Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328465718' post='23547']
Ako ima još tko da ga brani nakon ovoga danas, posvećujem mu pjesmu.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=b655L3WfN6M[/media]
[/quote]
dubro ja i ti uvik protiv avb-a bili ali zacudujuci ja dns nisam
Essien ne bi jos zaigrao da imamo dovoljno ostalih igraca, Lamparda i Ramiresa niti bi Cahill jos uvijek debitirao da A.Cole nije dobio crveni, jer bi Bosingwa igrao desno a Bane u sredinu zajedno sa Luizom...

Tako mislim da ni Lukaku nece odigrati sve dok se Torres ne povrijedi, a Torres karina nema muda da osuta... isto zena sa onom kosicom...
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328469576' post='23651']
Nema izjave nakon utakmice, naslućuje li se to otkaz?

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
[/quote]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][url="http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2601022,00.html"]http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2601022,00.html[/url][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]I da ne bude da je uvijek zadovoljan:[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][i][size=4]The 34-year-old expressed his frustration for the Chelsea fans, who had backed their side magnificently throughout the 90 minutes.[/size][/i][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][i][size=4]'What's important is the disappointment of our fans towards a result like this, and they are right. We wanted to give them a lift in terms of motivation and it's a pity we couldn't give them the satisfaction for the support they put through,' he said.[/size][/i][/left][/size][/font][/color][/left]
@dubro
Koje si ti tele....

Tražite nekakve izmjene, pa bog vas vaš koga da ubaci. Jeste li vi vidili klupu.
Trebao je samo Ryana od početka da igra, al eto ni Bosingwa nije bio kriminalana, kakav zna biti..

Sturridge-a je izbacio jer je htio zatvoriti prilaze golu, a Daniel najmanje ucestvuje u tome. Torres je makar 6x bolji i defanzivi. Eto zbog toga je on izašao. I to nije bila slaba izmjena.

Ma nije ništa bilo slabo, jednostavno naši nisu mogli protiv 12 protivnika.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328469576' post='23651']
Nema izjave nakon utakmice, naslućuje li se to otkaz?

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
[/quote]
naravno da ne .
[quote name='how yes no' timestamp='1328469870' post='23655']@dubro Koje si ti tele.... Tražite nekakve izmjene, pa bog vas vaš koga da ubaci. Jeste li vi vidili klupu. Trebao je samo Ryana od početka da igra, al eto ni Bosingwa nije bio kriminalana, kakav zna biti.. Sturridge-a je izbacio jer je htio zatvoriti prilaze golu, a Daniel najmanje ucestvuje u tome. Torres je makar 6x bolji i defanzivi. Eto zbog toga je on izašao. I to nije bila slaba izmjena. Ma nije ništa bilo slabo, jednostavno naši nisu mogli protiv 12 protivnika.[/quote]braco aj mi samo objasni zasto uvjek od prve minute stavi Maludu i ovaj nas kara 90 minuta ?
[quote name='how yes no' timestamp='1328469870' post='23655']@dubro Koje si ti tele.... Tražite nekakve izmjene, pa bog vas vaš koga da ubaci. Jeste li vi vidili klupu. Trebao je samo Ryana od početka da igra, al eto ni Bosingwa nije bio kriminalana, kakav zna biti.. Sturridge-a je izbacio jer je htio zatvoriti prilaze golu, a Daniel najmanje ucestvuje u tome. Torres je makar 6x bolji i defanzivi. Eto zbog toga je on izašao. I to nije bila slaba izmjena. Ma nije ništa bilo slabo, jednostavno naši nisu mogli protiv 12 protivnika.[/quote]
Dao sam like, ali se odnosi na sve osim na ovaj dio za tele, samo da se zna..
[quote name='how yes no' timestamp='1328469870' post='23655']
@dubro
Koje si ti tele....

Tražite nekakve izmjene, pa bog vas vaš koga da ubaci. Jeste li vi vidili klupu.
Trebao je samo Ryana od početka da igra, al eto ni Bosingwa nije bio kriminalana, kakav zna biti..

Sturridge-a je izbacio jer je htio zatvoriti prilaze golu, a Daniel najmanje ucestvuje u tome. Torres je makar 6x bolji i defanzivi. Eto zbog toga je on izašao. I to nije bila slaba izmjena.

Ma nije ništa bilo slabo, jednostavno naši nisu mogli protiv 12 protivnika.
[/quote]

Tele ti je Villas-Boas.

Malouda 90 minuta, odličan potez, briljantno, pa takve odluke nije ni Sanader donosio dok je vodio državu.
Torresa ostavit u igri? Pa šta će ti Torres ako zatvaraš igru i ostavljaš jednog špica, da ne bi slučajno on sam sebi stvorio šansu? Oke, Sturridge je loš defanzivno, zato je tu Lukaku koji trči naprijed-nazad ko pomahnitao.

Da mi je tvoja pamet na jedan dan..
Sad se stvaraju "klanovi" . Jedan je protiv AVB-a a drugi sa AVB-om . . .
A svi vi govorite sta bi bilo kad bi bilo , a ko garantuje da se isto ne bi desilo da je i Lukaku usoa ? sta je bilo bilo je nemozes to promijeniti .

Preporucujem moderatorima da zakljucaju ovu temu na 24 sata , dok se strasti samo nesmire .
[quote name='Blues_95' timestamp='1328470844' post='23682']
Sad se stvaraju "klanovi" . Jedan je protiv AVB-a a drugi sa AVB-om . . .
A svi vi govorite sta bi bilo kad bi bilo , a ko garantuje da se isto ne bi desilo da je i Lukaku usoa ? sta je bilo bilo je nemozes to promijeniti .

Preporucujem moderatorima da zakljucaju ovu temu na 24 sata , dok se strasti samo nesmire .
[/quote]

Čuj strasti, pa ne bi da ću ja sutra išta drukčije govoriti :lol:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328465718' post='23547']Ako ima još tko da ga brani nakon ovoga danas, posvećujem mu pjesmu. http://www.youtube.com/watch?v=b655L3WfN6M[/quote]

Evo zbog ovoga sam dubru napisao, to što sam napisao. I i dalje stojijm iza toga.

Balavac jedan, ti ćeš nekoga nabijat...
Najsladji su mi ovi "strucnjaci". :lol:

Igrice cine cudo!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.