1. februar 2012.14 god. comment_22192 Glasao sam za DA. Koliko god mi izgledamo u najmanju ruku bizarno sada. Meni je pun kurac mjenjanja trenera svake godine, vjerujte mi. To vise ne mogu ocima smisliti! Svake godine novi trener, pa se igraci privikavaju na njega, pa onda dodje novi, pa opet tako i onda se desi ovo - raspad. Ko vam garantuje da za 4-5 godina opet necemo dozivjeti ovo, da se ne zna ko kosi ko vodu nosi? A velike su sanse da se to desi, ako se nastavi sa ovim stalnim saranjem trenera, meni je to dosadilo iskreno. Ne branim Boasa. Daleko da je on bez greske u ovih pola godina, isto tako, daleko od toga da su igraci normalni ove godine. Nesto je trulo tu, ali jbt ako je United mogao izdrzati sa Fergusonom 6 jebenih godina bez trofeja, pa moze se i ovdje strpiti 2-3 godine. A nece mu trebati sigurno 6 godina za trofej, sigurno! Vecini se ovo nece svidjati, ali sta cu... Treba se pokazati da je ovo ozbiljan klub, spreman za stabilnost. A ne konstantno mjenjanje trenera svake godine. Pa ubuduce ce treneri dolaziti samo da uzmu pare za tu godinu, a to da li ce klub nesto osvojiti, to ce im biti posljednja stvar na koju ce se obazirati... Nikada u zivotu nisam zelio da se neki igrac povrijedi, ali bilo bi dobro ako bi se Malouda povrijedio pa da Piazon ili bilo ko dobije sansu. Jbg, tako je kako je. Doslo je 5 do 12. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22202 Ja sam davno reka da chelsea nije klub na kojem se peče zanat... Nama treba trener koji će lupit šakom o stol i reć ti igraš ti ne ma kako se taj dotični zva ili kakva zvijezda bia... Ovo je presmiješno šta radi od bluesa Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22222 Hajd sto ih ne zna motivirati , sto daje glupe izjave . ja samo nerazumijem kako neigra jedan Cahill koga je trazilo pola Europe (razumijem da neigra kada nema Terry-a , iako bi i tada mogao mozda uletiti umjesto Luiz-a) , Ivanovic na stopera . Ivanovic bi smireci odigrao bolje od Bossingwe na beku . Malouda ? Siguran sam da bi Piazon odigrao puno , puno bolje . . . Sto ce AVB akademija kad nikada nekoristi te igrace ? [b]NADAM SE [/b]da ce promijeniti svoju "politiku" da ce davati sansu mladima , pa makar i u Europa ligi igrali , ali ako opet Malouda i ostatak bude igram a nebude trofeja molit cu Boga da ide na ljeto . Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22231 Vidim okrenula se situacija na anketi. Za mene očekivano. Ipak, glasah DA. Mada moram priznati da se moje povjerenje u Andrea iz utakmice u utakmice smanjuje. Ne bi trebalo biti tako, ali jest. Tome najviše doprinose 2 stvari, a obje su usko povezane. To su: 1. [i]Kontinuirano guranje u ekipu igrača koji se tu po kvalitetu, ali i zalaganju ne bi smjeli naći.[/i] Jasno je svima na koga ovdje mislim (Malouda, Bosingwa kao glavni predstavnici). Zanemiravanje naših talentiranih mladih igrača može isto ići pod ovu stavku jer smo dosad trebali vidjeti minimum 5 startova u ligi od Bertranda i barem po 3 od McEachrana i Lukakua. Ne bi ništa gori bili od navedenih, u to sam siguran. 2. [i]Manjak transfer aktivnosti i izjave tipa 'zadovoljan sam trenutnom momčadi'[/i]. Drugo naravno uzrokuje prvo, što je kod nas bio slučaj. Naveo je kao glavni uzrok nekupovanja to što je većina mogućih pojačanja cup-tied, tj. nemaju pravo nastupa u LP. A šta u prvenstvu ? Šta ako ne završi u TOP 4 ? Jer to je veoma lako moguće s obzirom na ono što sad gledamo. Kako onda misli dovesti Hazarda, Lucasa i sl. ? Čitav svijet vidi da je veliki broj naših igrača istrošen, nema tu elana i trke. Čast pojedincima (Luiz, Ramiz, Danny, Mata dosad) naravno. Iskreno se nadam da su novinske spekulacije o ponudama istinite jer to znači da je i AVB svjestan situacije u kakvoj se nalazi. Ljeto je tu, moramo dati priliku našem manageru da se dokaže. Jedna godina nije dovoljna. Iskreno se nadam i vjerujem da će Roman to i učiniti. Previše je potrošio da bi tako lako povukao okidač i poslao Andrea nazad u Portugal. Unatoč svemu ovome, [b]i dalje vjerujem AVB-u.[/b]Mnogi imaju priliku da likuju kad nekome ne ide, a pogotovo ovom čovjeku. Nastavljam pozivati sviju na strpljenje, proći će i ova sezona pa ćemo dalje. No, ostat će anketa zapisana kao dokaz svima koji su protiv. A kada osvoji LP posut ćete se pepelom. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22241 [quote name='Wisey' timestamp='1328104817' post='22231'] A kada osvoji LP posut ćete se pepelom.[/quote] Kada on osvoji LP ja ću se posut dinosaurskom pišalinom. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22247 eto ima jedna velika razlika između Mourinha (pa i ostalih velikih trenera) i AVB-a oni znaju priznati kad loše odigraju, a AVB je jebeni sljepac koji je očito napušen za vrijeme tekma pa je zato uvijek zadovoljan sjetimo se samo Mourinha nedavno, gubili su mislim 2:0 na poluvremenu, Mourinho je poživčanio, rekao je da bi, da je mogao, svu 11-oricu zamjenio na poluvremenu, ali eto pošto nije mogao, napravio je 3 izmjene i u drugom poluvremenu došao do 3:2 pobjede AVB [b]NIKAD[/b] nije napravio izmjene koje bi nas dovele do nekakvog preokreta, a što je još gore od toga nikad nije ni priznao da smo loše odigrali (CIJELU JEBENU SEZONU IGRAMO KO NEKI AMATERSKI TIM, A ON NIJE NI JEDAN JEDINI PUT PRIZNAO DA SMO LOŠI BILI) e pa jebote NIKAD nećemo ni dobri biti tako on je sigurno nakon jučerašnje utakmice rekao svojim igračima: "Bravo dečki, bili ste sjajni, borili ste se ko lavovi, ali nismo imali sreće" vjerovao sam ja u AVB-a dosta dugo, ali on jednostavno pokazuje da nije on ta klasa za Chelsea...nama treba nešto bolje, mnogo bolje nebi smjeli mjenjat trenere tako često, ali AVB je dokazao da on nikad nije ni trebao doći kod nas, kao ni Torres... Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22248 http://bleacherreport.com/articles/1044953-chelsea-fc-why-manager-andre-villas-boas-has-been-an-abject-failure-so-far Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22275 ma dečki moji davno bi svi pričali da AVB treba otič da nam Lamps nije namazao oči i izvukao mu guzicu u čak 3 utakmice. Al jbg očito je sad ispucao kredite. 1. što mu zamjeram je igra ja osobno više volim engleski stil bedem u obrani brza igra preko krila koji mogu nanizat u kontri 1-2 igrača, centaršuti na robosnog centarfora te tehnički potkovanim veznim redom koji djeli brze i točne lopte. Od svega toga AVB ne koristi ništa obrana je jako visoko postavljena i prima gotovo svaku tekmu, vezni red je daleko od tehnički potkovanog jer Lamps ije taj koji djeli lopte, Ramires je trkač i on je zadnji vezni a ne to što igra ,Romeu je isto tako zadnji vezni koji ima dobar pregled igre , e to nešto je trebao bit Meireles no on je totalno podbacio. Krila jsu jd dobra to mogu priznat al samo Mata i Sturridge makar Mata puno ulazi u sredinu a Danny je presebičan, Maloudu ni neču komentirat. Torres je daleko od robusnog centarfora koji trpa, prvo što je više izvan šesnaest nego u šesnaest gola nije vidio par mjeseci a tjelesni očito dovoljn nije dovoljno jak za tog 1 isturenog špica. 2. ne iskorištavanje talenata Chelsea se puni talentim u zadnje dvije godine navalili su na svkog ko rus na mjesec a ni jedan od njih ne igra , i su po onim šugavim nizozemskim posudbama il igrju za drugu ekipu u kojoj se sigurno nemogu razvit kolko bi mogli uz pravu priliku u prvom timu , za koju sigurno ima mjesta pored Maloude ,Meirelesa,Bosingwe,Kaloua itd. 3. ne izvršavanje izmjena nekužim zašto špara a izmjenama umjesto da ekipu osvježava ili daje novu dimenziju našoj igri u nastavku on bježi od izmjena ko časna od kurca, a znamo kolko dobroga mogu donjet đokeri s klupe. 4. ni rezultata nema , ja osobno nebi imao protiv ni Europa lige da se igra kako bi trebalo da se kale mladi i da se gradi ekipa a ovako izborenjem LP lošom igrom i ekipom samo maže oči onima koji neznaju stanje u klubu a i nekom kom je LP prioritet a zapravo je stanje alarmantno. Al neću glasovat ni protiv ni za AVB-a, nek odradi sezonu pa da ga vidimo a neču glasat isključivo jer ga nebi mjenjao prije kraja sezone osim u slućaju da Mou ili Guus il čak Wilkins se ponude klubu il da smo u šansi dovest njih. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22281 I meni je dopizdio vise.. Branio sam ga do sinoc jbmu sve. Ako ne budemo na kraju 4 (tj u top 4) otici cu mu siloivat u portugalu sve.. Nego nije jedini krivac.. Ne zna se ko je goriiiiiiiii il on il oni papci sto trce po terenu.. Treba nam trener koji ce manekenima reci ko je Bog Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22287 AVB dat na posudbu nazad u Portugal pa kao što reče essien5 kad ispeče zanat neka nam se vrati. hahahaha Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22291 još bih i mogao preći preko svih tih loših rezultata da imamo nekakvu igru, ali naša igra je jad i bijeda Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22353 meni pari ko da avb namjerno sve sabotira abramovicu ko da mu zeli porucit da su mu igraci sranje i mislim da ima tu neceg dubljeg sta se drzi u svlačionici i krije Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22370 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328129368' post='22353'] meni pari ko da avb namjerno sve sabotira abramovicu ko da mu zeli porucit da su mu igraci sranje i mislim da ima tu neceg dubljeg sta se drzi u svlačionici i krije [/quote] Mogu ti reci da si u pravu. Ima tu sigurno necega... Mutno je sve to. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22375 prije da je AVB plačenik nekog od naših rivala pa nas sabotira ako smatra da su igrači jadni, pa šta nije tražio romana pare??ja mislim da bi mu roman drage volje dao za pojačanja teorije zavjere Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22437 Ako ne promjeni se igra i ne pocnemo pobjedjivati nogu mu treba dati. A i msm da ukoliko ne izbori LP da ce dobiti nogu brze nego sto je dosao. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22473 Ja sam da imamo trenera koji ce biti par godina.. Ali da ekipa makar igra kako treba nemoramo osvojiti Ligu ali makar da imamo sigurno mjesto u LP.. Tako da ne znam sta bi vise rekao.. Sve me razocaralo i on i torres i ostala ekipa. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22502 moguće je da je AVB žrtvovao prvenstvo, i da će udrit svim snagama na LP Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22528 sve dok je on menađer mi cemo biti nula , samo se bojim da neizgubimo sad od MUFC-a Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22531 Usporedio sam Mourinha na temi utakmice sa Swansejem, pa ću isti tekst i ovdje ponoviti, jer priliči: Trener je daleko najvažnija figura u jednoj momčadi, tim, reprezentaciji, klubu. Mi nismo Barcelona, koja uzgaja svoje igrače u akademiji i gdje svaki igrač zna kako onaj drugi igrač diše, šta osjeća, kako razmišlja. Oni i da nemaju trenera bili bi dobri. Mogu i bez trenera igrati. Preostalih 99,9999999% ekipa na ovoj planeti igra onoliko dobro koliko trener zna da motivira ekipu, koliko zna da postavi taktiku i koliko zna da vuče prave poteze. Ne trebamo dalje ići od Mourinha. Ako izuzmemo njegov ciganluk i seljačko ponašanje, onda zaključimo da je on IDEAL trenera kakav treba biti i svaki trener na svijetu treba težiti njemu i gospodinu Sir Alexu Fergusonu. Znači Mourinho gubi 2:0 na poluvremenu, u drugo poluvrijeme uvodi ne jednog, ne dva, nego tri igrača i Real okreće rezultat na nevjerojatnih 2:3. Usput ubacuje veliku nadu akademije Reala Callehona, koji vidiš dobije priliku i pored svih tih zvijezda u Realu. I opet nakon pobjede Mourinho ih ne pohvali nego IH NAPADNE za ponašanje tijekom praznika. Dalje Marcelo koji po meni i nije neki igrač je pod Mourinhom proigrao kao čovjek, onda Benzema koji je stvarno klasa kad je tek došao u Real izgubljen je bio, a gle ga sad pod Mourinhom. Idemo sad na nas, malo da nas usporedimo s Real Madridom (ako želimo biti najveći, moramo stremiti najvećim). Gubimo 1:0 na poluvremenu, postava iz prvog poluvremena je i više nego upitna za 99& navijača. Počinje drugo poluvrijeme - ništa AVB ne mjenja igraju i dalje isti igrači koji su umrtvili igru Chelseaja u prvom poluvremenu. AVB do kraja utakmice na jedvite jade izvršava jednu ili dvije izmjene (nikad sve tri) i završimo nerješeno više sretno nego spretno. AVB na kraju pohvali momčad, izjavi da je zadovoljan igrom. Šta se zaključuje - tko je tu kriv, tko je mahnit? Igrači su takvi kakvi su. Ne možeš od jednog Meirelesa očekivati da bude Xavi ili Iniesta kad je on ono što jeste - prosječan igrač. Jel Meireles kriv što je takav i što nam nazaduje igru ili je kriv AVB koji je poslao jednog talenta poput McEachrana na posudbu? TKO JE KRIV? Da ti pojednostavim: MOURINHOV RAD = USPJEŠAN 1. Nakon prvog poluvremena gubi 2:0 2. Na poluvremenu izvršava sve tri izmjene 3. Ubacuje u igru mladog Callehona iz akademije barem 15 - 20 minuta. 4. Real izjednačava i preokreće zahvaljujući dobrim odlukama Mourinha 5. Kritizira momčad, kaže da je nezadovoljan - podstiče momčad da iduću tekmu igraju još bolje. 6. Iz mrtvih diže Marcela, Benzemu, Kaku. 7. Iako im ne treba igrača dovede fenomenalnog Šahina za male novce koji je tu ono "zlu ne trebalo". VILLAS-BOASOV RAD = NEUSPJEŠAN 1. Nakon prvog poluvremena gubi 1:0 2. Na poluvremenu ne izvršava niti jednu jebenu izmjenu, a gori nam pod nogama 3. Mladi Lukaku, Bertrand, McEachran, Piazon i ostali sjede na klupi (ako Lukaku i uđe ode na fuckin krilo gdje ne može igrati) 4. Chelsea izjednačava na jedvite muke uz pomoć s neba. 5. AVB je prezadovoljan remijem protiv "velikih" momčadi koje su do jučer igrale u drugoj ligi. Pohvali momčad. 6. Od majstorskog igrača poput Mate uparujući ga s Meirelesom, od Španjolca pravi prosječnog igrala 7. Iako nam gori pod nogama i trebaju nam igrači, raspuštekamo najbolje iz akademije po posudbama, ne dovedemo nikoga (De Bruyne ne računam) I tko je kriv - igrači ili trener? Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22535 [quote name='Caeruleus' timestamp='1328205072' post='22531'] I tko je kriv - igrači ili trener? [/quote] OBADVOJE . I igraci ali i trener . Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22539 [quote name='Caeruleus' timestamp='1328205072' post='22531'] Usporedio sam Mourinha na temi utakmice sa Swansejem, pa ću isti tekst i ovdje ponoviti, jer priliči: Trener je daleko najvažnija figura u jednoj momčadi, tim, reprezentaciji, klubu. Mi nismo Barcelona, koja uzgaja svoje igrače u akademiji i gdje svaki igrač zna kako onaj drugi igrač diše, šta osjeća, kako razmišlja. Oni i da nemaju trenera bili bi dobri. Mogu i bez trenera igrati. Preostalih 99,9999999% ekipa na ovoj planeti igra onoliko dobro koliko trener zna da motivira ekipu, koliko zna da postavi taktiku i koliko zna da vuče prave poteze. Ne trebamo dalje ići od Mourinha. Ako izuzmemo njegov ciganluk i seljačko ponašanje, onda zaključimo da je on IDEAL trenera kakav treba biti i svaki trener na svijetu treba težiti njemu i gospodinu Sir Alexu Fergusonu. Znači Mourinho gubi 2:0 na poluvremenu, u drugo poluvrijeme uvodi ne jednog, ne dva, nego tri igrača i Real okreće rezultat na nevjerojatnih 2:3. Usput ubacuje veliku nadu akademije Reala Callehona, koji vidiš dobije priliku i pored svih tih zvijezda u Realu. I opet nakon pobjede Mourinho ih ne pohvali nego IH NAPADNE za ponašanje tijekom praznika. Dalje Marcelo koji po meni i nije neki igrač je pod Mourinhom proigrao kao čovjek, onda Benzema koji je stvarno klasa kad je tek došao u Real izgubljen je bio, a gle ga sad pod Mourinhom. Idemo sad na nas, malo da nas usporedimo s Real Madridom (ako želimo biti najveći, moramo stremiti najvećim). Gubimo 1:0 na poluvremenu, postava iz prvog poluvremena je i više nego upitna za 99& navijača. Počinje drugo poluvrijeme - ništa AVB ne mjenja igraju i dalje isti igrači koji su umrtvili igru Chelseaja u prvom poluvremenu. AVB do kraja utakmice na jedvite jade izvršava jednu ili dvije izmjene (nikad sve tri) i završimo nerješeno više sretno nego spretno. AVB na kraju pohvali momčad, izjavi da je zadovoljan igrom. Šta se zaključuje - tko je tu kriv, tko je mahnit? Igrači su takvi kakvi su. Ne možeš od jednog Meirelesa očekivati da bude Xavi ili Iniesta kad je on ono što jeste - prosječan igrač. Jel Meireles kriv što je takav i što nam nazaduje igru ili je kriv AVB koji je poslao jednog talenta poput McEachrana na posudbu? TKO JE KRIV? Da ti pojednostavim: MOURINHOV RAD = USPJEŠAN 1. Nakon prvog poluvremena gubi 2:0 2. Na poluvremenu izvršava sve tri izmjene 3. Ubacuje u igru mladog Callehona iz akademije barem 15 - 20 minuta. 4. Real izjednačava i preokreće zahvaljujući dobrim odlukama Mourinha 5. Kritizira momčad, kaže da je nezadovoljan - podstiče momčad da iduću tekmu igraju još bolje. 6. Iz mrtvih diže Marcela, Benzemu, Kaku. 7. Iako im ne treba igrača dovede fenomenalnog Šahina za male novce koji je tu ono "zlu ne trebalo". VILLAS-BOASOV RAD = NEUSPJEŠAN 1. Nakon prvog poluvremena gubi 1:0 2. Na poluvremenu ne izvršava niti jednu jebenu izmjenu, a gori nam pod nogama 3. Mladi Lukaku, Bertrand, McEachran, Piazon i ostali sjede na klupi (ako Lukaku i uđe ode na fuckin krilo gdje ne može igrati) 4. Chelsea izjednačava na jedvite muke uz pomoć s neba. 5. AVB je prezadovoljan remijem protiv "velikih" momčadi koje su do jučer igrale u drugoj ligi. Pohvali momčad. 6. Od majstorskog igrača poput Mate uparujući ga s Meirelesom, od Španjolca pravi prosječnog igrala 7. Iako nam gori pod nogama i trebaju nam igrači, raspuštekamo najbolje iz akademije po posudbama, ne dovedemo nikoga (De Bruyne ne računam) I tko je kriv - igrači ili trener? [/quote] care doslovno svako slovo se slažem s tobom ma nije ni Meireles tolko loš igrač kolko svi pričate nego jednostavno AVB nezna da izvuče iz njega ono najbolje, kao ni iz većine drugih igrača ja vam kažem da bi Meireles rasturao pod Mourinhom [quote name='Blues_95' timestamp='1328205672' post='22535'] OBADVOJE . I igraci ali i trener . [/quote] da igrači su krivi, ali trener je kriv što su igrači krivi dalo bi se filozofirat o ovome Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22547 Izvnit ćeš Cero, ali ovo je totalno pogrešno i neuspjelo poređenje. A da ti kažem i zašto, zato što AVB ima stoput goru ekipu od Moua trenutno. On je dobio govna i zadatak da od njih napravi pitu, eto ako ćeš tako seljački da se izrazim. A navijači mu skidaju glavu zbog toga što ne uspijeva. O mladim igračima smo već milion puta raspravili i ja bih volio da dobiju priliku, ali ruku na srce mnogi od tih koji vi tražite nisu spremni. Jedino što mu zamjeram u tom smislu je Bertrand i njegova uloga. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22553 [quote name='Wisey' timestamp='1328207324' post='22547'] Izvnit ćeš Cero, ali ovo je totalno pogrešno i neuspjelo poređenje. A da ti kažem i zašto, zato što AVB ima stoput goru ekipu od Moua trenutno. On je dobio govna i zadatak da od njih napravi pitu, eto ako ćeš tako seljački da se izrazim. A navijači mu skidaju glavu zbog toga što ne uspijeva. O mladim igračima smo već milion puta raspravili i ja bih volio da dobiju priliku, ali ruku na srce mnogi od tih koji vi tražite nisu spremni. Jedino što mu zamjeram u tom smislu je Bertrand i njegova uloga. [/quote] E aj mi molim te objasni šta znači taj izraz "nisu spremni"??? Šta znači biti spreman? Kakav trebaš biti da bi bio spreman? Zašto je C. Ronaldo s 18 bio spreman, zašto je Goetze sa 17 bio spremna, Mateo Kovačić iz ove smješne hrvatske lige sa 16 bio spreman u LP-u i odigrao i više nego solidno? Mene zanima šta znači biti spreman? U kojem smislu. Pa ta mi riječ vadi živac nenormalno. Pa ne bi da su nam u akademiji djeca s posebnim potrebama pa da su nespremni. Ako sada ne dobiju priliku ne znam kad će, ali s 25 godina će biti propali talenti ako se ovako nastavi. Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22555 [quote name='Wisey' timestamp='1328207324' post='22547'] Izvnit ćeš Cero, ali ovo je totalno pogrešno i neuspjelo poređenje. A da ti kažem i zašto, zato što AVB ima stoput goru ekipu od Moua trenutno. On je dobio govna i zadatak da od njih napravi pitu, eto ako ćeš tako seljački da se izrazim. A navijači mu skidaju glavu zbog toga što ne uspijeva. O mladim igračima smo već milion puta raspravili i ja bih volio da dobiju priliku, ali ruku na srce mnogi od tih koji vi tražite nisu spremni. Jedino što mu zamjeram u tom smislu je Bertrand i njegova uloga. [/quote] a sad da ja tebi kontriram ako je dobio govno, zašto je onda rekao da je zadovoljan ekipom i doveo samo Cahilla sada? pa on je svjestan da smo tim kojem su ambicije naslovi, a ne europa liga kako god okreneš, AVB je glavni krivac za ovakvo stanje Prijavi
2. februar 2012.14 god. comment_22556 Gdje je bio Ronaldo sa 18 godina ? Kovačić može igrati baš u toj ligi, nigdje dalje. Spominješ Piazona tu gore, pa frajer nije odigrao ni minuta u prvom timu Sao Paula, značio ni minut profesionalnog fudbala. Momak tek preselio u Englesku, privikava se i ti bi njega gurnuo u vatru. Ne ide tako. Onda Lalko, pa taj može razvaljivati po rezervama i njihovoj ligi koja je apsolutno netakmičarska, gdje odbranu igraju levati. Mora se proći dosta toga i mukotrpno raditi da bi zaradio svoju šansu u CFC-u. Eto ja bi bio najsretniji čovjek na svijetu da svi oni zaigraju iste sekunde i budu fenomenalni. Bertrand je jedini od njih koji je prošao sito i rešeto, milion posudbi i nastupa za jake timove, on treba dobijati više šansu. Vidjećeš ako nam Andre ostane tu i dogodine šta će bit samo kad se riješimo par igrača. Nekoliko puta je najavio taj projekat za narednu sezonu. I ima materijala za to samo treba strpljenja dok se istešu npr. Josh, Lukaku, De Bruyne... Ako i tada zajebe onda noga naravno. @ctb Da i meni je čudno to malo. Al ako pogledaš s druge strane, koga je to, od željenih igrača, mogao dobiti za neku normalnu i razumnu sumu ? Na ljeto će već biti drugačija priča pa ćemo tad vidjeti šta će biti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.