8. oktobar 2015.10 god. comment_237312 Gledate li Srbija - Albanija? 0-0. Proljev od tekme. Ja već 80 minuta čekam neki prekid, al' kurčina bajo moj pokaza se ova publika civilizovanom a igrači pravim sportistima. Prijavi
8. oktobar 2015.10 god. comment_237314 JEBI GOVNA SIPTARSKA! Jeste da smo ujebali cele kvalifikacije i da dosta slabo igramo ali ova pobeda mami osmeh na lice Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237342 Ja već 80 minuta čekam neki prekid, al' kurčina bajo moj pokaza se ova publika civilizovanom a igrači pravim sportistima. Jesu Relo, zato sto je UEFA im za vratom bila, svaki i najmanji incident bi im uniatio sve sto su do sada napravili...ali da spomenemo jos nesto... nisu bili ni isprovocirani sa druge strane, dronovima i ostalim stvarima... ako zanemarimo kamenovanje autobusa naravno. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237343 Da, kao i pretnje da ce izvrsiti teroristucki napad na hotel ako se ne oslobodi onaj lik sto je pustio dron u BGu, pretnje smrcu selektoru Srbije i kapitenu Ivanovicu (doduse mozda je taj navijac Chelsea)... itd.. incidenata nije bilo na tribinama, ali pre svakako jeste.. i 3 sata pre pocetka meca je stigao dopis iz UEFAe da ne smeju imati obelezja Kosova, velike Albanije ili bilo sta drugo sto bi provociralo drugu stranu... e bar da su im to uradili u Beogradu, pa ne bi biko onog kurslusa.. Ali sto se tice same utakmice, koliko sam video, gledao sam drugo poluvreme samo.. publika je bila ok, igraci sa nepotrebnim cupanjima posle sudijskih zvizduka, podmuklo i bezobrazno...ali ajde, to se od njih i ocekivalo.. videli smo kakvi su bili u BG kada je srpski igrac dohvatio zastavu i hteo da je odnese delegatu, kada su ga napali igraci bolesno, nacionalisticki, krajnje opsednuti tkz "Velikom Albanijom" koja ne postoji ( zbog cega je nastao i haos). Tako da se od njih ni nije moglo nista bolje ocekivati,igraca mislim. Sve u svemu konacno je gotovo. Nema vise euforije i prenosa kao da je ratno stanje..a ne sportski dogadjaj. Prijavi
9. oktobar 2015.10 god. comment_237351 Čuj reLa "pa ispali su civilizovani". Skontaj da smo mi uletjeli sa nekim dronom kako bi se ovce rastrčale, a i uzeli su najmanji mogući stadion da mogu kontrolisati to. Ne kažem da su Srbi civilizovani jer nisu, bar oni što idu na utakmice, ali reći da su Albanci civilizovani... Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237525 Milan Đurić ubicaaa.A drago mi je i zbog Vede.Uglavnom baraz je vjerovatno osiguran,a tu bi trebali biti nosioci i dobiti malo laksu ekipu za protivnika.Idealna prilika za plasirati se na Euro. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237526 Al' je skroman ovaj Milan, još ne zna naš jezik baš najbolje. Baš je nekako ... isto Zouma . Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237528 Dobro smo odigrali protiv do veceras prvog na tabeli. Ono što mi se sviđa odigrali smo vrlo disciplinovano i iskusno. Znali smo šta hoćemo i nismo pravili greške. Defanzivno smo bili dobri, Bale uštopan, skoro pa nevidljiv. Nismo mu dopustili udarce sa distance.Đurić je bio taj koji je stavio šlag na čvrstu, disciplinovano i dobru igru i svaka mu čast na golu i asistenciji.Sent from my SM-G900F using TapatalkDa nas je veceras vodio "Teleća glava" i ovo bi upropastio. Svaka čast i selektoru koji je nanio prvi poraz Walesu u kvalifikacijama. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237529 Aj gola slabunjavog hahahah, nisam uspio gledat tekmu al dobro je. Sad bod u kipru i eto nas... A kako ide to za baraz, zna li se otprilike koga mozemo dobitPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237532 Nije nam dovoljan bod ukoliko Izrael pobjedi Belgiju.A s obzirom koliko je jak Izraelski lobi,ne bi me iznenadilo da belgija pusti. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237534 Džeko na aparatima. Nije nam dovoljan bod ukoliko Izrael pobjedi Belgiju.A s obzirom koliko je jak Izraelski lobi,ne bi me iznenadilo da belgija pusti. Nema tu lobija, Belgija to neće izgubit ni pod razno jer je Izrael očajna reprezentacija. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237538 Kako nema,pa ljudi Ameriku drze pod svom.Vidices da ce Izrael pobjediti.Medjutim mi sad sami odlucujemo i nase je da pobjedimo Cipar i boli nas tuki. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237539 Pa racunao sam da izrael ne dobije haha a jbg, odradili smo tezi dio posla, jos jedna prepreka... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237541 Kako nema,pa ljudi Ameriku drze pod svom.Vidices da ce Izrael pobjediti.Medjutim mi sad sami odlucujemo i nase je da pobjedimo Cipar i boli nas tuki. Da su mogli izlobirat izlobirali bi kod jadnog Kipra. Očito ne znaš šta pričaš, Belgija kad bi im pustila pobjedu to bi bio skandal svjetskih razmjera, vjerujem da bi im UEFA odrezala žestoku kaznu ako ih ne i izbacila sa EURA. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237542 Pa sto bi izlobirala Kipar koji je jos u igri?Belgija se plasirala,hladno moze staviti rezervni sastav i da igraju sa 50% snage.I jasta ce jednu Belgiju sa tolikim brojem zvijezda izbaciti.Hahah pa ne budi smijesan,kad su priznali onaj gol Anrija o cemu da pricamo dalje. Dobro sad,da ne bude da sam ko kakav luđak ubjedjen da ce belgija 100% pustiti,i ja sumnjam u takav ishod,ali ne treba sad ni praviti se lud kao da nikad nista slicno nije bilo. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237543 Ma kakve su to teorije, pa ne stimaju se tekme na svakom koraku jebote. Ako zasluze, pobjedice. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237546 Pa sto bi izlobirala Kipar koji je jos u igri?Belgija se plasirala,hladno moze staviti rezervni sastav i da igraju sa 50% snage.I jasta ce jednu Belgiju sa tolikim brojem zvijezda izbaciti.Hahah pa ne budi smijesan,kad su priznali onaj gol Anrija o cemu da pricamo dalje. Dobro sad,da ne bude da sam ko kakav luđak ubjedjen da ce belgija 100% pustiti,i ja sumnjam u takav ishod,ali ne treba sad ni praviti se lud kao da nikad nista slicno nije bilo. Pa nek puste, koga boli kurac ako mi slavimo? :D Ako Kipar ne možemo dobit onda nek se i ne plasiramo, nećemo ni proć baraž. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237547 Pa nek puste, koga boli kurac ako mi slavimo? :D Ako Kipar ne možemo dobit onda nek se i ne plasiramo, nećemo ni proć baraž. Potpisujem. Hocemo Mešu za menadžera Chelsea! Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237549 Loša utakmica večeras u pm. Teška za gledati, preteška. Al morali smo dobiti, dobili smo, nek je i nas malo sreća pogledala jednom da pobijedimo ovakve utakmice, koje u pravilu uvijek gubimo. Nikakav baraž nije osiguran, treba na vrućem gostovanju u Kipru ostvariti još jednu pobjedu i završiti tu priču. Budemo li kalkulisali, nešto glumili, išli na bod, garantujem da se vraćamo kući popišani. Znači, otići tamo i vratiti im za Zenicu. Samo onog Hadžića maknuti s terena, jedino to zamjeram Meši koji inače odličan posao radi u reprezentaciji. Konačno jedan profesionalizam i trener koji radi svoj posao kako treba. Sretno dalje. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237591 E cuj vruce gostovanje, pola drzave i ne zna da igraju u kvalifikacijama, a ima ih sveukupno milion :D Sramota ako ne pobjedimo takve retarde. Hadzic je dobro odigrao ovu tekmu, zaustavio bruku napada, ne znam bas zbog cega tolika mrznja prema liku. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237594 Pa tebi je Hadžić dobar igrač, a Džeko je kloc. Štaš dalje pričati :D Vezni igrač koji bježi od lopte, lopta prvom do sebe, sporo, tromo, igrači ga levatili na sredini i prolazili ko iz pičke, čak ni odbranu nije znao odigrati. Nešto tipa Mikel u zadnje 2 godine :P Nego gledao jučer na Sky Sports tekmu, na spomen naše reprezentacije samo su govorili kako im je veoma drago što Džeko nije u početnih 11, prikazali su par snimaka akcija koliko se igra vrti oko njega, ne samo što daje golove nego i razigrava, učestvuje u kreiranju, i da ćemo teško nadomjestiti najvećeg bh. igrača svih vremena. Što se i pokazalo, nisu mogli šanse napraviti na čitavoj utakmici. Čisto onako malo perspektive umjesto bosanskog šupljiranja i pljuvanja po svom, širine treba imati. Da je slušao takve ko tebe diablo što su mu na Grbavici skandirali da je kloc, ne bi dalje od Stupa otišao. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237598 Mah, to je zato sto se ne fokusiraju na vedu, vedo nam je najbolji napadac uvijek bio, osim ove prosle godine, dok je igrao u stuttgartu jebiga. Jebo kloca, kada je retardiran :D Kazem da je Hadzic dobro odigrao ovaj mec, zaustavio je dosta napada, slao passove normalne, nije grijesio. Sto se ne moze reci za npr. Lulica i Mujdzu. Lulic igra za Lazio, dusu svoju daje, za nas ne znam da je imao asistencije ikad, jebo mu hljeb majku retardiranu. I onda ti dodjes i kazes Hadzic bezvezni igrac, da je kako naci desnog beka i lijevo to krilo, jebo majku, lulic je najbespotrebniji igrac na terenu. Mujdza jebiga ostario, bio je i on dobar. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237599 Lulic igra za Lazio, dusu svoju daje, za nas ne znam da je imao asistencije ikad, jebo mu hljeb majku retardiranu. Samo u ovim kvalifikacijama ima pet asistencija. Andora 0:3 BiH, Lulić tri asistencije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.