6. juni 2013.13 god. comment_127713 http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi-za-historiju-bih-na-15-mjestu-fifa-ine-rang-liste/106550 Koja smo mi sila!! eeej ispred jednog Brazila, Francuske, Meksika :D Taman ja mislio link staviti. Pa šta je ovo. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127722 Eh da je ovako bilo kao sto pisu novine, gledao sam mec, znaci toliko su me iznervirali da sam ugasio tv, i nisam ga vise palio. Znaci 20 minuta konstanto pjevaju "ooo jebem te srbijooo, oooo " Prave seljacine iz Tuzle! U danasnje vreme je uspeh da ne zvizdimo himnama ;) Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127723 Najbolji plasman u historiji nase reprezentacije . aBd kad odemo u Brazil bit' ce to jos i bolje :D Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127728 Ne znam šta je čudno, u ovom momentu jači smo od svih tih repki. Čak mislim da imaju 3-4 reprezentacije ispred nas od kojih smo jači. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127731 Privremena lista, na kojoj je i Srbja pod Anticem bila u top15... To je odraz trenutne forme reprezentacije, koja jeste na zavidnom nivou. A cini mi se da i Juznoamerikanci ne igraju kvalifikacije trenutno... Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127732 Normalno da je privremena, ne postoji stalna lista. Mada ja te liste ne bendam inače, glavno je šta se napravi na terenu, tj. u kvalifikacijama i na SP/EP. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127755 BiH je stvarno dobra ali jača od Brazila? Od Francuske? Malo se prizemljite ljudi... ;) Znam da će sad bit brdo komentara i primjedbi, meni je isto reprezentacija BiH izuzetno draga i sve to ali opet... Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127761 Ovako gledajuci nismo al igrali smo protiv brazila i pobjedise nas last minute auto golom. Francuze umalo nismo izbacili u baraz. Tako da. Nego nije bitno to, pogledajte engleske gdje se nalazi al eto gori su po meni i od francuza i brazilaca. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127772 Po meni je Argentina daleko od 3. mjesta pa eto, sve u svemu čestitke susjedima! Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127778 CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it Mozda nismo jaci od Brazila i Francuske, ali nisu ni oni od nas ;) Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127781 25. Montenegro 36. Serbia 55. Slovenia 76. Macedonia Hrvatska uskoro prestiže Argentinu, a BiH ulazi u TOP10 - nadam se. Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127832 BiH je stvarno dobra ali jača od Brazila? Od Francuske? Malo se prizemljite ljudi... ;) Znam da će sad bit brdo komentara i primjedbi, meni je isto reprezentacija BiH izuzetno draga i sve to ali opet... Slazem se nije . Ali Hrvatska 4 o.O ? ? ? Pa Moze neko biti i 1. jebo to , bitno je kakvi su na terenu . ;) Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127892 @CFC1905, očito nisi upoznat sa tim da se ranking radi na osnovu bodovanja utakmica i ko je u kakvoj formi a ne laickom "coffee shop talk-u"... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127935 CFC1905 BiH je stvarno dobra ali jača od Brazila? Od Francuske? Malo se prizemljite ljudi... ;) Znam da će sad bit brdo komentara i primjedbi, meni je isto reprezentacija BiH izuzetno draga i sve to ali opet...soxx Ovako gledajuci nismo al igrali smo protiv brazila i pobjedise nas last minute auto golom. Francuze umalo nismo izbacili u baraz. Tako da. Nego nije bitno to, pogledajte engleske gdje se nalazi al eto gori su po meni i od francuza i brazilaca.El_Nino Po meni je Argentina daleko od 3. mjesta pa eto, sve u svemu čestitke susjedima!Elao Mozda nismo jaci od Brazila i Francuske, ali nisu ni oni od nas ;)Blues_95 Slazem se nije . Ali Hrvatska 4 o.O ? ? ? Pa Moze neko biti i 1. jebo to , bitno je kakvi su na terenu . ;) ----------------------------------------------------------------------------------------- Mislim da svi što sam vas citirao pravite istu grešku. Vidjeli ste tablicu koja je takva kakva je (po meni je apsolutno realna). Pravila za bodovanje FIFA-e su ista za sve klubove i nitko nije zakinut niti je itko na nekom mjestu nezasluženo. Postoje pravila za bodovanje i to je to. Al gledajte vas. Vidite Hrvatsku ispred šta ja znam ispred Nizozemske, Portugala, Italije, Engleske. Dalje vidite BiH ispred Brazila, Francuske i tako dalje. I onda kažete - ma kako ovo dobila bi njih Nizozemska, dobio bi njih Brazil itd. Fora je u tome što vi odmah razmišljate o međusobnim duelima određenih reprezentacija, ali na osnovu tih duela se ne bazira ova tablica. Ona se bazira na skupljanju bodova prema FIFA. To je isto kao ono što je Manchester United završio sezonu na prvom mjestu, ispred nas dvocifren broj bodova, ali mi smo svjesni da nisu bolji od nas u međusobnim duelima, jer smo ih prošle sezone kad bi se god susreli sasuli totalno. E to je stvar te ljestvice engleske lige - ne odlučuju međusobni dueli, nego pobjedika lige odlučuju utakmice protiv 19 preostalih klubova u ligi. Tako je i ovdje. Nije važno tko bi koga dobio u međusobnim duelima - bi li Hrvatska izgubila od Nizozemske, bi li BiH izgubila od Brazila. To uopće nije važno. Repke se nalaze tu gdje se nalaze, jer pobjeđuju konstantno, pa taman da je Lihtenštajn u pitanju, tako to ide. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127951 Kako li daju bodove za ovu tabelu pitam se ovo je nerealno pa opet nerealno... Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_127997 Čudno je ovo bodovanje, evo primjer BiH sada ima 1008 bodova, nakon ove dvije tekme sa Latvijom i Omanom u slučaju da ih dobijemo imat ćemo onda nešto više od 900 bodova i sigurno na sljedećoj tabeli ćemo bit niže, a opet ako kasnije dobijemo Slovačku i SAD, postoje šanse da se još više približimo top10. Ja to bodovanje nikad neću razumit, ali tako stvari stoje. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128006 Ljudi sretno večeras, uživajte u tekmama i pobjedama. http://www.youtube.com/watch?v=EQjZGe4Cm60 http://www.youtube.com/watch?v=zNPzjKX0pIA Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128036 Gledam ove klipove atmosfere i navijača iz Latvije. :D Pa naši prče ove Latvijke u 16, ludilo je gore. Dobio sam i izvještaj od jednog poznanika, kaže naroda nema otkud nije stiglo. Dijaspora se strašno zagrijala za ovu tekmicu, raja uzela godišnje i svašta nešto samo da dođu. Očekuje se preko 5 hiljada naših, a prema procjenama i do 8 hiljada. Tako da je navijanje zagarantovana, sad ostaje samo na momcima da donesu kući 3 boda. Na koji način će to uraditi, ne zanima me ni najmanje. Joj mogu zamisliti šta će biti u Brazilu s Brazilkama i sambom, auuuu :D To ne želim propustiti, nou vej. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128040 ''Ne menjamo naš stil igre bez obzira na protivnika. Igramo napadački, agresivno, uz kratke pasove i napadanje prostora.'' jedino mi i španija igramo napadački fudbal bez pravog napadača, miha majstor najveći, nocas taktika 'cas oni daju,cas mi primamo' Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128045 stvaramo prilike ali nece lopta u gol,izmasali se Dzeko i Pjanic pravo. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128048 Ovaj Marijan sa Facea je car totalni. Dosta jarane sa odbranama kaze golmanu, svrsio od uzbudnjenja nakon gola. Fino mi uljepso prenos. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128057 Koja dominacija, petarda uz prekrasan gol Medunjanina. Navijaci naravno izdominirali opet! Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128058 jedino sto zaista vrijedi u nasoj drzavi je ova reprezentacija,svi jedva cekaju da se igraju uakmice jer se stvori posebna atmosfera jer nas selektor je stvorio pravi tim i ovaj tim zasluzuje da ode na svjetsko prvenstvo,Brazil je sve blize,cestitam nasim igacima pravi su igraci. Prijavi
7. juni 2013.13 god. comment_128059 Svaka cast nasim Zmajevima . Prvo poluvrijeme dobro , nije lopta htjela u gol . Drugo poluvrijeme iz snova . Medi svaka cast ^:)^ ^:)^ u stilu Bale-a :P Brazil sve blize . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.