11. februar 2012.14 god. comment_25517 [size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]'I think today was our worst game of the season, the worst in every sense of the word,' said a clearly incensed Villas-Boas.[/left][/font][/color][/size] [size=4][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left]Zadovoljan my ass. I on je popizdio više. [/left][/font][/color][/size][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica][left] [/left][/font][/color] Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25519 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328982089' post='25510'] de bolan reci da se zajebavaš...ti stvarno misliš da ćemo mi do FA kupa??? pa na osnovu čega si ti to zaključio?? kad nemožemo evertona dobit, a u FA kupu ćemo naletit i na neku jaču ekipu AVB nije zaslužio da ostane radit kod nas, i iako inače mislim da nikako nije dobro otpuštat trenera u sred sezone, mislim da je u ovom slučaju najbolje da ga odmah otpustimo mogli bi probat kako vinko kaže s Wilkinsom...gore od ovoga nemože...nije li tako? i još da kažem svima koji podržavaju Torresa i AVB-a još uvijek Torresu lošu formu mogu proznat, ali cijelu sezonu očajne igre nemogu isto tako AVB-u mogu priznat nekoliko utakmica loše odrađenih, ali sve utakmice u sezoni katastrofalno postavljene i odrađene (izuzev 2,možda 3)nemogu i vi koji i nakon ovog želite da AVB ostane, pa jel vi shvaćate da ćemo mi opasti još dublje?...u sredinu tabele[/quote] Desi se. Izgubili od tima koji nam je uvijek bio jeben protivnik, protiv kojeg smo su kroz citavu skoro historiju mucili. Nekad mi njih pobjedimo, nekad oni nas. Nismo izgubili protiv wigana, boltona, vec od evertona, desilo se. Predjimo preko ovoga, i saslusaj malo, ove tri tekme ce pokazati sta zna. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25526 Vidim neki se nasladjuju sto ce Boas dobiti otkaz. A sve to ide na stetu onome u cemu se svi slazemo - da volimo Chelsea! Ja opet kazem (ali sam dosadio i sebi), ako izbori LS, neka ostane i narednu sezonu i sa igracima koji nisu imali prilike saradjivati s njime, pokaze sta moze. Ako ne izbori LS, dobice otkaz sigurno. Ali, ko mi moze garantovati da ce taj naredni trener ostati 10 godina na klupi? To je ono sto nam je neophodno. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25531 [quote name='Wisey' timestamp='1328982381' post='25517'] [left][left]'I think today was our worst game of the season, the worst in every sense of the word,' said a clearly incensed Villas-Boas. [/left][/left] [left][left]Zadovoljan my ass. I on je popizdio više.[/left][/left] [left][left] [/quote] sad promijeni nesto u igri i na konju smo[/left][/left] Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25543 Ajde, Andre, mućni glavom.. Bosingwa, Malouda, Torres... dokle više? Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25548 Ja sam danas na travnjaku vidio jednu i samo jednu ekipu - EVERTON FC! Chelsea je bio na autopilotu, znači tijela igrača su bila tu na stadionu, a mozgovi su im ostali u Cobhamu. A samo je jedan krivac - ANDRE VILLAS-BOAS! Ne može 11 igrača biti krivo uvijek. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25554 [quote name='Caeruleus' timestamp='1328984990' post='25548'] Ja sam danas na travnjaku vidio jednu i samo jednu ekipu - EVERTON FC! Chelsea je bio na autopilotu, znači tijela igrača su bila tu na stadionu, a mozgovi su im ostali u Cobhamu. A samo je jedan krivac - ANDRE VILLAS-BOAS! Ne može 11 igrača biti krivo uvijek. [/quote] vratio se Cae na male ekrane, i to živćaniji no ikad!!!!, he he Cae bojim se da si u krivu kolko god on loše poteze radi on ih radi s lošim igračima i za to velik dio krivice nosi Roman Abramovič, naravno da je jači trener izvukao bi iz njih AVB više al svi se slažemo da on JOŠ nije kvalitet za top klub to e vidi ali nije ni on sam kriv u tome, barem je to moje mišljenj, btw stay active čudn bez tvog Timberleka na forumu x) Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25559 http://famouscfc.com/2012/02/11/how-low-is-too-low-for-avb-at-chelsea/ Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25592 [quote name='Caeruleus' timestamp='1328984990' post='25548'] Ja sam danas na travnjaku vidio jednu i samo jednu ekipu - EVERTON FC! Chelsea je bio na autopilotu, znači tijela igrača su bila tu na stadionu, a mozgovi su im ostali u Cobhamu. A samo je jedan krivac - ANDRE VILLAS-BOAS! Ne može 11 igrača biti krivo uvijek. [/quote] Pa jebo ga ti, jel igraju oni ili Andre ? Nije ovo plejka pa da on upravlja sa igračima. Jeste, ima stvari do njega, ima grešaka ali sve je, na kraju krajeva, na igračima. Oni su ti koji izlaze na teren i igraju. Otpusti Andrea, daj ovu ekipu bilo kome drugom pa ćeš vidjeti da to ništa puno bolje neće izgledati. Možda će na početku i postojati neki pozitivni šok, ali vremenom i to nestaje a njihove nesposobnosti ostaju. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25595 imamo jos teskih utakmica bolje da nas vodi Di mateo makar je igro za nas Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25597 Mislim da AVB nece docekat' kraj sezone u Chelsea... Ako dobije otkaz trebamo pokusat uzet' Capela.Po meni je sjajan trener mozda,jedini kvalitetan a dostupan. Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25599 Naredne 3 ligaške tekme + Birmingham u kupu su must-win, a uz to i prolaz protiv Napolia. Od ovog trenutka pa dok se ne završi uzvrat u LP neću više pisati na ovoj temi. Prijatno i uživajte ! Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25600 ja mislim da ce letit samo ako nas ne uvede u ligu prvaka Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25604 [quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1328994130' post='25595'] imamo jos teskih utakmica bolje da nas vodi Di mateo makar je igro za nas [/quote] Pa gdje je sad Di Mateo, koji je igrao za nas?? Daj ba ne prosipaj se... Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25614 [quote name='Wisey' timestamp='1328994660' post='25599'] Naredne 3 ligaške tekme + Birmingham u kupu su must-win, a uz to i prolaz protiv Napolia. Od ovog trenutka pa dok se ne završi uzvrat u LP neću više pisati na ovoj temi. Prijatno i uživajte ! [/quote] i onda city Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25617 [quote name='Wisey' timestamp='1328994660' post='25599'] Naredne 3 ligaške tekme + Birmingham u kupu su must-win, a uz to i prolaz protiv Napolia. Od ovog trenutka pa dok se ne završi uzvrat u LP neću više pisati na ovoj temi. Prijatno i uživajte ! [/quote] Slazem se, Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25636 ljudi vi ste slijepi... jest da igrači igraju, ali ako svi igraju loše ne mislite možda da je to do trenera?? @Cae dobro si to reko svi koji su dio tima imaju neke zadatke, i neki, uključujući AVB-a i Torresa nisu napravili ono što se od njih traži...i nesmijemo žalit novce koje smo za njih dali, jbg Roman se zanio, ali nemožemo si priuštit da ih forsiramo samo zato što smo tolke novce dali za njih ljudi pa što se treba dogodit da vi shvatite da nama nije mjesto u borbi za europa ligu, nego u borbi za prvaka...dali moramo ispasti u 2. ligu da shvatite situaciju? Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25640 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329002386' post='25636'] ljudi vi ste slijepi... jest da igrači igraju, ali ako svi igraju loše ne mislite možda da je to do trenera?? @Cae dobro si to reko ljudi pa što se treba dogodit da vi shvatite da nama nije mjesto u borbi za europa ligu, nego u borbi za prvaka...dali moramo ispasti u 2. ligu da shvatite situaciju? [/quote] pa znamo da je nama borba za prvaka al igraci to ne pokazuju Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25641 TOP3 je realno tamo di mi spadamo s ovim rosterom...a vidi nas?? tražim nas na tabeli i nema nas.. iskreno, ja se ne sjećam kad smo tako loši bili, i po igri, i po rezultatima Prijavi
11. februar 2012.14 god. comment_25642 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329002823' post='25641'] TOP3 je realno tamo di mi spadamo s ovim rosterom...a vidi nas?? tražim nas na tabeli i nema nas.. iskreno, ja se ne sjećam kad smo tako loši bili, i po igri, i po rezultatima [/quote] po igri za scolarija po rezultatima ne pamtim Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25654 u svakom slučaju ja ne želim gledati ovakav Chelsea. plače mi se od igre i od rezultata Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25673 [quote name='Wisey' timestamp='1328993542' post='25592'] Pa jebo ga ti, jel igraju oni ili Andre ? Nije ovo plejka pa da on upravlja sa igračima. Jeste, ima stvari do njega, ima grešaka ali sve je, na kraju krajeva, na igračima. Oni su ti koji izlaze na teren i igraju. Otpusti Andrea, daj ovu ekipu bilo kome drugom pa ćeš vidjeti da to ništa puno bolje neće izgledati. Možda će na početku i postojati neki pozitivni šok, ali vremenom i to nestaje a njihove nesposobnosti ostaju. [/quote] Ne znam šta bih ti rekao, ali je uobičajeno da se u slučajevima kada momčad zareda lošije rezultate i kada je za to krivo 90% momčadi (9 od 11 igrača skoro uvijek) krivi trener, a ne igrači. Kada jedan Alex Ferguson može s Valencijom, Carrickom i Evansom kao i ostalim smješnoćama od igrača biti uvijek prvak ili viceprvak onda ti nemam šta više pričati. Ako mi ne možemo s ovom ekipom prići golu, o čemu da ti pričam prijatelju? Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25682 AVB otiđi i bosingwu povedi što dalje od londona........ Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25690 [quote name='chelseathebest' timestamp='1329006702' post='25654'] u svakom slučaju ja ne želim gledati ovakav Chelsea. plače mi se od igre i od rezultata [/quote] i meni @ cae slazem se Prijavi
12. februar 2012.14 god. comment_25703 Odigramo protiv Manche extra, igra bila za 10tke meni najbolja utakmica sezone poslije Valencije i onda on u sljedecoj utakmici mijenja postavku i izabira druge igrace.. Ne razumijem to da Mata koji leprsa, leti, trci na sve strane kada igra u sredini, gdje ima punu slobodu i prostor, trener njega vraca na lijevu stranu. Zatim izbacuje iz tima Cahilla, da bi njegov miljenik mogao igrati na desnom beku, stavlja Baneta na stopera a nema veze sto on nije toliko dobar kao na beku... Onda na scenu stupa izgubljeni (vec par zadnjih utakmica) Cole i Lampard koji izgleda moze igrati i kad nije dovoljno spreman jer on ima autoritet veci od njegovog trenera.. AVB nije smio ostaviti Lamparda i Colea na klupu, to je sigurno, on nema muda za to, nema autoriteta, njega treba staviti za klupskog doktora a Evu Carneiro za trenera, ona sigurno ima veca muda od njega... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.