Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Nemoguce je ovo sankcionisati, da bi se tome stalo u kraj, treba zabraniti tim huliganima da ikad kroce na tribine.

Ovako kad klub dobije neku novcanu kaznu ili igranje na praznim tribinama, ne pije to vode.

Ja bih ovakve debile izveo na teren i dobro pendreom namlatio, podsjetio u kojoj im drzavi igra klub, i nakon toga zabranio im prilazak stadionu na 100 metara.

Ali ovo je Bosna, prije ce sudija zaustaviti utakmicu kad vidi zastavu BIH sa ljijanima nego kad neko uzvikuje ime ratnog zlocinca ili ovako kao sto se dogodilo u Zenici

Pazi ti Spahe i logike, kad Srbi neka sranja rade onda se trebaju sankcionisati, a vi kao ratne zastave šta je to, hajmo mahat njima u fazonu nas ne moraju kazniti.

Treba kazniti i jedne i druge, LICEMJERSTVO DA NE MOŽE VEĆE

Inače mrzim Lešinare 

ja nigdje ne spominjem ratnu zastavu, vec zastavu s ljiljanima, onu pravu zastavu bosne pod kojom je bosna priznata kao drzava
moraš naučiti razlikovati zastavu armije bosne s ljiljanima i onu obicnu koja predstavlja državu

toliko nas povezujete sa turcima, pa vam opet ne proturamo na utakmicama zastavu turske

armija_ljiljani.jpg

ja nigdje ne govorim da je ok isticanje zastave armije bih, vec navodim kako isticanjem iste utakmica se momentalno prekidala, ali kada odes slaviji u goste ili nekom slicnom kao radniku recimo, gdje ti skandiniraju ime ratnog zlocina, ili isticaju zastavu vojske rep. srpske onda je to u redu

inace ja sam se gore i dotakao kako se rijesiti huligana, mislio sam i na ostale koji ne samo da povezuju politku sa sportom, vec i koji prave probleme na tribinama, poznato ti je sigurno ono kad su lesinari sisli sa tribina pa poceli kamenovati manijake

i ja sam prosle godine mogao fasovati na grbavici, kada su debili manijaci bacali baklje medju horde zla na sjeveru, a da ne kazem da su navijaci dobili manje od polovine sjevera i to je sve bilo zgusnuto, jedni na drugima stajali, i pametni ljudi iz zeljeznicara puste navijace zelje takodjer na sjever gdje su horde, i izazovu haos, zbog kojeg smo mi navijaci sarajeva dobili batina od policije, srecom pa sam bio nekih pola metra od policajaca koji su lemali pendrekom bez ikakvog razuma, jos su nas poceli gurati, neki su padali jedni na druge, policija lema, a vamo navijaci zelje samo dobacuju bakljama.

naš cijeli savez je jedno veliko sranje. ima mnogo toga tu da se prica

Pazi ti Spahe i logike, kad Srbi neka sranja rade onda se trebaju sankcionisati, a vi kao ratne zastave šta je to, hajmo mahat njima u fazonu nas ne moraju kazniti.

Treba kazniti i jedne i druge, LICEMJERSTVO DA NE MOŽE VEĆE

Inače mrzim Lešinare 

Nemoguce je ovo sankcionisati, da bi se tome stalo u kraj, treba zabraniti tim huliganima da ikad kroce na tribine.

Ovako kad klub dobije neku novcanu kaznu ili igranje na praznim tribinama, ne pije to vode.

Ja bih ovakve debile izveo na teren i dobro pendreom namlatio, podsjetio u kojoj im drzavi igra klub, i nakon toga zabranio im prilazak stadionu na 100 metara.

Ali ovo je Bosna, prije ce sudija zaustaviti utakmicu kad vidi zastavu BIH sa ljijanima nego kad neko uzvikuje ime ratnog zlocinca ili ovako kao sto se dogodilo u Zenici

Ban na po 7 dana.

2. Zabranjeno započinjati diskusije o religiji/nacionalnosti, odnosno ratovima na prostorima bivše Jugoslavije. Prekršitelj ovog pravila bit će kažnjen banom u trajanju od 7 (sedam) dana, i to bez obzira da li je rasprava započeta na forumu ili na shoutboxu.

Manite se tih šatro skupina koje ne bodre svoje klubove već su sluge politike. Treba se ugledati na prave navijace, također i BHF koji nikada nisu iskazivali mrznju i slicno na tribinama. Necemo o tome, ciste gluposti i sporedne stvari u nogometu.

Velez dobro odigro, al mirise mi da ce ispasti kako god. Danas Sloboda gostuje u Sirokom kako mi se cini, vidit cemo ishod a naravno jedan jedini Zeljeznicar ganja pobjedu u Travniku. Idemo po bodove, plavi!

Zeljeznicar nema sta ganjati, jedva ste pobijedili i u kupu i to oteli u zadnjim minutama.

Dragi moji Divovi, vidimo se 3.10 kada vam napunimo mrežu i pošaljemo vas kući u suzama. 

Cuj nema sta ganjati, sta pricas ti da li si normalan. Nisi ni gledao utakmicu Zelje u kupu a nesto pricas, pogledaj malo kako je dosudjen penal

Dragi moji Divovi, vidimo se 3.10 kada vam napunimo mrežu i pošaljemo vas kući u suzama. 

Cuj nema sta ganjati, sta pricas ti da li si normalan. Nisi ni gledao utakmicu Zelje u kupu a nesto pricas, pogledaj malo kako je dosudjen penal

Penal protiv Krupe i to za pobjedu, nije vas sramota reci da ste pobijedili penalom. Vidjecemo niste nas pobijedili u derbiju ne pamtim kada.

Kakve to veze ima sto je bio penal protiv Krupe? Pa prijatelju moj, eno ti Celta pobjedila Barsu 4-1... Real igrao X sa Malagom. To su ti ista poređenja prijatelju, u nasoj ligi Zeljo, Sarajevo ili Zrinjski kad izgube odma se hampa dize jel vas sramota itd itd.. Pa to ti je isto kad Barsa izgubi od Celte, tako ti je to u nogometu. Za njih nije sramota imati poraz od veoma losijeg i jeftinijeg kluba, ali to ovde izgleda mora biti? Isto tako, Zeljo ce opet kad tad biti prvak a Krupa i ostali nece ni u premier ligu uci, a to ce vam rec i katalonci :D

Ne pricas o porazu od Travnika :D

Pa kakve veze ima i Mladost je prvoligas? Ocigledno da ne sagledas nogomet najbolje... Sad ti kazem, jedna Celta je pobjedila 4-1 Barcelonu, i to ne 1-0 već 4-1, paša.. Takve stvari se desavaju u nogometu, svaki klub ima uspona i padova.. Eto i Chelsea je u istoj situaciji, tako da pst.

Kakvo je nasa liga mjerilo, za bilo sta... Nije mi jasno. Kako neki zaljubljenik fudbala moze da pogleda vise od 13 minuta neke nase tekme??????

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ne igramo 3.10 nego 4.10.

Evo Travnik vec na poluvremenu vodi 2:0, jedino od vas je losiji Partizan koji gubi od Vozdovca.

Partizan preokrenuo, Željo ispušio.

Partizan je titulu ispusio sigurno a Zeljeznicar necu komentarisati.
Sarajevo-Vitez 4:0(Barbaric, Hebibovic, Kovacevic, Benko)

Partizan je titulu ispusio sigurno a Zeljeznicar necu komentarisati.
Sarajevo-Vitez 4:0(Barbaric, Hebibovic, Kovacevic, Benko)

Nemoj komentarisat Željezničar, ja ću. 

lsrp.png

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.