Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Napokon da Zemo dobije zagrizlog manijaka pa da se ganjaju po forumu, neka treba i toga malo, u granicama normale naravno.

Da bar Zemo ima nekih argumenata da proziva FK Željezničar, okačio sam mu sliku koja mnogo toga govori. Sarajevo je prosjecna ekipa zeljna titula, ali češći je Papa na Koševu nego titula.

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Siroki - Sloboda 0:0

Sloboda i devetu utakmicu zaredom bez poraza.Sad idu malo lakse utakmice i moglo bi se ocekivati da Sloboda izbije i na prvo mjesto na tabeli.

Prepolovice se bodovi i igra se plej of, tako da ima do kraja sezone puno

Nisam znao za plej of, dobra stvar za Partizan.

Napokon da Zemo dobije zagrizlog manijaka pa da se ganjaju po forumu, neka treba i toga malo, u granicama normale naravno.

Kad bih uzimao sva pica sto sam se kladio protiv Zeljeznicara mogla bi vodenica radit. Zrinjski danas kiksao i eto jos manjeg minusa.

FK Sarajevo je prije svega politička ustanova, način na koji su nastali je jako dobro poznat, osnovani su 1946 godine. Udbaški klub nastao neprirodnim putem, tadasnja vlast je naredbom uzela 9 fudbalera Željezničara.. Jel treba jos sta napisati?

Željo - radnička klasa

Na sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar održanoj večeras u Plavom Salonu Stadiona Grbavica, jednoglasno je donesena odluka o raskidu saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Vladom Čapljićem.

Jel ovo neka zajebancija ili ...pa nije covjek ni 2 sedmice trener.

Istina je, ima na svim portalima. Toliko brzo nisam ni ja ocekivao da ce ga sutnuti, ali predvidio sam sta ce biti poslije odlaska Odovica, isto tako sam predvidio i sta ce biti poslije odlaska Uscuplica.

Samo da se i Velez hoce malo podignuti, mozda poslije ove gostujuce pobjede krene.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Na sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Željezničar održanoj večeras u Plavom Salonu Stadiona Grbavica, jednoglasno je donesena odluka o raskidu saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, Vladom Čapljićem.

Jel ovo neka zajebancija ili ...pa nije covjek ni 2 sedmice trener.

Niko nije zadovoljan njegovim radom, ustvari o kakvom radu govorimo. Prvo nisu trebali otjerati Odovića koji je daleko bolji od ovog supka Capljica. Ne znam koje ce se rijesenje naci ali valjda ne dovedu nekog supka poput ovoga

FK Sarajevo je prije svega politička ustanova, način na koji su nastali je jako dobro poznat, osnovani su 1946 godine. Udbaški klub nastao neprirodnim putem, tadasnja vlast je naredbom uzela 9 fudbalera Željezničara.. Jel treba jos sta napisati?

Željo - radnička klasa

Zemo tisina

U novom Paninijevom izdanju albuma sa sličicama klubova i reprezentacija prvi put ikada dobiće čast da bude i jedan klub sa Balkana, u pitanju je FK Partizan Beograd. U albumu će se naći i ekipa mlade reprezentacije Srbije, koja je aktuelni svetski prvak u svojoj generaciji, pa će se tako neki igrači naći na dve sličice (npr Živković i Šaponjić )

U novom Paninijevom izdanju albuma sa sličicama klubova i reprezentacija prvi put ikada dobiće čast da bude i jedan klub sa Balkana, u pitanju je FK Partizan Beograd. U albumu će se naći i ekipa mlade reprezentacije Srbije, koja je aktuelni svetski prvak u svojoj generaciji, pa će se tako neki igrači naći na dve sličice (npr Živković i Šaponjić )

To si trebao napisati u Trola bez kontrolora :)

Aj ne serite vise, jebo vas i Zeljo i Sarajevo u pakas.. Makar je ovaj forum bio postedjen takvih glupih rasprava dosad.

Veceras Dinamo gostuje Bayernu.

lazes wisey da dinamo gostuje veceras :O :O je li prijateljski to mec?

Napisao sam samo da nacnemo novu temu, ne moras me trollati odmah. :D

Aj ne serite vise, jebo vas i Zeljo i Sarajevo u pakas.. Makar je ovaj forum bio postedjen takvih glupih rasprava dosad.

Veceras Dinamo gostuje Bayernu.

Nisam ja kriv samo me prozivaju, vidis da na pola njihovih provokacija nisam odgovorio.

Dinamo ce valjda dobro proci.

Wisey evo ja da otpocnem temu.Sta se desava sa FK Jedinstvo.Zadnji su u 1.Federalnoj ligi,a skoro su bili Slobodi najveci konkurenti za ulazak u Premier ligu.Pitam jer su iz tvog kraja.

Politika moj hamco. Nema interesa za klub, ne radi se kako treba. Ove godine zreli smo za 3. lige, i ako se sta ne promijeni tamo cemo zavrsiti vjerovatno.
Nezdrav je to klub, lose vodjen, igraci se dovode neki iz pizde materine levati, svake godine se promijeni skoro citava ekipa izuzev 3-4 starosjedioca. Uprave i nema prakticno, sve je na horuk. Ono protiv Slobode kad su se ganjali je toliko naivno i glupo ispustena prilika da se udje u visi rang, samo zahvaljujuci vlastitoj gluposti i bacanju novca na pogresne stvari.
Nema od Jedinstva nista dok se ne promijeni u temelju situacija.

Pretpostavio sam da je nesto tako,jer vidim da su zadnji.Steta jer nema kluba u Premier ligi iz tog kraja.Fazon je kad ce opet ufatiti takvu priliku kao te godine,pogotovo sto broj klubova koji ce ucestvovati u ligi od ove sezone smanjuje.

Da ima volje i pravih ljudi u klubu Jedinstvo uvijek moze se plasirati u Premijer Ligu gdje i pripada. Najveci smo problem mi sami sebi.

Crvena Zvezda će podneti zvaničan zahtev disciplinskoj komisiji da ispita regularnost meča Novi Pazar - Partizan, koji je Partizan izgubio.
Ukoliko se obistine optužbe Crvene Zvezde, Partizanu sledi kazna oduzimanja 9 bodova.

Partizan za Zvezdom već kazni 9 bodova, pa bi u slučaju kazne bitka za titulu bila gotova.

Zvezda se poziva na pravilo "svaki tim je dužan da izvede svoj najbolji sastav u datom trenutku, osim povređenih i suspendovanih igrača".
Partizan je na tom meču izveo kombinovani sastav.

Podsetimo, dva dana nakon meča sa Novim Pazarom, Partizan je igrao, bez dileme, utakmicu sezone protiv Steaue.
Pobedom u tom meču osigurali su siguran plasman u LE, playoff za LŠ i 5.500.000 eura.

KO O ČEMU, KURVA O POŠTENJU!!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.