31. januar 2012.14 god. comment_22030 Preporučam da na ovo glasate sutra ujutro hladne glave, dobro razmislite o svemu pa onda kliknite šta smatrate. Ne kažem da će vam se mišljenje promijeniti, ali sigurno ćete puno realnije i objektivnije donijeti odluku. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22031 Propuh od menadžera i trenera.[quote name='Wisey' timestamp='1328046196' post='22030'] Preporučam da na ovo glasate sutra ujutro hladne glave, dobro razmislite o svemu pa onda kliknite šta smatrate. Ne kažem da će vam se mišljenje promijeniti, ali sigurno ćete puno realnije i objektivnije donijeti odluku. [/quote] Ja sam odluku donio hladne glave u onom trenu kada sam vidio sastav, rezultat nema veze s time Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22037 dajte murinja da se igramo sa protivnicima , ovaj ih ne zna pripremit za tekmu kako dragi bog zapovjeda , vidis da niko nema kondicije za 90 minuta , on je najlosiji menađer u zadnjih 10 godina , propali smo sa njim Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22044 Mozda nije bas hladne glave ali, ako pogledam rezultate i igru prethodnih utakmica pa i cijele sezone moja odluka bi i sutra bila ista... Iz utakmice u utakmicu AVBu sam sve manje i manje vjerovao.. Ali jednostavno sam prestao vjerovati vec proslu utakmicu ali veceras je bio vrhunac... Njegovo biranje igraca, izmjene, komentari i sve ostale me je navelo da glasam NE... Vjerovao sam u njega ali me covjek razocarao... Jednostavno se ne sjecam kada je izvrsio 3. izmjene, kada je njegova izmjena donijela neki preokret, taktika itd itd... Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22045 Steve Kean se osjeća ponosno, više nije najgori menadžer u Premiershipu.. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22055 [quote name='Adis988' timestamp='1328046676' post='22044'] Mozda nije bas hladne glave ali, ako pogledam rezultate i igru prethodnih utakmica pa i cijele sezone moja odluka bi i sutra bila ista... Iz utakmice u utakmicu AVBu sam sve manje i manje vjerovao.. Ali jednostavno sam prestao vjerovati vec proslu utakmicu ali veceras je bio vrhunac... Njegovo biranje igraca, izmjene, komentari i sve ostale me je navelo da glasam NE... Vjerovao sam u njega ali me covjek razocarao... Jednostavno se ne sjecam kada je izvrsio 3. izmjene, kada je njegova izmjena donijela neki preokret, taktika itd itd... [/quote] Jašta nego. Kad vidim Mourinha kako na poluvremenu odmah izvrši sve tri izmjene i to donese pobjede. To se zove čovjek ima petlje ili kako bi mi malo prostiji rekli čovjek ima muda. AVB ih nema. Više muda od njega ima naša doktorica Eva. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22079 Razočaran sam totalno, ali ipak sam glasao za DA. Ranije nekad sam pričao zašto, mada i ja pomalo sumnjam, ali ne toliko da sam prestao tek tako vjerovati u njega. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22098 Ko god kaže da mu AVB-ove odluke večeras i u zadnjih par utakmica ( možda čak i mjeseci) nisu poljuljale samopouzdanje i probudile sumnju, laže! Od početka virujem da je AVB pravi čovik za posa, poljuljalo me ovo sve, moje povjerenje curi ali i dalje virujem da čovik ima viziju koju nikako nije moga ostvarit za pola godine na klupi. Naravno da je sam odgovoran za pojačanja, sam je odgovoran za greške koje radi tokom utakmice. Ali ja bi moga čak i pretrpit jednu sezonu u Europskoj Ligi ako bi to značilo da bi za 2 sezone imali atomski Chelsea kakav smo imali od 2005-2009 ... Dok to dočekam prolit ću puno i puno živaca ali se nadam da ću dočekat.. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22101 Veću je viziju imao Ancelotti. O kakvoj viziji AVB-a pričate, čovjek koji je čitavu akademiju poslao na posudbu, a ostavio veterane u klubu. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22104 [quote name='CFC1905' timestamp='1328049492' post='22098'] Ko god kaže da mu AVB-ove odluke večeras i u zadnjih par utakmica ( možda čak i mjeseci) nisu poljuljale samopouzdanje i probudile sumnju, laže! Od početka virujem da je AVB pravi čovik za posa, poljuljalo me ovo sve, moje povjerenje curi ali i dalje virujem da čovik ima viziju koju nikako nije moga ostvarit za pola godine na klupi. Naravno da je sam odgovoran za pojačanja, sam je odgovoran za greške koje radi tokom utakmice. Ali ja bi moga čak i pretrpit jednu sezonu u Europskoj Ligi ako bi to značilo da bi za 2 sezone imali atomski Chelsea kakav smo imali od 2005-2009 ... Dok to dočekam prolit ću puno i puno živaca ali se nadam da ću dočekat.. [/quote] volio bih i ja to, ali već je bilo dosta vremena da ostvarimo bar mali napredak u igri, a mi umjesto toga igramo još lošije sve u svemu AVB sigurno leti na ljeto ako ovako nastavimo,a ne vjerujem da može nešto značajnije poboljšat igru do kraja sezone ako nije uspio do sada Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22105 Kako da vjerujem čovjeku koji ima na klubi igrača kakvog bi poželjeli najveći europski klubovi (Cahilla) a njemu igra Ivanović na toj poziciji? Kako da vjerujem nekoga ko Lukakua stavlja na krilo? To isto da stavi Essiena na gol. Ma smiješne su mu odluke večeras bile. Treba njemu poslati inspekciju da urade doping test, možda se čovjek drogira. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22110 [quote name='chelseathebest' timestamp='1328049745' post='22104'] volio bih i ja to, ali već je bilo dosta vremena da ostvarimo bar mali napredak u igri, a mi umjesto toga igramo još lošije sve u svemu AVB sigurno leti na ljeto ako ovako nastavimo,a ne vjerujem da može nešto značajnije poboljšat igru do kraja sezone ako nije uspio do sada [/quote] pa tu i je naš problem.. Kad god nešto zašteka u klubu trener leti. Ne kažem ja sad da je AVB dosad sve radio dobro, dapače, ali bome nisu ni igrači. Pa ko bi tio doć na klupu Chelsea kad zna da nakon jedne neuspjele sezone leti iz kluba? Na to su spremni treneri tipa Kruno Jurčić, Velimir Zajec, i klubovi poput Dinama to rade.. Pa u vražju mater kako je Ferguson napravio od Manchestera ono što su sad, imao je i on 6 sezona bez trofeja. Strpljenje i samo strpljenje, nadam se velikom napretku već u idućoj sezoni. P.S. Znam da će sad bit komentara tipa ti si lud ili tako nešto ali ja čovjeku i dalje vjerujem.. [quote name='Caeruleus' timestamp='1328049670' post='22101'] Veću je viziju imao Ancelotti. O kakvoj viziji AVB-a pričate, čovjek koji je čitavu akademiju poslao na posudbu, a ostavio veterane u klubu. [/quote] Ne zavidim mu na slanju Lalkoviča, Van Aanholta, Brume.. Ali smatram da je Josha trebao ostaviti i dati mu puno veću minutažu. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22112 ma ne znam zapravo šta reći uopće, nisam pametan majke mi i neću ulaziti u neka razmišljanja sada, nemam volje.... ali me živo interesira, koji k čeka do koje, 65. minute (mislim, nisam gledao tekmu) sa zamjenom a gubi, a ekipa do tad očito nije ništa napravila...pa daj čovječe napravi nešto... forsira jebenog bosingwu, koji je blago rečeno očaj, pa ja bi bolje centrirao sa desnom nogom iako sam ljevak.....frajer je očaj, ne znaš je li veći propuh iza u obrani ili je veći kreten u napadu..haos jbt, vozi ga doma... a o reakciji u obrani kada smo primili gol da i ne govorim.. jbte život pa izađi sam iz igre, ne mora te ni zvat...očaj chelsea teški očaj, a za avb-a iskreno ne znam šta da mislim... dosta mi je već mjenjanja trenera svaku godinu il dvije..ne znam.. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22113 Buraz ne možeš 16 ljudi citirati odjednom... Ne ide nikako. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22116 teško je čekati...a AVB ničim dosad nije pokazao da bi mogao nešto napraviti od ovog tima, ni tračak nade mi ne daje ja sam u jedno siguran, a to je da bi mi pod Mourinhom, Hiddinkom pa čak i Carlom sada bolje stajali, puno bolje Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22117 [quote name='reLo' timestamp='1328050349' post='22113'] Buraz ne možeš 16 ljudi citirati odjednom... Ne ide nikako. [/quote] Evo popravio sam.. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22133 Cuj zadovoljan nastupom igraca nista relo je upravu, drogira se.. Prijavi
31. januar 2012.14 god. comment_22142 [quote name='Caeruleus' timestamp='1328053862' post='22141'] Ma nije valjda izjavio da je zadovoljan? [/quote] Izrazito zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, dok je prvo bilo slabije. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22150 [quote name='reLo' timestamp='1328053941' post='22142'] Izrazito zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, dok je prvo bilo slabije. [/quote] A budale Bog te mazo, budale neviđene. Pa Scolari je bio profesor za njega xD http://chelseabalkan.com/index.php/intervjui/item/635-villas-boas-zadovoljan-nastupom-igra%C4%8Da Pa dobro ovaj ispod reče ako je trener zadovoljan, kako bi igrači mogli biti nezadovoljni. Ovog treba šutnuti i dovesti Alkosa, Lampardovog ujaka. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22177 Ja bih doveo Pardewa, čovjek zna što radi. Mislim da si baš ti Cae, jednom prilikom, bio zalijepio tu kako je Newcastle prodo Carrolla za 35 milijuna, a za 34.5 kupili Ba, Tiotea, Cabayea, Krula, Taylora, Cissea i Simpsona ako se ne varam. Prijavi
1. februar 2012.14 god. comment_22190 Pardewa... Mogli smo komotno Warnocka, taman je dobio otkaz u QPR-u, vjerovatno je slobodan.. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.