Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

realno prije je bilo za ocekivati Weba ili Proencu da sudi u Zagrebu.Nama su stavili Kupersa iz Holandije vec neko vrijeme sudi i u ligi prvaka ali je sudac koji dosta grijesi,nadam se da nece grijesiti na Bilinom Polju.

ja zadovoljan Cakirom, vidjelo se po njegovim nekim odlukama da ne dopušta sranja i napuhavanja, nego samo nogomet, malo je Beusan to prokomentirao (ništa što već nije poznato) i složio bi se s njim, možemo bit zadovoljni.

Ako nam Turčin sudi, znamo gdje smo...

Sudi Mazic Turcima 26.. 

Ne ocekujem da ce sudijske greske odlucivati utakmicu. 

O samoj utakmici nemam mnogo da kazem Komsije imaju bolji tim, osim odbrane. 

Mihajlovic sve vreme izigrava nekog patriotu, videcemo koliko ce uspeti da motivise nase igrace za ovu utakmicu. 

Ono sto ne bih voleo je da huligani i narkomani koji sebe nazivaju navijacima pokvare ovaj sportski dogadjaj, i iskreno se nadam da ce Hrvatske vlasti uspeti da sprece da isti iz Srbije dodju do Zagreba. 

Prednost Hrvatima, zbog kvaliteta. 

Wh nevjerujem da če motivacija u oovom meču bit problem :D nemogu dočekat tekmu, baš jedva čekam, nisam ovako nabrijan i uzbuđen bio za jedan meč još od kad nas je RDM vodio

Wh nevjerujem da če motivacija u oovom meču bit problem :D nemogu dočekat tekmu, baš jedva čekam, nisam ovako nabrijan i uzbuđen bio za jedan meč još od kad nas je RDM vodio

Hehe, i kod mene su slični osjećaji vezano za predstojeći kvalifikacioni meč. Sretno svima, pa neka pobijedi ko zasluži.

Hehe, i kod mene su slični osjećaji vezano za predstojeći kvalifikacioni meč. Sretno svima, pa neka pobijedi ko zasluži.

Kad god sam gledao utakmice Srbije protiv Hrvata, u bilo kom sportu, komsije su uvek bili motiviisaniji, napaljeniji... 

No dobro, ima vremena da se nasi poprave :D

Nasa najveca sansa je odbrana. Ako subotic bude startovao, a Bane i ostali budu na nivou, tesko  ce se Mandzo i drugari probiti do gola. A golmani su nam Boze sacuvaj, sva trojica :D

Čitam malo po vijestima nekim i kažu neki Srbi (ne svi) da će ih sudac zakinit jer Turci ne vole Srbe, a mogu vam reć da ne vole ni Hrvate baš, ipak ih je Hrvatska pobijedila 3:0 u sred Istanbula i otišla na Euro 2012, tako da mi to ne drži vodu.

Najveća prednost Srbije je po meni obrana koja je stvarno izuzetno jaka, dok je najveća prednost Hrvatske vezni red.. Nadam se lijepoj utakmici i naravno kao i svaki normalan čovjek pobijedi mojih.

trener Sarajeva Dragan Jovic podnio ostavku,razlog je vjerovatno nerijesen rezultat protiv Gradine u Srebreniku.

Bice jaka utakmica Hrvatska v Srbija,nadam se samo da bude kako na terenu tako na tribinama haha.....Ocekujem fer i korektnu utakmicu,punu borbe i zelje za loptom vise,i naravno da pobijedi bolji.Nadam se da ce Miha uspjeti da odabere pravog spica,jer bi to moglo odrediti mec,jer ako bude opet neki Pantela a bude stopostotna sansa i promasi se,nece mi televizor ostati ziv garant.Ova utakmica je veoma vazna i za jedne i druge,tako da ce mnogo toga zavisiti od iste.

P.S. Naravno moram da dodam, opet sam baksuz da cu biti u hebenoj skoli,e ko je jos vidio da imas 7 casova petkom,pa ja ne mogu vjerovati....oticu u bonus do utakmice sa MANU,tako da sam fucked up.

Je l mogu komsije da pozajme Edina na 95 minuta ? Vraticemo ga, u jednom komadu, obecavam :D

mozel ovaj

http://www.youtube.com/watch?v=APYOFvWl2zs

Olić zabio, Modrić zabio večeras (golčinu), Jelavić zabio, Srna asistirao. Igrači su u formi, reprezentacija će biti spremna za Srbiju. Važna utakmica za Hrvatsku, veoma veoma važna za borbu za prvo mjesto u skupini. Ali važna i za Srbiju zbog borbe za borbu mogućnosti nastavka borbe daljnjeg djela borbe za prvo ili drugo mjesto u skupini.

Šta očekujete?

Olić zabio, Modrić zabio večeras (golčinu), Jelavić zabio, Srna asistirao. Igrači su u formi, reprezentacija će biti spremna za Srbiju. Važna utakmica za Hrvatsku, veoma veoma važna za borbu za prvo mjesto u skupini. Ali važna i za Srbiju zbog borbe za borbu mogućnosti nastavka borbe daljnjeg djela borbe za prvo ili drugo mjesto u skupini.

Šta očekujete?

Borbu :D

trener Sarajeva Dragan Jovic podnio ostavku,razlog je vjerovatno nerijesen rezultat protiv Gradine u Srebreniku.

Konačno.  Uhljup žešći, ima najtalentovaniju ekipu u ligi, a ništa ne radi..  Baš da vidimo, ko je sljedeći.

Što se tiče duela, naših komšija, samo da ne bude problema nekih.  A lično, volio bih da Srbija pobjedi, nek se zakuha malo u toj grupi. Pobjedom Hrvata, sve je gotovo.

@Whisp

Ako bi došao u komadu, ja bih ga pustio. Mada sumnjam da bi Pape tako odradio.  Eno ga hrve se s Romom, oko Pjanića.

Vidjet će te kad mali princ zaigra protiv Grčke. Makar pola sata u drugom poluvrmenu. Naročito ako bude zagustilo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.