18. maj 2013.13 god. comment_123477 Danas se igra VEČITI DERBI, najveći derbi na Balkanu i 4. na planeti. Partizan dočekuje Crvenu Zvezdu sa 2 boda prednosti, ovaj derbi odlučuje šampiona. Partizan ima prednost jer mu odgovara i nerešeno, ali iz Partizana poručuju da idu na 3 boda! Očekuje se fantastična atmosfera, jer i Grobari i Delije spadaju u top 10 evropskih najluđih navijača. Ovaj derbi nece nista odluciti. CZV ako pobedi ima jako tezak raspored i nakraju Vojvodinu tako da ce biti tesko. A daj sereš hahahhahah Upravu je. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123487 Čuj 4. na svijetu, navijači i nekako ali daleko od top 10... :D Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123496 Čuj 4. na svijetu, navijači i nekako ali daleko od top 10... :D Nije poenta u kvalitetu igre -.- Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123499 Uzalud trud,dzaba vam sve, i vlast vas gura, al' vam ne ide, Doso je kraj moj cigane, nista od titule ni ove godine! .... Umire nada, gotov je san, sampion je opet nas Partizan! Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123502 Čuj 4. na svijetu, navijači i nekako ali daleko od top 10... :D O čoeka, nije derbi za popularnost samo, gleda se istorija i sve Za tebe je ovo derbi https://pbs.twimg.com/media/BEGe5XVCUAAkdXE.jpg:large I čuj DALEKO od top 10, pa pogledaj sve liste moguće i u svakoj će ovaj derbi biti u top10 listi. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123510 O čoeka, nije derbi za popularnost samo, gleda se istorija i sve Za tebe je ovo derbi https://pbs.twimg.com/media/BEGe5XVCUAAkdXE.jpg:large I čuj DALEKO od top 10, pa pogledaj sve liste moguće i u svakoj će ovaj derbi biti u top10 listi. Pa ovisi koje kriterije uzmeš i kako se gleda... ;) iskreno ni meni se El CLasico ne sviđa previše jer su mediji od njega napravili sranje zadnjih par godina, sve se svelo na duel Ronalda i Messija.. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123511 [youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GucyaPKBdZY[/youtube] lepota Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123522 Idi kući BOG TE JEBO. Nemoj psovat Boga, pun mi je kurac takvih, šta vam je Bog skrivio, dao vam je život, dao vam je 2 noge da možete igrati ovaj prekrasan sport, dao vam je 2 ruke da možete raditi, dao vam je 2 oka da možete gledati sve ljepote, dao vam je uši da možete slušati prekrasne zvukove, dao vam je još puno toga, a vi tako nezahvalni, nemojte se zamjerati Bogu, njega se morate najviše bojati! Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123523 Nemoj psovat Boga, pun mi je kurac takvih, šta vam je Bog skrivio, dao vam je život, dao vam je 2 noge da možete igrati ovaj prekrasan sport, dao vam je 2 ruke da možete raditi, dao vam je 2 oka da možete gledati sve ljepote, dao vam je uši da možete slušati prekrasne zvukove, dao vam je još puno toga, a vi tako nezahvalni, nemojte se zamjerati Bogu, njega se morate najviše bojati! OFF: :O, sarkazam ili Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123525 nije sarkazam, ja ga nikad ne psujem, kad psujem psujem onome koji mi je nešto napravio (najčešće samom sebi), a Boga nikad jer je to glupo i zato jer ga se bojim Prijavi
18. maj 2013.13 god. Autor comment_123534 Nemoj psovat Boga, pun mi je kurac takvih, šta vam je Bog skrivio, dao vam je život, dao vam je 2 noge da možete igrati ovaj prekrasan sport, dao vam je 2 ruke da možete raditi, dao vam je 2 oka da možete gledati sve ljepote, dao vam je uši da možete slušati prekrasne zvukove, dao vam je još puno toga, a vi tako nezahvalni, nemojte se zamjerati Bogu, njega se morate najviše bojati! Ti slobodno vjeruj u moje govno ako oćeš, al mi nemoj vjeru ovuda širit. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123544 I eto Partizan opet prvak Srbije. Koji su to već sada kompleksi navijača CZ-a. Strašno. Čestitam! Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123550 Nemoj psovat Boga, pun mi je kurac takvih, šta vam je Bog skrivio, dao vam je život, dao vam je 2 noge da možete igrati ovaj prekrasan sport, dao vam je 2 ruke da možete raditi, dao vam je 2 oka da možete gledati sve ljepote, dao vam je uši da možete slušati prekrasne zvukove, dao vam je još puno toga, a vi tako nezahvalni, nemojte se zamjerati Bogu, njega se morate najviše bojati! isusa ili muhameda idi glumi na ulici Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123564 Nemam ja šta glumit Isusa, ja ti samo kažem kako je... Dubro ja ne širim tu vjeru, ja sam samo reko da mi smeta to jer ja vjerujem u Boga što ne znači da vi morate, al imajte poštovanja prema drugima Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123580 Slažem se sa El Ninom.. Možete vi vašu ljutnju pokazat i bez skidanja svega sa nebesa. Em što je to ružno za vidjet em što će se neko uvrijedit na to kao evo naprimjer El Nino... Nije primjereno da se ovdje takve stvari pišu... Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123587 http://www.youtube.com/watch?v=kgKRSVlm7Fk Aco Mitrović ubica uzeo mikrofon i poveo navijanje :) Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123670 Ne prosipa vama lik nikakvu vjeru. Bezveze liku si brate opsovao ga. Nabijem ti derbi ak ces zbog toga liku boga otresat. Opsujem i ja nekad al opsujem ga torresu il nekom na shoutboxu to je to. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123671 Svi koji povedu raspravu o religiji dobit će upozorenje, kasnije i kaznu. Ako nekome nešto smeta neka se žali mederatorima/administratorima ako već nismo reagirali. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123672 Da vidim jesam li razumio, smijem psovati Boga i sve što mi padne na pamet bez ikakvog upozorenja, ali ako spomenem Boga u bilo kojem drugom kontekstu osim psovke dobijam upozorenje jer počinjem religiozne rasprave. :D/ Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124063 hahahaha hunter, izgleda da je tako. Niko nije počeo raspravu o religiji nego se ovdje psuje ko da smo seljaci, (nego šta smo nego seljaci, :p), ali neka se obrati pažnja na te stvari, jedino se na našem forumu psuje bez da se išta poduzima a ovo što je Kalouda opsovao je cjelokupni pokazatelj naše kulture i mislim da bi se ta psovka trebala obrisati. Napali ste El_Nina bez razloga a čovjek ga je samo lijepo i kulturno upozorio, jos su ga neki osudili da širi vjeru... OMG Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124066 Meni to ne smeta,nit obraćam pažnju na to ali očito da ima ljudi kojima to smeta i ako se to nastavi a moderatori i admin ne čine ništa po tom pitanju izgubićemo članove zbog gluposti Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124590 Čestitke Hajduku na osvojenom kupu. I sramota za Lokomotivu što je izgubila od jednog kluba kao što je Hajduk, moraju se dobro preispitati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.