Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

obe finalne utakmice su me iznenadile kvalitetom. ne pratim ih odavno ali nisam ovako dobre utakmice u hnl-u očekivao. svaka čast i jednima i drugima

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

• Autor

Čestitke Hajduku na osvojenom kupu.

I sramota za Lokomotivu što je izgubila od jednog kluba kao što je Hajduk, moraju se dobro preispitati.

Eto pa je Lokomotiva najveći Hrvatski gigant pa si ne smiju priuštit poraz od niželigaškog i nepoznatog Hajduka...ajde ti lagano jedan salto sa Staroga Mosta na beton.

Svaki trofej u Hrvatskoj koji ne uzmu maminjove lutkice mi dođe kao da sam ga ja osvojio, bravo Hajduče!!

Svaka cast Torcidi sto prati ovaj klub gdje god pođe . Preko 4 000 vjernih navijaca je bilo u Zagrebu ! 

Ironije li, da se Hajduk za kup bori protiv druge ekipe Dinama. Jebo tu ligu. 

Pa zavisi kako na to gledas .. bore se protiv druge ekipe, zato jer je prva zasluzeno ispala !

Eto pa je Lokomotiva najveći Hrvatski gigant pa si ne smiju priuštit poraz od niželigaškog i nepoznatog Hajduka...ajde ti lagano jedan salto sa Staroga Mosta na beton.

Svaki trofej u Hrvatskoj koji ne uzmu maminjove lutkice mi dođe kao da sam ga ja osvojio, bravo Hajduče!!

Eto Dubro, vidiš kako vi Torcidaši teško podnosite dinamizam u Hrvatskoj :P

Kako navode mediji Alen Halilović je izabrao da igra za Hrvatsku, što je po meni bilo i logično.

941596_466647430085633_1316440053_n.jpg

Logicno da, ali nije on imao sta birati i vuci za nos ljude u BiH izjavama da jos ne zna, da nije odlucio, tamo-vamo... Sine, nece tebe niko moliti da igras za repku.

Daleko od toga da Alen ne bi igrao srcem za BiH, bi. Ipak mu je otac odatle. Ali je čovjek rođen u Hrvatskoj, na pola je Hrvat (po majci) izabrao je tu stranu koja mu je očito dominantna i eto. Isti slučaj je s Darijom Srnom. Kako je god izabrao nije mogao pogriješiti, a izabrao je sigurno bolje, jer i živi u ZG, tamo je odgajan i sve to. Sretno mladom Alenu, sigurno vanserijski talent.

• Autor

Velike ti koristi što je ovo govance odabralo da igra za Hrvatsku. Pa majku li ti glupavu jebem, nemoš priprdit na u17 prvenstvu, kojem ćeš ti kurcu sad u reprezentaciji? Mrš u pičku materinu, Kova je Drogba za tebe plavušane.

Velike ti koristi što je ovo govance odabralo da igra za Hrvatsku. Pa majku li ti glupavu jebem, nemoš priprdit na u17 prvenstvu, kojem ćeš ti kurcu sad u reprezentaciji? Mrš u pičku materinu, Kova je Drogba za tebe plavušane.

http://www.youtube.com/watch?v=4i7f_yHGouI

Haha ovaj Halilovic je ispao glup jer je pričao da ne zna za koga će ovo ono, a sad kaže da nikad nije imao dilemu koga da izabere...

Pozvao ga je da osigura budućnost, znači nakon ove utakmice on može igrati samo za Hrvatsku pa je eto čovjek htjeo riješiti sve dileme

Kakvu budućnost... Di je taj mali od nekog igrača. Šta mediji napraviše od njega, čovjek bi pomislio da se radi o novom Messiju.

Haha ovaj Halilovic je ispao glup jer je pričao da ne zna za koga će ovo ono, a sad kaže da nikad nije imao dilemu koga da izabere...

Nije ispao glup, već jedno obično smeće.  Kao što Pape kaže, logično je da igra za Hrvatsku, ali ne treba se igrati i zajebavati s drugima. 

I nije samo on ispao smeće, već i njegov otac, koji ga je tako vaspitao i koji je odobrio to sve. A nekada držao ruku na bijelom dresu s ljiljanima. 

Fuj gamad jedna..

Nije ispao glup, već jedno obično smeće.  Kao što Pape kaže, logično je da igra za Hrvatsku, ali ne treba se igrati i zajebavati s drugima. 

I nije samo on ispao smeće, već i njegov otac, koji ga je tako vaspitao i koji je odobrio to sve. A nekada držao ruku na bijelom dresu s ljiljanima. 

Fuj gamad jedna..

Pretjerujes.

Caca njegov je zivio jedan zivot, mali Alen zivi svoj. Sasvim je normalno da ce dijete izabrati Hrvatsku, svoju domovinu i reprezentaciju. Hvala Bogu da se ne prave nacionalne ekipe prema vjeri ili naciji, nego domovini. Zato je njegova odluka sasvim ispravna i ocekivana. Jedino, kazem, nije trebao kenjati da ne zna sta ce, hem malo mu se svidjaju Dzeko i ekipa, a vamo Modric i ostali... 

Pa šta sam ja rekao moj wisey??  Vidiš da sam i ja napisao da je logično da igra za Hrvatsku, tako i treba biti i meni i ne smeta to, već samo to zavlačenje. Kao nisam još ništa odlučio, ovo ono, a sad kao nije imao dileme. E zato su smeće i on i otac mu.

Dji je tu ljudskost.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.