Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

Ma kakav Capello kakvi bakrači, pa ovakvu vijest sam i očekiva da će osvanut na naslovnicama.. Strvinari su samo iskoristili priliku da povežu Capella i Chelsea i da time privuku čitatelje..
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://www.chelseafc.com/javaImages/88/c5/0,,10268~10470792,00.jpg[/img]

[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'At the moment it has been very good, very positive. There is greater empathy and motivation for next year's project. That was what was transmitted to me,' the manager explained.[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'There is greater empathy and motivation for next year's project. That was what was transmitted to me.[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'In the past years there was a pattern of managers shifting and in the end you have to agree that from 2004 Chelsea has been massively successful, the best period of Chelsea's history and hopefully we can progress that within this three-year range with me here.[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'When we set out with this team we believed in being ready for four trophies. We had a transfer window open and didn't do any market activity apart from Gary [Cahill] and are confident still in trying to reach the objectives we have for this season with this team and then move on to next year.'[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left][left]'He knows a lot, Roman is a very informed person, on European and English football,' said the 34-year-old. 'It is good to have an opinion, even regarding what we think about next year and what players might be of interest to us.[/left][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'We have to find the right targets. Getting Oriol Romeu at five million Euros was fantastic, and you couldn't say he is not up to Premier League standard, so it is possible but normally you prefer to take top talent that takes less time to adapt and can play straight away.[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'[He asks about] the running of training and what we are doing on the exercises. When I was here [before] he was almost a "salute" relationship and nothing else - now it is more active and I think very positive.[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][size=3][left][left][size=4]'He is a good person to share knowledge with, he asks questions and I try to give answers on what I do. It is like a normal club president and manager relationship, nothing different from that.'[/size][/left][/size][/font][/color][/left]
[quote name='chelseathebest' timestamp='1328886942' post='25006']razgovor AVB-a i Romana AVB: "I want Hazard." Roman: "Done" nadam se :D[/quote]

Žalosno je što to neće biti Hazard, nego neki 16-godišnji junior Vitorie Setubal.
ne kapiram dokle će više da pišu ovako?? [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/villas-boas-ide-u-inter-na-kraju-sezone/74375"]http://sportsport.ba/ino_fudbal/villas-boas-ide-u-inter-na-kraju-sezone/74375[/url]
[quote name='Zxenox' timestamp='1328910306' post='25144']
ne kapiram dokle će više da pišu ovako?? [url="http://sportsport.ba/ino_fudbal/villas-boas-ide-u-inter-na-kraju-sezone/74375"]http://sportsport.ba...ju-sezone/74375[/url]
[/quote]
ah takvi su novinari stvaraju nepotreban pritisak
The Sun piše kako Capello neće još dugo biti bez posla. Navodno bi Talijan uskoro trebao preuzeti Chelsea.

Istaknuli su kako je vlasnik Chelseaja Roman Abramovič već uspostavio prvi kontakt s don Fabijom, te bi uskoro mogao zgotoviti stvar. [b]Ruski tajkun je izgubio živce sa sadašnjim trenerom Andre Villas-Boasom jer njegova momčad se umjesto za naslov bori za četvrto mjesto.[/b]

Ako dođe na Stamford Bridge, Capello će postati osmi trener Chelseaja u posljednjih osam godina. Inače, Abramovič je za otpremninu Ancelottiju i ugovor Villas-Boasu potrošio 35 milijuna eura.
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1328910879' post='25147']
The Sun piše
[/quote]
Meni dovoljno. ;)

Žalosno je kako svaki put kad dolazim na ovu temu moram to raditi da bih demantovao špekulacije, da bih uvjeravao ljude kako će Andre biti tu i naredne sezone (osim ako ne završi ispod 4. mjesta a neće), da mu Roman vjeruje... A vidim i na anketi se malo promijenilo stanje, raja je malo ohladila i sad nema više toliko velikog nepovjerenja.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1328919434' post='25237']Ja bih objeručke dočekao Capella u Chelsea sada, iako ga nikad nisam simpatizirao sve do ovoga s Terryjem, al njegov rad je zavidan.[/quote]
Naravno, ti bi sad rado dočekao i Klunoslava Julcica.
ma joj ne Capella za boga miloga , nevolim talijane u engleskoj , nemogu ih smislit, ta njihova taktika -čuvaj svoj gol a u napadu šta bude , nažalost u engleskoj ne prolazi , di su svi nabijeni pucaju od snage mogu trčat 190 minuta. U Engleskoj nema onih "šahovskih" partija kao u italiji tu se juri s jedne na drugu stranu nema vremena za stajanje na loptu što često prakticiraju talijani i barca. Rađe ond da ostane vaki AVB nego da se opet mjenja trener koji ovog puta nije ni baš neko rješenje, ipak čast izuzetcima ko što je Mancini makar je i on ispao iz svih kombinacija osim te Premier lige, što isto nije poželjno za klub kakav je Chelsea...
[quote name='Vinko' timestamp='1328922748' post='25264']
ma joj ne Capella za boga miloga , nevolim talijane u engleskoj , nemogu ih smislit, ta njihova taktika -čuvaj svoj gol a u napadu šta bude , nažalost u engleskoj ne prolazi , di su svi nabijeni pucaju od snage mogu trčat 190 minuta. U Engleskoj nema onih "šahovskih" partija kao u italiji tu se juri s jedne na drugu stranu nema vremena za stajanje na loptu što često prakticiraju talijani i barca. Rađe ond da ostane vaki AVB nego da se opet mjenja trener koji ovog puta nije ni baš neko rješenje, ipak čast izuzetcima ko što je Mancini makar je i on ispao iz svih kombinacija osim te Premier lige, što isto nije poželjno za klub kakav je Chelsea...
[/quote]

Sve si rekao. Kakvi zabari. I to jos Capello, covjek forsira skuvani stil igre. Fuj!

AVB do kraja!
[quote name='Vinko' timestamp='1328922748' post='25264']
[/quote]
Čekaj, pa kako smo onda osvojili prvi Double u historiji pod Ancelottijem (žabar, Talija, defanzivac blabla..) i postavili rekord po broju postignutih golova u sezoni, gdje smo igrali fantastičan nogomet. A evo sad i City sa Mancinijem ima najviše golova, atraktivni su...Pa čak i kad nam je Rainy bio na klupi igrali smo fino. Slažem se da je to ponajviše do igrača i jest tako, ali ima i do trenera.
To je stereotip koji je razbijen.
[quote name='Wisey' timestamp='1328959903' post='25309']
Čekaj, pa kako smo onda osvojili prvi Double u historiji pod Ancelottijem (žabar, Talija, defanzivac blabla..) i postavili rekord po broju postignutih golova u sezoni, gdje smo igrali fantastičan nogomet. A evo sad i City sa Mancinijem ima najviše golova, atraktivni su...Pa čak i kad nam je Rainy bio na klupi igrali smo fino. Slažem se da je to ponajviše do igrača i jest tako, ali ima i do trenera.
To je stereotip koji je razbijen.
[/quote]

dvije rječi-Ray Wilkins
Za Mancinija sam reko da radi ok posao al opet moraš uzet u obzir kakvu ekipu ima, klupu, i da je ispao iz svih ostalih natjecanja.
@Chelseathebest ne blatim ja Capella nit ijednog drugog talijana dapače jako ih sve cjenim počevši od Capella,Ancelotija,Prandelija,Spalettija,Ranierija itd.
al njihov stil igre nije za Englesku.
Ja vam velim Wilkins bi najbolje vodio ekipu , što je i pokazao u double sezoni i početkom iduće dok nije otpušten.
Kako znaš ?
Pa Wilkins je uvijek bio čovjek u sjeni i to mu je najviše odgovaralo. Nemam ja ništa protiv Butchera, ali omalovažavaš Carla uveliko. Pa i sam Ray je reko koliko ga cijeni, kakav je to stručnjak ali i gospodin.
nikako ! ja cjenim Carla kao trenera, pa i sami njegovi rezultati dosta govore čovjek je trenirao Juve,Milan,Chelsea i sad od PSG-a će napravit mašinu i svaka mu čsat stvarno velika karjera, al kao što rekoh po meni talijanski stil nogometa kojeg talijani guraju nije dobar u engleskoj i ne prolazi i to je sve što ja oču reć i to je Carlo pokazao odlaskom Wilkinsa. Al tu si u pravu možda on nebi bio tolko dobar jer nije navikao bit u prvom planu al da bi vrjedilo pokušat s njim itekako bi dao bi mu vremena i volio bi vidjet kako bi to izgledalo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.