ustvari skoro i nemamo trenera.
[/quote]
Načekat ćeš se.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328480473' post='23768']

Ne brini, ovakve kritike uvijek pozitivno primam, uzeto u obzir, probat ću ga manje blatiti al brate nakon ovakvih poteza...znaš i sam valjda :)
[/quote]

Drago mi je da je tako što se tiče primanja kritika.. :) Ja razumim da se on tebi ne sviđa i da ti ga je "drago" kritizirat i tražit mu greške, i baš zbog toga što ga ne voliš čini mi se da mu ti tražiš i najmanju mogucu grešku ko razlog kritike.. Znam i ja sam da on pravi neke bitne greške i zbog toga zaslužuje kritike koje i dobiva ovde na forumu ali nije u redu da mu se i najmanja greška uzima na zub.. :) Da ne bi previše sišli s teme samo ću reć da sam htio iznijet svoje mišljenje i drago mi je da si ga ti prihvatio na pravi način. :)
Ja samo cekam ljeto da se otarasimo par igraca a AVB nece dobiti nogu, mislim da je i Romanu dosta.. Nadam se da AVB samo nece kupiti neke bezveze i nepotrebne igrace nego pojacanja... I naravno ocekujem plasman u LP...
Andreove odluke danas:

Pozitiva:[list]
[*]formacija 4-2-3-1 kojoj smo se nadali sa Essienom i Meirelesom kao dva veznjaka iza Mate, koji je imao potpuno slobodnu ulogu što je rezultiralo odličnom partijom našeg čarobnjaka
[*]Essien i Cahill u prvoj, mada je to bilo očekivano i bilo bi ultra glupo da je neko drugi zaigrao
[*]Bosingwa na beku. Ok nastup Bozzya, nije razočarao.Valencia u formi života nije mogao meda protiv našeg jednoobrve
[*]Izmjena Sturridge-Oriol ispravna, Danny niškorist u defanzivi a morali smo zatvarati utakmicu
[*]Team-talk na poluvremenu. Igrači su istrčali sa pravim stavom i zaigrali nevjerovatno drugi dio
[*]Izjava poslije utakmice
[/list]
Negativa:[list]
[*]Izmjena Sturridge-Oriol nije izvršena pravovremeno. To se trebalo odraditi poslije prvog a ne drugog gola Rooneya
[*]Ostavljanje Essiena u igri čitavih 90 minuta iako se već oko 70.-te vidjelo da ne može više. Trebalo je ubaciti ili Hutcha ili Ferreiru te preći na 5-4-1
[*]Neubacivanje Lukakua na kraju
[/list]
[quote name='Wisey' timestamp='1328482401' post='23793']
Andreove odluke danas:

Pozitiva:[list]
[*]formacija 4-2-3-1 kojoj smo se nadali sa Essienom i Meirelesom kao dva veznjaka iza Mate, koji je imao potpuno slobodnu ulogu što je rezultiralo odličnom partijom našeg čarobnjaka
[*]Essien i Cahill u prvoj, mada je to bilo očekivano i bilo bi ultra glupo da je neko drugi zaigrao
[*]Bosingwa na beku. Ok nastup Bozzya, nije razočarao.Valencia u formi života nije mogao meda protiv našeg jednoobrve
[*]Izmjena Sturridge-Oriol ispravna, Danny niškorist u defanzivi a morali smo zatvarati utakmicu
[*]Team-talk na poluvremenu. Igrači su istrčali sa pravim stavom i zaigrali nevjerovatno drugi dio
[*]Izjava poslije utakmice
[/list]
Negativa:[list]
[*]Izmjena Sturridge-Oriol nije izvršena pravovremeno. To se trebalo odraditi poslije prvog a ne drugog gola Rooneya
[*]Ostavljanje Essiena u igri čitavih 90 minuta iako se već oko 70.-te vidjelo da ne može više. Trebalo je ubaciti ili Hutcha ili Ferreiru te preći na 5-4-1
[*]Neubacivanje Lukakua na kraju
[/list]
[/quote]
Potpis na ovo.
"I totally agree with Danielle of London whose comments on Sturridge is absolutely correct. Sturridge is a very selfish player always looking for glory for himself. Also Malouda and Bosingwa should be sold at any price. Keeping them is a liability to the team. I also agree with Alex of London that AVB was wrong to use a defensive midfielder instead of a like for like attacker to keep the momentum of the play and add pressure on MU not to invite them to attack."
jedan po meni istinit komentar.
Kada sam mogao vjerovati u Fernandon't Scorresa pola godine, mogu i u AVB-a barem 5 godina.

[size=5][size=8]AVB <3[/size][/size]
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1328534740' post='23904']
bolje da sad vjerujes u obojicu po jos 2 godine :P :D
[/quote]

pa da umrem do 18. godine
[quote name='Marchelo' timestamp='1328546134' post='23933']
AVB nece pokazati nista ove sezone a najveci problem njegov je sto ce dobiti otkaz.
[/quote]
Smijem se kladiti u avatar da neće, barem ne ove sezone.
http://www.chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/664-abramovich-iznenada-posjetio-trening-i-svla%C4%8Dionicu-chelseaja

Trese se klupa...Bit će burno ljeto, pogotovo ako Mourinho raskine ugovor sa Realom.
[url="http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/article-24033542-chelsea-play-down-rift-talks.do"]http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/article-24033542-chelsea-play-down-rift-talks.do[/url]

Čini vam se. :P
[quote name='Wisey' timestamp='1328557338' post='23986'][url="http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/article-24033542-chelsea-play-down-rift-talks.do"]http://www.thisislondon.co.uk/standard-sport/article-24033542-chelsea-play-down-rift-talks.do[/url] Čini vam se. :P[/quote]
Tako i treba .

AVB do kraja AGAIN ! :D
[url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7492802/"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7492802/[/url]

Eto i šta je Andre reko o sastanku sa vrhovnim poglavicom. :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.