Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Bas cu pogledat ako bude u prihvatljivom terminu, da vidim sta to hamco naziva dobrom tekmom kod nas :D kad se igra?

Jebem ti zemlju sugavu, ne mos pratit domacu ligu, navijat za neki klub, tuga jebena. Svake godine pogledam malo derbija samo i svake godine isto. Goli kurac

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Ima nekoliko puta na areni, ali ova tekma ce vjerovatno biti samo preko moje tv, tj. platis 2 KM i gledaj :D Naravno uz pomoc streama koji je u rangu bht prijenosa.

Ta tekma se igra u nedjelju ovu, u 1 sat popodne :)

Nece Moja TV prenositi.

Jos nesto manje od 2h do utakmice Sarajevo.- Sloboda.Bice dobra tekma sigurno,samo da sudija ne ujebe meč jer Pitarima gori pod nogama.

Jos nesto manje od 2h do utakmice Sarajevo.- Sloboda.Bice dobra tekma sigurno,samo da sudija ne ujebe meč jer Pitarima gori pod nogama.

Sjedim u Hotelu Tuzla u petak u 07:30h kahva pred predavanje i dolazi konobar donosi Musemicu novine i kahvu, ja gledam u njega na naslovnoj pise "Statistika ne laze, Musemic je uspjesniji od Jesica" kad on se zasmija.

Cestitke FK Sarajevo na pobjedi.Medjutim ne mogu se oteti dojmu koliko je sudija pustao grubu igru fudbalerima Sarajeva dok je na suprotnoj strani na svaki kontakt svirao faul.
Sloboda i nije mogla bolje s obzirom da su bili pretuceni al bukvalno.Ipak mislim da bi nerjesen rezulatat bio najrealniji,ali sta je tu je.
Sloboda ima sansu da pobjedom u narednom kolu protiv Zrinjskoj zavrsi na prvom mjestu jesenjeg dijela prvenstva.

Nadam se da će ovo biti prekretnica za Sarajevo, kojom će uslijediti bolje igre inshAllah

Suspendovani su Tatomirović, Barić i Puzigaća, treniraće u Sarajevu dok ne nađu novi klub

Za Stepanova se ništa još ne zna, volio bih da su slijedeći na listi, pjandura Berberović i Krste Velkoski, po mogucnosti sa njima i promašaj Hebibović.

Očekujem dobra pojačanja u zimskom prijelaznom roku, Ješić polako slaže kocke, danas je i pokazao Benki da nije nedostižan i da nema zagarantovano mjesto u prvih 11, a svakako mu je i bilo vrijeme da zasjedne malo na klupu nakon dosta promašaja.

Sloboda odigrača čelzijevski danas :D Igrali na nulu, pa ga poušili. Ko da vam je Mourinho trener haha.

Slazem se i za ovo.Medjutim i nisu mogli bolje,previse su grubi bili igraci Sarajeva danas.Kad god bi Sloboda i krenula ofanzivnije dobijali su po nogama,al bukvalno debelo su izudarani bili.Imao sam osjecaj da bi i puno bolji klub od Slobode danas bio inferioran jer je bas bas Srajevo udaralo,i po nogama,i u tijelo,i u glavu...zanima me samo Sto Musemic nije vrsio pritisak na suca.Al haman da je ovo postalo normalno da se domacinima pusta gruba igra,zato i jesu skroz rijetke pobjede gostujucih ekipa.

Nadam se da će ovo biti prekretnica za Sarajevo, kojom će uslijediti bolje igre inshAllah

Suspendovani su Tatomirović, Barić i Puzigaća, treniraće u Sarajevu dok ne nađu novi klub

Za Stepanova se ništa još ne zna, volio bih da su slijedeći na listi, pjandura Berberović i Krste Velkoski, po mogucnosti sa njima i promašaj Hebibović.

Očekujem dobra pojačanja u zimskom prijelaznom roku, Ješić polako slaže kocke, danas je i pokazao Benki da nije nedostižan i da nema zagarantovano mjesto u prvih 11, a svakako mu je i bilo vrijeme da zasjedne malo na klupu nakon dosta promašaja.

Dobar je Krste Velkoski, slazem se za Berberovica, ni Okic nije siguran.

Dobar je Krste Velkoski, slazem se za Berberovica, ni Okic nije siguran.

za sta je dobar, lik nije imao dobrog centarsuta tokom citave utakmice.

http://sportavaz.ba/clanak/12267/ovaj-video-to-pokazuje-sloboda-tesko-ostecena-na-kosevu-tuzlaci-vjeruju-u-teoriju-zavjere

HAHAHHHAHHA joj sarajeva, 2 crvena, ili ti ga 3, koliko je bekic udarao :D Presmijesno

Klasična navlakuša i krađa u bh. ligama, ništa novo. Samo što je eto ovaj put bio TV prijenos pa su ljudi našli i sve fino dokumentirali.

Musemic je jasno rekao, Sloboda nije zasluzila ni bod na Kosevu.

Procitaj par postova ranije pa ces vidjeti sta sam pisao.Sloboda nije ni mogla nista vise jer su igraci bili isprebijani.Ja ovo dugo nisam vidi.Kad god su igraci Slobode krenuli u napad bili su obarani,udarani po nogama,u tijelo,u glavu a sudac pusta da se igra nastavlja.Kako i organizovati neki napad koji ce rezultirati golom?

Ja kad sam Spahi govorio za ovo,on se pravi lud.Kaze to ti je normalno u nasoj ligi da se domacinima pusta gruba igra.Ima istine u ovome,ali samo ako se domacin zove FK Sarajevo.

Slazem se i za ovo.Medjutim i nisu mogli bolje,previse su grubi bili igraci Sarajeva danas.Kad god bi Sloboda i krenula ofanzivnije dobijali su po nogama,al bukvalno debelo su izudarani bili.Imao sam osjecaj da bi i puno bolji klub od Slobode danas bio inferioran jer je bas bas Srajevo udaralo,i po nogama,i u tijelo,i u glavu...zanima me samo Sto Musemic nije vrsio pritisak na suca.Al haman da je ovo postalo normalno da se domacinima pusta gruba igra,zato i jesu skroz rijetke pobjede gostujucih ekipa.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.