7. februar 2012.14 god. comment_24271 Problem je, Martine, što mi nismo odigrali dobru utakmicu kako treba još od demoliranja Genka i Valencie... I ovo što pobjeđujemo to je s mukom po pola, do zadnjeg minuta strepimo hoćemo li pobijediti, remizirati ili izgubiti. Gdje je ona igra od prije kad si već nakon 30 minuta znao da osvajaš sva tri boda? To nama nedostaje, jer smo navikli na to. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24274 [quote name='reLo' timestamp='1328657489' post='24271'] Problem je, Martine, što mi nismo odigrali dobru utakmicu kako treba još od demoliranja Genka i Valencie... I ovo što pobjeđujemo to je s mukom po pola, do zadnjeg minuta strepimo hoćemo li pobijediti, remizirati ili izgubiti. Gdje je ona igra od prije kad si već nakon 30 minuta znao da osvajaš sva tri boda? To nama nedostaje, jer smo navikli na to. [/quote] uf upravo to iako sam protiv MU nakon 51 mislia gotovo je MU ce bit unisten a svi znamo sto se zbilo Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24275 [quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328657695' post='24274'] uf upravo to iako sam protiv MU nakon 51 mislia gotovo je MU ce bit unisten a svi znamo sto se zbilo [/quote] To se prije naravno nije moglo desiti, ali ova sezona je specifična po tome što nikada ne možeš biti siguran da ćeš pobijediti. Istina je da se u Engleskoj nikada ne zna, ali ove sezone smo baš ona jedna prosječna ekipa koju može svako dobiti i koja može svakoga dobiti. Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24277 a dogodine ce valjda bit bolje naka ovo bude eksperrimentalna sezona Prijavi
7. februar 2012.14 god. comment_24282 chelsea4evercr Ne valja ti profilna. PS. kako bih te zvao (nadimak), ne volim ove duge nickove Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24297 [quote name='reLo' timestamp='1328657489' post='24271'] Problem je, Martine, što mi nismo odigrali dobru utakmicu kako treba još od demoliranja Genka i Valencie... I ovo što pobjeđujemo to je s mukom po pola, do zadnjeg minuta strepimo hoćemo li pobijediti, remizirati ili izgubiti. Gdje je ona igra od prije kad si već nakon 30 minuta znao da osvajaš sva tri boda? To nama nedostaje, jer smo navikli na to. [/quote] Ma razumijem ja vas sve ali ako ste pravi navijači i ljudi, stisnite zube i izdržite! Pa ja bi to htio više od svega, da je pobjeda tu nakon 30 minuta. Ali šta imamo od kukanja, pa ništa. Uostalom, Wisey vam je sve rekao u coolumni, on je isto tu na mojoj valnoj dužini što se ovog tiče i nemam puno šta dodati na to. Chelsea vas treba, Andre vas treba ljudi.. I da, kako je rekao jedan vrlo pametan, čvrst čovjek: It ain't about how hard you hit, it's about how hard you can get hit and keep moving forward! Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24310 Odigrali smo i protiv manutd -a dobro.. Likovi su nam dali 1 gol iz igre sto i nije bruka od njih primiti a 2 nam je uvalio webb.. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24313 Navijati za Chelsea do poslednje minute je prava draz fudbala! [url="http://www.youtube.com/watch?v=bJsv5oTLxPo&feature=context&context=G2779585AHTzJEGwAcAA"]http://www.youtube.com/watch?v=bJsv5oTLxPo&feature=context&context=G2779585AHTzJEGwAcAA[/url] Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24368 http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/675-anelka-progovorio-o-posljednjim-danima-boravka-u-chelseaju Još jedna u nizu Viljašboašovskih majstorija, ma bravo Andre, sad uzmi Terryju kapetansku vrpcu i stavi Drogbu u rezerve..vrhunske poteze radiš, ima li im kraja? Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24375 @dubrovcanin, pa sta, to smo znali odavno da je uradjeno, otkud da sad pljujes po toj odluci ? Ne razumijem zbog cega ta mrznja AVBa :S Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24376 [quote name='diablo_bih' timestamp='1328708915' post='24375'] @dubrovcanin, pa sta, to smo znali odavno da je uradjeno, otkud da sad pljujes po toj odluci ? Ne razumijem zbog cega ta mrznja AVBa :S [/quote] Ja se nadam ce AVB ostati samo radi dubrovcanina.. a vjerovatno i hoce. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24381 [quote name='diablo_bih' timestamp='1328708915' post='24375'] @dubrovcanin, pa sta, to smo znali odavno da je uradjeno, otkud da sad pljujes po toj odluci ? Ne razumijem zbog cega ta mrznja AVBa :S [/quote] Prije su bila sama naglabanja, sad kad je i Anelka to sam izjavio, možemo diskusirati o tome s temeljima. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24392 Ja cu kao i na portalu odgovoriti da se slazem sa Boasovom odlukom. Sta Anelka ocekuje? Da podnese zahtjev za transfer, zeli da ide iz kluba a jos bi da igra u prvom timu i da trenira s njima!! Ne moze to tako, sam je sebi krojio sudbinu, niko ga nije tjerao. Bolje da na treningu igraju oni koji mogu dobiti sansu na utakmicu, koji jos uvijek zele da ostanu i imaju sta da pokazu nego da njihovo mjesto zauzima Anelka koji je izjavio da zeli da ide...(logicki on vec tada nije bio dio tima). Govori o nekakvoj borbi da se nikada nije predavao a eto taj zahtjev je sasvim suprotnost od onoga sto je on izjavio. Zelio je da ide,[u] podnio je zahtjev samim time vise nisi clan tima[/u], znaci nema mjesta za tebe ni na treningu jer ima igraca koji mogu uskociti... Hvala Anelki za sve lijepo a i ono manje lijepo, na finim godinama, ali je uprskao svojim zahtjevom za transfer i sada se nesto izvlaci, AVB mu kriv... Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24393 tu je sve malo mutno ne zna se u biti sta se dogadalo samo njihove izjave koje mogu biti i krivo protumacene Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24403 Nije korektno ni sa Anelkine strane sto kad ga AVB ubaci u igru on ladi muda na terenu i takodje sto je podnio taj zahtjev za transfer,ali takodje ni AVB nije dobro postupio prema njemu i Alexu Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24409 Evo vam razlog više zašto ne mijenjati stalno trenere : [url="http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/677-finansijski-izvje%C5%A1taj-pokazao-avb-ko%C5%A1tao-$45-miliona"]http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/677-finansijski-izvje%C5%A1taj-pokazao-avb-ko%C5%A1tao-$45-miliona[/url] Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24412 kakvog smo igraca mogli dovesti za te pare, a tek koje igrace za 102 miliona eura.. Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24466 [quote name='Tinmar' timestamp='1328715837' post='24409'] Evo vam razlog više zašto ne mijenjati stalno trenere : [url="http://chelseabalkan.com/index.php/zanimljivosti/item/677-finansijski-izvje%C5%A1taj-pokazao-avb-ko%C5%A1tao-$45-miliona"]http://chelseabalkan...tao-$45-miliona[/url] [/quote] e al tako se trebalo od početka a ne sad kad se izgubile silne pare , sad palo napamet a nismo trebali ubuduće nećemo , jebaj ga sad nema više ispočetka.... Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24475 [quote name='Vinko' timestamp='1328724518' post='24466'] e al tako se trebalo od početka a ne sad kad se izgubile silne pare , sad palo napamet a nismo trebali ubuduće nećemo , jebaj ga sad nema više ispočetka.... [/quote] Nikad nije prekasno da krenemo pametnije razmišljati Prijavi
8. februar 2012.14 god. comment_24491 istina.... al nakon potrošenih 100 milionona dolara laganje je samom sebi reć da nije kasno, al treba počet pametije da se ovakvo što ne ponovi , makar neznam koja bi budala to uspjela ponovit , ma i prvi put učinit svojim pametnim potezima i (ne)razmišljanjem Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24652 Sinoć sam sanjao da je AVB dobio otkaz i da je Guus zasjeo na klupu.. Svi se vesele a ja tugujem, žao mi bilo čovjeka.. Nadam se da se san neće ostvarit bez da AVB dobije pravu šansu.. Prijavi
9. februar 2012.14 god. comment_24660 haha vi uvik sanjate u vezi chelseaja jedini ja sanjam morbidne stvari Prijavi
10. februar 2012.14 god. comment_24926 Ovi novinari svašta pišu, nadam se da ovo nije istina.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.