22. maj 2013.13 god. comment_124592 obe finalne utakmice su me iznenadile kvalitetom. ne pratim ih odavno ali nisam ovako dobre utakmice u hnl-u očekivao. svaka čast i jednima i drugima Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124594 Odlična utakmica, daleko iznad uobičajenog domaćeg nivoa. Čestitke Hajduku. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124599 Moram priznat da dugo nisam ovako sa zanimanjem pratio utakmicu Hrvatskih klubova, a da ne igra Cibalia Prijavi
22. maj 2013.13 god. Autor comment_124637 Čestitke Hajduku na osvojenom kupu. I sramota za Lokomotivu što je izgubila od jednog kluba kao što je Hajduk, moraju se dobro preispitati. Eto pa je Lokomotiva najveći Hrvatski gigant pa si ne smiju priuštit poraz od niželigaškog i nepoznatog Hajduka...ajde ti lagano jedan salto sa Staroga Mosta na beton. Svaki trofej u Hrvatskoj koji ne uzmu maminjove lutkice mi dođe kao da sam ga ja osvojio, bravo Hajduče!! Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124707 Svaka cast Torcidi sto prati ovaj klub gdje god pođe . Preko 4 000 vjernih navijaca je bilo u Zagrebu ! Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124710 cestitke Hajduku,na vrijeme su izjednacili iz onog slobodnog darca i ako je golman kriv za gol. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124717 Ironije li, da se Hajduk za kup bori protiv druge ekipe Dinama. Jebo tu ligu. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124738 Ironije li, da se Hajduk za kup bori protiv druge ekipe Dinama. Jebo tu ligu. Pa zavisi kako na to gledas .. bore se protiv druge ekipe, zato jer je prva zasluzeno ispala ! Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124741 Eto pa je Lokomotiva najveći Hrvatski gigant pa si ne smiju priuštit poraz od niželigaškog i nepoznatog Hajduka...ajde ti lagano jedan salto sa Staroga Mosta na beton. Svaki trofej u Hrvatskoj koji ne uzmu maminjove lutkice mi dođe kao da sam ga ja osvojio, bravo Hajduče!! Eto Dubro, vidiš kako vi Torcidaši teško podnosite dinamizam u Hrvatskoj :P Kako navode mediji Alen Halilović je izabrao da igra za Hrvatsku, što je po meni bilo i logično. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124770 Logicno da, ali nije on imao sta birati i vuci za nos ljude u BiH izjavama da jos ne zna, da nije odlucio, tamo-vamo... Sine, nece tebe niko moliti da igras za repku. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124775 I ne trebaju nam igraci koji nece igrati srcem . Sretno Alenu u reprezentativnoj karijeri . Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124785 Daleko od toga da Alen ne bi igrao srcem za BiH, bi. Ipak mu je otac odatle. Ali je čovjek rođen u Hrvatskoj, na pola je Hrvat (po majci) izabrao je tu stranu koja mu je očito dominantna i eto. Isti slučaj je s Darijom Srnom. Kako je god izabrao nije mogao pogriješiti, a izabrao je sigurno bolje, jer i živi u ZG, tamo je odgajan i sve to. Sretno mladom Alenu, sigurno vanserijski talent. Prijavi
23. maj 2013.13 god. Autor comment_124832 Velike ti koristi što je ovo govance odabralo da igra za Hrvatsku. Pa majku li ti glupavu jebem, nemoš priprdit na u17 prvenstvu, kojem ćeš ti kurcu sad u reprezentaciji? Mrš u pičku materinu, Kova je Drogba za tebe plavušane. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124903 Velike ti koristi što je ovo govance odabralo da igra za Hrvatsku. Pa majku li ti glupavu jebem, nemoš priprdit na u17 prvenstvu, kojem ćeš ti kurcu sad u reprezentaciji? Mrš u pičku materinu, Kova je Drogba za tebe plavušane. http://www.youtube.com/watch?v=4i7f_yHGouI Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124937 Ma jebo sam ja mater Štimcu (mada vjerojatno sve to Mamić diktira). Po čemu je ovaj seljo plavi zaslužio poziv za A repku? Umjesto ovog jebivjetra, mogao je pozvati nekoga ko stvarno to zaslužuje. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124955 Pozvao ga je da osigura budućnost, znači nakon ove utakmice on može igrati samo za Hrvatsku pa je eto čovjek htjeo riješiti sve dileme Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124964 Haha ovaj Halilovic je ispao glup jer je pričao da ne zna za koga će ovo ono, a sad kaže da nikad nije imao dilemu koga da izabere... Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124965 Pozvao ga je da osigura budućnost, znači nakon ove utakmice on može igrati samo za Hrvatsku pa je eto čovjek htjeo riješiti sve dileme Kakvu budućnost... Di je taj mali od nekog igrača. Šta mediji napraviše od njega, čovjek bi pomislio da se radi o novom Messiju. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124983 Haha ovaj Halilovic je ispao glup jer je pričao da ne zna za koga će ovo ono, a sad kaže da nikad nije imao dilemu koga da izabere... Nije ispao glup, već jedno obično smeće. Kao što Pape kaže, logično je da igra za Hrvatsku, ali ne treba se igrati i zajebavati s drugima. I nije samo on ispao smeće, već i njegov otac, koji ga je tako vaspitao i koji je odobrio to sve. A nekada držao ruku na bijelom dresu s ljiljanima. Fuj gamad jedna.. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124986 Nije ispao glup, već jedno obično smeće. Kao što Pape kaže, logično je da igra za Hrvatsku, ali ne treba se igrati i zajebavati s drugima. I nije samo on ispao smeće, već i njegov otac, koji ga je tako vaspitao i koji je odobrio to sve. A nekada držao ruku na bijelom dresu s ljiljanima. Fuj gamad jedna.. Pretjerujes. Caca njegov je zivio jedan zivot, mali Alen zivi svoj. Sasvim je normalno da ce dijete izabrati Hrvatsku, svoju domovinu i reprezentaciju. Hvala Bogu da se ne prave nacionalne ekipe prema vjeri ili naciji, nego domovini. Zato je njegova odluka sasvim ispravna i ocekivana. Jedino, kazem, nije trebao kenjati da ne zna sta ce, hem malo mu se svidjaju Dzeko i ekipa, a vamo Modric i ostali... Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125000 Pa šta sam ja rekao moj wisey?? Vidiš da sam i ja napisao da je logično da igra za Hrvatsku, tako i treba biti i meni i ne smeta to, već samo to zavlačenje. Kao nisam još ništa odlučio, ovo ono, a sad kao nije imao dileme. E zato su smeće i on i otac mu. Dji je tu ljudskost. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_125001 Ok ako je tako, ucinilo mi se zbog ove zadnje recenice. Al opet ih ne bi nazvao smecem. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.