28. maj 2013.13 god. comment_125864 Pa Vinko to sam ja zapravo i napisao. Ja sam napisa da je Lokomotiva službeno Dinamova filijala a ne DInamo 2.. Jer filijala jesu, imaju ugovor sa Dinamom po kojem im DInamo šalje mlade igrače da se razvijaju.. ;) Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125872 Ne vjerujem da ste vi dovoljno gledali Halilovića da tako pričate o njemu. Moguće je, i vrlo vjerovatno, da nije toliko dobar kao što se priča, ali SIGURNO nije toliko loš. Pa ne bi se evropski giganti tukli za jednog 16-godišnjaka a da momak nije majstor. Pitanje je samo u kojem će smjeru ići njegova karijera. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125876 Da je u Zvezdi ili Partizanu, pa da se brinete za njega. Udomice njega Mamic kako dolikuje. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125878 Ne vjerujem da ste vi dovoljno gledali Halilovića da tako pričate o njemu. Moguće je, i vrlo vjerovatno, da nije toliko dobar kao što se priča, ali SIGURNO nije toliko loš. Pa ne bi se evropski giganti tukli za jednog 16-godišnjaka a da momak nije majstor. Pitanje je samo u kojem će smjeru ići njegova karijera. Nikad ja nisam rekao da je on loš, samo sam rekao da nije toliko dobar kakvim ga se predstavlja. Njegov veliki talent je neosporan i samo nek se nastavi razvijati u pravom smjeru. A razvlačenje kroz novine igraču u njegovoj dobi može više odmoć nego pomoć'. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125879 Pa nije baš tako izgledalo, pročitaj svoj post ponovo pa ćeš vidjet. S ovim drugim se slažem. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125882 Dobro možda sam to sve malo krivo napisao. Ali tio sam reć da on po meni neće bit bolji igrač od Kovačića. Nisam mislio da on neće nikad dostić sadašnji Kovin nivo nego da će i za koju godinu Kova i dalje biti bolji od Halilovića. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125906 Ma nije Halilović ništa posebno, razlika je što je medijski eksponiran. Ljudi misle da je on novi Messi zato što to Mamić želi. Prijavi
28. maj 2013.13 god. comment_125949 Halilović je već prenapuhan i umišljen. Pa šta ima mali klinjo od 16 godina širit ruke starijim igračima u klubu kad mu ne daju loptu? To je uradio Anti Rukavini pa ga je Rukavina na sred' terena stjero u pičku materinu što je mali i zaslužio. Mali se uzdigao previše jer zna da će ga Mamić gurat' koliko god može i misli da je svemoguć. Kad krene davit loptu ko da je sam na terenu ja bi mu noge polomio. Previše je sebičan i također previše napuhan. Dobio je epitete koje ničim nije zaslužio osim talentom a bilo je još takvih. Za razliku od njega, Kova igra i šuti, nikad se nije javno eksponirao ko što je Halilović to učinio, čak je i biranje repke iskoristio da se promovira na neki način. Kova je uvik bio skroman i po meni Halilović nikad neće stić Kovin nivo zbog razlika u razmišljanju. Pa Kova je nakon utakmice sa Realom u Ligi prvaka, u Sesvetama u crkvi služio na oltaru sa istom poniznošću kao i par godina prije. Eto u tome je razlika. Momak je sa obe noge na zemlji i ne uzdiže se previše iako ima više razloga za to nego Halilović. A što se tiče Lokomotive. Nisu se tovari bunili kad je Lokomotiva bila tu samo da popuni broj klubova u ligi. Sad kad je Lokomotiva moćna odma priče kreću tipa druga dinamova momčad bla bla.. Istina, Lokosi su Dinamova filijala i praktički Dinamova druga momčad a to je samo pokazatelj Dinamove nadmoći nad HNL-om. DInamova druga momčad dominira u ligi i uz Dinamo najbolja momčad lige a Jajdug propada. :D BACILI SMO SUHO GRANJE DOŠO HAJDUK NA ORANJE, ŠTO STE DOŠLI KAD STE ZNALI DA STE OVDJE NAJEBALI... DINAMO ŠAMPIOOON! :D :D Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126561 Jucer otvoreni trening Hrvatske repke u Mostaru pod Bijelim Brijegom .. odlicna atmosfera, preko 6 000 navijaca ! Joe Šimunić je najveća faca, kakvu tehniku ima, a štoper sa 35 godina, to je nemoguće .. cijeli stadion je samo njega pratio . Mali Halilovic je klasa neviđena, jučer proleti kraj trojice ko od šale . Uglavnom, hvala ljudini Štimcu sto cijeni i hrvate u BiH i nadam se da će opet nekad doći .. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126602 Odavno se zna da je Šimunić među najboljim tehničarima u repki.. ;) Kakve lopte Kova dijeli pa to je čudo. :D A Halilović je odličan, prolazi kraj igrača ko da su čunjevi. :D Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126605 Žalosno je da više ljudi gleda trening Hrvatske nego utakmice 'svog' Zrinjskog. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126627 Žalosno je da više ljudi gleda trening Hrvatske nego utakmice 'svog' Zrinjskog. Jos je zalosnije sto ce jedan takav tim "predstavljati" BiH u Europskom takmicenju . Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126676 Žalosno je da više ljudi gleda trening Hrvatske nego utakmice 'svog' Zrinjskog. Šta te to čudi. Zrinjski je u jako lošoj formi, a Hrvatska je po prvi put u Mostaru što je jedinstvena prilika. Uz to za Zrinjski navija samo dio Mostaraca, ostali navijaju za Velež, Hajduk i Dinamo. I treba uzeti u obzir da su na treningu Vatrenih bili ne samo Mostarci jučer, nego i veliki dio Hercegovine. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126717 Šta te to čudi. Zrinjski je u jako lošoj formi, a Hrvatska je po prvi put u Mostaru što je jedinstvena prilika. Uz to za Zrinjski navija samo dio Mostaraca, ostali navijaju za Velež, Hajduk i Dinamo. I treba uzeti u obzir da su na treningu Vatrenih bili ne samo Mostarci jučer, nego i veliki dio Hercegovine. Nisam rekao da me čudi. Prijavi
1. juni 2013.13 god. comment_126719 Jos je zalosnije sto ce jedan takav tim "predstavljati" BiH u Europskom takmicenju . Jel' ti krivo !? Prijavi
2. juni 2013.13 god. comment_126748 Jel' ti krivo !? Krivo mi samo sto te jedan takav klub ici u Europu . Klub koji nema navijaca , klub koji ce svi napucati po 3-4 gola razlike itd . Bolje da ide Borac , barem imaju navijace , igrace , imaju neke sanse ali ne ide 9-ta plasirana momcad lige . Zato mi je krivo , sto ce osramotiti ligu i drzavu iz koje dolaze (ako se mozemo jos vise osramotiti) ;) Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127403 BiH i Srbija, U-21 repke, odigrali neriješeno (1:1) u Tuzli, na Tušnju. Kod komšija izdvojio bih Malbašića, a kod naših Čajića. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127485 Eto sad pogledao intervju s Kovačićem. Čudo kako je momak ostao skroman i dalje. Kaže Mateo da će kupiti kuću roditeljima u Linzu, a sada živi u nekom stanu u Milanu. Polaže za vozački i kad položi kaže da će najvjerojatnije vozit sponzorski Volvo. Također planira ocu kupit neki auto. Kaže da ima dnevno jedan trening (u iznimnim slučajevima je imao 2 puta) koji traje po sat i 15 minuta, a u Dinamu je imao po dva sata. Pitao ga je novinar kako to da se tako brzo prilagodio u Interu, a Mateo kaže da su ga u Dinamu stvarno dobro pripremili jer su radili kvalitetno. Kaže da kad dođeš u takav klub da već trebaš sam znati one neke metode zagrijavanja i te spike kako pripremiti tijelo, a tu je neke fore pokupio i od Stankovića, Zanettija i ostalih starijih igrača. Kaže da je Stramaccioni trener koji voli učiti, ali ušao je u konflikte s nekim starijim igračima i sada je i otkaz dobio. Vjerojatno nije mogao biti autoritet isto kao i AVB kod nas. Pitao ga je novinar kako se pripremaju za utakmice, da li ono pripremaju taktike posebno i sve to. Iz Mateovog odgovora čini mi se da se oni baš ne pripremaju nešto posebno prije, Mateo je samo rekao da na treningu vježbaju obranu il tako nešto. Sad ne znam kakve metode su recimo u Premierligi, ali ovo mi se čini malo previše neozbiljan način rada. Možda je i zbog toga Inter završio tu gdje je. U svakom slučaju zanimljiv intervju, ima pomalo o svemu, a najjači je onaj dalmatinski novinar. :D Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127521 Eto sad pogledao intervju s Kovačićem. Čudo kako je momak ostao skroman i dalje. Kaže Mateo da će kupiti kuću roditeljima u Linzu, a sada živi u nekom stanu u Milanu. Polaže za vozački i kad položi kaže da će najvjerojatnije vozit sponzorski Volvo. Također planira ocu kupit neki auto. Kaže da ima dnevno jedan trening (u iznimnim slučajevima je imao 2 puta) koji traje po sat i 15 minuta, a u Dinamu je imao po dva sata. Pitao ga je novinar kako to da se tako brzo prilagodio u Interu, a Mateo kaže da su ga u Dinamu stvarno dobro pripremili jer su radili kvalitetno. Kaže da kad dođeš u takav klub da već trebaš sam znati one neke metode zagrijavanja i te spike kako pripremiti tijelo, a tu je neke fore pokupio i od Stankovića, Zanettija i ostalih starijih igrača. Kaže da je Stramaccioni trener koji voli učiti, ali ušao je u konflikte s nekim starijim igračima i sada je i otkaz dobio. Vjerojatno nije mogao biti autoritet isto kao i AVB kod nas. Pitao ga je novinar kako se pripremaju za utakmice, da li ono pripremaju taktike posebno i sve to. Iz Mateovog odgovora čini mi se da se oni baš ne pripremaju nešto posebno prije, Mateo je samo rekao da na treningu vježbaju obranu il tako nešto. Sad ne znam kakve metode su recimo u Premierligi, ali ovo mi se čini malo previše neozbiljan način rada. Možda je i zbog toga Inter završio tu gdje je. U svakom slučaju zanimljiv intervju, ima pomalo o svemu, a najjači je onaj dalmatinski novinar. :D Kovačić je car, budući kapetan reprezentacije. Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127535 Evo, proglašen je za drugog najboljeg driblera u ligama petice ! Ispred njega je samo Ribery .. bravo majstore , samo tako nastavi ! Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127545 E, ovako se to radi. Svaka cast. Kao sto i tekst kaze, domaci zadatak za sve ostale! http://www.mondo.rs/s292715/Sport/Fudbal/Oni_aplauz_za_Boze_pravde_mi_aplauz_njima.html Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127587 Eh da je ovako bilo kao sto pisu novine, gledao sam mec, znaci toliko su me iznervirali da sam ugasio tv, i nisam ga vise palio. Znaci 20 minuta konstanto pjevaju "ooo jebem te srbijooo, oooo " Prave seljacine iz Tuzle! Prijavi
5. juni 2013.13 god. comment_127593 Evo, proglašen je za drugog najboljeg driblera u ligama petice ! Ispred njega je samo Ribery .. bravo majstore , samo tako nastavi ! Ne čudi. Evo šta je uradio neki dan Štimcu na treningu: Lažnjakom ga poslao u Rote na ćevape. Moj prijatelj Veka je u ime mostarskih studenata od izbornika primio reprezentativni dres sa potpisom svih igrača koji su bili na treningu u Mo. A onda mu je za uzvrat poklonio knjigu: Prijavi
6. juni 2013.13 god. comment_127707 http://sportsport.ba/bh_fudbal/zmajevi-za-historiju-bih-na-15-mjestu-fifa-ine-rang-liste/106550 Koja smo mi sila!! eeej ispred jednog Brazila, Francuske, Meksika :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.