Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Vidim da si se raspisao Vinko u svom stilu što je za svaku pohvalu, ali replicirat ću ti samo na taj prvi dio posta. Dakle pitaš kad je Roman doveo igrača za normalnu sumu ? Pa znao je dovoditi, ne možeš reći da nije bilo takvih transfera. ;) Ali isto tako bilo je i toga što ti navodiš, dakle izdvajanja enormnih novaca za jednog igrača. Ja vjerujem da Andre želi prestati s tim i zato nije htio tražiti ogromne pare za Hulka npr. ;)

PS. za Mourinho-ljupce, nema teorije da Jose dođe i da Andre ostane. Nipošto.
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='Terry26' timestamp='1328272359' post='22672']
sve filozofi , poredit Murinja i AVB je za zatvora pa Murinjo je za njega doktor sa Avb-om je ovo izmisljanje tople vode , riskir , ko garantuje za te 2-3 godine da ce Avb ostat u premijer sipu a kamol o nekom osvajanju trofeja , Murinjo je provjeren i donosi trofeje ako je ovo istina za Murinja treba ga vratit u klub , Abramovic je pogrijesio jednom kad ga je otpustio pa evo sta nam se dogadja sad treba biti pametan pa vratit ga jer trece prilike nece bit , Murinjo i Abramovicev novac = dobitna kombinacija :)
[/quote]

s ovim se u potpunosti slažem

kad bi nam se nudio Mou, meni bi bilo žao AVB-a, ali mislim da bi ga trebali otpustit i uzeti Mourinha
imam nekoliko razloga
1)Mou je meni apsolutno i bez konkurencije najdraži trener
2)ako nije najbolji, onda je sigurno među 3 najbolja na svijetu u svom poslu
3)gdje god je došao do sad, ostvario je strašne rezultate(u realu mu fali još samo neka uvjerljiva pobjeda protiv barce, ali ja sam uvjeren da će i to doći)
4)uz sve to, on je apsolutno provjeren i iskusan trener

jednostavno nebi bili u mogućnosti odbiti njega, jer kako je Terry26 rekao, ko može garantirati da će AVB u sljedećim sezonama osvajati nešto? jer do sada nema naznaka da bi mogli i prismrdit nekom trofeju
a Mou gdje god dođe, odmah se vide strašno pozitivni rezultati

a dolazak Mourinha bi nam zagarantirao i trofeje i igru i Chelsea kakvog mi želimo gledati

vjerujem da ste većina vas zavoljeli AVBa dosad, kao i ja, i bilo bi vam žao da već nakon jedne sezone dobije otkaz
ali nekad treba ipak misliti razumom, a ne srcem
AVB neka izbori LP ove sezone sa ovim timom i osvoji FA kup ja zadovoljan, a na ljeto da dovede igrace koje on misli da su potrebni a ne Roman i naravno da se rijesi minimalno 3 pajsera u ekipi, pa bi tek iduce godine u maju mogao imati neko potupuno izgradjeno misljenje da li je za klupe ili ne :)
Njegove odluke su mi postale smijesne. Ne sjecam se ni jedne jedine izmjene koju je izvrsio a da je nesto postigao ili promijenio...
Zao mi je AVBa vjerovao sam u njega, svjestan sam jacine tima ali vjerovao sam da moze bolje bar protiv ovih malih ekipa jer protiv velikih sa ovakvom ekipom je tesko sta i ocekivati...
Ne znam sta ce se desiti pred kraj sezone, da li ce igraci biti preumorni i iscrpljeni jer konstantno igraju isti igraci dok on vrsi max 2 izmjene od 75minute, dok Bertrand sjedi na klupi a Cahill jos uvijek ceka svoj debi...

[quote name='Elao' timestamp='1328283833' post='22745']
AVB neka izbori LP ove sezone sa ovim timom i osvoji FA kup ja zadovoljan, a na ljeto da dovede igrace koje on misli da su potrebni a ne Roman i naravno da se rijesi minimalno 3 pajsera u ekipi, pa bi tek iduce godine u maju mogao imati neko potupuno izgradjeno misljenje da li je za klupe ili ne :)
[/quote]

Elao, bili bi na konju kad bi osvojili bar FA i osigurali plasman u LP.. Vjeruj mi da bih ja bio zadovoljan i samo plasmanom u LP... Jer Arsenal i Liverpool su nam samo par bodova za ledjima dok je Tottenhama tesko stici, igraju fenomenalno ove sezone...
Ljudi moji da Mourinho i dođe trebala bi mu najmanje godina dana da posloži ovu momčad, pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, ne zavaravajte se!
AVB ima svojih kikseva ali ako tim završi četvrti i dogura negdje u ligi prvaka i FA kupu bio bi grijeh otpustiti ga samo tako.
Uopće se ne moramo i ne smijemo sada zamarati ovime, mislit ćemo o ovome na ljeto kada situacija bude jasnija. Treba sad drva složit, hladno je ;)
@Wisey znam da zato sam i rekao kako sam malo pretjerao , al kažem da bi Roman bio spreman platiti cifru koju traži neki klub ako bi AVB zagrizao za tog igrača pa čak i 2 , a sad ima i logike ovo što si rekao da AVB to želi prekinut i to bi potpuno podržavao da on ima na temelju čega to promjenit dapaače ja sam prvi protiv toga i protiv Romanovih hirova i svih gluposti al momčad igra loše i stvarno ne krivim ni tolko AVB-a pa nije to neka ekipa kakva je bila prije par godina al baš zato je trebao lupit šakom o stol i reć treba mi taj i taj prodaj tog i tog i pozovi mi još ovog i ovog iz akademije i pusti do kraja sezone da ih ukomponiram. Naravno kao što sam i protiv ROmanovih hirova i onih nazovimo boom transfera isto tako bi volio da se što više guraju mladi, što se ne čini.[quote name='Tinmar' timestamp='1328291530' post='22785']
Ljudi moji da Mourinho i dođe trebala bi mu najmanje godina dana da posloži ovu momčad, pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, ne zavaravajte se!
AVB ima svojih kikseva ali ako tim završi četvrti i dogura negdje u ligi prvaka i FA kupu bio bi grijeh otpustiti ga samo tako.
Uopće se ne moramo i ne smijemo sada zamarati ovime, mislit ćemo o ovome na ljeto kada situacija bude jasnija. Treba sad drva složit, hladno je ;)
[/quote]

istina je to što kažeš i ja bi pretrpio da odemu u Europa ligu ma netrebamo ni tamo ostanemo bez europebez trofeja ove i iduće sezone , al nek igra liči na nešto nek igraju mladi a ne propusi kao Malouda,Meireles,Bosingwa,Kalou i nek se gura pomalo ovog Clifforda i Bertranda na Lampardovoj i Coleovoj poziciji nisu oni tako mladi i trat će ih zamjenit netko jednog dana a najbolje bi bilo da "uče" od njih jer su među najboljima na svjetu na svojim pozicijama u zadnjih 10 godina, dobro možda ne 10 al više od 5 sigurno.
I kažem vam ništa mu nebi zamjerio dapače podržao bi ga , nemožeš mladu ekipu uklopit samo tako treba vremena, i rezultata prolit, isto kako je i Barca al eto zadnjih par godina imaju žetvu trofeja, al problem je opet u Romanu što je ko malo djete vidio pehar LP i kaže oču to odma oču to sad ako nije sad naduri se i najuri trenera te dovede nove igrače za velike novce koji se opet moraju uklapat i tako u krug.
Dat ću vremena i podržat trenera koji če ugurat mlade iz naše akademije uz par pojačanja i igrače koji su trenutno u prvom timumladi i dobri a i dobri i iskusni , a ne ovo...
sve sta vi diskutirate u redu je ali mene samo nesto zanima kako smo mogli zabijat puno i igrat odlicno onih misec dana da smo sada ovakvi isto je sve bilo isti igraci isti trener sve isto pa mi smo dobili 4-1 swanse 3-1 norwich 3-0 wolwese pa sad jedva protiv tih momcadi.
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-are-no-better-now-than-they-were-in-September-admits-Andre-Villas-Boas-article861020.html"]http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-are-no-better-now-than-they-were-in-September-admits-Andre-Villas-Boas-article861020.html[/url]

Zadnja njegova rečenica ;)
[quote name='Wisey' timestamp='1328313800' post='22921']
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-are-no-better-now-than-they-were-in-September-admits-Andre-Villas-Boas-article861020.html"]http://www.mirrorfoo...icle861020.html[/url]

[/quote]
Mora da se sali.
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1328307748' post='22887']
sve sta vi diskutirate u redu je ali mene samo nesto zanima kako smo mogli zabijat puno i igrat odlicno onih misec dana da smo sada ovakvi isto je sve bilo isti igraci isti trener sve isto pa mi smo dobili 4-1 swanse 3-1 norwich 3-0 wolwese pa sad jedva protiv tih momcadi.
[/quote]

to niko nezna :D

[quote name='Vinko' timestamp='1328307402' post='22882']
Dat ću vremena i podržat trenera koji če ugurat mlade iz naše akademije uz par pojačanja i igrače koji su trenutno u prvom timumladi i dobri a i dobri i iskusni , a ne ovo...
[/quote]

slažem se, da AVB istog trena počne slagat ekipu za budućnost - i ubaci naše najbolje mladiće već sada u prvi tim, ja bih žrtvovao i dvije sezone bez trofeja, pa nek se uigravaju
ali ja nevidim šta se ovdje radi za budućnost kad igraju Malouda, Bosingwa i još neki, a mladi uopće ne dobivaju priliku

ako AVB nastavi s takvim izborom igrača mi ćemo na neki trofej čekati godinama i godinama, jer dok ti Maloude i Bosingwe odu iz kluba, tek onda će započeti proces uigravanja pomlađene momčadi
umjesto da počnemo već sada, jer ionako smo katastrofa u ovom trenutku
[quote name='Wisey' timestamp='1328313800' post='22921']
[url="http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Chelsea-are-no-better-now-than-they-were-in-September-admits-Andre-Villas-Boas-article861020.html"]http://www.mirrorfoo...icle861020.html[/url]

[/quote]

Treba mu dopustiti i tu narednu sezonu po svaku cijenu!
[quote name='Elao' timestamp='1328283833' post='22745']AVB neka izbori LP ove sezone sa ovim timom i osvoji FA kup ja zadovoljan, a na ljeto da dovede igrace koje on misli da su potrebni a ne Roman i naravno da se rijesi minimalno 3 pajsera u ekipi, pa bi tek iduce godine u maju mogao imati neko potupuno izgradjeno misljenje da li je za klupe ili ne :)[/quote]

potpis
[quote name='Caeruleus' timestamp='1328368519' post='23080']
Chuck Norris je uspio natjerati AVB-a da izjavio da nije zadovoljan odigranom utakmicom xD.
[/quote]
Ne zajebaji sad care, malo pretjerujete s tim.
[quote name='Wisey' timestamp='1328377534' post='23115']
Ne zajebaji sad care, malo pretjerujete s tim.
[/quote]

Ja sam se samo šalio ovom izjavom na račun svog kluba. Ne znam što si ti nadrkan toliko bez razloga? Ko da ti je AVB otac. Pa ne bi bilo sretnije osobe od mene na svijetu, moj Wisey, da hoće ovaj AVB "proraditi" i dignuti momčad. Ali njegove izjave nakon utakmice jednostavno NISU NORMALNE, a tko god kaže suprotno, laže sam sebe. Ne smije trener kluba kao Chelsea izjavljivati da je zadovoljan remijima s ekipama iz donjeg dijela ljestvice.
[quote name='Wisey' timestamp='1328441271' post='23302']
A ti se uhvatio te izjave (koja btw nije ni bila takva kakvom je predstavljaš) ko pijan plota. ;)
[/quote]

Nije u pitanju izjava (singular), nego izjave (plural) ;)

Ali nema veze, vrijeme će pokazati. Ja bih volio da se pokaže protiv moga mišljenja, ali zasada ide sve na mlin.
Webb je najzaslužniji za ovaj rezultat, ali ima tu i krivice jebenog AVB-a koji nije izvršio na vrijeme izmjene...
naši igrači se trude uglavnom svi (izuzev torresa i maloude) i vode 3:0 a jebeni boas nezna izmjenu napraviti

sorry boasu ali više nemaš kredita, tornjaj se što dalje odavde!!!!!!da te nevidim!!!!!!!!!
Do sada sam ga podržavao ali ovo je prestrašno,majstor vadi Sturridga a ostavlja unutra Maludu i Torresa,fucking debil...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.