17. mart 2013.13 god. comment_112961 pred 12000 ljubitelja fudbala zvezda je izgubila u nišu :D Prijavi
17. mart 2013.13 god. comment_112980 pred 12000 ljubitelja fudbala zvezda je izgubila u nišu :D Što je najjače nisam ni znao da dolazi Zvezda, samo sam otvorio b92 i video naslov „Zvezda gubi na Čairu!†Odmah mi se pojavi osmeh na licu. :D Bravo Radnički! Prijavi
18. mart 2013.13 god. Autor comment_113238 Nova pjesma uoči utakmice, nisam vidio da je itko stavio: http://www.youtube.com/watch?v=uc5oEP1EcOo Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113331 http://www.index.hr/sport/clanak/mamic-izjurio-sa-suda-vrijedjao-je-odvjetnika-a-eduardu-ponudio-milijun-eura-da-se-vrati-u-dinamo/668194.aspx ovaj Mamić je na nekim teškim drogama "Što mucaš, lažove jedan!?", viknuo je Eduardovom odvjetniku. "Nisi više u Vrhovnom sudu, sad si mali miš, lažov i monstrum". Nakon toga Crnić zatražio udaljavanje Mamića iz sudnice. haha Prijavi
19. mart 2013.13 god. comment_113332 Nezvanicana najava utakmice Hrvatska - Srbija http://www.youtube.com/watch?v=LV-sdn6zYFc Prijavi
20. mart 2013.13 god. comment_113467 prijedlog za veceras pogledajte na FTV emisiju odgovorite ljudima u vezi utakmice sa Grckom,gosti su selektor Susic,Dzeko,Pjanic,Ibisevic,Spahic,Miroslav Ciro Blazevic,emisija je nakon dnevnika 20:00 otprilike. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113656 Jebo to, Džeko navija za Srbiju. B-) Džeko navija da sve prođe bez nereda, tu je tvrdnju demantirao. Kaže da ima odlične prijatelje u obje reprezentacije i želi da utakmica bude zanimljiva. Prijavi
21. mart 2013.13 god. comment_113657 Dobro, izvini. Nisam znao a, boga mi, ni vidio. Oprosti mi, molim te. Stvarno nisam znao, izvini. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116070 Evo da se osvrnem na reprezentacije u užoj regiji, odavno se nisam javljao u ovoj temi ponajviše zbog manjka vremena i obveza koje su iza (ali i ispred) mene. Znači: Hrvatska a.k.a Vatreni - u velikom srazu s najljućim rivalom, susjednom Srbijom, Hrvatska je pokazala da je i dalje vladar zapadnog Balkana ili kako mi više volimo reći prostora bivše Jugoslavije. Rutinskom pobjedom od 2-0 sa nekih 60% snage nadmoć je dokazana svima onima koji nisu vjerovali. Kao "nagradu" za dobre igre, Hrvatska je od FIFA-e "dobila" četvrtu poziciju na listi najjačih reprezentacija svijeta, te je na listi nogometnih velesila podigla svoj rejting skoro na razinu iz 1998. i 1999. godine. I bez obzira na sve, nema garancije da će Vatreni izravno na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Naime kockasti nisu imali sreće pri ždrijebanju, jer su završili u skupini s Belgijom koja je prva. To ne treba čuditi, jer je ovo vjerojatno najbolja i najjača Belgija u povijesti. Ipak će se o prvom mjestu odlučivati najvjerojatnije u derbiju skupine između Cro i Be. Štimac, inače meni veoma mrzak pojavom, radi odličan posao. Bosna i Hercegovina a.k.a Zmajevi - od neovisnosti do danas BiH proživljava najbolje dane svog reprezentativnog nogometa. Trenutno druga po snazi reprezentacija bivše Jugoslavije igra oku najljepši nogomet u regiji, bez sumnje. Da su ovo veliki dani za repku i da dolaze još veći pokazuje nadmoć i dominacija nad nogometnom velesilom Grčkom koja je godinama među 12-13 reprezentacija svijeta. Kao što se snaga Hrvatske ogleda u napadaču Mandžukiću i playmakeru Modriću, tako se snaga BiH ogleda u napadaču Džeki i playmakeru Pjaniću. Zmajevi imaju poprilično laganu skupinu, te plasman na Svjetsko prvenstvo i to onaj izravni po prvi put ne bi trebao doći pod znak pitanja. Bijeli će napokon ugledati veliku pozornicu i to na ljeto iduće godine. Samba i sevdah će svirati zajedno. Sušić, inače meni nedorečen trener, radi odličan posao. Srbija a.k.a Orlovi - Iza Srbije su veliki dani. Period vladavine gospodina Antića, plasman na Svjetsko prvenstvo u JAR-u i velika pobjeda nad Njemčakom vjerojatno će ostati upamćena među navijačima kao jedna od najvećih pobjeda. Odlaskom Antića reprezentacija je počela stagnirati, gubiti kvalitet i rejting. Teški su ovo dani za Srbiju. Već sada je sasvim sigurno da neće ugledati svjetlo dana u Brazilu. Posljednji voz za Srbiju bila je utakmica protiv Hrvatske, ali i pticama na grani je jasno da Srbija nema svoje "konje za trku" kad se usporedi s Hrvatskom i BiH. Po imenima odličan sastav obrane (Vidić, Ivanović, Subotić, Nastasić, Kolarov), baš i ne funkcionira tako dobro u reprezentaciji. A to je navodno najbolji dio momčadi. Pa se čovjek upita kakav je ostatak momčadi koji se sastoji od neafirmiranih mladih igrača upitne kvalitete. Da ne bude sve tako crno Orlovi i čelnici saveza i reprezentacije imaju dovoljno vremena da do sljedećeg kvalifikacionog ciklusa poslože stvari. Mihajlović, inače meni nedovoljno kvalitetan trener, radi loš posao. Crna Gora a.k.a Đetići - Inače u odnosu na gore spomenute reprezentacije slabije pratim Crnu Goru, pa tako i nemam šta puno reći o njoj. Znam da su i Jovetić i Vučinić igrači vrhunske kvalitete i da uz njihove individualne kvalitete, ali i timski duh hrabri Crnogorci mogu doplivati do brazilskog kopna. Već se stvara tradiciija i uvriježeno mišljenje da Đetići predstavljaju veliku opasnost i nezgodonog protivnika za Tri lava tj. Engleze. I volio bih da CG bude prva u skupini, te da zaobiđe dodatne kvalifikacije. To je itekako moguće. Potrebno je samo protiv Engleske odigrati onako tvrdo crnogorski, što malim istočnim susjedima ide veoma dobro. Ne znam tko je trenutno trener Crne Gore, ne da mi se googlati, ali mislim da bi repka bila jača da je tu ostao Cico Kranjčar. Prijavi
9. april 2013.13 god. comment_116103 Branko Brnović je trener Crne Gore, nekada sjajan igrač, sada još bolji trener. Radi vrhunski posao i već je sada nadmašio Cicu. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116355 Težak lom noge mladog igrača Želje i U-21 repke, Muamera Zolotića, jučer na utakmici protiv Zrinjskog. Bilo je i 3 crvena i svašta još nešto, a završilo 0:0 čini mi se. Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116400 Težak lom noge mladog igrača Želje i U-21 repke, Muamera Zolotića, jučer na utakmici protiv Zrinjskog. Bilo je i 3 crvena i svašta još nešto, a završilo 0:0 čini mi se. Evo tog starta . Ne vjerujem da je bilo namjere ali opet neoprezno :/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fZIxF81PDo8 Prijavi
11. april 2013.13 god. comment_116415 Sigurno da nije bilo namjere, ali također sigurno da je momak bio jako neoprezan i da zbog tog treba biti sankcioniran. Ne neka velika sankcija, tek simbolična. Eto da ubuduće igrači paze i budu više savjesni na terenu. Evo S. Lulić zabio gol. Čestitke. Prijavi
20. april 2013.13 god. comment_117439 Zvezdi nije valjao - otisao u AZ http://www1.skysports.com/football/news/12691/8655931/Eli-Babalj-joins-AZ-Alkmaar-on-four-year-deal-from-Melbourne-Heart Prijavi
24. april 2013.13 god. comment_118121 Samo na Balkanu :D http://www.index.hr/sport/clanak/urnebesni-video-iz-bosne-i-hercegovine-za-ovog-suca-je-svaki-kontakt-u-kaznenom-prostoru-jedanaesterac/674335.aspx Prijavi
6. maj 2013.13 god. comment_120375 RIP! http://www.index.hr/sport/clanak/turina--zauvijek-heroj-medju-nama/676379.aspx Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123444 Danas se igra VEČITI DERBI, najveći derbi na Balkanu i 4. na planeti. Partizan dočekuje Crvenu Zvezdu sa 2 boda prednosti, ovaj derbi odlučuje šampiona. Partizan ima prednost jer mu odgovara i nerešeno, ali iz Partizana poručuju da idu na 3 boda! Očekuje se fantastična atmosfera, jer i Grobari i Delije spadaju u top 10 evropskih najluđih navijača. Prijavi
18. maj 2013.13 god. comment_123459 Danas se igra VEČITI DERBI, najveći derbi na Balkanu i 4. na planeti. Partizan dočekuje Crvenu Zvezdu sa 2 boda prednosti, ovaj derbi odlučuje šampiona. Partizan ima prednost jer mu odgovara i nerešeno, ali iz Partizana poručuju da idu na 3 boda! Očekuje se fantastična atmosfera, jer i Grobari i Delije spadaju u top 10 evropskih najluđih navijača. A daj sereš hahahhahah Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.